RC a Windows 7 szabadon és ingyenesen letölthető mindenki számára

Ez nem egy oktató videó egy bejelentés a Windows-7 RC, ami ingyenesen letölthető mindenki (ingyenes), igen, akkor olvassa el jobbra, ez egy nyomtatási hiba!

Elérhető és letölthető a mára elhíresült változata windows 7 RC (Release Candidate), hogy nagyon közel van a végleges változat, hogy fog megjelenni a nyár végén.

Ez az operációs rendszer két változatban kapható, x64 (64 bit) és x86 (32 bit) letölthető egy ilyen verzió, vagy mindkettő van, hogy egy számlát az MSN Messenger vagy Live vagy a programjaik .

Miután a fiókját kap egy e-mailt, amely egy megerősítő linket, ha a fiók létrehozásakor meg kell adni egy érvényes e-mail cím, ha megnyomja a visszaigazoló linkre, hogy a letöltési oldal, ahol megtalálható a Windows 7 gomb és egy soros letölthető.

Az ISO kép letöltése után nem lesz látható, be kell írnia: Vezérlőpult / Mappa opciók / Nézet és itt meg kell jelölnie a „rejtett fájlok és mappák megjelenítése” menüpontot, majd nyomja meg az Alkalmaz és az OK gombot, innen láthatja a képet

Siess, nem ismert, hogy mennyi ideig lesz érvényben csoda google írja a Windows 7 és megragad a letöltés után le kell írni, hogy egy DVD egy nagyon kis sebességgel, hogy elkerülje a hibákat.

Sok szerencsét a letöltéshez.


Ha azt szeretné, meg lehet nézni a videót bemutató https://www.videotutorial.ro/?p=569


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Tavi - mondta

  Itt van, mit kell mondani, http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx, Apropó a csoda:

  "# Nem kell sietnie az RC beszerzéséhez. Az RC legalább 2009 júliusáig elérhető lesz, és nem korlátozzuk a termékkulcsok számát, így bőven van időd.
  # Nézze meg a naptárat. Az RC 1. június 2010-jén jár le. 1. március 2010-jétől a számítógép két óránként leáll. A Windows két héttel a kétórás leállítások megkezdése előtt értesíti Önt. A megszakítás elkerülése érdekében 1. március 2010-je előtt telepítenie kell a Windows nem lejárt verzióját. Telepítenie kell a használni kívánt programokat és adatokat is. ”

 2. Cosmin - mondta

  Beléptem az MSN-be, és nem küldött nekem e-mailt: D: D: D

 3. Cosmin - mondta

  kész….!!!! Letöltöttem .. Mármint letölteni nem tudom, hogy csináltam, de sikerült

 4. Alex - mondta

  Milyen Bugg helyszínek? Ha valaki próbálta?

 5. Cosmin - mondta

  telepítése Windows Vista és a 7 asemanatoarea azokkal Xp vagy különböző?

 6. Sergiu - mondta

  A Windows, ha 512 ram?

 7. RETEX - mondta

  @ Tavi - maradj nyugton, hogy 2010-re a "jó fiúk" 2 óránként egyszer megoldást találnak az ablakok bezárására :)).

 8. @Sergiu: Próbáld ki, de előtte, hogy hát a jelenlegi operációs rendszer.

 9. danezu - mondta

  Nekem van CD a Windows, de a béta, telepítettem is, szép, de nem bánom, séta a játékot :)), amíg nem tud újabb PC Windows 7.

 10. Edy666 - mondta

  Én windows7 egy hétig beta.ruleaza verzió tökéletes, nem hivalkodó, mint a Vista (megy sokkal jobb), és ez volt a célja a tagállamok, hogy fut rendszerekre kevésbé performante.Vista nekem betöltése perc, hogy van-e töltve 20 sec.
  Például a DaemonTools nem működik a Windows7 rendszerrel, úgy lett telepítve, hogy nem kért tőlem illesztőprogramot, asztali számítógépre és laptopra ...

  Egyébként ... az aktivátorok már megjelentek a neten ... a hackerek nem alszanak. 🙂

 11. Adrian - mondta

  @Edy666: igen, és már régen megjelent, és a démon eszközök a Windows 7-hez jobban néznek ki ... sok olyan fórum van, amely a démon tootls verzióról beszél a Windows 7-hez !!!

 12. Tigrutzu - mondta

  Daemon Tools és a séta és a régebbi Windows 7 7100 RC miam tettem Daemon Tools és megy por fejlett 4.1

 13. sas - mondta

  Ön 1000 figyelmét, köszönöm az üzenet Windows-7

 14. Cosmin - mondta

  hello .. hogyan kell csinálni, hát, ha a Windows újra?? / /
  AIU a fent leírt

 15. Edy666 - mondta

  Azt javaslom, Acrois, ez a bemutató a program.Iti nem egy teljes rendszer biztonsági mentés, és állítsa vissza az operációs rendszer 5 min.

 16. Edy666 - mondta

  Kerestem daemontools lehetőséget kapok jó PowerISO, utaltam a verzió volt, különben a program lesz.

 17. @Cosmin: Írja be keresőmotorjába az "acronis true image" kifejezést (azt, amelynek jobb felső sarkában található a nagyító).
  Van néhány jó oktató a biztonsági urmarestele figyelmesen, mert akkor mindig hasznos, most halott lennék erősítés nélkül.

