A Winamp ingyenes letöltésének telepítése és beállítása a legnépszerűbb audiolejátszóhoz - oktatóvideó

Ebben a videóban bemutató fogunk beszélni Winamp audio lejátszó, amely egy nagyon népszerű és nagy népszerűségnek örvend a sok felhasználó.

Ez a játékos könnyen használható, amikor az általunk használt egyszerű beállítás megadása nélkül is, amikor belépünk a beállításokat látjuk, hogy minden elég bonyolult, ha a termelők küzdött, hogy a nehéz beállítások használata egy kezdő felhasználó számára.

Az igazság másik Winamp egy játékos meglehetősen régi és gyártók kellett változtatni a dolgokat az út mentén, hogy lépést tartson a korral, és a verseny, úgyhogy fejezetet lett időben egyre elfoglalt, mint egy karácsonyfa .

Egyéb audio lejátszó még mindig sok beállításokat, de vannak elhelyezve intuitívabb és sokkal könnyebben használható, természetesen a tapasztalt nem túl nehéz kezelni, de a probléma az, amikor a felhasználó elkezdi a a beállításokat, és nagyon valószínű, hogy feladja, és rendezze a GUI, ami elég jó és könnyen használható.

Ez volt az oka, hogy feladta a prezentáció beállításait, szerencsére ez nem inpiedica számunkra, hogy a hang közvetlenül a játékos felület grafikus, itt elég lehetőség, hogy az üzleti sikerrel.

Ez a bemutató Winamp része egy sor videó tutorials audio és video lejátszó, amely elérhető a honlapunkon, és amely arra hívlak, hogy felfedezzék a kereső videotutorial.ro és biztosan meg fogja találni között azok útmutatók audiolejátszó Winamp érdemes kicserélni a régi ember.

Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. mit mondjak először is örülök, hogy hip-hop figyelj, és én hallgatni :)) nagyon fontos azok számára alaplapi hangkártya a jobb hangminőség AM JAVASLAT telepítését és programozását a 8.0 DFX for Winamp nagyon is jó Beállíthatja túl sok az ő hűsége környezeti surroundu hiperbass stb (bineintele neked, és ha jó hangszórók hangszórók beállításához semmi 20 lej)
  PS I volt az első látnok ez a bemutató
  A nappali / éjszakai élvezetes, és lépést tartani a jó munka

 2. beb3_mykk - mondta

  a 2. aki megnézte ... remek BAfta, még mindig tetszik az összes oktatóanyag is ... ..;) és ez nagyon jó bAFTA!

 3. Én voltam a 3 században.
  Vagy…. ha jobban belegondolok szerintem megcsináltam!

 4. Liza - mondta

  Kiváló munkát végez. Megnézem az oktatóanyagokat, függetlenül azok időtartamától, és őszintén mondom, hogy sokat tanultam tőletek. Még ha tudtam is bizonyos szoftverek beállításairól, mégis megnéztem ezeket az oktatóanyagokat, hogy lássam ha helyesen állítottam be. Nem szeretném rövidíteni ezeknek az oktatóanyagoknak az időtartamát néhány percre, mert az "futás közben" bemutatja az alkalmazás beállításait. Másrészt egy körülbelül 30 perces oktatóanyag kiterjedt és segít megérteni a szoftver célját, valamint helyes beállítását.

 5. Néztem videotutorialul a winamp, és tetszett, gratulálok és továbbra is így is más programokkal. Ha csak építő kritikát már, hogy ez a videotutorial emlékezett 2 perc Shoutcast Shoutcast rádió és tv, különösen a incepatori.Eu tanultam a barátok, és hallgatni a sok rádióállomások, hogy lehet rendezni műfaj nektek place.Datorita hogy használja Revo Uninstaller egy jegyzet DownloadHelper 10 és adtam az én Mozilla letölthető videók hogy még nyitott winamp.Sper nem zavarja ez a kritika videotutorialului.si kívánok további sikeres.

 6. Ovidiu - mondta

  másik bemutató mutatja, hogy mennyire a szenvedély és a professzionalizmus és Bogdan Cristian működik! Köszönöm a minden oktató, hogy a léc tettél!

 7. Adrian - mondta

  Cristi nagyszerű ember vagy, én pedig veled vagyok és a meghozni kívánt döntésekkel! Tudom, hogy az oktatóanyagok csökkentése egyszerre több helyet jelent az oldalon, de mit fog kezdeni velünk, akik minden alkalommal követünk egy oktatóanyagot? Megéri-e néhány ember szenvedése és azok miatt, akik valóban "törni akarják" a tudásszomjat? Ha pontosabban és felszínesebben foglalkozol, a kevésbé képzettek nem értenek semmit, és több száz embernek kell válaszolnia olyan megjegyzések, amelyek abból az esetből származnak, hogy nem mutattad meg nekik, nem tudom, mire való, hogy nem működött nekik, hogy hogyan kell csinálni ... stb. A döntésed az Ön webhelye, te vagy a rendszergazda teljes és abszolút ezen az oldalon. És egy kis kiegészítés, amelyet talán Cristi kihagyott ... ha azt kell mondania, hogy a Pc összes zenéjét feltegye a Winamp-ba, és meg akar hallgatni egy dalt, de Ön a lejátszási listában van 3000 dal, adjon magának egy bal egérgombbal kattintson a dallistára, majd nyomja meg a J gombot, és írja be a dal nevét a keresőmezőbe, és a keresőablak alján megjelennek az összes dal, amely megfelel a keresőmezőbe írt szavaknak ... és így könnyedén megtalálhatja a dalt, kedvenc, kívánt ... a winamp-hoz kapcsolódó "trükkök" százak ... ha többet mondok!

 8. Adrian - mondta

  nyissa meg a Winamp, kérjük, kattintson a bal felső oldalon, vagy a lista a dalok (csak egy kattintás), majd nyomja meg az Esc billentyűt ismét tstele NULL L és újra, majd nyomja meg az Esc billentyűt SOFT játszani egy dalt, akkor láthatjuk, hogy tetején Winamp gombokat és minden fog történni ba ba átlátszatlan látható hamarosan a villogó, villogó, vagy hogy valaha is mondani, hogy a zene? Ha nem tetszik a hatás, zárja a a WinAmp, és ki hatását!

 9. Adrian - mondta

  Bár a hangminőség nem túl fényes, be kell vallanunk a legnépszerűbb udio lejátszót, régóta használom, más lejátszókkal is próbálkoztam, de annyira nem vonzottak, mint a winamp! Az áttekinthetőség és a jobb hangbeállítás érdekében a _Jammix_Enhancer_03-mal együtt használom, ingyen megtalálhatja a winamp webhelyen a plugins / DSP Effect részben ... nagyszerű, ez egyfajta DFX, de sokkal jobb, mint a DFX, és ezen felül ingyenes! néhány előre beállított beállítással rendelkezik, vagy manuálisan beállíthat mindent, amit akar és ment! Csak próbáld ki, és meg fog győzni arról, hogy a kis program által nyújtott winamp teljesen más hangokat ad ki! tisztább, valóságosabb. A telepítés után a _Jammix_Enhancer_03 elindításához nyissa meg a winampu-t, kattintson a bal egérgombbal a lejátszási listára, és nyomja meg a CTRL + P billentyűket a bal oldali oszlopban megnyíló ablakban, menjen a DSP / Effect elemre, és kattintson jobb gombbal A Jammix Enhancer 03 megmutat egy apró fekete dolgot, amelyből mindent beállíthat, amire szüksége van! Az a kis _Jammix_Enhancer_03 nevű program most automatikusan elindul, amikor a winamp tálca módban van, jobbra az óra mellett, ikonként egy kis piros hangszóró lesz.

