Zedge ezer csengőhangok és háttérképek ingyen

Zedge egy olyan alkalmazás, amely hozzáférést biztosít a legnagyobb adatbázis a világon, csengőhangok, háttérképek, élő háttérképek és értesítési hangok, a legszebb az, hogy mindez ingyenes.
Ha eddig tegnap annak érdekében, hogy a csengőhang volt igazi kaland, most úgy tűnik, hogy minden csak egy kattintásnyira van a telefon.
Ha a saját csengőhang MP3 nagyon egyszerű, persze sokan fogja állítani az egész dalt csengőhangként, de tudnod kell, hogy a csengőhangok vannak töltve a RAM és gazdaságos is.
A Zedge alkalmazás további előnye, hogy a csengőhang több verzióját is megtalálja, például ha a „Angry Birds” kifejezéssel keres, akkor több verziót is talál, amelyek közül minden bizonnyal megtalálja az Ön ízlése szerint.
Persze a neten rengeteg telek amit felajánl csengőhangokat letölteni, de Zedge kínál preview, így hallgatni a csengőhangot, mielőtt letölti azt.
Azok számára, akik nem rendelkeznek telefon Zedge webes felületet, amely elérhető a számítógépről, ahol lehet letölteni csengőhangokat és háttérképeket is, ha telepített alkalmazást Android és iOS.
Letöltés Zedge (Android és iOS)Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Zedge használat alatt 7 éve, nagyon jó és ingyenes

  • Liviu ilie - mondta

   Hogyan lehet törölni a jelet sms letöltött Zedge? S lista, letilthatja és engedélyezheti egymást, de még mindig kapnak sms hangokat, hogy a jel mindent

 2. beijedt - mondta

  Igen nagyon jó Zedge. Cristi kérjük a bemutató a TV és az online romániai román csatornák stb

  • Viorel - mondta

   beijedtIgen nagyon jó Zedge. Cristi kérjük a bemutató a TV és az online romániai román csatornák stb

   Meg lehet próbálni My Web TV egy remek kis program.

 3. florin - mondta

  Igen Zedge nagyszerű. Én használni egy ideig. Van egy csomó az oldalára.

 4. Kétéltű - mondta

  Milyen plugins Cristi használ ezen az oldalon?

 5. megy a Windows Phone?

 6. FaqYak - mondta

  A zedge-i csengőhangok széles skálája van, sok a guta :))), pontosabban körülbelül 150, és ha jól emlékszem, akkor láttam, hogy az iTunes-ban sok Guta dalát is láttam :))
  Manelistákkal teli országban élünk ...

 7. Razvan - mondta

  igen, ez jó, azt használja a 4 5-év

 8. Daniel - mondta

  A tutorial a Plex Media Server-Center lenne rossz!

 9. robert - mondta

  Cristi szívesen, mint valaha, hogy lakást venni körül a millió és teák 50 kérjük, hogy csinál egy bemutató, és milyen alkatrészeket kell, és kell, és a monitor, és a rendszer Jen 4 koncert ram, proccesor 3 , hardisck 320.500 18 koncertek és monitor cam, ha meg tudná csinálni ma sal sal csirke holnap Cami sürgős

 10. Calin - mondta

  érdekes programot használom, mert meg: D adni és venni, és csengőhangok közvetlenül szerkesztése a számokat játszani. Sok ediat alkalmazások telefonu alkatrészeket közvetlenül az Android.

 11. Ionut - mondta

  Cristi, minél többet Sony Xperia u?

Trackbacks

 1. […] Váratlan eredményeket ér el. Ha nincs elegendő háttérképed a szerkesztéshez, használhatod azt az alkalmazást, amely lehetővé teszi háttérképek és csengőhangok letöltését az Android rendszerhez. Töltse le a BlurONE háttérkép alkalmazást [alkalmazás]

Speak Your Mind

*