A Winamp ingyenes letöltésének telepítése és beállítása a legnépszerűbb audiolejátszóhoz - oktatóvideó

Ebben a videóban bemutató fogunk beszélni Winamp audio lejátszó, amely egy nagyon népszerű és nagy népszerűségnek örvend a sok felhasználó.

Ez a játékos könnyen használható, amikor az általunk használt egyszerű beállítás megadása nélkül is, amikor belépünk a beállításokat látjuk, hogy minden elég bonyolult, ha a termelők küzdött, hogy a nehéz beállítások használata egy kezdő felhasználó számára.

Az igazság másik Winamp egy játékos meglehetősen régi és gyártók kellett változtatni a dolgokat az út mentén, hogy lépést tartson a korral, és a verseny, úgyhogy fejezetet lett időben egyre elfoglalt, mint egy karácsonyfa .

Egyéb audio lejátszó még mindig sok beállításokat, de vannak elhelyezve intuitívabb és sokkal könnyebben használható, természetesen a tapasztalt nem túl nehéz kezelni, de a probléma az, amikor a felhasználó elkezdi a a beállításokat, és nagyon valószínű, hogy feladja, és rendezze a GUI, ami elég jó és könnyen használható.

Ez volt az oka, hogy feladta a prezentáció beállításait, szerencsére ez nem inpiedica számunkra, hogy a hang közvetlenül a játékos felület grafikus, itt elég lehetőség, hogy az üzleti sikerrel.

Ez a bemutató Winamp része egy sor videó tutorials audio és video lejátszó, amely elérhető a honlapunkon, és amely arra hívlak, hogy felfedezzék a kereső videotutorial.ro és biztosan meg fogja találni között azok útmutatók audiolejátszó Winamp érdemes kicserélni a régi ember.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (125)

  • mit mondjak először is örülök, hogy hip-hop figyelj, és én hallgatni :)) nagyon fontos azok számára alaplapi hangkártya a jobb hangminőség AM JAVASLAT telepítését és programozását a 8.0 DFX for Winamp nagyon is jó Beállíthatja túl sok az ő hűsége környezeti surroundu hiperbass stb (bineintele neked, és ha jó hangszórók hangszórók beállításához semmi 20 lej)
    PS én voltam ennek az oktatóanyagnak az első nézője :)
    A nappali / éjszakai élvezetes, és lépést tartani a jó munka

  • a 2. aki figyelt ... remek BAfta, még mindig tetszik az összes oktatóprogram .....;), és ez nagyon jó bAFTA!

  • Kiváló munkát végez. Nézem az oktatóanyagokat, függetlenül azok időtartamától, és őszintén mondom, hogy sokat tanultam tőled. Még ha tudtam is az egyes szoftverek beállításairól, még mindig megnéztem ezeket az oktatóanyagokat, hogy megnézhessem Ha az, amit helyesnek tartottam, nem szeretném néhány percre lerövidíteni az oktatóprogramok időtartamát, mert az "futás közben" bemutatná az alkalmazások beállításait. Ugyanakkor egy kb. 30 perces oktatóanyag kiterjedt és segít megérteni a szoftver célját, valamint a helyes beállítását.

  • Néztem videotutorialul a winamp, és tetszett, gratulálok és továbbra is így is más programokkal. Ha csak építő kritikát már, hogy ez a videotutorial emlékezett 2 perc Shoutcast Shoutcast rádió és tv, különösen a incepatori.Eu tanultam a barátok, és hallgatni a sok rádióállomások, hogy lehet rendezni műfaj nektek place.Datorita hogy használja Revo Uninstaller egy jegyzet DownloadHelper 10 és adtam az én Mozilla letölthető videók hogy még nyitott winamp.Sper nem zavarja ez a kritika videotutorialului.si kívánok további sikeres.

  • másik bemutató mutatja, hogy mennyire a szenvedély és a professzionalizmus és Bogdan Cristian működik! Köszönöm a minden oktató, hogy a léc tettél!

