WinPE és ImageX létrehozni ablakok ablakok előre telepített alkalmazások és hálózati telepítés - video bemutató

Helló barátok, hogy a bemutató fogunk beszélni ma a Windows PE (előtelepített Environment) és ImageX. Alapvetően ez az első epizód, amely lehetővé teszi számunkra, hogy előkészítsék a terepet a jövő két epizód, amelyben látjuk, hogyan tudjuk telepíteni a Windows 7 hálózat, és hogyan lehet, hogy egy ISO kép után 7 a Windows már telepítve van. ISO kép jön létre az egyetemes tartalmaz vezetők, de tartalmazza a szoftver már telepítve engedélyek, és a beállítás. Ha a ISO képes létrehozott Windows-7 személyre szabott, akkor telepíthető bármilyen PC vagy laptop operációs rendszer, amely tartalmazni fogja az összes kedvenc szoftver és minden beállítást.
A Windows PE és ImageX széles körben használják, akik eladni OEM rendszerek, de használni ezeket az eszközöket a saját végén. A mai bemutató fogunk generálni indítható környezet (winpe_x86.iso), hogy fogjuk használni, hogy telepítse a Windows 7 hálózat vagy generál egy ISO kép után már operációs rendszer. A generál ebben a környezetben kell indítható Windows AIK (Windows Automated Installation Kit), hogy lehet letölteni ingyenesen a Microsoft hivatalos honlapján. Miután a Windows AIK használjuk a parancssor generálni indítható környezet winpe_x86.iso
Íme a parancsokat CMD kell adni őket egyenként:
copype.cmd x86 c:\winpe_x86
copy c:\winpe_x86\winpe.wim c:\winpe_x86\ISO\sources\boot.wim
Miután a fájl másolása "ImageX" helyét "C: \ Program Files \ Windows AIK \ Tools \ x86" azon a helyen "C: \ winpe_x86 \ ISO" adunk, és az utolsó parancsot:
oscdimg -n -bc:\winpe_x86\etfsboot.com c:\winpe_x86\ISO c:\winpe_x86\winpe_x86.iso
Ez generál rendszerindító környezetet winpe_x86.iso, hogy szükségünk lesz a jövőben oktatóanyagok
Továbbá, általában a kép lesz ennek a winpe_x86.iso rendszerindító CD vagy egy bootolható USB stick, hogy használjuk a konzultáció, hogy jöjjön. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan hozunk létre egy bootolható környezetet telepíteni a Windows 7 hálózat vagy generál egy ISO kép után már operációs rendszer a Windows 7.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. sailorriver - mondta

  Kiváló bemutató jóvoltából.

 2. Nagyon érdekes bemutató. Van is egy szoftver, hogy a Windows XP és a? Régen Bárcsak egy ISO image Windows XP-beállításainak és kész szoftver.

 3. kasszasiker - mondta

  Itt egy módszer, - jogi - a "re-élesítés" Windows 7, a végtelenségig (használata nélkül crack)!
  http://forums.mydigitallife.info/threads/16275-Reset-your-Rearm-count-run-Windows-7-Forever-without-cracks

 4. Érdekes, de továbbra is?

 5. Adrian Gudus - mondta

  Andy:
  Nagyon érdekes bemutató. Van is egy szoftver, hogy a Windows XP és a? Régen Bárcsak egy ISO image Windows XP-beállításainak és kész szoftver.

  Igen, úgy hívják nLite és mi már néhány oktató készült ebben a témában a Windows XP. Használja a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv, hogy megtalálja őket. NLite írás van, nyomja meg és meg fogja találni.

 6. sosofin - mondta

  Kiváló tutorial.Dar eljárni, mint egy operációs rendszer 64.bit.
  köszönöm

 7. jó tutorial, érdekes lenne, és egy 8 ablakok ... tekintve, hogy ismét ,, ,, multzi gondolja megpróbáltuk!

