YouTube, fiókbeállítások, csatorna, videofájlok, szerkesztő, kommentárok, feliratok stb. - oktatóvideó

Hi barátok, ma azt hittem, hogy mutassa be a YouTube-fiók részletesen, rengeteg dolog, amit felhasználhat a kezelőfelületet YouTube csatorna, hogy lesz egy ügyes YouTuber. Mi lehet nyerni ezt a dolgot, és néhány érme természetesen ha teszünk fel, az eredeti tartalom, az előfizetői és érdekes film. Fiúk és lányok belőle élő és hidd el egész jól.
Bárki nyithat egy YouTube-fiókot, a probléma az, amikor mászni tartalom (video, audio, képek), a tartalom kell az eredeti, YouTube ösztönzi kiküldetés eredeti tartalommal, ez egy szégyen, hogy a munka egy fiókot azután, hogy meg kell szüntetni, ha valahogy mászni tartalom másoké.
Soha ne töltsön YouTube-ra olyan filmeket, zenéket vagy képeket, amelyek nem tartoznak Önhöz, amikor azt mondom, hogy "Önhöz tartozik". Szerintem a szerzői jogok, a játékfilmek, sorozatok, a zenei videók, a TV-műsorok nem tartoznak neked, és ha így fogalmazod meg valamit a csatornádon, 99,9% esélyed van számlád deaktiválására.
Ne feledje:
Csak tegye az eredeti tartalom!
A YouTube felhasználó egy csomó eszköz a következő video tutorial fog járni hozzánk a csatorna YopuTube hogy mi van ott, és hogyan tudjuk használni ezeket a lehetőségeket.
Bemutató a YouTube-csatorna a csatorna hivatalos honlapján videotutorial.ro, a csatorna neve VideotutorialR0 (videotutorialr [nulla]).

Hivatalos csatorna a YouTube-on Videotutorial.ro, fizessen elő!

http://www.youtube.com/user/videotutorialr0

Subscribe (Feliratkozás) csatorna naprakész a hozzászólás, ott találsz oktató legrégibb azok között oktatóanyagokat talál oktató 15 perccel hosszabb, YouTube elérte a limitet a mi csatornán. Napi oktatóanyagok YouTube növekedni fog közel 600 darab.
Alapvető szabályok a YouTube-on arany:

1. Eredeti tartalom
2. Kitartás
3. Találékonyság
4. Eredeti
5. Súlyossága (Professional)
6. Niche tartalom
7. Tartalom vonzó
8. Karizma
9. Ne másolja (tartalom, attitűd)
10.Putin szerencse

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (127)

  • Ha a fényképezés valaki, és azt mondják, hogy kigúnyolja őt, és feltették youtube. Hogyan tudok panaszt tenni, hogy törölje a klipet a YouTube-on?

    • pc1990:
      Ha a fényképezés valaki, és azt mondják, hogy kigúnyolja őt, és feltették youtube. Hogyan tudok panaszt tenni, hogy törölje a klipet a YouTube-on?

      Itt már a tisztesség az ember (ha van ilyen), a YouTube eltávolíthatja az alkalmazást szerzői joggal védett anyag, de az anyag által közzétett bérbeadó nem növekszik törli egyébként érdemes kipróbálni, hogy egy panaszt a youtube, akkor kezelni a problémát alapján titoksértés.
      http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=142443&hl=ro
      Gondosan el kell olvasnia a felhasználó jogait, hogy megtudja, mely szabályokat a "személy" megsértette.

  • Mindaddig, amíg a román videókat tölt fel nea guta-val és h`al de salam-nal vagy más netonti-val, akik macskáikat a kerékpáron szaggatják és három nevetést adnak, a YouTube soha nem fogja kínálni a YouTube-partner lehetőséget Romániára, tehát a románok akik rendelkeznek YouTube-fiókkal, soha nem lesznek képesek pénzt keresni csatornáikkal, mint az amerikaiak és más nemzetek. A románok nem képesek eredetiségre, valami hasznos tanításra, csak azt tudják, hogyan kell "hahaiasca" -ot készíteni és a köszvényen lengni

    • par:
      Cristi ahol dolgozik?

      Abban videotutorial.ro nem fizetnek nekem is, de ezek a srácok, mint ezt.

