Xiaomi yi, olcsó sport a legjobb szoba

A szobák sport egy speciális kategóriája célja, hogy segítsen nekünk megragadni gyors képeket és videókat anélkül összezavarni minket, vagy lelassít minket. Szobák sport körül évekig, de a fogyasztói szegmensben is népszerűsítette a cég GoPro, ami 2004 elindította az első szobában a szörfösök, akik képesek a film és a fényképet a cselekvés közelről, ahol a profi fotósok nem tudta elérni, vagy ha berendezés nem segít nekik.

Xiaomi yi, olcsó sport a legjobb szoba

2004 óta a piac rengeteg hasonló termékkel gazdagodott. Sok ilyen GoPro "klón" nem sikerült az eredetihez közel kerülnie, csak a kínai webkamerákban található alkatrészekkel beágyazott szobák voltak.

Ma fogok találkozni Xiaomi yi, sport-terem, ami nagyon nehéz megközelíteni a minőségi GoPro, és bizonyos területeken meg is haladja azt (fotó).
Xiaomi vezető yi ár nem haladja meg a 300 és lej. Nagyon kevés képest GoPro Hero4 Fekete, amelynek ára körülbelül 2000 lei, vagy hős Silver 4 1600 só ára kb lej.
Xiaomi yi az egy szoba összetevőkből készült webkamera. Ez egy Sony Exmor R szenzor 16mp hogy képminőséget.
Műszaki adatok:
Érzékelő - Sony BSI Exmor R 16mp
Processzor - Ambarella A7LS
Objektív - 155 °, írisz f / 2.8 (szoftver torzítás korrekció)
Kapcsolódás - wifi, Bluetooth (kiegészítőkhöz)
Portok - micro USB, micro HDMI
Tárolás - microSD 64gb-ig
Videó felbontások - 2K, 1080, 720, 480
Képkockasebesség - 24 és 240 kép / mp között, a felbontástól függően
Audio - belső mikrofon
Kis probléma Xiaomi yi kamera:
Előtte, azt kell mondanom, hogy nem a sport szobához automatikus fókusz. A szobák fókuszált gyári sport (még GoPro).
1. Célkitűzés fókuszált gyár önálló (az felbontású videó)
2. Egyes modellek hangzik túl gyenge (felbontású video)
Véleményem szerint:
A pénzt, ő agy. Meg kell figyelembe venni azokat a baleseteket, amikor elveszítjük a szobában. Az egy dolog, hogy elveszíti 300 lej, a másik veszít 2000 lej.
A GoPro és a Xiaomi yi közötti minőségbeli különbség szinte nem létezik. Persze, ha 4K-t fényképeznek a GoPro Hero 4 Black-en, akkor a dolgok változnak, de összességében a Xiaomi yi elég jól kitart az "eredeti" mellett.
Mi 2K?
A 2K egy atipikus felbontás, amely valamivel magasabb, mint a Full HD 1080. A fényképezőgép 2K felbontása 2304 × 1296. Gyártótól függően látni fogja, hogy ez a 2K eltér.
A mintákat mi lőttek 25 képkocka másodpercenként, így szinkronizálni Panasonic Lumix G7. Így is fényképezhet 25fps 30 vagy ha megváltoztatja a PAL NTSC. A kamera lőni több határozatában különböző frame rate oldalak:
2K - 25-30 kép / mp
1080p – 24-25-30-48-50-60fps
960p - 48-50-60fps
720p – 48-50-60-100-120fps
480 - 200-240 kép / mp
Mi a helyzet 48fps?
48fps van a keret sebesség, amellyel a Hobbit film. 48fps lehetővé teszi számunkra, hogy lelassítja a videó idővonal 50%, így lassítva tökéletes szinkronban 24 fps (frame rate film).
További részletek megtalálhatók a videót. Ha szeretnél egy tutorial egyedi firmware a fényképezőgépen, kérjük, írjon nekem a megjegyzéseket. Én most használ egy kissé módosított firmware, amely lehetővé teszi számomra, hogy lőni 35Mbps jobb felbontást és részletesebb textúrák mozgásban.
......
Amazon Ár Xiaomi yi nyilvánított Romániában
......


Oktató videó - Xiaomi yi, a legjobb olcsó sportkamera

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (47)

  • Szuper! Köszönöm!

    A tutorial, hogy vársz!

    Tudom, hogy régimódi lehet, de mit gondolsz arról, hogy manapság van víruskereső, tűzfal? Mit javasolsz? Hogyan állítsd be? A világ, beleértve engem is, biztonsági kérdésekkel küzdött. Mindannyian azt akarjuk, hogy a számítógépünk adatait védjük, és szeretném tudni, hogyan tehetjük meg. Vagy víruskeresővel, tűzfallal, vagy a legnagyobb gondossággal :).