 10. Adrian.
  Mama Nene, te egy orvos winamp!
  Adriane lenne rossz, ha egy listát a trükk, hogy tudod, és tegye őket a hozzászólások részben, hogy ott látni a világot.
  A hozzászólások részben jó, mert befejezi a bemutató, és így zárja a kört tökéletes.

 11. Adrian - mondta

  Cristi, mielőtt rajongtam az informatika iránt, hegedűs voltam! Hangokat adtam ki! esküvőkön énekelünk! Tudok és tudtam mindent, ami a hanggal kapcsolatos, hogy hangzik 03 éves kortól, de ez egy kegyetlen világ, túl kegyetlen számomra, mint hegedűs, nem lehetek ilyen, és nyugdíjba mentem. És az orvossal való fázisban te eltúloztad Cristit! Ismerek olyan trükköket is, amelyeket másoktól tanultam, és szeretném veletek megosztani őket!

 12. Cristi először köszönet mind az időtartamát videotutorialele facute.Referitor nem korlátozott, vagy lehet, hogy csak 8-10 minute.Cele legjobb Videotile. mint 30 min.Ex.: még Winamp, amit mindnyájan alkalmazunk, de nem olyan corect.Videotut. vége 40 min. de sokan voltak spus.Limita minimum egyes programok 30 min.Ca olyan programok is, hogy lehet telepíteni a-8 10 min. ez egy másik probema.Aveti videotutoriale tette ezt tip.Inca egyszer köszönöm.

 13. Corleone - mondta

  UNINSTAL Revo Pareu hogy nem törli az összes adatbázis a Yahoo, vagy bármely más program, vagy játék?? Keresse meg a rendszerleíró adatbázis szerkesztő a Tune Up! Regedit vagy,

 14. Iulian - mondta

  Azt hiszem, láttam félig sima kemény és nagyon bune.Unele a videotutorialele rövidek, mások sinat hosszabb, de készülnek a sok szív-és pasiune.Va megköszönni, amit teszel értünk látogatók.

 15. Adrian - mondta

  Corleone, hány éves vagy te tesó IT? Get eltávolítja a Revo és ad egy újraindítás eltávolítás, és nézd meg k nem talál semmit! És uninstall Revo Hozzáértő módban, ha igazán akar Mérsékelt nem tiszta! És ez a megjegyzés volt, hogy tegye meg a bemutató, hogy Revo! Ez a winamp!

 16. Jó bemutató a Winamp, tanultam új dolgokat, míg a csúcs használtam Winamp, de én nem igazán kutatás.
  Adrian, kérlek, ha van időd és kedved írni a winamp-tal kapcsolatos "trükkökről".
  Cristi, bevallom, hogy néha nincs sok ideje vagy türelme, hogy nyomon követi az összes tutorialele.Dar Véleményem szerint vannak olyan programok, amelyek még mindig szükség van további magyarázatot, több időt töltött, és nem csökkenti a túl sok időt töltött A tutorial.Eu tudja 30 35 perces hiszem nem egy személy álljon a számítógép előtt, és nézni a bemutató, ha szeretné megtanulni ceva.Ma nézze meg, mint a jobb, ami csökkentheti , de még nem túl teljes, amíg az oktató.

 17. Adrian - mondta

  bl kíváncsiság használó audio lejátszó? Én tényleg nagyon kíváncsi, őszintén forraljuk!

 18. Corleone - mondta

  Adrian bármely 10 40 Talán ne beszélj ostobaságot! Baga és játszani FarCry például miután a dallam menjen, és vigyáz vb Unbiosoft és több! Még azután újra! SCz írtam ide! Keres EAGAME Or és a FIFA.

 19. Adrian - mondta

  Corleone, hagyd, hogy apa legyen a játékkal! Itt szoftverekről beszéltem, szoftverek eltávolításáról, nem pedig játékok eltávolításáról! A játék, ha nem tudta, néhány modult és fájlt a mappákba és a rendszer olyan részeibe telepít, ahová egyetlen szoftver sem (vigyázzon, hogy ne játék legyen) ne jusson oda! A játék telepítése sokkal "szélesebb", mint egy szoftver telepítése! ha hibáztam abban, amit mondtam, megkérek valakit, hogy javítson ki, ha nincs igazam!

 20. Corleone - mondta

  Lehet, ha van mentség!

 21. ombladon2210 - mondta

  Én KM játékos és boldog. Winamp őszintén, a videó port.

 22. Adrian - mondta

  omblaon, barátom ... a winamp nem akar lenni, nem volt és soha nem lesz videolejátszó! KMPlayer, bár audio fájlokat és videolejátszót játszik le! És a Wiinamp egy audio lejátszó! Ha megnézi a 2 program beállításait: a Winamp és a KMPlayer, akkor látni fogja, hogy a Winamp rengeteg beállítást tartalmaz az audiofájlokhoz, a KMPlayer pedig sok beállítást a videofájlokhoz! Ne keverje össze az árut a csomagolóbarátokkal! Nagyon világos, hogy Winamp por van a videón, mert ő audio lejátszó! Ha jobban megnézi a bemutató címét, nagyon egyértelmű: Winamp ingyenes letöltés telepítése és beállítása a legnépszerűbb PLAYER AUDIO számára. 2 videolejátszóról is van oktatóanyagunk: a GOM Player és a BS Player, ezeket megtalálja az oldal jobb felső sarkában található keresőmotor segítségével!

 23. Radu81 - mondta

  Winamp a legjobb audio lejátszó és BS player legmenőbb videó lejátszó!

 24. Adrian, már régóta használják ALCATECH BPM Studio Professional vagy 4.6 4.9.
  Én Winamp egy jó ideig Mostanában néztem a neten egy kicsit, és minőségi május Programas, amelyek csak zenét hallgatni, amit én adtam néhány nap trebuie.Acum AIMP lejátszó 2.51 apró programot minden 5 mb, és egy másik, hogy nem telepített úgymond ez már semmi XMPlay 3.4 300 free.Dar kb.Astea kettő nem igazán elégedett ele.Problema, hogy én most egy laptop, és tudod, hogy van ez a hang a laptop.

 25. Adrian - mondta

  bl A BPM Studio nem csupán egy játékos, a BPM egy hangprocesszor, egy program, amellyel 2 dalt keverhetsz, és sok más dolgot is megtehetsz… Az Aimp jó játékos, de kissé nehézkes, oroszok által gyártott, nehézkes abban az értelemben, hogy a pápának rengeteg erőforrása van, ez egy kicsit lassú, mint ez ... legalábbis nem elégít ki engem ... mondhatom, hogy winamp-tal nőttem fel, mivel csak a winamp-ról tudok, amit hallgatok, más játékosokkal is próbálkoztam, de őszintén, ahogy használom Nyerem az erősítőt, és amint beállítom, elégedett vagyok! Ha mégis kicsi lejátszóra vágysz, és csak zenére, akkor melegen ajánlom a xiont, ha nem találod a Google-on, hagyj nekem egy e-mailt, és elküldöm [e-mail védett] 1,6M.Sau csak egy játékos megpróbál soritong nagyon-nagyon régi történet, amely soha nem dolgozott, és volt scoz a használat, de én megtartottam! csak 1,77M

 26. Ok köszönöm a tanácsot, én meg mind a szoftver, és próbálja őket sajnos nincs ideje az utolsó perioada.Apropo BPM, nagyon tetszett nekem, és ajánlotta nekem, hogy bosszantsa dj.Ma hogy telepítése után , a Windows már nem sípol indításkor srác, és nem tudja, hol meg a helyén.
  Apropó Winamp ahogy mozog a rendszer, vagy nem kell kérni, azt hiszem, hogy boldog vagy.