  • Cristi, te nagyszerű ember vagy, és veled vagyok, és a döntéseket, amelyeket meghozsz! Tudom, hogy az oktatóprogramok csökkentése több helyet jelent a webhelyen, de mit fogsz csinálni velünk, akik minden alkalommal követik az oktatóprogramot? Megéri-e, mert szenvednek egyesek és azok, akik valóban szeretnék "megtörni" a tudás iránti vágyat? Ha pontosabb és felületesbb, akkor a kevésbé képzettek semmit sem fognak megérteni, és Önnek válaszolnia kell a több száz észrevételre, amelyek az esetből származnak, amikor nem mutattad meg nekik, hogy nem tudom, mi az, hogy nekik nem működött, hogy hogyan kell csinálni ... stb. Ön döntése, ez a webhely, Te vagy a webhely teljes és abszolút hatalmának adminisztrátora. És egy kicsi kiegészítés, amelyet Cristi talán elhagyott ... ha azt kell mondanod, hogy a Pc-hez tartozó összes zenét a Winampba szeretnéd hallgatni, és dalt szeretnél hallgatni, de 3000 zeneszámok, kattintson a bal egérgombbal a dalok listájára, majd nyomja meg a J gombot, és írja be a dalszöveg előadóját vagy nevét a keresőmezőbe, és a keresési ablak alján megjelenik az összes dal, amely megfelel a keresőmezőbe írt szavaknak. .és nagyon könnyű megtalálni a kedvenc, kívánt dalt ... sok száz "trükk" található a winamphoz kapcsolódóan ... ha akarod Még többet mondok!

  • nyissa meg a Winamp, kérjük, kattintson a bal felső oldalon, vagy a lista a dalok (csak egy kattintás), majd nyomja meg az Esc billentyűt ismét tstele NULL L és újra, majd nyomja meg az Esc billentyűt SOFT játszani egy dalt, akkor láthatjuk, hogy tetején Winamp gombokat és minden fog történni ba ba átlátszatlan látható hamarosan a villogó, villogó, vagy hogy valaha is mondani, hogy a zene? Ha nem tetszik a hatás, zárja a a WinAmp, és ki hatását!

  • Bár a hangminőség nem túl fényes, ez ... el kell ismernünk a legnépszerűbb udiolejátszót, már régóta használom, kipróbáltam más lejátszókat, ők nem vonzottak engem, mint a winamp! Használom a tisztaság és a jobb hangbeállítás érdekében, a _Jammix_Enhancer_03-tal együtt, ingyen megtalálhatom a winamp oldalon a pluginok / DSP Effect szakaszban ... nagyszerű, ez egyfajta DFX, de sokkal jobb, mint a DFX, ráadásul ingyenes! rendelkezik bizonyos előre beállított beállításokkal, vagy manuálisan beállíthat mindent, amit szeretne, és elmentheti! Csak próbáld ki, és meg fogod győződni arról, hogy az a kis program által támogatott winamp teljesen más hangokat ad! A _Jammix_Enhancer_03 elindításához telepítés után nyissa meg a winampu szoftvert, kattintson a bal egérgombbal a lejátszási listára, és nyomja meg a CTRL + P billentyűket a bal oldali oszlopban megnyíló ablakban, lépjen a DSP / Effect elemre, és kattintson a jobb egérgombbal a A Jammix Enhancer 03 megmutat egy kis fekete dolgot, amelyből mindent beállít, amire szüksége van! Az a _Jammix_Enhancer_03 nevû kis program most automatikusan elindul a tálca üzemmódban lévõ winamp programmal, közvetlenül az óra mellett, ikonként egy kicsi piros hangszóróval rendelkezik.

  • Adrian.
    Mama Nene, te egy orvos winamp!
    Adriane lenne rossz, ha egy listát a trükk, hogy tudod, és tegye őket a hozzászólások részben, hogy ott látni a világot.
    A hozzászólások részben jó, mert befejezi a bemutató, és így zárja a kört tökéletes.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.