 18. ylye - mondta

  Helló testvérek ... jó hírek kezdenek megjelenni a Windows 7-tel kapcsolatban, de a végleges verzióban mikor fognak megjelenni ???

 19. danezu - mondta

  Ylie akkor olvassa el, mi van írva a fenti? Olvasni és látni, ha a végső változat jön

 20. danezu - mondta

  Nekem van egy probléma xp sp3 után instlat lam, amikor megpróbáltam telepíteni tűzfalat ZoneAlar, telepítettem de nem indul el, és amikor rákattintok a futtatható még mindig nem nyitott lezuhan.

 21. danezu - mondta

  és majdnem elfelejtettem instlat WinXP újra és még mindig ugyanaz (jobb lenne, hogy a szerkesztés gombot).

 22. Irinel - mondta

  igen Sajnálom srácok nem tudom, mi vezetők trewbuie, és hogyan kap, és mellesleg az egész csapat videotutorial hogy egy szuper jó munkát lépést tartani a jó munka
  és több oktató köszönöm megtanított sok hasznos dolgot

 23. Sergiu - mondta

  Tehát miután a képfájlt kell égetni (használok Nero), a DVD-re? És miután bottal a meghajtóról és képes telepíteni xp mint .. mi?

 24. Sergiu - mondta

  az úton, ebben a pillanatban semmi sem történik xp.Nu Windows, ha a Windows RC 7?

 25. TKN - mondta

  Van egy HDD 160gb 2gb ram intel e5200 2.5GHz.Pot távon wind7? Hdd azt értem, hogy a C-20 Gb, és tudom, hogy sok spatiu.Ar vista növelni C, így tudok tenni Wind7?

 26. Corleone - mondta

  @Sergiu: Igen, megtörténik: Az operációs rendszer változik, Nasol nem? Feltesz néhány kérdést ... mintha most látta volna a pc-t. mellesleg Cristi, a google-n rájöttem, hogy a Microsoft által adott sorozat egy évre szól, igaz? Köszönöm

 27. Sergiu - mondta

  @ Corleone mi van, ha néhány kérdést? nem tanulnak is született ez a cucc, így úgy érzem, hogy dc hibáztatta hozataláért ilyen kérdések

 28. Corleone - mondta

  @SergiuHát ez természetes, hogy mi történhet? Lai elfelejteni, hogy extra fel, mint már mondtam Cristi tzia konkrét választ (Sergiu: Próbáld meg, de előtte biztonsági mentést készíteni a jelenlegi operációs rendszer.) Most kap Adrian Falak szája válaszul invetzi nem semmi, ami olyan alkalmazás, majd nehézséget, ha kéred, akkor gyakran felfedezni valami, ami Cristi elhagyható, páratlan olyan könnyű lőni, és arra is, amit a film, mint Itt időjárás TV furcsa olvasni a szöveget a képernyőn !!!

 29. neoiulius - mondta

  TKN, nem számít a méret a HDD, a 20 DEGBE elegendő, telepítse az operációs rendszer, a Windows legyen az akár 7

 30. kosty - mondta

  hello there. és én 7 ablakok béta néhány hónapig, és azt akarom mondani, nagyon örülök az IEL. Örültem, és a kristály windows xp soros 2008 hívás kérése is jó volt. még azok is, akik tudják, hogy a legjobb ubuntu IEL én még járni mindent a Windows 7 amíg vágjuk semnalu. szerencse, mint a kristály, Bobi, és nem Adrian null pillantást, hogy ad neki elég jó tanácsot tekintetében kosty

 31. Catalin - mondta

  Helló baieti.In Először gratulálok, amit faceti.Am kérdése van, futtatható GTA IV Windows 7?

  köszönöm

 32. TKN - mondta

  @neoiulius: Köszönjük az információt! De kértem láttam, hogy valaki, aki a Windows Vista és vettem 50gb.
  @Kosty: bocs, hogy kijavítottalak, bár nem vagyok a legjobb a román lb-ben, de tudom, hogy nincs szó "iel". Gondolom "ő" -re gondoltál.
  Sok szerencsét mindenkinek!

 33. mcipry - mondta

  Hallottam a Windows 7 azt mondják, hogy jobban működik, mint Vista.Nu tudom, hogyan megy dak minimális számítógép követelmények (1 GB RAM, CPU 3 GHz).

 34. Liviu - mondta

  Adj egy próbát, és reméljük, hogy lesz W7 és visszajelzést!.
  Vagy hogy közvetlenül a mi PC-k?.

 35. Corleone - mondta

  @Catalin: Normál kellene akkor elfelejti a játékot, hogy milyen tulajdonságokat igényel sal nem kérdezte meg, hogy vegye GTA ablakokat, hogy a játék, mint kos kérdezi, hogy milyen videokártya, milyen proc, mint a Windows, különösen mivel ez biztos ismét YOU CAN játszani, amit akarsz vele!

 36. Corleone - mondta

  Hadd mondjak el egy titkot, nem lesz intrebatzi google, mint egy másik, még rosszabb Datz lectzii nyelven, és a Google scrietzi 7 ablakok és jó, ha figyelmen kívül hagyja az összes gasitzi kérni, vagy mire van szüksége, de az biztos, hogy lesz gasitzi, és már van egy bemutató a Windows 7 csak azt akarom, hogy legyenek türelmesek, és világosan kifejti, a többi is!