 27. Adrian - mondta

  Relax bl Winamp jó minden sistem.Eu nagyon elégedett vele, 1 mert hogy én megszoktam, nőttem fel vele, 2 mert könnyű használni, és ha kombinálni 3 03 Jammix Enhancer van igazi hang, ami biztos vagyok benne, kérem Önt, hogy persze, ha hallgat egy 2.1 basszus, magas, közép, basszus, stb

 28. Mihai c - mondta

  hello cristi és boby látom, hogy mindenki azt mondja, hogy jó lovak audio lejátszó, és mások, mint a bs lejátszó vagy a power dvd a cyberlinkről. Mondhatom, hogy ő az első játékos, akit otthagytam. Akkor a bsplayer nagymama. A power dvd -f jó-és a figyelem nem ingyenes. Mindenkinek ajánlani tudom, és kérem, készítsen egy oktatóanyagot a KMPlayerről, amely ingyenes. A kmplayer audio és video nyilvánvalóan felülmúlja sok, pénzbe kerülő lejátszót, és a legigényesebbek számára nézd meg a kmplayer beállításait, és úgy konfiguráld, ahogy akarják, vannak alleeeeeeeeeeeeeeee ... 10000 beállításai.

 29. Őszintén használhatja winamp skin Classic;)) elavult rossz, bár én csak 15 éve. . . nem számít, mennyi ideig tutorialu nélkül 3 óra fenntartása, és így tovább nézzük

 30. ioniliescu - mondta

  Ash pedig szeretne egy oktatóanyagot a KMPlayerről, kérem szépen ...

 31. Adrian - mondta

  Látom hülye tudjátok a különbözetet, vagy megérteni, hogy ez egy audio lejátszó! és pont! Nézd meg alaposan a címet oktatóprogram, amely világosan olvasható audio lejátszó testvérek természetesen nem hasonlítja össze BSPlayeru és KMPlyeru a Winamp Winamp egy audió lejátszó gyerekek videó! Expliat fölött, és olvassa el más vélemények, hogy nem tud valamit, Lehet, hogy a válasz adott deja.De hogy KMPlayer számos kapcsolatos beállításokat a video, mert videó lejátszóval és winampu sok kapcsolatos beállításokat a hangot, mert audio lejátszó.

 32. Mihai c - mondta

  adrian vagy soha nem telepítetted a kmplayer-t, vagy a vb tudtán kívül elvégzi mindet, valamint a videót és a hangot. Hogyan rendelkezik több beállítással a videóval kapcsolatban, mint az audióval, felejtsd el, hogy igen csodálatos hangszínszabályzó, sok effektussal stb. a meccstől inkább Winamp és más multtttt lejátszókkal, valamint videóval rendelkezik, és belép az optinunii.kmplayer egy sokoldalú videó + audio szoftver. semmi olyan nincs a számítógépben, mint a codeck-csomagok és egyéb csodák. És kérjük, hogy cristi és boby szakemberek készítsenek oktatóanyagot a kmplayerről, kérjük, nézze meg a videó minőségét és hallja a hangminőséget a kmplayer-nél "alapértelmezettként".

 33. Adrian - mondta

  mihai amikor a KMPlayer-t használtam, akkor az ábécét tanultad! Normális a hangfájlok lejátszása, testvér, csak nem nézi a filmet hang nélkül? Kép nélküli zene lehetséges, de kép hang nélkül? milyen lenne filmet nézni anélkül, hogy bármit is hallanál? Hülyeség ugye? Nos, ez a magyarázat arra, hogy olvassa és képes lejátszani a hangokat ... valójában a denevér, aminek alamizsnát adok, megtanulja megkülönböztetni az audio és a videolejátszókat! A KMPlayer egy videolejátszó, valamint a BSPlayer és a Winamp egy audio lejátszó. Hidd el, nagyon régóta vigyázok rá, és nem leszek itt, hogy felsoroljam a vágyaidat és vágyaidat, hidd el, amit akarsz ... De hallgass másokra is!

 34. Adrian - mondta

  A zene csak hang! zenész hallható, nem látható trebuie nem szükséges látni, zenét énekelnek, dallamos hangok keletkeznek, kellemesnek kell lennie hallani, nem látni, 4 éves korom óta zenélek, tudom, mit mondok. Amikor egy kép, egy hangfájl nélküli videó nem teljes ! a videó nélküli zenét elfogadják, de a kép hang nélkül nem működik! Mint a TV-ben, hogy megtekinthesse az összes programot, de hang nélkül értene valamit?

 35. Andone nero - mondta

  Én tisztelem a munkát, mert útmutatók, hogy lehet nézte INGYEN! Gyanúm, hogy a bemutató legyen valahol 30 perc, mert különben nem lenne csak egy egyszerű nézet, hogy a nem túl sok. Biztos mások tudni több adatot kitéve útmutatók, de nekünk, kezdőknek, ezek nagy, mint sunt.V találtam egy kis időt, és megtudta, hogy nem sok dolog a türelem, hogy magyarázza el Önnek. Köszönöm, és találkozunk us!

 36. ombladon - mondta

  Ariane, akkor helyesebb telepíteni egy játékos, hogy ezt az egészet?

 37. Adrian - mondta

  ombladon mindenki azt teszi, amit gondol! Inkább van egy audiolejátszóm, amely elvégzi a dolgát a jó hangzás érdekében! És az egyik a videó számára, hogy jól teljesítse a dolgát videó ... érdekel a minőség ... lehet, hogy inkább szeretnél ... menni, és túlságosan is érdekel a minőség ... nem vagyok ilyen ... minőséget és professzionalizmust is elvárok egy szoftvertől ! Számomra az ember nem "szagol" jónak, ha egy szoftver 100 dolgot csinál egyedül, de jó, vagy miért nem túl jól! Nem mondom úgy a "multifunkcionális" szoftvert ...

 38. @Adrian: Telepítettem winamp lite 5.54, és azt szeretném tudni, hogyan tudom használni ezt a verziót a Jammix Enhancer, hogy ahogy telepíteni, hogyan kezdjem?

 39. Adrian - mondta

  bl ugyanaz ... lásd k fentebb közzétettem, hogy csinálod ... ha nem tudod kezelni ... adj egy e-mailt a rendetlenség azonosítóval ... [e-mail védett]

 40. prostituáltak - mondta

  bv Cristi, stele.Poti 5're ezzel útmutatók, még egy órát, nézem szívesen.

 41. Adrian - mondta

  Ha azt szeretné, hogy a lejátszási lista szövege nagyobb legyen vagy kisebb legyen a lejátszási lista nevével, tegye a következőket: tartsa lenyomva a CTRL billentyűt a jobb oldalon, és nyomja meg a jobb oldalon található "+" (plusz) gombot (lent a Scroll Lock LED) a szöveg nagyításához és ugyanolyan kicsinyítéséhez tartsa lenyomva a jobb oldalon található CTRL és a Scroll Lock LED alatt található „-” gombot (mínusz).

 42. geo_x - mondta

  ms.am GOM Player, és telepítve van, és még nem volt semmi probléma minden ok.Si autó egy jó ötlet, hogy felszerel revo unninstaler autó, és még sokan mások ajánlották ms újra és várjon még néhány új dolgokat Szerencsét

 43. Kérlek, hogy ne rövid ismertetők.
  Ki akar többet hasznos információt nézd egy egész éjszakát egy tutorial.
  Ez az egész a meghatározása ()

 44. sük - mondta

  szia, szinte naponta figyelek rád, dak, ezt mondhatnám, mert k kezdő vagyok, és ezek az oktatóanyagok sokat segítettek nekem, és még minden, amit a netről letöltöttem, rád nézek, és ugyanazokat a lépéseket követem ... kb. 10 perces oktatóanyagok nem ismerem dak feltétlenül szükséges, hogy legfeljebb 10 perc legyen, azt mondom, hogy addig kell tartanom, amíg valamit helyesen telepítek, megnézem az egyes bemutató fejfarkakat, még a dákok is 40 percek a k-hoz, sokat tanulok, és kinek kell megtanulnia egy legyen türelemmel ... nagyon jó szinte az összes oktatóanyag, és még többet várok

 45. marian - mondta

  Mi kezdik használni a számítógépet, és én véletlenül fedezte fel ezen az oldalon, és azt hiszem, hogy ez f.util, tanulságos és azt hiszem, jó munkát érdemes f minden gratulálok fogja nézni nagy érdeklődés ezen az oldalon

 46. MGIGI - mondta

  Ptr.Adrian egy ötlet, vagy próbált sfat.Am Jammix Enchancer 031: jó nagy, közepes, basszus, de nem (vagy nem találtam meg?) Mindenesetre nem tetszett, ahogy dicsérte . Te javasoljuk DSP / Effect-STEREO-TOOL 3.40, amely több lehetőséget, intenzívebb és tisztán hallja a hangokat (hogy meg tudja mondani, ha hegedűs.) Próbálja ki néhány felszólaló a világot.

