A hangalapú keresés vagy a hangalapú keresés most az asztalon a Google Chrome böngészőn keresztül - oktatóvideó

Szia barátok, ma bemutatja Voice Search PC-re, a funkció, amely egészen a közelmúltig csak jelen iPhone és az Android telefonok.
Voice Search egy olyan funkció, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hangja helyett a billentyűzet helyett valójában írni keresési kifejezések, azt mondjuk, meg akarom nézni a mikrofonba.
Ennek a rendszernek a problémája a román nyelv bevezetésében rejlik, egyelőre nem támogatja a román nyelvet, a kifejezéseknek angol nyelven kell lenniük. Ha szeretnénk keresni a "bukaresti időjárás-előrejelzést", akkor a mikrofonban azt kell mondanunk, hogy "bukaresti időjárás", hogy megértsük, angolul kell beszélnünk.
Bizonyára Google csapata megvalósítása és támogatása, román nyelv, mindannyian tudjuk, hogy a Google a legjobb kereső megtalálni és kezelni minden országban egyaránt.
Voice Search lehet használni más célokra, mint például a bejelentkezés dobozban vagy a Google Translate, ahol segíthet gyorsan lefordítani angolról román vagy bármely más nyelven.
A jövőben arra számítunk, hogy más alkalmazások is használják ezt a "motort", kis képzelettel egy teljesen új világot fedez fel, talán hamarosan képesek leszünk beszélni a PC-vel, felteszünk kérdéseket, és valószínűleg válaszokat fogunk kapni.
Voice Search egy új funkció, hogy jön, hogy lebontják a régi korlátok, ezentúl hang fokozatosan helyettesíti az egeret és a billentyűzetet, akkor biztosan nem fog egyik napról a másikra, de az első téglákat rakták a Google.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (25)

  • Bravo Cristi, csinálj néhány szuperprofit oktatást, gratulálok neked, te vagy a legjobb. :) Hála neked, sokat tanulnék, köszönöm. ! :)

  • CFristi Amikor rákattintok nézni a bemutató jelenik meg: kiszolgáló nem található: rtmpte :/ / 89.34.23.236.80 / simplevideostreaming / mp4 :/ A kiindulási pont a videót?

    • Roxana:
      CFristi Amikor rákattintok nézni a bemutató jelenik meg: kiszolgáló nem található: rtmpte :/ / 89.34.23.236.80 / simplevideostreaming / mp4 :/ A kiindulási pont a videót?
      Golesste készpénzt böngésző nélküled akarok dab videotutorial.ro nyitott
      Én intamlat számomra nem a hiba helyén nagy valószínűséggel van egy rossz kapcsolat a net jelenleg

    • Roxana:
      CFristi Amikor rákattintok nézni a bemutató jelenik meg: kiszolgáló nem található: rtmpte :/ / 89.34.23.236.80 / simplevideostreaming / mp4 :/ A kiindulási pont a videót?

      A cache-memóriát, akkor néhány változtatást hajtott végre az utóbbi időben, és talán ezért van hiba.

    • Roxana:
      CFristi Amikor rákattintok nézni a bemutató jelenik meg: kiszolgáló nem található: rtmpte :/ / 89.34.23.236.80 / simplevideostreaming / mp4 :/ A kiindulási pont a videót?

      Felbontás:
      A cache-memóriát
      A Firefox a következőképpen működik:
      Hogyan lehet a cache?
      "A Firefox gyorsítótár ideiglenesen tárolja a képeket, szkripteket és a webhelyek más részeit böngészés közben. Ez a cikk ismerteti a Firefox gyorsítótár ürítését."
      link: "http://support.mozilla.com/en-US/kb/How%20to%20clear%20the%20cache"
      Hogyan törölhetem a böngésző gyorsítótárát, a sütiket és az előzményeket?
      link: "http://kb.iu.edu/data/ahic.html"

    • dák:
      amikor akarok telepíteni a Google Chrome hiba: http://image-host.hi2.ro/?di=7130668493312

      hogyan lehet megoldani?

      Kattintson a hibaablakban megjelenő kék "A probléma súgó oldalának megjelenítése" feliratra, és kövesse az elérni kívánt oldalon található utasításokat. Mi a franc, csak románul ... miért tette a Windows románul, ha nem tudja, mit kell tennie, amikor hibaüzeneteket kap?

  • köszönöm letörölte Krisztust a kérdés

    Már nagy segítség.
    Ha nem tudod, hogyan tudnám megjavítani is kellett, hogy hagyja ott valaki tudta volna

    • dák:
      köszönöm letörölte Krisztust a kérdés

      Már nagy segítség.
      Ha nem tudod, hogyan tudnám megjavítani is kellett, hogy hagyja ott valaki tudta volna

      Mi az Államokban, ha beteg? A kérdés az, hogy fel!

      • Cristi-admin: Mi az Államokban, ha beteg? A kérdés az, hogy fel!

        Cristi válaszoljon nekem, kérem?

        azt mondja, hogy a bemutató a vásárlásra profisonale tablettaAmit láttunk (Kerestem, de nem találtam)

  • Gratulálok ... mint általában, és azt hiszem, hogy ezek a szolgáltatások közvetlenül a Windows 8 rendszerben fognak megjelenni ... mit gondolsz?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.