 37. danscarlat - mondta

  Helló, és köszönöm az e-mail
  Vettem Windows7
  Én hát a Windows-partíció
  de nem elégedett vele
  Kipróbáltam a Windows Vista
  és lafel
  Legjobb Windows XP Microsoft nem hiszem, hogy sikerülni fog
  ez a véleményem

 38. Corleone - mondta

  @danscarlat: Nos, igen, és további részleteket lásd fent multzi árokban, hogy tisztázásra szorul, tziar hálás lennék!

 39. Adrian - mondta

  @TKN: A Windows 7 foglalja el az 5G-t a 7G körüli frissítésekkel. Gyengébb számítógépeken is fut! Van 1G RAM és 2,5G Corelone kétmagos processzorom, igen, a licenc egy évre szól ... ha ezt mondja a Microsoft, akkor már nem értem, miért kérdezed ... amikor letöltöd, a rendszerkövetelményeket is írja, amíg a licenc érvényes, mennyi lesz elérhető letöltésre ... olvassa el azt is, mielőtt rákattintana a Windows 7 letöltésére !!!

 40. Corleone - mondta

  Adrian de azt mondani, hogy a hónapok 3 áttelepítés fáj megint itzi ad egy évben? Itt nem tudom, mert szoktam doarH .. K köszönöm.

 41. Adrian - mondta

  @Corleone: Telepíthet 13-szor, egy évig érvényes ... adik a licenc csak egy évig lesz aktív ... függetlenül attól, hogy hányszor telepíted a Windows-t ... ha ma telepítetted és 3 hónap múlva újratelepítetted, akkor nem állítod vissza az érvényességi időt ... mínusz licenszed lesz 3 hónap… mint 3 hónap, már használta is ... gyakorlatilag 10 hónapnál marad ...

 42. Corleone - mondta

  Multzumesc gondolat, hogy tartsa be puha és újra az egy év alatt.

 43. Fanibu - mondta

  Egyelőre a Windows 7 "próbaverzióban van". Mint minden Windows, ez is támogat néhány fejlesztést, például az SP-1, 2 ... stb. Például az nVidia webhely win 7 illesztőprogramjai nem jók a GeForce 8600GT számára. Vista esetén. Nem ajánlott a Kasperky for Win 7 letöltése, mivel az félrevezet, ha egyes fájlokat megfertőzöttnek tekintünk. A WinFastPVR analóg TV-tunereket nehezebb beállítani, mint a Vista-n ... a videolejátszással kapcsolatos hangrögzítési problémák a médialejátszón ... kodekkel a neten. Tökéletesen működik az Avira vagy az AVG antivírusmentesen. A betöltési idõk a telepített programtól függenek (20-30 másodperc). Szinte minden szükséges telepítés után körülbelül 16-17 GB-ot foglal el. Az első béta verzió megjelenése óta tesztelem. A rendelkezésemre álló rendszer lehetővé teszi a Vista vagy a Windows 7 bármelyik verziójának telepítését ... 64 évig 1 bites Vista-t használok, és tökéletesen működik (Megkeféltem és olyan rugalmas lettem, mint a Windows 7).
  Azt hiszem, az első kérdés, hogy meg kell kérdezni, hogy milyen források már olyan kemény, mint a Microsoft.
  Aztán szeretnénk, hogy ez OS
  Ahogy rendszerkövetelmények:
  15 18 GB-os merevlemez
  1 GB RAM minimum
  videokártya legalább 128 bit
  proc legalább 2GHz
  A legjobb operációs rendszer az, ami a legjobban megfelel a rendszer (számítógép) és van igény (egyszerű net user munkaterületet vagy játékosok)
  Ugyanaz, mint a sofőröknél ... csendes, gyors, zajos a hangolt autókkal és azokkal, akik rajonganak a mobiltelefonokért, iPod-okért, iPhone-okért stb.
  Néhány nem ad XP vagy Windows Vista 7, mások csak használja Vista és a többiek automatikusan, és továbbra is a Windows 7.
  valószínűleg lesz olyan, aki mindhármat felteszi a rendszerre, és addig játszik velük, amíg a Windows 8 valószínűleg meg nem jelenik (remélem, hogy ezt a sertésinfluenza után nem Mexikónak fogják hívni). Összegzésként megadjuk hátha "tökéletes", miután dolgozunk vele ebben a próbaidőszakban. "Egyelőre jobb rendszernek tűnik, de van néhány" gyengesége "is. Hány íz, annyi szokás. Jó, hogy választhatunk!.
  Ez a véleményem, és megjegyzést.