 47. Adrian - mondta

  @MGIGI: Enhancer barátom, előre beállított értékekkel, valamint kézi beállításokkal érkezik, beállíthatja, mit és mit nem akar, basszus, közepes, magas és mindent, amit csak akar, valószínűleg használta az előre beállított beállításokat, és nem voltál megelégedve velük, én is azt használtam, amid van azt mondtad, hogy a Sztereó eszköz, és nem hiszem, hogy jobb, mint az Enhancer! Fogadok, hogy nem állítja be manuálisan a Sztereó Eszközöket, és használja a mellékelt előre beállított beállításokat! Az, hogy több haladási sávja van, és sok jelölőnégyzetet ad, vagy ha nincs bejelölve, nem jelenti azt, hogy jobb! Számomra a sztereó eszközök egyáltalán nem tűnnek rendben, túl sok magas hangot adnak, még akkor is, ha beállítod, még mindig nem szeretem az eredményt, nem tudom, hogyan kell kezelni a basszust, jól adsz magasságot, médiumot, de ha némi basszust adsz, hogy beállítsam, nem vagyok elégedett az eredménnyel, szeretem, ha a "durranás" hallja a basszus tisztaságát és hangosságát, és a magasságok kissé élesebben igazodnak

 48. Mariana - mondta

  Adrian, nagyon köszönöm a Winamp oktatóanyagot. Eddig kitaláltam magamnak, és ma megértettem, miután megnéztem a bemutatót, hogy valóban a megfelelő lépéseket tettem, azokat, amiket tettem, és okom van arra, hogy elégedett legyek önmagammal. Mivel azonban csak egy winamp felfedező vagyok, ez a bemutató sok kérdésre adott választ, amelyet feltettem magamnak. Ami az előadási időt illeti ... szerintem annyi időbe telik, ameddig a témája bemutatásra kerül. Azok, akik érdeklődnek és valóban szeretnének tanulni valamit számukra, az elejétől a végéig követik a bemutatót. Akinek megunja, annak van szabadsága bezárni.
  És beállítás rossz lenne, hogy nekünk egy bemutatót. Én, például, és azt hiszem, sokan mások, én vagyok, érdekel, hogyan, hogy egy-MP3 WAV átalakítás, és hogyan kell rövidíteni / tömöríteni egy dal (mondjuk, hogy lehet használni, mint háttér zene bemutató PowerPoint. tudják, hogy a PowerPoint, hogy helyezze be a bemutatása háttérzene, médiafájl kell lennie WAV formátumban, és ez nagyobb, mint PowePoint MP3 és bemutatása nem lehet küldeni postán). A Winamp tudja, hogy lehet kapni MP3-WAV átalakítás, és hogy mások hogyan is zsugorodik, és WAV fájl nem haladja meg a 2 MB, de ezek csak akkor belép a beállításokat. Megpróbáltam valamit tettem, de én tapogatózni. Szeretnék jön egy bemutató, és a téma. Biztos vagyok benne, sokan azok közül, akik a PowerPoint, az előadás egy zenei háttérrel és az alapértelmezett, hogy hallgassa meg azokat, akik nem rendelkeznek a dalt a számítógépen (ha be egy dalt bemutató MP3 veszít háttérzene, ha lapozunk másik számítógépre, amely nem lemezmeghajtó ezt a dalt), ahogy érdekelt lenne a bemutató a témában. Köszönöm. Van egy igazán jó munkát!

 49. Adrian - mondta

  @Mariana: Nem ezt a bemutatót készítettem, bár tetszett volna! De tudok segíteni abban, hogy tudjam, hogy sok olyan ingyenes alkalmazás van a tetején, amely sokkal professzionálisabb módon konvertálja dalát, mint a winamp. Az egyik alkalmazás neve MediaCoder Audio Edition, amelyet itt letölthet = >> http://mediacoder.sourceforge.net/getfile.htm?site=sf&file=MediaCoderAE-x64-0.6.2.4256.exe A második alkalmazás egy AIMP-lejátszó, amelyet ennek a lejátszónak hívnak, és amelynek több funkciója van, például: címkeszerkesztő, rekordok, audio átalakítóval rendelkezik, román nyelvű támogatás, programozhat vele, egy óra a számítógép leállításához a, támogatja a bőröket, román nyelvű a menü! Ha mással tudok segíteni ... itt vagyok! Az AIMP egy ingyenes szoftver / lejátszó, amelyet megtalálhat, ha beírja a Google AIMP-t!

 50. Mariana - mondta

  Igen, ez egy "calami-csúsztatás" volt, rájöttem, hogy Adrian-t mondtam Cristi helyett, miután elküldtem az üzenetet, és ez csak azért történt, mert az utolsó olvasott hozzászólásból eszembe jutott Adrian neve. Bocsánatot kérek. Nem mondok le egyikőtökről sem. Különösen Cristian. Természetesen őt gondoltam rá. Kicsit hanyag volt. Köszönöm, Adrian, a javaslataidat. Ugyanarra a célra kipróbáltam a JetAudio és a Quintessential programokat. De nem sokat csináltam, és ez azért van, mert nem is tudok sokat, csak egy merész felfedező vagyok, aki nem fél közeledni az ismeretlenhez. Sokakat megtanulok egyedül a kísérletek módszerével. Hibákat is követek el, igaz, mivel ezeket is ugyanúgy, rajzokon próbálom kijavítani. Itt fedeztem fel az oktatóanyagokat, és biztos vagyok benne, hogy sokat tanulok tőled.
  Ami a dalok konvertálását illeti, igaz, a Winamp esetében ez egy kicsit bonyolultabb egy kezdő számára. Velem történt, hogy megváltoztattam a Beépülő modulok / kimenet beállításait (egy MP3 konvertálásához WAV-ba), majd elfelejtettem visszatérni az alapértelmezett beállításokhoz, hogy később kiderüljön, hogy a Winamp-ban már nincs hangom, és nem is jöttem rá mi, míg rájöttem, ki és hol lehet a trükk, de az idegeimre ment. A JetAudio és a Quintessential segítségével ez egyszerűbb volt, de az átalakítás után egyébként sem tudtam 2 MB-os fájlméretet elérni. Valószínűleg, gondoltam az eszemmel, szükségem van a rövidített dalra. Nézd, ezt még nem próbáltam megtenni. Csak tudom, hogy lehetséges, de fogalmam sincs, hogyan történik. Egyedül kell kitalálnom. Ha kitalálnál egy oktatóanyagot ebben a témában, az mások számára életmentő lenne, azt hiszem. Addig is megpróbálom, ahogy Ön javasolta, a MediaCoder Audio Edition és az AIMP programokat. Nem tudom, mikor tudom ezt megtenni, de ha problémám van, és itt segítséget hívhatok, hálás vagyok.
  Köszönet mindazoknak, akik ezen az oldalon.

