Zedge ezer csengőhangok és háttérképek ingyen

Zedge egy olyan alkalmazás, amely hozzáférést biztosít a legnagyobb adatbázis a világon, csengőhangok, háttérképek, élő háttérképek és értesítési hangok, a legszebb az, hogy mindez ingyenes.
Ha eddig tegnap annak érdekében, hogy a csengőhang volt igazi kaland, most úgy tűnik, hogy minden csak egy kattintásnyira van a telefon.
Ha a saját csengőhang MP3 nagyon egyszerű, persze sokan fogja állítani az egész dalt csengőhangként, de tudnod kell, hogy a csengőhangok vannak töltve a RAM és gazdaságos is.
A Zedge alkalmazás további előnye, hogy a csengőhang több verzióját is megtalálja, például ha a „Angry Birds” kifejezéssel keres, akkor több verziót is talál, amelyek közül minden bizonnyal megtalálja az Ön ízlése szerint.
Persze a neten rengeteg telek amit felajánl csengőhangokat letölteni, de Zedge kínál preview, így hallgatni a csengőhangot, mielőtt letölti azt.
Azok számára, akik nem rendelkeznek telefon Zedge webes felületet, amely elérhető a számítógépről, ahol lehet letölteni csengőhangokat és háttérképeket is, ha telepített alkalmazást Android és iOS.
Letöltés Zedge (Android és iOS)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (13)

    • Hogyan lehet törölni a jelet sms letöltött Zedge? S lista, letilthatja és engedélyezheti egymást, de még mindig kapnak sms hangokat, hogy a jel mindent

  • Igen nagyon jó Zedge. Cristi kérjük a bemutató a TV és az online romániai román csatornák stb

    • beijedtIgen nagyon jó Zedge. Cristi kérjük a bemutató a TV és az online romániai román csatornák stb

      Meg lehet próbálni My Web TV egy remek kis program.

  • A Zedge-ből sokféle csengőhang található, nagyon sok köszvényük van :))), pontosabban körülbelül 150, és ha jól emlékszem, láttam, hogy az iTunesban sok Guta dalt is láttam :))
    Egy olyan országban élünk, amely tele van manelistákkal ...

  • Cristi szívesen, mint valaha, hogy lakást venni körül a millió és teák 50 kérjük, hogy csinál egy bemutató, és milyen alkatrészeket kell, és kell, és a monitor, és a rendszer Jen 4 koncert ram, proccesor 3 , hardisck 320.500 18 koncertek és monitor cam, ha meg tudná csinálni ma sal sal csirke holnap Cami sürgős

  • érdekes program, amire megjelenése óta használtam: d igen, és a dal szerkesztésével közvetlenül a dal csengőhangjait is felveheti. sok alkalmazás van a dalok szerkesztésére közvetlenül az android telefonjáról.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.