 8. Adrian Gudus - mondta

  sosofin:
  Kiváló tutorial.Dar eljárni, mint egy operációs rendszer 64.bit.
  köszönöm

  Ha azt szeretnénk, hogy 64 kell csinálni egy bootolható Windows környezetben a 64 kicsit, és számára is viitorele oktatóanyagok, amikor egy Windows-ISO kép után 7 meg kell már telepített és megharapta a 64.
  Itt megbízásokat, ha azt akarjuk, hogy rendszerindító környezetet x64:
  * Copype.cmd amd64 c: \ winpe_x64
  * Copy c: \ winpe_x64 \ winpe.wim c: \ winpe_x64 \ ISO \ sources \ boot.wim
  A másolat "ImageX" helyét "C: \ Program Files \ Windows AIK \ Tools \ amd64" azon a helyen "C: \ winpe_x64 \ ISO"
  Ez hozza meg a végső létrehozása érdekében indítható környezet (winpe_x64.iso kép):
  * Oscdimg -n -bc: \ winpe_x64 \ etfsboot.com c: \ winpe_x64 \ ISO c: \ winpe_x64 \ winpe_x64.iso

 9. "Futtatás rendszergazdaként" csak, ha te vagy a megfelelő számlára "Administrator", és ott, a második feltétel teljesül: UAC be van kapcsolva!
  Ellenkező esetben nem kell futtatni egy alkalmazást a "Futtatás rendszergazdaként", mert, amely megfelel a két fenti feltételek ANYWAY YES bármely alkalmazás rendszergazdai jogokkal!

 10. Kitűnő bemutató, azt szeretném tudni, hogyan lehet csinálni ugyanazt az XP (ezt, ha van ideje, és ha lehet ....).

 11. Adrian Hát még nem érti, hogyan kell telepíteni táska szoftver automatikusan rendezni őket cclaner, MSE, stb frissítéseket mindent tartalmaz. Ez az, amit akarok, hogy mindent csak még magamnak, így többi kártya illesztőprogramok telepítése automatikusan megtörténik.

 12. Bákó - mondta

  a desktop video capture szoftver tud nekem segíteni?

 13. Hatman Alexander-Stefan - mondta

  Egy nagyon érdekes bemutató.
  ^ _ ^ Jó munkát!

 14. Adrian Gudus - mondta

  ASUS:
  Adrian Hát még nem érti, hogyan kell telepíteni táska szoftver automatikusan rendezni őket cclaner, MSE, stb frissítéseket mindent tartalmaz. Ez az, amit akarok, hogy mindent csak még magamnak, így többi kártya illesztőprogramok telepítése automatikusan megtörténik.

  Tie egy lapot A4 van szüksége, hogy jöjjön a rajz különösen, hogyan működik. Olvastad a teljes szöveget a fenti bemutató? Azt figyelte a bemutató fej-farok?
  Én egyértelműen azt mondta, ez az első bemutató a sorozatban szentelt a téma. Ebben a leckében, csak, hogy a terepet, amit követni fogja. Szükség van a képen. ISO generált a bemutató fenti, hogy megy előre, mi fog követni.
  És hiszem, hogy csak tegnap írt egy hozzászólást, ahol unatkoztak a módszert, amelyet telepíteni egy témát a Windows XP ... Te egy nagyon tapasztalt felhasználó, szeretem!

 15. Adrian Gudus - mondta

  Bákó:
  capturavideo egy asztali szoftver tud nekem segíteni?

  Írja be a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv: Camtasia vagy CamStudio, nyomja meg az Enter és megtalálod útmutatók mindkét alkalmazás.

 16. Adrian Gudus - mondta

  név:
  Kiváló bemutató, azt szeretném tudni, hogyan tudom csinálni ugyanezt XP (már ha van ideje, és ha lehet ....).

  Már említettem ezt a véleményét a fenti írt a felhasználó, aki ezt a kérdést

 17. Stefan - mondta

  139 mb kép "létrehozása Windows előre telepített alkalmazások"? Abból, amit láttam, hogy nem telepített szoftver, de még mindig úgy tűnik, egy kicsit kicsi kép .... biztos fog működni?