 51. Jól tett srácok! Azok számára, akik kisebb oktatóanyagokat szeretnének, van egy javaslatom: készíthet "rövid" verziót, de azt mondom, hogy nagyon jók. Még további részletek a beállításokról, azt hiszem, örömmel fogadnák. Folyamatosan elemzem ezt a klasszikust lejátszó. Hosszú ideig a Rock Steady-t használtam hangdinamikai kompresszorként. Azok számára, akik nem tudják, a WINAMP-ban egy gyártmányt is hozzáadok: a lejátszási listában szereplő dalok bizonyos sorrendben történő meghallgatásához kattintson a kívánt dalra, majd kattintson a a "Q" billentyűt, és pontosan a kívánt sorrendben (kiválasztott módon) rendezi őket. Nem tudom, hogy elolvastad-e az összes megjegyzést, de lenne egy kérésem tőled, ha tudsz segíteni egy oktatóanyaggal a DVD-lejátszók frissítéséről, pontosabban feliratbeállítások „avi”, „divX” formátumhoz, betűméret-bővítésként, vagy az „sh” és „tz” betűkhöz.

 52. radu77 - mondta

  Parerea mea ca faci foarte bine si explicit tutorialele, cat cu cu sunt mai lungi Atata prezinti in detaliu.Nu mai cred ca cineva le mai vrea scurte in cazul inseamna ca asta now vrea sa invete despre programul respectiv.M axis Bucura sa ramaneti la stilul vostru si cred ca multi sunt the aceiasi parere.Continuati asa ca ce AVEM invata de la voi.Multa bafta

 53. Véleményem szerint nem tudom, hányan vagytok, de nagyon erősek vagytok, nagyon jó véleményem van, és megtanultam néhány dolgot, amit nem tudtam, és nem tudom, ki mondta volna nekem. hogy pénzt keressen a webhelyére, azaz; bejelentkezéssel, vagy fizessen a kártyával, ha meg akar nézni és megtudni valamit. Tartsa meg ugyanúgy, hogy SZUPERBETON legyen.

 54. BRAVO, foarte frumos!!!

 55. Godzilla - mondta

  ... .. Helló ... Van egy kérdésem is ... ... Telepítettem azt az enhancer plugint ... Pontosan követtem a lépéseket ... de amikor belépek a dsp audio effektusokba ... ..az a hely, ahol a dugónak lennie kell, semmi ... és felette azt írja :… Bármelyik kiválasztott audio plugin megváltoztatja a lejátszás hangját. A "Nincs" értéket választja, ha nem akarja használni a hangeffektusokat ..... Tehát ez nekem ír, de nincs mit törölnöm, hogy használhassam ezeket az effektusokat ... előre is köszönöm ... és van még egy kérdésem, ha lehetséges ... ez kevésbé bonyolult, de nem adok egy szart sem ... minden szám előtt megmutatja nekem, és jobbra a dal és a zenekar nevét ... most egy másik verzióval winamp semmi sem jelenik meg ... .Tetszett ez a szakasz..de nem találom hol lehet ellenőrizni .... vagy plugin? még egyszer köszönöm….

 56. Adrian - mondta

  @Godzilla: Több mint valószínű, hogy egy winampot máshonnan töltött le, nem a hivatalos oldalt, vagy valószínűleg letöltötted a lite verziót ... amely nem tartalmazza az összes modult, mint amilyen a winamp rendelkezik, és mint ilyen, nem működsz DSP / Effect, ugyanaz patit és egy kollégája az itt található "bl" nevű oldalon pontosan úgy töltse le, ahogyan az oktatóanyagban látható ... lehetetlen, hogy nem futtatja a bővítményt!

 57. Godzilla - mondta

  @Adrian: ... sajnálom, most telepítettem újra az oldalukról ... .. + az az enhancer plugin ... ..és a dsp-nél ... ugyanazt a fázist látom a "none" és az alatti "Nullsoft jelfeldolgozó stúdióval" dsp v0.39b …… .. tehát ennyi… .. 10-szer telepítettem, és még mindig semmi ... Most megdöbbenve vagyok, amikor tudom, hogy a plugin összes vb-je… kíváncsi vagyok ... ... egy kérdés… .mikor telepítem az erősítőt és megkérdezi, hová kell telepíteni, átadom a prog fájloknak ... .wimanp ... .plugin ... nem? talán itt tévedek ... bár nem hiszem

 58. Eugen-Valentin - mondta

  Megteheti a részletes oktatóanyagokat..magyarázza meg részletesen az egyes bemutatott szoftvereket .. ez nem zavar minket .. igazán boldogok vagyunk ... mert sokunkat érdekelnek a részletek..az alapvető dolgok ... mi magunk rajzoljuk meg őket.
  un tutorial DACA necessarily Poate pentru instalarea jocurilor the ps2 .. ps3 wi ..,
  köszönöm

 59. Adrian - mondta

  @Godzilla: Cand instalezi ACEL plugin now Alegi nimic.el se duce singur unde trebuie! Probabil now ai winampu in folderu care trebuie si l-ai instalat in parte alta decat in C \ Program Files \ Winamp

 60. viorelpicu - mondta

  Now the acord sunt cu tine Cristi in scurtarii tutorialelor.Un problema sa tutorial trebuie Dureze atat cat e necesar pentru rezolvarea problemei: download, instalare, setare, explicatii, etc.Noi Astia, novicii AVEM nevoie the toate detaliile necesare intelegerii problemei.Ba uneori parca to misti prea Repede cu mausul, dar Vorba lazy Adrian SAPAM si mai noi pe pe ici colon, probam si to reusim pana la urma.Cei now ce le urmaresc cap Coanda ori ori cunosc softul respectiv au probleme cu nervii.Eu insist sa le faci atat cat trebuie.Statisticile sunt relative.De ex.nu ai vorbit nimic la winamp the cele cateva tab-uri din subsolul playlist Ului: add rem.Eu si mai mult pe le astea folosesc la incarcarea muzicii iar trucurile lazy Adrian sunt super (eu now cunosteam decat select area cu literature J) Salutare bataie ca si dai mai multe AVEM the invatat de la voi.Si o sugestie:. pune-l pe Adrian mai mult la treaba pt.ca ingestion frame series si si are still placut the prezentare.Salut si Scuze ptr.deranj.

 61. viorelpicu - mondta

  Now the ce mi-a mai cerut complete area formularului anti-spam?

 62. Adrian - mondta

  @viorelpicu: Mivel a webhely emlékszik rád ... csak egyszer kell megadnia, ha most megváltoztatja az ip-jét, és ki kell töltenie a spam-et!

 63. viorelpicu - mondta

  Multumesc Adrian.Imi place ca esti foarte prompt.Cu aceasta ocazie ti axis pune o intrebare.Am un oare care program (now conteaza care) trial 30 zile si sa nu-i ca presupunem gasesc nicaieri serialul.Daca imediat dupa instalarea programului fac un back up backup restaurez si dupa-ul 30 zile trialul incepe iarasi de la zero el vede ca a fost sau si instalat restaurarea back up lazy este inutila? Multumesc.

 64. Adrian - mondta

  @viorelpicu: Bár ezt még nem próbáltam ki, és nem tudhatom ... logikusan veszem ... a program úgy tudja, hogy úgy telepítették, hogy elküldtük a szoftvert gyártó cég szerverének, vagy naplófájlba tették a telepítés dátumát ... még akkor is, ha visszaállítod a biztonsági dátum és az idő normális, frissített, aktuális dátum és idő! ezért kétlem, hogy a helyreállítással bármit meg tud oldani! De tudom, hogy van szoftver ... nem tudom, hogyan működik, de cik visszaállítaná a próbákat ... erről egy látogató itt tudja a nevét BL… ha látja a bejegyzést, kérem, segítsen

 65. @viorelpicu: @Adrian: Nem voltak általánosított próba-alaphelyzetbe állítások, volt egy a Kaspersky Antivirus 2009-hez és egy a Kaspersky Internet Security 2009-hez, kipróbáltam mindkettőt, és bevált. Nem tudom, mi a többi program ... Torrenteken kell keresni!