 44. Andrew - mondta

  Tudd meg, hogy megtanultam ezt az ajánlatot szenzációs hosszú, mielőtt

 45. Cosmin - mondta

  A Windows 7-et is feltettem.
  első pillantásra nagyon klassznak tűnt ...
  de ... miután láttam, hogy 2 óránként újraindul, és N hibát ad nekem .. a legsúlyosabb (az én szempontomból): nem fogadja el a meghajtómat a hangkártyáról (az illesztőprogramjaim valamivel idősebbek: D)
  Amikor a Windows 7 telepítése előtt biztonsági másolatot akartam készíteni a rendszerről, azaz a képről, az újraindul…
  Mindezek után két óra alatt felfedeztem, hogy újra feltettem a WINDOWS XP-t ...
  Azt hiszem, az emberek a Microsoft nem hoz létre a WIND amint XP fut gyengébb rendszerek
  De mégis ... úgy gondolom, hogy a jobban teljesítő rendszereken elég jól szabályoz

  Ha valami rosszat tettem, kérlek ne "káromkodj rám"

 46. Fanibu - mondta

  @Cosmin: Nem mondja el, ha a rendszer rendelkezik a szükséges forrásokkal, amely kompatibilis a Windows futtatásához 7.

 47. carmen - mondta

  Hi Cosmin! Azt akarom tudni, hogyan készül a WIND telepítés xp, mert már volt, mert vettem a laptop volt telepítve a gyárból, és azután, hogy néhány probléma a vírusok és ezért kezdett totul.acum nincs egy eredeti és Én nem, hol lehet megtalálni az eredeti XP?
  Köszönjük mult.O jó estét.

 48. Adrian - mondta

  @carmen: Eredeti XP licenc csak talált üzlet, amit akarsz! erre szakosodott üzletekben, ahol árulnak PC alkatrészek!

 49. Iustin - mondta

  Lehet, hi srácok nem tölti le teljesen, és én megpróbáltam Mozilla és explorar7 és semmi lemerült amíg 96 százalékkal Mozilla és exploraru99cu 7 májusig fc?

 50. Adrian - mondta

  @Iustin: Valószínűleg nincs elég hely! Meg kell minimum ingyenesen kemény 3G

 51. Iustin - mondta

  Nos 6gb hogy mindent a semmiért

 52. Iustin - mondta

  POTE az oka, hogy XP Professional van?

 53. Adrian - mondta

  @Iustin: A helyzet az, hogy van egy professzionális XP-vel ... csak le akarod tölteni ... Nem tudom, mit mondjak ... Elmentem letölteni ... A szerverek valószínűleg túl elfoglaltak ... próbáld meg letölteni egy letöltéskezelővel ... bemutatónk van a getright-ról ... írjon fel a getright-ra, és megtalálja ... talán ez így működik ...

 54. Fanibu - mondta

  @Iustin: Ha megnézzük 6 GB szabad, de valószínűleg teljes virtuális memória.
  Tedd, amit mondok, és akkor elég szabad hely a kemény, és akkor le:
  kattintson jobb gombbal a Sajátgépek ... speciális rendszerbeállítások ... speciális ... beállítások ... speciális ... változtatás ... lehetőségre, és deaktiválja a lapozófájlt, azaz a C virtuális memóriáját.
  Most már a valós térben letölthető.

 55. Iustin - mondta

  Megnéztem ahol Tuda fanibu róla beállítása nam történt, hogy a virtuális Ormala estesetarea windiwsului

 56. Iustin - mondta

  Én kétségbeesés windowsu nustiu 7 és ha érdemes kipróbálni minden módon kipróbáltam egy másik srác Menedzser mutat nulla tart letöltheti hogy Cristi ustiu mit tegyen.

 57. adrian - mondta

  igen, nagyon jó windoows 7 Sajnos megvan, mielőtt felteszed az oldalra ...

 58. adrian - mondta

  azoknak, akik nem tudják, hogyan kell belépni a letöltéshez, itt van… http://blog.weebo.ro/windows-7-build-7048-update-a-aparut-variante-pe-32-de-biti/comment-page-1/#comment-180 Remélem, nem baj, hogy nem comentu stergel Cristi dak

 59. Adrian - mondta

  @adrian: Kérjük, ne posztoljon Adrian néven ... mivel láthatja, hogy továbbra is Adrian vagyok, és itt vagyok előtted ... nem fordítva, de jó tudni, hogy kivel beszélünk, talán neked is van előzményed ... egy név, örülnék neki ... remélem, nem bánja!

  AKI TUDNI TUDNI, HOGY A számítógépe kompatibilis a WINDOWS 7-szel, letöltheti a "Windows 7 Upgrade Advisor Beta" programot a MICROSOFT webhelyéről ALKATRÉSZEK ÉS VEZETŐK MEGTEKINTÉSE… HA NEM TALÁLHATJA A MICROSOFT OLDALON, KERESD A GOOGLE-ban !!!

 60. valy70 - mondta

  Köszönöm, emlékezett rám, hogy ingyenes download.Cat a Windows 7 első látásra rendben van, hogy jól, kínál szinte mindent, amire szüksége van (kivéve a Windows Movie Maker), különben azt hiszem, itt az ideje, hogy mondjuk ramasbun xp Én biztos marad hét.

 61. haosss - mondta

  srácok scz, ha nem törvényszerű, amit mondok, de ha ez a sorozat a Microsoft ep 1 évéből származik, vagy egy bizonyos idő elteltével más dolgokat csinál.
  Putetzi hogy de Torrente [azaz http://www.isohunt.com] sorozat a WIN XP PRO SP3-hoz, megegyezik a WIN 7BETA és az új WIN 7 RS sorozatával. próbára van állítva ... ... és megkönnyítése érdekében használhatja az NLITE-t a sorozat nyerésére [anélkül, hogy írna, amikor nyer] - vagy ha nem tudja, hogyan kell csinálni, akkor megtanulhatja, hogyan vigye el TORRENTTÓL VAGY Az NLITE azt viseli, hogy van néhány szuper oktatóanyag, p ülj.