 18. Stefan:
  139 mb kép "létrehozása Windows előre telepített alkalmazások"? Abból, amit láttam, hogy nem telepített szoftver, de még mindig úgy tűnik, egy kicsit kicsi kép .... biztos fog működni?

  Úgy tűnik, hogy nem kap semmit ... futtatja a bemutató ... úgy tűnik, mintha szüksége van egy fehér papírt A4 ...

 19. Stefan: Azt világossá tette, hogy ez az első bemutató a sorozatban szentelt a téma. Ebben a leckében, csak, hogy a terepet, amit követni fogja.

  Igaz Adrian, "mondtam világosan, hogy ez az első bemutató a sorozatban szentelt a téma. Ebben a leckében, csak, hogy a terepet, amit követni fogja. "Légy óvatosabb, és kövesse a tutorial alaposan.

 20. Adrian Gudus: Tie egy lapot A4 van szüksége, hogy jöjjön a rajz különösen, hogyan működik. Olvastad a teljes szöveget a fenti bemutató? Azt figyelte a bemutató fej-farok?
  Én egyértelműen azt mondta, ez az első bemutató a sorozatban szentelt a téma. Ebben a leckében, csak, hogy a terepet, amit követni fogja. Szükség van a képen. ISO generált a bemutató fenti, hogy megy előre, mi fog követni.
  És hiszem, hogy csak tegnap írt egy hozzászólást, ahol unatkoztak a módszert, amelyet telepíteni egy témát a Windows XP ... Te egy nagyon tapasztalt felhasználó, szeretem!


  Szóval igen, most már értem, örülök válaszolt szép

 21. Nagy tutorial!

 22. Adrian Gudus: Igen, úgy hívják nLite és mi már néhány oktató készült ebben a témában a Windows XP. Használja a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv, hogy megtalálja őket. NLite írás van, nyomja meg és meg fogja találni.


  Láttam, hogy a bemutató, ez nagyon jó. A kérdés az, hogy közvetlenül hozzá webhelyeket telepíteni egy szoftvert, és ne adjon hozzá archívumokat, mint az, hogy a bemutató? ...

 23. kasszasiker:
  Itt egy módszer, - jogi - a "re-élesítés" Windows 7, a végtelenségig (használata nélkül crack)!
  http://forums.mydigitallife.info/threads/16275-Reset-your-Rearm-count-run-Windows-7-Forever-without-cracks

  Ez a módszer nem annyira jogi ...

 24. Nagyon hasznos bemutató, gratulálok, és én a Windows AIK (Windows automatikus telepítési csomag) feldolgozás lemez Windows-telepítés kit 7, hogy mindkét operációs rendszer 32 64 bites és megharapta.

 25. bogdan - mondta

  Úgy sikerült, hogy bootolható ISO botot, és csináltam egy bootolható DVD és megpróbáltam telepíteni., De nem működik.
  Windows indulásakor finom, de ha belép cmd, és úgy tűnik, beragadt, nem mindenki tudja, miért?

 26. Bákó - mondta

  Azt szeretnénk, hogy egy videót a YouTube-on, és a videó 17minute clipu hogyan lehet, hogy a kis \?
  csökkenés vrun programot?

 27. Adrian Gudus - mondta

  Bákó:
  Azt szeretnénk, hogy egy videót a YouTube-on, és a videó 17minute clipu hogyan lehet, hogy a kis \?
  csökkenés vrun programot?

  Igen, van, hogy helyezze a klip egy videoszerkesztő szoftver vágva belőle.
  Ezt megteheti a Windows Movie Maker melyik jön telepített Windows XP vagy a Vista vagy a Windows 7 ingyenesen letölthető Windows Live Movie Maker
  Van video oktatóanyagokat a Windows Movie Maker a Windows XP és a Windows Live Movie Maker Vista vagy 7.
  Ahhoz, hogy megtalálja őket, írja a mezőbe oldalsávelem jobb felső: „Hogyan kell alkalmazni a Windows Movie Maker, hogy csökkentsék, paszta, szerkesztés, effektusok videók” (ha használ XP) vagy a „Hogyan kell használni a Windows Live Movie Maker a windows 7 „(ha használ Vista vagy 7)

 28. Viorel - mondta

  érdekes bemutató, köszönöm.