 66. Adrian - mondta

  @viorelpicu: Van egy másik megoldása, de nem tudom, egyetért-e vele ... ma a LucianGL-nek köszönhetően is megtudtam ... biztonsági másolatot készít az ablakokról anélkül, hogy telepítette volna a kaspersky-t, vagy anélkül, hogy telepítette volna ... akkor telepíti a kaspersky-t és amikor a 30 napos próbaidőszak befejeződik, visszaállítja a biztonsági másolatot és újra telepíti a kaspersky-t ... Nem adnék vissza minden hónapban egy víruskereső programot ... de ha ez megfelel Önnek és tetszik az ötlet, akkor ezt a gyakorlatban is megvalósíthatja! !!

 67. Cosmin - mondta

  FFF JÓ TANÍTÁS ... A TANÍTVÁNYOK IDŐTARTAMÁNAK RÖVIDÍTÉSÉRŐL NEM EGYEZTEK MEG, HOGY HA A TUTORIAL TRB-ben TUDNIVALÓSAN TUDJA, ÉS MINDENKIT MEGÉRTENI, AMI ÉRDEKLŐDIK!

 68. carmen - mondta

  Care e setarea cea mai indicata, pt scoate to a ce e mai bun din
  jammix enhancer? ... a video oktatóanyagok kapcsán: meg kell csinálni és
  a részletek fényűzésével, függetlenül attól, hogy meddig tart! ... miután szedret kaptak a szájukba (ingyen !!!), akkor az én igényeim

 69. Adrian - mondta

  @carmen: Az Enhancer beállításaiban nincs szabvány !!! Pontosan ez a szépség, ha opciókat választasz, és beállíthatod tetszés szerint ... hogy tetszik neked ... hogyan érzed jobban hangzik ... neked például nem tetszenek az általam használt beállítások !!! Ahogy tetszik, így állította be!

 70. Andrada - mondta

  Összes oktatóanyag ezen az oldalon nagyon érdekes és rendkívül hasznos. Azok, akik meg akarják nézni őket annyira tanulni, és nem kell rövidíteni, mert a legtöbb oktató érdekel finomabb dolgok, amelyeket nem lehet magyarázni 10 perc. Azok, akik szívesen tanulnak mindent 5 perc, kérje meg őket, hogy azok rövidebb útmutatók, és nem adnak útmutatást másoktól. Amit tettél, elképesztő, különösen manapság, amikor minden ki van fizetve. Csak így tovább a jó munkát!

 71. crystu - mondta

  Lenne egy kérdésem: hogyan, hogy ha elkezd Winamp automatikusan induljon el a dalt? Kisasszony várható
  Legjobb oktatóanyagok thx

 72. Adrian - mondta

  @crystu: Sajnos a winamp nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel, hogy indításkor lejátszhasson egy dalt !!! Játszani kell, hogy játszhass! De egy oktatót készítek egy olyan játékos számára, akinek van valami ilyesmi ... ha bezárja azt a dal lejátszása közben, amikor újra megnyitja, a lejátszó folytatja a dalt onnan, ahol abbahagyta, és saját maga játszik le anélkül, hogy bármit is nyomna!

 73. crystu - mondta

  Ms válasz. Igen ez Playeru ez?

 74. Dyana - mondta

  Cristi Hello, van egy kérdésem: Hogyan készítsünk egy videó ku kép (képek) és a csatolt ku dal winamp? Ast a reszelt vagy bemutató

 75. gigi - mondta

  Szia Cristi, mondd meg kérlek, hogyan tudom törölni a másolatokat a lejátszási listát winamp?

 76. gigi - mondta

  Ami a konzultáció nem sok idő egyáltalán, és azok, akik más véleményen azt a lehetőséget, kihagyom mit gondolnak, vagy nem érdekel, hogy vesz brosuri.Eu Nagyon köszönöm így minden, amit tenni azok számára, akik cunosc.Aveti nem értékelik mindazt a támogatást, és felicit.MULT mea.Va SIKER!

 77. Cata ` - mondta

  IGEN ... ÉS TUDNIVALÓK TUDNI, HOGYAN KELL TÖRÖLNI A KETTŐKET A WINAMPBÓL ... K Vannak olyan dalaim, amelyek 3-4 alkalommal és….

 78. Nem lenne szégyen, hogy a legalapvetőbb útmutatók gondosan folytat 1 óra oktató.

 79. alex - mondta

  Winamp lejátszó már régi
  A legjobb plaier a. zenét, amit AIMP2
  pt. számomra a legjobb
  rendben van. hogy a tutorial róla, ha azt szeretné

 80. Laci - mondta

  Hello! Örülök, hogy valaki gondolt, hogy néhány oktató, én személy szerint nagyon szeretem nincs sok ideje, hogy üljön a számítógép előtt, de nem habozás nélkül, ha nem is néz egy tutorial, hogy bemutatja, és nem én időtartama március zavar ha 2 órát, és ha érdekli a téma tanulmányozása során örömmel és téma, nem lehet megmagyarázni a 20-30 a minute.Multumim hogy valaki szem előtt tartva a számunkra.

 81. Kitty emil - mondta

  KÖSZÖNJÜK oktató, amit csinál. VONATKOZÓ lerövidítése oktatóanyagok Nem tudom, azt hiszem, jobb, ha nem veszít a dolog ESNTIALE ERRE gondolom, hogy egy hosszabb magyarázat hasznosabb

 82. Úgy tűnt, a román winamp

 83. nyugalom - mondta

  FFFFFFFFFF you rock! Szeretem az oktató teszik tartsa a jó munkát! : - *

 84. Gabriela Draganescu - mondta

  erős vagy ... Örülök, hogy elmagyarázol mindenkinek ,,,,, gratulálok és tovább tartasz
  10. évfolyam + tanultam tőled valamit, és örülök, hogy megtaláltam az oldalt ... véletlen volt, de ... ..fffffffff hasznos
  Csodálom

 85. fogadtatás
  Néztem, és nagyon szép bemutató ász és van egy kérdés, ha peimesc választ.
  Hogy megáll winamp, amikor dupla kattintással egy dal vagy egy másik dal nem az, hogy játszik az időben rúgni egyre nehezebben, vagy megállítani egyre nehezebb ... Láttam valaki de nem tudja, hogyan kell csinálni, mert ő nem beállítás. Köszönöm szépen, ha tudsz várni a válaszra én Email'ul vagy messenger id ... vagy chear itt, ahol csak lehetséges.
  Koszonom

 86. EdySzia
  Néztem, és nagyon szép bemutató ász és van egy kérdés, ha peimesc választ.
  Hogy megáll winamp, amikor dupla kattintással egy dal vagy egy másik dal nem az, hogy játszik az időben rúgni egyre nehezebben, vagy megállítani egyre nehezebb ... Láttam valaki de nem tudja, hogyan kell csinálni, mert ő nem beállítás. Köszönöm szépen, ha tudsz várni a válaszra én Email'ul vagy messenger id ... vagy chear itt, ahol csak lehetséges.
  Koszonom

  A probléma kell válaszolni Adrian, ő a profi hang-és így tovább.
  Ha Adrian kedves, akkor válaszol neked, de amikor olyan dolgokkal kezdesz, mint "e-mailben szeretnék választ kapni", nem hiszem, hogy lesz kedves kedves.
  Vissza a földre, és még azt is gondolom, hogy kap e-mailt tőlünk a választ?
  Mail küldés esetén nem más, mint kér választ gyorsposta egy elég merész, hogy nem mondja meg neki, egyébként.