 62. Iustin - mondta

  meg kell dolgozni, és szeretem őt, és azt futtatni Vista mozognak Greus numa mio nem draivari a sunetcare tetszett, hogy a hangkártya nem illik nem hallottam a zenét felett a rendszer, és volt egy vista gyógyír ripuit

 63. haosss - mondta

  ami a win 7 beta verziót illeti ... ... és ez az új RS a legtöbb najpa az a tény, hogy nem minden videó- ​​és hangkártya illik hozzá, és mindenféle kkt illesztőprogramot kell keresnie 15-20 játékost próbáltam, amíg nem találtam egyet, amely működött [kristály lejátszóval]…. és a hang szempontjából, függetlenül az általam használt lejátszótól, a fejhallgató kivételével nem tudtam hallgatni a zenét, és nem volt hangom ... remélem, hogy a végleges verzió elfogadhatóbb lesz ...

 64. haosss - mondta

  ptr változás a Vista, ami követ prog?

  VLITE VAGY MILYEN NEVEZETT ...….?! ??!
  Tudom, hogy azt mondtad, valahol szerelési bemutató k igen nem tudom, hol!

  előre ms

 65. Adrian - mondta

  @haosss: Filmnézéshez kodekekre és kevesebb lejátszóra van szükség !!! Csakúgy, mint zenehallgatáshoz, olyan hangkártya-illesztőprogramokra is szükség van, amelyek hangkódekokkal és kevesebb lejátszóval érkeznek !!! Amikor telepíti a Windows programot, helyezze be a videokártya-illesztőprogramot, és az ausdio-t csak akkor keresse meg a video- és audiolejátszókat, ne pedig mielőtt betesz egy csomag kodeket a Windows 7-hez, például a "Win7codecs" egy csomag kodekeket a Windows 7-hez. szüksége van egy videokártyára, az adott videokártya illesztőprogramjára (lehetőleg a videokártya utolsó illesztőprogramjára, amelyet a gyártó honlapján talál), kodekekre és videolejátszóra !!!

 66. madyou - mondta

  Sall, hogyan kell letölteni a Windows rc 7 akit segíteni plzz

 67. Adrian - mondta

  @madyou: elolvasni a bemutatót elmagyarázta, hogyan kell csinálni!

 68. Adrian - mondta

  @madyou: Olvassa el a teljes cikket, és az észrevételeket!

 69. haosss - mondta

  @Adrian: Adrian úr, én telepítettem az összes illesztőprogramot…. , de a nuzi elfogad minden kodeket, így miután kipróbáltam a 2,3 kodekeket, kipróbáltam különféle lejátszókat, amelyek kodekeket tartalmaznak [scz, hogy nem voltam kifejezettebb a fenti megjegyzésben] ...
  de tegnap ajánlottam cnv kodeket k-hez, bs lejátszót akartam használni, ajánlom >>> KLCODEC417… <<

 70. Dobre Stelian - mondta

  várjon

 71. radu32 - mondta

  Telepítettem verzió 7100.si két hónap, amit mondhatok, jóval meghaladja Vista.Problemele azt találta, hogy a Daemon Tools, én reuusit a telepítés amíg tettem SPTD aztán, és TREBLE BSplayer sétált a videó beállításokat, akkor megy tökéletesen (utolsó versin), és a legjobb dolog, amit sikerült ez a munka örökre egyébként csak bine.A majdnem elfelejtettem: vezetők általában megegyeznek a Vista

 72. radu32 - mondta

  Microsoft elindítja a Windows 7 román elején 2010

 73. haosss - mondta

  HA SZERETNE VAN A TELJES RENDSZERET ROMÁN nyelven, létezik bizonyos program, amely teljes rendszerét román nyelven fordítja le bármilyen nyelvről ... ... egy névnév lefordítjaSo-3…

 74. Giurcuta FLORNETINA - mondta

  Most már használni, hogy az első alkalom, hogy nem lesz probléma

 75. aditzu - mondta

  srácok, srácok ... nekem is van egy problémám, de engem is meg tud oldani ... Telepítettem egy kalózablakot, és minden rendben ment, amikor telepítettem egy norton internet securiti 2008-at, és elvégeztem az antivírusok frissítéseit, ezeket felfedeztem a Microsoft-tól Nincs engedélyem Windows és kalóz lovakra. Biztos vagyok benne, hogy nem a Windowsból, hanem a víruskeresőből származik a probléma.

 76. Adrian - mondta

  @aditzu: Hack nem válaszol, vagy a kalózkodás! Keresés a Google biztosan talál megoldást! Ha nem tudod, hogy Norton tartozik a Microsoft!

 77. Lice Nadya - mondta

  Nadya nem jó a kamera, mint az én CD, hogy telepítette a Weeble CA'm nem túl jó sincer

 78. haosss - mondta

  google driver keresése '…. Biztosan megtalálja ... !! sok szerencsét !!