 29. Én lam dvd buteaza hozzanak egy másik leptop .... de .... nyitott egy parancssori ablakot, és nem tudják, milyen parancsokat kell alkalmazni a telepítési útmutató ..... köszönöm.

 30. Augustin - mondta

  Ha ezt a bemutató rejtett partíció?

 31. Marius - mondta

  Megcsináltam a Az ISO 140 mb én Arso egy CD iso hatalom, és nem fog telepíteni a CD-ről.
  Törtem a CD LOST UL.AM 1,5 LEI.M-AM ENERVAT.MA IAU mennek után.

 32. Adrian Gudus - mondta

  Marius:
  Megcsináltam a Az ISO 140 mb én Arso egy CD iso hatalom, és nem fog telepíteni a CD-ről.
  Törtem a CD LOST UL.AM 1,5 LEI.M-AM ENERVAT.MA IAU mennek után.

  Igen, az igazság az, hogy elvesztette a vagyonát.
  Úgy volt, hogy a CD bootolható, és azt tanácsolom, hogy mikor kell égetni egy bootolható CD-t a Nero, ImgBurn, CD Burner XP vagy BurnAware. Ez az egész szoftver már létezik tutorial.
  Ha egy bootolható CD-t, így nem kell égetni, mint égési zenét vagy fotókat a CD-n.
  Ebben a leckében talál a fenti szöveg, vörös szavakat "bootolható CD" piros, bár íródtak kattintson a piros, elegendő rögzíteni bemutató, amely bemutatja, hogyan kell egy bootolható CD-t

 33. helló. nagyon tisztelem, de nem tudok egyetérteni iso dumneavoastra.power a legjobb szoftver generál ISO képek bootolható ISO kép, és nem csak. complex.este egy link Cem május tare.In vele rendszerindító CD-n, de 140mb .............. 2 követni a bemutató, és be a boot CD-t, és uinitate continuii ........ most már értem, hogy miért az első cd mergea.trebuie nem javult Part-2 a tutorialului.va köszönöm. élő volt.

 34. Ki tudja, és azt akarja, hogy segítsen az én id rendetlenség 74 24 marius_yo24 elérhető. Segít neki a legnagyobb öröm.

 35. Razvan - mondta

  Hi Adrian
  Van egy kérdésem
  Hogyan lehet egy bootolható bottal winpe_x86 image?
  Köszönöm.

 36. Razvan - mondta

  Az átlagos csomagtartó igaz, ha szeretné telepíteni a Windows XP vagy a Vista?

 37. Adrian Gudus - mondta

  Razvan:
  Az átlagos csomagtartó igaz, ha szeretné telepíteni a Windows XP vagy a Vista?

  Ez csak az első epizód, vagy az első rész, a másik két epizód azokat rögzítették a bemutató videó a "kapcsolódó elemek". Az első két címet piros a másik két oldal (az eredmény, amit már bemutatott) elég kattintson a bal az egyik címek piros közvetlenül az adott tutorial.
  Is használható a Windows XP és a Windows Vista. (Az XP használhatja a bemutató áttekintés csak telepíteni a Windows XP hálózati)

 38. Laurentiu - mondta

  Adrian Gudus: Ez csak az első epizód, vagy az első rész, a másik két epizód azokat rögzítették a bemutató videó a "kapcsolódó elemek". Az első két címet piros a másik két oldal (az eredmény, amit már bemutatott) elég kattintson a bal az egyik címek piros közvetlenül az adott tutorial.
  Is használható a Windows XP és a Windows Vista. (Az XP használhatja a bemutató áttekintés csak telepíteni a Windows XP hálózati)


  Nincs olyan megoldás, hogy "égnek" a Windows Xp bemutató, mint egy bootolható CD-t?