 87. Adrian - mondta

  Edy:

  Nyissa meg a Winamp-ot, menjen fel az "Opciók" -ra, majd a megjelenő ablak bal oldali oszlopában a "Beállítások" -ra, görgessen lefelé, amíg el nem éri az "Output" lehetőséget, és végezzen rajta egyetlen kattintást (balra). A jobb oldalon 1 lehetőség közül választhat, duplán kell kattintania a "Nullsoft DirectSound Output" gombra. A megjelenő ablakban lépjen a "Fading" fülre. Ebben az ablakban egy mezőben 3 lehetőség közül választhat:

  A start (kikapcsolt)
  az első indításkor (letiltva)
  A végén a dal (letiltva)
  A szünet / leállítás
  on keresik

  Kattintson a "keresés" gombra a kiválasztásához, és az "Egyéni elhalványítási idő használata" jobb oldalon (jobbra) írja be a 1 értéket, majd kattintson az "Alkalmaz" gombra.

  Kattintson a "szünet / leállítás" gombra a kiválasztáshoz, és az "Egyéni elhalványítási idő használata" jobb oldalon (jobb oldalon) írja be a 1 értéket, majd kattintson az "Alkalmaz"

  Kattintson a "dal végén (letiltva)" elemre a jelöléshez jelölje be az "Engedélyezve" jelölőnégyzetet (mert ez nem lesz bejelölve, mint a fenti 1 opciónál), és az "Egyéni fakulási idő használata" jobb oldalon (jobb oldalon) to) állítsa az értéket 2-re, és kattintson az "Apply" gombra

  Kattintson az "első indításkor (letiltva)" gombra a kiválasztásához, jelölje be az "Engedélyezve" négyzetet, és az "Egyéni elhalványítási idő használata" jobb oldalán (tőle jobbra) tegye a 1 értéket, és kattintson az "Alkalmaz" gombra

  A kiválasztáshoz kattintson az "indításkor (letiltva)" gombra, jelölje be az "Engedélyezve" jelölőnégyzetet, és az "Egyéni elhalványítási idő használata" jobb oldalon (tőle jobbra) írja be a 1 értéket, és kattintson az "Alkalmaz" gombra

  Az "Alapértelmezett elhalványulás" mellé tegye a 3000 értéket, és adja meg az "Alkalmaz" lehetőséget

  Miután beállította mindezt, kattintson az "OK" gombra, megjelenik egy üzenet, amely megkérdezi, hogy vállalja-e a puffer automatikus beállítását, és kattintson az "OK" gombra, majd a "Bezárás" gombra kattintva zárja be a Beállítások ablakot, majd kattintson az OK gombra. a winamp újraindítása (csukja be és nyissa meg újra)

  Most megkapja azt a csodálatos klubdiszkó hatást ... sikert!

  PS elhalványulnak hatást nevezzük (elején vagy a végén a dal simán.

  Fade in - a dal kezdete simán, a hangerő automatikus beállításával egyre hangosabban

  Fade out - a dal vége simán, a hangerő egyre lassabban állítható

  Játszhatsz az értékekkel, nem kell 3000-et feltenned, tesztelned magad, és megnézni, hogy tetszik, milyen hirtelen halványul az átmenet ... amíg nem kapsz kielégítő beállításokat! Ha nem tudja, hagyja a 3000 értéket

 88. Augustin - mondta

  Szuper szuper szép Őszintén köszönöm a munkát, amit csinál. És ne aggódj, hogy mit mondok a durva Románia (hogy mi UNED.) Minden tutorials érdekes, kérjük, ha van ideje, hogy a bemutató antivírus bitdefender.Va Üdvözlettel minden, amit csinál.

 89. Nelu Gherghisan - mondta

  Nagyra értékelem a munkát, hogy nyújtson be. Én mozgássérült személy a helyzet, hogy megnehezíti a kapcsolatot másokkal szenvedélyes róla. Oktatóanyagok, hogy neked segíteni haladást a coputer, ezért nagyon köszönöm. Hálás lennék, ha a jövőben találok útmutatók a Windows 7 videotutorial.ro.
  Még egyszer köszönöm.

 90. Robert - mondta

  Én nem mondom, hogy te vagy a legerősebb, mert nem hiszem, hogy lenne valaki, aki tud versenyezni veled, kövesse vidotutorialele unicati.Eu hogy küldök e-mail és Mati maradt szavak nélkül, külön köszönet Cristi.Va Mert ott, és kívánok további sikeres.

 91. alex008 - mondta

  nagyon köszönöm az oktatóanyagokat, nagyon jó munkát végez ... azt mondanám, hogy ha elkészítené a 20–30 perces oktatóanyagokat, rendben lenne ... de azt szeretném, ha lehet, hogy annyi lehetőséget adjon meg, amennyit a bemutatott programok tartalmaznak és még egy dolog .. ha tudnál csinálni egy oktatóanyagot a virtuális szinkronról (hogyan kell kezelni), az nagyon jó lenne

 92. Ovidiu - mondta

  Nagyon hasznos volt számomra ilyen útmutatók, köszönöm nekik, nem sokáig egyáltalán, azt hinni, hogy ezek a statisztikák programok számítanak, és a látogatók galambok elhaladó itt-ott, de egy értelmes ember, aki meg akarja tudni, hogy hány ezek közül néhány oktató egy áldás. Ha olvassa el ezt az információt, hogy több f. Még egyszer köszönöm, és remélem, hogy továbbra is jó munkát minden román
  csak jobb

 93. Vasile - mondta

  lehet, hogy van ideje, és elkészít egy oktatóanyagot, közvetlenül az ingyenes verzió ... szerintem ez egy remek audiolejátszó. Minden jót 2010-re!

 94. Mihai - mondta

  Nagyon nehéz ezen a honlapon oktatóanyagok véleményem bármi is szükség lehet kérelmet benyújtani, a legjobb az lenne, hogy elég részletes, valószínűleg az első részben, hogy általános információkat az alkalmazás (a türelmetlen ), és továbbra is be kell mutatni, és detaalii (azok számára, akik szeretnének többet megtudni a számítógép.) Így azt hiszem, mindenki kedvére. Ti nagy, további jó munkát, mert olyan emberekre van szükség, mint te.

 95. jeanpaler - mondta

  Cristi úr, figyelembe vettük, amit kedvesen elmagyaráz nekünk, különösen azoknak, akik újak a PC-k terén. de a DV-hez intézett kérdésem, hogyan és honnan töltsem le az általad bemutatott winamp-ot!? ami alá van húzva, hogy letölthetjük, az zárva van, ez nem teszi lehetővé a kirakodást. valahogy egy tarashenie, amelyben ingyen ír, és miután látod, hogy megtanulom letölteni, felébredek néhány "millió" fizetéssel!? A DV szabadságának határain belül várok. az élet jele. megbecsüléssel és tisztelettel jean fakóbb

  • Francisc - mondta

   jeanpaler: Mr. Cristi vettem figyelmet arra, amit a bunavointza explicatzi minket, különösen azok, akik újak a számítógép. De a kérdés, hogy DV, hogyan és hol Letöltés Winamp prezentatzi meg!? Mint rámutatott, hogy lehetőség van letölteni zárva van, nem teszi lehetővé számunkra, hogy letölthető ARCAM. valahogy tarashenie azt mondja ingyenes és miután megtanulják, hogyan kell eltávolítani vetzi felébredek a "millió" pay "!? DV uralkodása várjon korlátozott kiadásban. jele viatza. Üdvözlettel és tisztelettel Jean halványabb  Idéz nekem

   Semmi sem könnyebb. Írja be a winamp parancsot a Google-on, keressen (ellenőrizze - az interneten), nyissa meg az első címet, amely a gyártó címe, és a Winamp Standardt, ahol azt írja: Ingyenes letöltés, kattintson - majd töltse le és telepítse, mint bármely más programban.