 79. haosss - mondta

  @ Aditzu:
  1) ember, ha az ablakokat NLite-rel módosították ... .adik írta azt a kódot [licenc], hogy a satzi-t könnyebb telepíteni. győződjön meg róla, hogy a kód hibás vagy nem a win 7 esetén. próbálja ki a d xp pro sp3 licencet ... vagy újabban korlátlan licencek állnak rendelkezésre a win 7 beta / RS… [[lásd fentebb írtam d, ahol kiviheted ...]]
  2) ablakok olyan helyek, amelyek megkövetelik licentza nutzi míg c telepítve van, de később, amint nyílt operációs rendszer.
  Remélem, c tiam azt mondta, hogy t segít ... bft

 80. kérdés haosss - mondta

  szia mi történt velem Letöltöttem egy Windows XP-t nagyon nem kértem tőlem a kulcsot miközben telepítettem miután telepítettem letettem a Windows frissítést. és miután azonnal telepítettem rá egy norton Internet Security 2008 víruskeresőt, miután újraindítottam, hogy a microsoft hirdetése megjelent a jobb alsó sarokban, mintha a sorozat nem jó, stb. Azt hiszem, az antivírus lovaknak van valami számomra elkapom ezeket microsoftból? dak tudja, hogy valami segít

 81. Adrian - mondta

  @kérdés haosss: Azt már korábban is említettük, hogy a Norton is a Microsoft által! És amikor telepíteni, hogy az automatikus frissítések tenni az automatikus frissítéseket, és tart vírus aláírás, a csapda úgy beszélek a Microsoft! Norton egy Microsoft termék! Olvassa el a megjegyzéseket mielőtt elküldöd!

 82. kérdés haosss - mondta

  igen óvatosnak kell lennünk ezzel páratlan Adrian dak A frissítés Norton megvédjék a számítógép vírusok egyaránt?

 83. Adrian - mondta

  @kérdés haosss: Egyetlen víruskereső sem véd meg, ha nem frissül !! A frissítések nélküli víruskereső elhalt víruskereső ... haszontalan!

 84. haosss - mondta

  @ Kérdés az haosss:
  Az 1. adrian-nak igaza van, de egyáltalán nem, mert egy frissítés nélküli víruskereső nem véd meg az új vírusoktól: vagyis még akkor is, ha azonos nevűek [pl. A trójai], a típus szerint I egyre láthatatlanabbá válnak az antivírusok számára, és egyre károsabbak fájlok esetében ezért a frissítések feladata, de megvédheti Önt a régebbi, gyengébb vírusoktól (például a többszörös másolaton ...
  2.da megkérdeztem egy barátom, aki több képzett putzin, mia Shi mondta valószínűleg ez a antivirus.dupa mint mondtam meg a Sorozatcím a win xp pro sp 3, de ha az Apple gyengesége a Windows programozás. Adik DAK módosított [csökkent] kell hagyni, és minden vezető
  3. lehetséges, hogy az új win 7-nek van egy illesztőprogramja, amely kapcsolatot létesít a Microsoft-szal a soros ellenőrzés érdekében [erre gondoltak az sp3 pro és a vista segítségével, de nem sikerült nekik << >>].
  Úgy foltoztam, de a norton <> telepítése nélkül.
  add meg az igazolványodat, hogy tudasd veled, mit gondolok, hogy segít [ha érdekel]….
  Nem mondhatom el az oldalon

 85. haosss - mondta

  a fenti megjegyzésben - az „[…]” EI ”típus kifejlődik […]
  VAGY EGY PÉLDA, AMELYET SAMI IGEN, IGEN NEM TANÁCSOLJAM ... POSTOLNI
  BFT ...

 86. kérdés haosss - mondta

  Nos, az én idul haosss .. amanetxxl

 87. aditzzu - mondta

  haoss lasami a mailu vagy várom címemet?

 88. haosss - mondta

  @ Aditzzu:
  megkaptam az igazolványodat ... haosss_santa vagyok ...
  vb a rendetlenségen….

 89. haosss - mondta

  haosss_santanablak
  az én személyi azonosítóm…
  + E-mail id yahoo.com

 90. haosss - mondta

  ki tud segíteni nekem….?!
  Elkezdtem telepíteni az operációs rendszert ... a Windows 7 ultimate… [a paicea felhasználójától hallottam róla] eltávolítva a torrentből ...
  az ek la vista telepítése ... de amikor a C partícióhoz értem, pontosan 30 GB volt a helyem, ahogy volt mostanáig ... Töröltem ... Újra elkezdtem csinálni, és nem tudom, hogy a 200 mg-os partíció automatikusan elkészül-e nekem [ pontosan] anélkül, hogy megengedném, vagy én csinálnám ...
  A partíció mellett PRYMARI [EZ 200 MG] van a másik 3-kor LOGIC [ez normális] ...
  Elfelejtettem mondani, hogy ez egy kit 2,4 GB-os és a telepítés után befejeződött hirtelen megáll egy fekete sfond write Asha:

  "ABLAKOK"
  "CSAK A CÉL VIZSGÁLATÁRA. 7022.WINMAIN.090115-…

  a többi már nem látható, mert a képernyőre van vágva…

  cd alma folyamatosan egy idő után megáll és újraindul újra és az elejétől….