 39. ASUS - mondta

  Adrian Gudus: Tie egy lapot A4 van szüksége, hogy jöjjön a rajz különösen, hogyan működik. Olvastad a teljes szöveget a fenti bemutató? Azt figyelte a bemutató fej-farok?
  Én egyértelműen azt mondta, ez az első bemutató a sorozatban szentelt a téma. Ebben a leckében, csak, hogy a terepet, amit követni fogja. Szükség van a képen. ISO generált a bemutató fenti, hogy megy előre, mi fog követni.
  És hiszem, hogy csak tegnap írt egy hozzászólást, ahol unatkoztak a módszert, amelyet telepíteni egy témát a Windows XP ... Te egy nagyon tapasztalt felhasználó, szeretem!


  Kérjük, távolítsa el, hogy mit tesz az fb DA nem engedheti meg magának valamit, érted? Mit Post, tegye meg észrevételeit PC, sem megjegyzéseket itt. Azt hiszem, te és jó néha a felhasználók nem hiszem, hogy olvassa el, mit írok, amikor írok, hogy a végén, és itt irigység miatt, hogy mindent tudsz. Megkérdeztem tőle valamit, és adsz nekem jó. Úgy értem, ha mondasz valamit közvetlenül belül Nene nem tudom, hogyan mondjam el. Bácsi és még néhány komoly munkát, ne hagyja abba a hűvös emberek!

 40. Mitica - mondta

  Generálni a WinPE x64 I 2 mappák - ia64 és amd64, hol és hogyan kezelhető?
  Ezután a kép a Windows 7 a x64 (szemben a következő bemutató elmagyarázza, hogyan lehet létrehozni egy képet a Windows PC 7 vállalati x86).
  Előre is köszönöm, tudom, hogy körülbelül egy év után az utolsó megjegyzést, de tud is segíteni?

  • A 64 bites Windows kell használnia amd64 akár Intel vagy AMD.
   ia64 újabb architektúra általában folisita a szerverek és munkaállomások erőteljes.

   • mitikus - mondta

    IA = Itanium ... tettem amd64 és hogyan most megy egy fizikai számítógépen telepíteni képet
    Izgatott ilyesmit Windows vagy x8 64 x86? Igazából érdekel x64 de ha lehet ... kerestem a győzelem a AIK és felszólította 8, de egyébként ...

 41. Adelin - mondta

  Én intodus másolása parancsot mondta a bemutató, és azt mondja, nem találja a megadott mappába, és én nem másol semmit. Mi a teendő?

  • Alex - mondta

   Ha jól értem a probléma merül fel ezt a parancsot: copy c: \ winpe_x86 \ winpe.wim c: \ winpe_x86 \ ISO \ sources \ boot.wim. Tettem, hogy a bemutató, és jól ment. Próbálja másolni a telepítési eszközök, Command Prompt parancsokat a fenti szöveg tutorial. Valószínű, hogy rossz, ha gépelés a parancsot. Munka létrehozott mappába sikeres, és akkor hibát észlelt? Ellenőrizte, ha ez a hely (partíció C) követően, hogy a parancsokat? OS fel, 32 kicsit.

 42. Flavius - mondta

  fogadtatás
  Ha Windows on 64 bitek érdekében copype.cmd x86 c: \ winpe_x86 a mappa létrehozásához életbe x86 fel x64 munkák
  mint én ablakokat 64 bitek

 43. Gigi - mondta

  Gratulálok a munka eredő hozzászólás ügyes és végül egy másik, a legnagyobb tisztelettel, még ha a harmadik és mint egy videotutorial 8-8.1 Win hasonló ADK. Köszönöm, Gigi.

 44. Mihai - mondta

  Érdekes lenne egy oktatóprogram a Windows 10-hez is. a Windows 7 következik. Csak a Windows 8 marad.

Trackbacks

 1. [...] ISO image tartalmazza az összes kedvenc szoftverek és a beállításokat. Az első részben a téma megmutatja, hogyan kell előkészíteni a talajt ahhoz, hogy lépjenek előre a mit teszünk ebben a [...]

 2. [...] Ma majd meglátjuk, hogyan kell telepíteni a Windows a hálózaton. Ahogy ígértem az Episode 1 és 2 epizód szentelt ennek a témának, amit telepíteni a Windows hálózati környezetben egy bootolható [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.