 96. smokeone - mondta

  Mi nehezíti meg a lejátszási listákat.
  Számomra úgy tűnik, könnyebb bejutni a médiatár, majd kattintson a helyi média és adja hozzá a kívánt mappákat is.

 97. jeanpaler - mondta

  Jó reggelt! reggel, de tesz egy kis időt, hogy átírják. Azt tettem, amit mondott TZI DV és telepítettem egy WUINAMPUL 5.57 fekete A KÉK AZ ÖN RE MI L L Gondoltam, én véletlenül astes gyerekpornó enyém. Hogy van a kérésemet nevezzük a kék, ha kéred szépen. (I követni INSTRUCTZIUNILE és sehol WUINAP WRITE STANDARD, írtam a Google, és feltűnt telepítést, de telepíteni valami mást. EZER MULTZUMIRI. JEAN halványabb

 98. drshomeboy - mondta

  A Winamp beállításai egyáltalán nem tűnnek bonyolultnak, és én sem tartom magam szakértőnek ... talán nehezebb megérteni. akik nem tudnak angolul. Nem mondanám, hogy úgy van megrakva, mint egy karácsonyfa, de inkább hajlandó lennék azt mondani, hogy minden benne van, amire szüksége van, se több, se kevesebb. Természetesen nem tökéletes, de sem a Jaangle, sem az AIMP, sem a többi oktató lejátszó nem tökéletes. Ami az erőforrásokat illeti, ne felejtsd el, mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy a Winamp sok játékost fogyaszt, más játékosokhoz képest. Éppen ma egyszerre "teszteltem" a Winampot és az AIMP-t, és nem figyeltem meg nagy különbségeket a processzor vagy a memóriahasználat tekintetében. Mint processzor nem figyeltem meg különbséget, és mint memória, igen a Winamp egy kicsit több RAM-ot fogyaszt (3mb :))). Volt idő, amikor Pentium III volt, és nem tűnt úgy, hogy a Winamp sok erőforrást emésztett fel, ez volt az idő, amikor AMD Athlon 3000+ (single core) volt, és nem tűnt úgy, mintha a Winamp sok erőforrást emésztene fel. Most, hogy 2010-ben vagyunk (2009-ben, amikor ez az oktatóanyag elkészült), és 2 magunk, 3 magunk, 4 magunk van, elmondható, hogy a Winampul mult sokat eszik. A Winamp kiváló játékos, tekintve, hogy létezik ingyenes és profi verzió is. A telepítésnél legyen óvatos, hogy a telepítés során továbbra is megtalálhatók az adware-ek.

 99. Alex főnök - mondta

  a szuper winamp

 100. Alex főnök - mondta

  a szuper winamp történelem

 101. Daniel - mondta

  A Pro változat a román nyelvet telepítés előtt kérdezni, hogy milyen nyelven szeretnénk tedd!

 102. Gabriel Lawrence Ologu - mondta

  Szuper jó tutorial. Őszintén szólva, még megnézte. Ön sokat segített. Minden jót!

 103. Cristi - mondta

  Cristi hello, szép tutorial arról az időtartamuk jó, hogy a rövidebb, de nem 5 percig nem érti, amit mondok, mint 30 min nem sokáig tanulni néhány dolgot, hogy ha megpróbálja az ember azt tart és akkor nem sikerül.
  Én még nem láttam a bemutató a mélyebb beállításokat, hogyan lehet őket hallani, beszél a mikrofonba.
  gratulálok.
  csak bine.Cristi

 104. Lufthansa - mondta

  Ellentmondok neked! Fej-farok oktatóanyagokat nézünk, mert megtudjuk. És még ha tudjuk is, senki sem olyan bölcs, hogy a legapróbb részletekig megismerje őket. Szóval, akár hosszú, akár részletes, látjuk az oktatóanyagot!

 105. Nagyon jó, de azt hiszem, jobb lenne, ha az első alkalommal próbálja ki, ha kap valamit, vagy sem, és akkor adja át az departe.Cu más szavakkal irányítani egy kicsit.
  Igazad van abban, amit mondasz tetszett.
  További jó munkát!

 106. Michael Pitesti - mondta

  szia ... nagyon jó ... ha felfedezném ezt a weboldalt, megszabadulnánk a pc 2-3-szoros formázásától. (azokkal a hülyeségekkel kapcsolatban, amelyek mindig felteszik őket) a winamp újabb verzióiban ... és az egyik a winamp régebbi verzióját használja, hogy ne mindig töröljem a pipákat ... winamp 5.24 😛 "találkozunk később"
  köszöntés…: P

 107. ütköző - mondta

  OtsAV találom a kezelését hangfájlok tare.cu Bár úgy tűnik, egy kicsit furcsa

 108. nicubanditu - mondta

  igen, még én, mint te, és Mia axact ment nagyon jó tutorial én nem tudom, hogy helyesen telepíti

 109. Andreea - mondta

  Nekem van egy nagy igény van szükségem egy médialejátszó yahoo WinAPI mint ilpot szerezni ingyen?

  • Adrian - mondta

   Andreea: Nekem van egy nagy igény van szükségem yahoo WinAPI playerpentru média ilpotobinegratuit?  

   Nem tudom, mire gondolsz, és pontosan mit akarsz ... Még soha életemben nem hallottam a yahoo winap médialejátszójáról. Csak a Winamp-ról, a hivatkozott lejátszóról és a fenti videó bemutatóról hallottam. Lejátszotta a videót? figyelted őt Románul van !!

 110. Catalin Alexandru - mondta

  nagyon köszönöm szépen helyesen telepítettem a winamp-ot követni foglak .... nagyon köszönöm szépen

 111. Rares - mondta

  Nagyra értékelem, amit csinálsz

 112. Myhaytza - mondta

  Nagyon érdekes. Bravo fiúk erős!

 113. Marius - mondta

  Nagyon köszönöm, srácok szikla

 114. Cristian Dima - mondta

  te vagy a legmenőbb tanultam sokat tőled, és tőlem, hogy oktatóanyagokat és tanulni, mint azok, akik nem ismerik.

 115. Nagyon köszönöm ezt a szuper szuper munkát

 116. Catalin - mondta

  miért nem zenei zárva marad listát, ha

 117. Allexu - mondta

  Hello! Kövesse minden nap. Kérjük, ha lehet, hogy egy bemutató aimp2 vagy amp3, amelyek nem találtak tutoiale a acesc lejátszó.

 118. TP Medias - mondta

  nekem, mint egy kezdő Execelent!

 119. Sal barátok egy kérést, hogy ki tudja, milyen gyakran a winamp tel c3 van egy telefon, és nem gyakran, hogy sp fájl alkalmazás támogatott minket sürgősen kedvemre aj

 120. Correction anterior.Am comment jelentett EXCELENT.Astept és Kinyit modem ZTE MF altele.Ex 190.

 121. Mihai - mondta

  WINAMP [WIN] dows [A] AUDIO [M] édia [P] réteg (audio player for Windows)

  További sikereket és oktatóanyagok, mint érdekes!

 122. Liviu - mondta

  Gratulálunk az Ön munkáját. Fogja követni és értékelni.

 123. mary - mondta

  tutorial winamp nagy. Azt tapasztaltam dolgokat, hogy nem tudják, hogy tehetünk, hogy, és vele .. Köszönöm. Nagyra értékelem a munkáját

Trackbacks

 1. […] Vagy puffer PC-re további beállításokat kell végrehajtanunk arra az esetre, ha Winampot vagy BS Playert használunk. A beállítások nagyon egyszerűek, és részletesen elmagyarázták őket a videó bemutatóban. [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.