  Sok ablakot telepítettem, de soha nem történt meg velem.
  hiba nem crek e ptr, mint a neten a numi nem eredményez semmit hibaként ...
  előre ms

 91. Wolfyz - mondta

  !!! FIGYELEM !!! Megpróbáltam a Mojopac segítségével telepíteni ... még nem tudok róla ... talán egy későbbi verzióban

 92. Én a 2 hónapokban, miközben továbbra is béta. Nagyon egyszerű, hogy jöjjön be a saját honlapján, hogy regisztráljon és töltse le.
  Adok kulcsot ig érvényes augusztus.

  Szuper jól működik, töltse szupergyors.
  Én az Adobe tartomány széles körben, 3 Adobe alkalmazások nyitott állás semmi 1 GB ram / 1.7 GHz dual core.

  Tehát, töltse le. http://www.microsoft.com/windows7

  Hello.

 93. Saki Dennis - mondta

  Cool verzió
  igen értem reomand XP számítógépek.

 94. cripy - mondta

  Nekem is van egy kérdésem ... 🙂
  Azt akarom, hogy az én beckup Acronis partíció C (ahol xp), majd formázni és telepíteni w7.
  ha nem tetszik, hogy tudok menni beckup xp is döf az üzleti? és ha igen, meg kell formázni és partíció C? vagy adjon közvetlen visszaállítása beckup?

 95. Adidosa - mondta

  tesó, szükségem van egy oktatóanyagra, de ez nem található meg ... arról, hogyan készítsek indítható CD-t Windows-tal. Letöltöttem egy Windows 7-et, és a probléma az, hogy ez id adryann999

  • Adrian - mondta

   Adidosa, hogy megtanulják, hogyan kell írni egy bootolható CD-t már bemutató, írj keresni, mint ez: "Hogyan bootolható CD ISO képfájlt a Nero" belépsz, és megtalálja a bemutató, kérem nézze meg fej- farok nélkül visszatekerés, ha szeretné megtanulni és megérteni valamit minden kötődnek együtt, és ha nem tévedek, és azt mondják, hogyan indul el a CD-t! mégis részletesen, hogyan csináljak, akkor indítsa újra a számítógépet, és tartsa lenyomva a DEL gombot a BIOS, ha ott featureas tuci az Advanced BIOS és a boot eszköz elsődleges vagy válasszon 1 st 1 első eszköz, hogy CD-ROM , nyomja meg a F10 menni, és mentse a beállításokat, indítsa újra a számítógépet ismét fel a CD-t a meghajtóba, és indítsa újra, és védje meg a képernyőn, mielőtt belépne a Windows, hogy jobban megnézed a játék képernyőn, a bal fogja mondani, hogy "nyomjon meg egy gombot boot CD ...", és gyorsan kell nyomjon meg egy gombot, hogy kezdje el olvasni a CD ...., hogy jobban megértsék, mit én már kifejtette, vannak oktató 2 mi lenne érdekel, írj a keresést a helyes utat: "Néhány rövid magyarázatokkal BIOS settings" adja meg, és megtalálod a bemutató megmutatja, hogyan és hol lépjen be a BIOS beállításait indulni, úgy néz ki, gyakorlatilag minden BIOS menüben lehetőség érdekelt lenne a "Hogyan kell telepíteni a Windows XP operációs rendszer sp3" megtalálja a Search.Succes!

 96. Undergrow - mondta

  Hi guys! Gratulálok, az első pt. Ezek az útmutatók hasznos mindannyiunk számára. Azt szeretném kérdezni, ha nem több egy tutorial, hogyan kell helyesen telepíteni a Windows 7 egyben Krisztus tett módon bemutató "Hogyan kell telepíteni a Windows XP operációs rendszer sp3". A végleges változat OEM meg néhány nappal ezelőtt, és törődöm én telepítéséhez operációs rendszer. Alapvetően tudom, hogyan kell telepíteni a rendszert, de már hallotta, hogy néhány ember panaszkodott a 30 napos próbaverzió, vagy nem ismeri hangkártya, Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE verzió, az hogy szeretnék telepíteni. Éppen azért, mert ezt, és valójában, hogy ne néhány felmerülő problémák a telepítés során, kérem a kedvességét, remélve, hogy segít mind a magam, és mindazoknak, akik szeretnék telepíteni ezt a rendszert jelenleg működő és a kétségei. Köszönjük!

 97. Adrian - mondta

  UndergrowHi guys! Gratulálok, az első pt. Ezek az útmutatók hasznos mindannyiunk számára. Azt szeretném kérdezni, ha nem több egy tutorial, hogyan kell helyesen telepíteni a Windows 7 egyben Krisztus tett módon bemutató "Hogyan kell telepíteni a Windows XP operációs rendszer sp3". A végleges változat OEM meg néhány nappal ezelőtt, és törődöm én telepítéséhez operációs rendszer. Alapvetően tudom, hogyan kell telepíteni a rendszert, de már hallotta, hogy néhány ember panaszkodott a 30 napos próbaverzió, vagy nem ismeri hangkártya, Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE verzió, az hogy szeretnék telepíteni. Éppen azért, mert ezt, és valójában, hogy ne néhány felmerülő problémák a telepítés során, kérem a kedvességét, remélve, hogy segít mind a magam, és mindazoknak, akik szeretnék telepíteni ezt a rendszert jelenleg működő és a kétségei. Köszönjük!