    Köszönjük!

    • Ebben a témakörben szólította Nem is olyan régen, ahogy észrevettem.
      A mai kereskedelmi víruskereső megvédi Önt nem jobb, mint a Windows Defender szoftvert, ha nem megy a webhelyeket, amelyek fürdött malware.
      A fenyegetések megváltoztak. Most minden történik az interneten, ahol még a Java script malware keveredett a játékosok és más csodák.
      Egy víruskereső, amely átvizsgálja a forgalom minden alkalommal, akkor használja a felhasználói élményt. Nem bánod non-stop Windows szkriptek megerősítése, hogy egyébként is, hogyan lehet azonosítani őket.
      A megoldás!
      A Windows Defender és elkerülhetők bizonyos oldalakat (ők tudják) a legelegánsabb és leggazdaságosabb. A másik megoldás az, hogy az ingyenes Windows felhasználói jogokat nem admin. Így nem lesz képes telepíteni a szoftvert, fuss scriptek szar volt.
      Egy másik módszer, lásd a honlapot szar, nem megy oda, és kész.
      Természetesen ez függ a felhasználó. Ha rákattint mindazoknak, nincs vírusirtó nem tud segíteni.
      Meg kell találni az egyensúlyt a tapasztalat és a biztonság. Most már vak a PC-malware programokat, hogy rontja az élményt és sebességét navigáció.
      Mit tudom használni?
      Semmi különös, a Windows Defender, ami jön telepített Windows. Az egykori Security Essentials. És hidd el, menj a PC szinte non-stop. Ezen kívül van egy csomó fontos adatok. Ám ne használjon kereskedelmi biztonsági megoldásokat.

      • Köszönöm a választ, Cristi!

        Talán megoldást említettek mellett az akkor lenne, hogy a Linuxot, de csak akkor, ha azt látjuk, erős alternatívája a Windows alapú alkalmazások, melyek mi is használunk a rutin a számítógép használata.

    • CRISTIAN úr. Kérem, mondja meg, mi a különbség a xioami yi ACTION videokamera és a xioami yi BASIC videokamera között? Nem tudom, hogyan vásároljak az AMAZON-tól, és megtaláltam a xiaomi BASIC-ot Romániában.

  • HELLO kristály
    segítsen valamiben, amit nem tett meg, vagy elmagyarázta: hogyan filmezheti az éjszakát az autóban, és ha az öngyújtóból is tudja használni az autó tápellátását, vagy ha az autóból működik, az készenléti üzemmódba vált? Van egy fényképezőgépem az autóban, ami éjszaka ........... katasztrófa, amikor megfejtem az autó számát, vagy főleg a színek megőrültek (prestio roadrunner 515).

    • A kamera tápfeszültség Xiaomi yi követése közben, de meg kell kezdeni, és állítsa le manuálisan.
      A fény minősége rendben van, ahol a tisztesség, mint a kivilágított utcáin városok. Látták lassan mellékutcákban, amíg az utca világít. A városi csomópontok, jól látszik (egy kis szenzor). Legrosszabb láttam a városon kívül, ahol nincs világítás.
      Összességében jobban teljesít gyenge fényviszonyok, mint a GoPro.

    • Csináltam közötti összehasonlítást yi és GoPro Xiaomi sesion, de mások tették a YouTube-on, és a Xiaomi yi valami nagyon jó.

  • Szia Cristi, próbáltam megrendelni a fényképezőgépet az oktatóanyagból, és csodálkozva tapasztalom, hogy az amazon.co.uk, amikor megrendelni akarom a terméket, a következő üzenetet adja nekem: "Ez a cikk Romániába szállítható" ...
    miért ???

      • Nos, itt jutottam el az oldalukra, csakúgy, mint máshol nem ... és még .. Romániában nem küldök!

        • Kamera linket Xiaomi Yi hagyott a bemutató szöveg szállítható Romániában.
          Megvan erről, és hazajöttem.
          Még ott, azt írja, hogy a sikert.
          Screenshot:

    • A ZSD a ZERO SHUTTER DELAY programból származik. Ez egy képstabilizáló szoftver, segít egy kicsit és stabilizálja a képet, ha remegőbb keze van, miközben megérinti a rögzítés gombot.

  • Adrian Gudus azt mondta, akkor biztosan fog videotutorialul szabni az iPhone csengőhang. Szeretnék csinálni hamarosan szükségem volt rá. És biztos vagyok benne, sokan mások tudni szeretné, hogy (csak nem követelt).

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.