WinPE és ImageX az előre telepített alkalmazásokkal rendelkező Windows létrehozásához és a Windows hálózatra történő telepítéséhez - oktatóvideó

Helló barátok, hogy a bemutató fogunk beszélni ma a Windows PE (előtelepített Environment) és ImageX. Alapvetően ez az első epizód, amely lehetővé teszi számunkra, hogy előkészítsék a terepet a jövő két epizód, amelyben látjuk, hogyan tudjuk telepíteni a Windows 7 hálózat, és hogyan lehet, hogy egy ISO kép után 7 a Windows már telepítve van. ISO kép jön létre az egyetemes tartalmaz vezetők, de tartalmazza a szoftver már telepítve engedélyek, és a beállítás. Ha a ISO képes létrehozott Windows-7 személyre szabott, akkor telepíthető bármilyen PC vagy laptop operációs rendszer, amely tartalmazni fogja az összes kedvenc szoftver és minden beállítást.
A Windows PE és ImageX széles körben használják, akik eladni OEM rendszerek, de használni ezeket az eszközöket a saját végén. A mai bemutató fogunk generálni indítható környezet (winpe_x86.iso), hogy fogjuk használni, hogy telepítse a Windows 7 hálózat vagy generál egy ISO kép után már operációs rendszer. A generál ebben a környezetben kell indítható Windows AIK (Windows Automated Installation Kit), hogy lehet letölteni ingyenesen a Microsoft hivatalos honlapján. Miután a Windows AIK használjuk a parancssor generálni indítható környezet winpe_x86.iso
Íme a parancsokat CMD kell adni őket egyenként:
copype.cmd x86 c:\winpe_x86
copy c:\winpe_x86\winpe.wim c:\winpe_x86\ISO\sources\boot.wim
Miután a „imagex” fájlt a „C: \ Program Files \ Windows AIK \ Tools \ x86” helyről a „C: \ winpe_x86 \ ISO” helyre másolta, az utolsó parancsot adjuk:
oscdimg -n -bc:\winpe_x86\etfsboot.com c:\winpe_x86\ISO c:\winpe_x86\winpe_x86.iso
Ez generál rendszerindító környezetet winpe_x86.iso, hogy szükségünk lesz a jövőben oktatóanyagok
Továbbá, általában a kép lesz ennek a winpe_x86.iso rendszerindító CD vagy egy bootolható USB stick, hogy használjuk a konzultáció, hogy jöjjön. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan hozunk létre egy bootolható környezetet telepíteni a Windows 7 hálózat vagy generál egy ISO kép után már operációs rendszer a Windows 7.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (49)

  • Nagyon érdekes bemutató. Van is egy szoftver, hogy a Windows XP és a? Régen Bárcsak egy ISO image Windows XP-beállításainak és kész szoftver.

  • Andy:
    Nagyon érdekes bemutató. Van is egy szoftver, hogy a Windows XP és a? Régen Bárcsak egy ISO image Windows XP-beállításainak és kész szoftver.

    Igen, úgy hívják nLite és mi már néhány oktató készült ebben a témában a Windows XP. Használja a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv, hogy megtalálja őket. NLite írás van, nyomja meg és meg fogja találni.

  • sosofin:
    Kiváló tutorial.Dar eljárni, mint egy operációs rendszer 64.bit.
    köszönöm

    Ha azt szeretnénk, hogy 64 kell csinálni egy bootolható Windows környezetben a 64 kicsit, és számára is viitorele oktatóanyagok, amikor egy Windows-ISO kép után 7 meg kell már telepített és megharapta a 64.
    Itt megbízásokat, ha azt akarjuk, hogy rendszerindító környezetet x64:
    * Copype.cmd amd64 c: \ winpe_x64
    * Copy c: \ winpe_x64 \ winpe.wim c: \ winpe_x64 \ ISO \ sources \ boot.wim
    Másolja a "imagex" mappát a "C: \ Program Files \ Windows AIK \ Tools \ amd64" mappába a "C: \ winpe_x64 \ ISO"
    Ez hozza meg a végső létrehozása érdekében indítható környezet (winpe_x64.iso kép):
    * Oscdimg -n -bc: \ winpe_x64 \ etfsboot.com c: \ winpe_x64 \ ISO c: \ winpe_x64 \ winpe_x64.iso

  • A "Futtatás rendszergazdaként" funkciót CSAK akkor kell használni, ha nem rendelkezik "Rendszergazdai" jogosultsággal rendelkező fiókkal, és ha van egy második feltétel, amelyre teljesülni kell: az UAC aktiválva van!
    Ellenkező esetben NEM SZÜKSÉGES futtatni egy alkalmazást a "Futtatás adminisztrátorként" programmal, mert ha a fenti két feltétel teljesül, IGAZGATÓI JOGOKAT kap bármilyen alkalmazáshoz!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.