RC a Windows 7 szabadon és ingyenesen letölthető mindenki számára

Ez nem egy oktató videó egy bejelentés a Windows-7 RC, ami ingyenesen letölthető mindenki (ingyenes), igen, akkor olvassa el jobbra, ez egy nyomtatási hiba!

Elérhető és letölthető a mára elhíresült változata windows 7 RC (Release Candidate), hogy nagyon közel van a végleges változat, hogy fog megjelenni a nyár végén.

Ez az operációs rendszer két változatban kapható, x64 (64 bit) és x86 (32 bit) letölthető egy ilyen verzió, vagy mindkettő van, hogy egy számlát az MSN Messenger vagy Live vagy a programjaik .

Miután a fiókját kap egy e-mailt, amely egy megerősítő linket, ha a fiók létrehozásakor meg kell adni egy érvényes e-mail cím, ha megnyomja a visszaigazoló linkre, hogy a letöltési oldal, ahol megtalálható a Windows 7 gomb és egy soros letölthető.

Az ISO kép letöltése után nem lesz látható, be kell írnia: Vezérlőpult / Mappa opciók / Nézet és itt meg kell jelölnie a „rejtett fájlok és mappák megjelenítése” menüpontot, majd nyomja meg az Alkalmaz és az OK gombot, innen láthatja a képet

Siess, nem ismert, hogy mennyi ideig lesz érvényben csoda google írja a Windows 7 és megragad a letöltés után le kell írni, hogy egy DVD egy nagyon kis sebességgel, hogy elkerülje a hibákat.

Sok szerencsét a letöltéshez.


Ha azt szeretné, meg lehet nézni a videót bemutató https://www.videotutorial.ro/?p=569

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (109)

  • Itt van, mit kell mondani, http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx, Apropó a csoda:

    "# Nem kell rohannia az RC megszerzésével. Az RC legalább 2009 júliusáig elérhető lesz, és nem korlátozjuk a termékkulcsok számát, tehát rengeteg idő áll rendelkezésére.
    # Nézze meg a naptárat. Az RC 1. június 2010-jén hatályát veszti. 1. március 2010-jétől a számítógép kétóránként elindul. A Windows két héttel a két órás leállások kezdete előtt értesíti Önt. A megszakítás elkerülése érdekében 1. március 2010-je előtt telepítenie kell a Windows nem lejárt verzióját. Telepítenie kell a használni kívánt programokat és adatokat. "

  • @ Tavi - maradj nyugodtan, hogy 2010-ig a "jó fiúk" megoldást találnak arra, hogy 2 óránként egyszer átmenjenek az ablakok :)).

  • Nekem van CD a Windows, de a béta, telepítettem is, szép, de nem bánom, séta a játékot :)), amíg nem tud újabb PC Windows 7.

  • Én windows7 egy hétig beta.ruleaza verzió tökéletes, nem hivalkodó, mint a Vista (megy sokkal jobb), és ez volt a célja a tagállamok, hogy fut rendszerekre kevésbé performante.Vista nekem betöltése perc, hogy van-e töltve 20 sec.
    Például a DaemonTools nem működik a Windows7-rel, úgy telepítették, hogy nem kellett volna meghajtót kérni, asztalra és laptopra ...

    By the way ... aktivátorok már megjelentek a neten ... a hackerek nem alszanak. :)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.