  A Windows azt mondják, hogy ez egy hamis (false) csak akkor jelenik meg a hivatalos 22.10.2009

 98. Undergrow - mondta

  Adrian:
  A Windows azt mondják, hogy ez egy hamis (false) csak akkor jelenik meg a hivatalos 22.10.2009

  Ok Adrian hamis milyen értelemben? A Windows egy repedés megjelenésű, azt tudom. Azt is tudom, hogy fog bekövetkezni októberben. De megértettem, hogy mit jelent a hamis. Tudom, az emberek, akik telepítették az operációs rendszert, és volt dicsérő szavakat róla, utalok csak a verzió, amit fentebb írtam. Ha nem szeretné, hogy néz ki egy tutorial arról, hogyan kell telepíteni, a korábbi megjelenési dátumot, úgy, hogy ösztönözzék a kalózkodás, megértem

 99. Adrian - mondta

  Undergrow:
  Ok Adrian, hamis milyen értelemben? Crack a Windows pillantást, hogy tudom. Tudom, és ez jelenik meg októberben. De értem, mit értesz azon, hogy hamis. Tudom, hogy az emberek, akik már telepítve az operációs rendszer, és volt dicsérő szavakat róla, utalok csak a verziót, hogy én írtam a fenti. Ha nem akarja, hogy megmutassa a bemutató, hogy hogyan lehet korábbi megjelenési dátumot, így ösztönzik a kalózkodás, azt értem

  Kész telepítés és optimalizálása bemutató a Windows Vista már írt a helyszínen tegnap, látod? Hogyan kell telepíteni és beállítás megegyezik a Vista! Akkor kövesse a tutorial kattintva ITT . Máskor használja a jobb felső sarokban lévő keresőmotort: ​​„keresés a videotutorial.ro… -on”. Tudja, hogy a Windows Vista beírja ezt a mezőt, és megtalálja az oktatóanyagot, bár kíváncsi arra, hogy még nem látta a Főoldal főoldalán, az új oktatóanyagok, vagy feliratkozhat e-mailben, és minden alkalommal kap egy e-mailt, amikor új oktatóanyagot tesz közzé

 100. audvladutz - mondta

  hogyan kell csinálni? ahol windowsu mint sal plz letöltés ajutatima

 101. Romica - mondta

  Ahogy sal letöltés ajutatima akik tudják, Thanks

 102. Nileda - mondta

  Miért nem teszi video.Urmaresc KONZOL útmutatók és oktatóanyagok rólad, és értem, hogy az alkotó EXTRAORDINARA.Multa a BAFTA!
  PS.Se kap oktató e-mail cím?

  • Adrian - mondta

   Nileda: Miért nem video.Urmaresc KONZOL útmutatók és oktatóanyagok rólad és azt jelenti, hogy az alkotó EXTRAORDINARA.Multa a BAFTA! PS.Se kaphat oktató e-mail cím?  

   különböző okok miatt:
   1 játék, játékok nem kapcsolódó IT (véleményem szerint)
   2 Van játékkonzolok, játékosok nem szeretik játékokat (legalábbis nekem)
   3 Ha egyedül nekünk a legnagyobb öröm, hogy konzol video oktatóanyagokat róluk, akkor nem a saját valamit, nem kell önfinanszírozó saját szponzorok.

   A játékok nem ingyenes, és nem tud igazán útmutatók szól, vagy velük, nagyon kevés kínálnak tárgyalás és a vizsgálat nincs mit mutatni, hogy nem minden funkció aktív, és nem támogatja, és nem ösztönzik a kalózkodás, hack

  • Adrian - mondta

   Nileda: Miért nem video.Urmaresc KONZOL útmutatók és oktatóanyagok rólad és azt jelenti, hogy az alkotó EXTRAORDINARA.Multa a BAFTA! PS.Se kaphat oktató e-mail cím?  

   A webhely jobb oldalán van egy "Feliratkozás oktatóanyagokra" mező, amely az egész e-mailt oda teszi, és rákattint a Feliratkozás gombra. E-mailt fog kapni egy linkkel, amelyre kattintva erősítse meg feliratkozol.

 103. Francisc - mondta

  A Windows XP Mode
  (A Windows XP program Windows 7)

  Egy program által végzett Mocrosoft amely lehetővé teszi a Windows-felhasználók számára, hogy programokat 7 Windows XP.
  A Windows XP Mode kompatibilis operációs rendszerek Windows Professional és Ultimate.
  Információk és letöltés itt:
  “hxxp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0ee2a17f-8538-4619-8d1c-05d27e11adb2&displaylang=en”

  • A windows 7 - mondta

   Francisc:
   A Windows XP Mode
   (A Windows XP program Windows 7)

   Egy program által végzett Mocrosoft amely lehetővé teszi a Windows-felhasználók számára, hogy programokat 7 Windows XP.
   A Windows XP Mode kompatibilis operációs rendszerek Windows Professional és Ultimate.
   Információk és letöltés itt:
   “hxxp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0ee2a17f-8538-4619-8d1c-05d27e11adb2&displaylang=en”

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.