        • Nem, a YouTube automatikusan észleli a meztelenséget és tiszta videó, még ha sikerült nyilvános (valami csoda folytán), de kétlem, hogy automatikusan törlésre kerül, és azonnal

  • Nem értettem a "Nem sokat csináltam, és nem értem el a 15 perces korlátot" dolgot ... Mit kell tennie, ha 15 percre növeled a limitet, vagy honnan tudhatom, hogy a korlátom 15 perc, vagy Kevésbé ?? Lehet, hogy több, mint 15 perc? ... "fokon" van? Ha igen, hogyan találhatom meg a diplomámat? ;)) ... Mellesleg azt javaslom, hogy készítsen egy oktatóanyagot a youtube alkalmazásokról, az újakat egy animációs videó

    • Hagi:
      Nem értettem a dolog: "Én nem sokat, és én nem emelt korlát 15 perc" ... Mit kell tennem, hogy téged korlátozódik 15 percig, vagy Hogyan állapítható meg, hogy a határ a 15 perc vagy kevesebb ?? Ez lehet több, mint 15 perc ?? ... Ez a "fok" ... ?? Ha igen, hogyan tudom meg, milyen mértékben ?? ) ... Mellesleg azt javasoljuk, hogy csinál egy tutorial alkalmazások youtube, megtudni az új animációs videó

      Az eredeti tartalmat kell feltöltenie, nem soros filmeket és TV-felvételeket. Ez azt jelenti: "Nem kell sokat tennie."
      Csak meg kell komoly és mászni, a többi jön magától.

  • Szeretem a tutorials
    Azt akarom tudni, hogy tudsz lőni tananyagokat, mert azt akarom, hogy magam néhány filmet a játékokkal?
    hajó marad hálás, ha Miata válaszolni !: D

    • je_bogdan:
      Szeretem a tutorials
      Azt akarom tudni, hogy tudsz lőni tananyagokat, mert azt akarom, hogy magam néhány filmet a játékokkal?
      hajó marad hálás, ha Miata válaszolni !: D

      Csinálok egy tutorial, hogy elmagyarázza, hogyan kell megragadni pillanatok játékok.

      • Cristi-admin: Csinálok egy tutorial, hogy elmagyarázza, hogyan kell megragadni pillanatok játékok.

        Üdvözlettel Miai válasz, mint Sami de lehet mondani, hogy mit használ, hogy tutorials ilyen sokáig? Fényképezőgép segítségével?

  • Cristi, minden nap 240p klipet töltök fel, amikor ideje dobni a mosógépet, rendben? youtube tarts meg vagy rúgjon ki, látom, hogy eddig nem szenvedtem semmit, ez eredeti házat jelent?

  • Nagyon jó és hasznos bemutató :), de mégis ... Van egy kérdésem ... egyszerű vagy nem? nem voltál nagyon határozott az oktatóprogramban ... egy ponton azt mondtad: "tehát egyszerű ezzel a videószerkesztővel, semmi egyszerű"

    • Bebyco:
      Nagyon jó és hasznos bemutató :) de totusi..am a kérdés egyszerű ... vagy nem? nem oktató döntött, hogy túl ... egy ponton azt mondta: "így ez a videó egyszerű szerkesztő, nincs semmi egyszerű"

      Látta, hogy nem nehéz használni, és összezavarodott a 15 perces korlátozás, azaz egy tesztfiók, a videotutorialr0 csatornán nincs korlátozás, és ott mindent megteszek, kicsit meglepett vagyok, jobb, ha azt mondták: "elkaptam". .
      Azt hiszem, a szerkesztő érdemel külön bemutató, különösen azért, mert hamarosan kap egy új funkció, hogy a bemutató fogok beszélni más eszközökkel (meglepetés).

  • Gratulálok.
    Szokás egy jó bemutató, és a pontot. Ön karizma Mr. Cristi.
    Nagyon jó ötlet volt, hogy videókat a YouTube-on készült az Ön által.
    Azt mondja, egy ponton a Youtube bemutató, amely megtekinthető a TV-n.
    Hogyan?
    Ez az első alkalom, hogy hallja.
    Minél több hatalmat a munka és munka.

    • barsray:
      Gratulálok.
      Szokás egy jó bemutató, és a pontot. Ön karizma Mr. Cristi.
      Nagyon jó ötlet volt, hogy videókat a YouTube-on készült az Ön által.
      Azt mondja, egy ponton a Youtube bemutató, amely megtekinthető a TV-n.
      Hogyan?
      Ez az első alkalom, hogy hallja.
      Minél több hatalmat a munka és munka.

      Vessen egy pillantást az oktatóprogramra, amelyet éppen 2 nappal ezelőtt tettek közzé a következőről: "Hardver útmutató, ajánlások a Media Player megvásárlásához". A kezdőlapon található a LEGÚJABB kategóriában. Ott megmutatták "hogyan" lehetséges ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.