Weave, egy Firefox plugin, amely ment és biztonságban tart minket: Kedvencek, jelszavak, előzmények, beállítások - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató lesz egy plugin, megszabadulunk a sok probléma Weave szinkronizálja és tart minket a Firefox kiszolgálók adatokat, mint a könyvjelzők, jelszavak, beállítások, böngészési előzményeket stb, így tudjuk tartani az adatok biztonságos vészhelyzetben vagy esetleges áttelepítés böngésző, vagy miért nem, még egy újratelepítést a rendszer.

Nem szeretjük elveszíteni a fontos adatokat, sokan nem emlékeznek az e-mail fiókok jelszavaira, a könyvjelzők ugyanolyan értékesek, jó webhelyek, amelyeket idővel felfedezünk és felveszünk a könyvjelzők listájára , veszteségük elég fájdalmas.

Weave nem megszabadulni az összes ilyen, akkor most biztos adatokat esős nap, akkor már nem kell félni, hogy egy re már nem kell próbálni egy csomó jelszavak disperatii mert elvesztette a tárolt böngészőt, most már a megoldás a tetején, szövés ingyenes.

Nem kell semmit telepíteni a számítógépre, ez csak egy böngésző plugin, amely telepíti a nagyon könnyen.

Mostantól nem törődünk a könyvjelzőkkel (kedvenc címekkel), nem törődik a jelszavakkal, mindent biztonságban fogunk tartani a Mozilla szerverek számára, ezeket az adatokat titkosítani fogjuk, tehát a legtöbb "gondot" nem kell -és problémák vannak az adatbiztonsággal, az adatok csak böngészőnkben olvashatók.

Van egy hasonló bemutatóVezényel kollégánk Adrian, ez a Xmarks szolgáltatást.

Remélem érdekesnek találja ezt a Firefox plugint, azonnal elfogadtam, annyira egyszerű
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (57)

    • Helló,
      Xmarks nem ugyanaz a dolog, és még jobb?  

      igen .... véleményem szerint ez a szoftver haszontalan, mióta bemutattad az xmarks-ot

      • igen .... számomra ez a szoftver mivel inutin küldje Xmarks

        Ön szerint a webhely adminisztrálásáért felelős srácoknak egyetlen oktatóprogramot kell készíteniük a szoftverek egy bizonyos kategóriájára? ... Szerinted több pusztulást szenved? ... gondolkodjanak rajta, és vizsgálják felül a hozzáállásukat. ..!

    • Jó bemutató érdekes plugint, de én inkább szoftvert be egy korábbi bemutató, azaz MozBackup. További siker videotutoriale.  

      Igen, de ez a plugin jobb, mert ha kell SALF MozBackup az egyik partíció, de ez a szövés nem kell, bárhol, bármikor elérheti számláját minden jelszavak, előzmények, könyvjelzők, és így tovább .

  • Köszönjük!
    Én egy kicsit zavaros.
    Csak dolgozik az utolsó lépés jelszó-szinkronizálás.
    Nem tudom, melyik a jobb a két változat között.
    Ezt fel lehet használni ugyanabban az időben?
    The Last Pass, van egy kis gondom.
    Ning hálózat, 5 számlákat. Kezdetben, mindannyian ugyanazt a jelszót 5.
    A számla (valójában ez ugyanaz számla), akkor létre erősebb jelszót.
    A jelszó, nem esik egybe más 5.
    Nem tudom, hogyan lehetne még ezen.
    Kérlek, segíts!
    Köszönjük!

    • Ez mozog automatikusan az utolsó lépés jelszót Weave?
      A Firefox nem vagyok.

      Tartsa LastPass a jelszavakat és és szövik a Restu.

  • fratiloe használja a lastpass-ot jelszavakhoz és a bockmarck Xmarks-okhoz, amelyek megtalálhatók a mozzila-ban az esőírásban, ahogy megírtam a nevet, majd fiókot készítesz, és a fátyol menti a passpass-jelszavakat, és az Xmarks-jelölések mindkét kiterjesztésnél figyelembe kell venni a lastpass-t. sokkal biztonságosabb véleményem szerint :)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.