Ellenőrzés RAM Memtest86 (összeomlás játékok, pc újraindítás, overclock)

Ellenőrzés RAM Memtest86

Ellenőrzés RAM Memtest86

RAM az egyik legfontosabb összetevői a rendszer, amely nélkül a számítógép lenne sokkal lassabb.
RAM néha fáj, és sajnos nem volt figyelmeztető rendszer, ha ez történik. Az operációs rendszer néha úgy érzi, RAM problémák, de ezek a problémák gyakran nem veszik észre, és úgy tűnik, ha a baba világ; Például játékok, ahol RAM kérte intenzíven, megkapjuk hirtelen egy baleset, vagy egyszerűen csak egy váratlan újraindítás az egész PC.

Félrevezette ellenőrizni RAM

RAM probléma néha hasonlít a problémákat, hogy egyes források vannak, és ezért lehet könnyen félre. Szintén hiba, és ez váltja ki a segédprogramot a Windows, ami próbára teszi a RAM, de nem tehet túl jól, mert a Windows futtatása, betöltődik a RAM egy részét. Hogy pontosan hogyan kell változtatni, ahogy megy összkerékhajtás (ez megy).

Jelek, hogy megmutassa RAM probléma:

1. PC nem indul az első
2. A kezdő- még egy újraindítás
3. PC újraindul ki a kék
4. PC összeomlik
5. Mi összeomlik játék közben
6. Hibák a programok telepítése
7. Az egész PC kemény lépés
8. kék képernyő

Miért rontja a RAM?

1. A hőmérséklet
2. gyártási hibákat
3. véletlen bumping
4. Öregedés sejtek (néhány ezer átírja)

Hogyan lehet ellenőrizni a RAM?

Memtest86 egy kis alkalmazás, amely fut egy élő USB stick. Nem csak azt, hogy a PC-hoz csomagtartó a botot, és az összes RAM automatikusan elkezd.
Készítettem egy újabb bemutatót a Memtest86-ról, amely nem volt olyan részletes ... 😉
VIGYÁZAT
Ahhoz, hogy egy bizonyos eredmény, akkor kell futtatni legalább 86 át Memtest10 oldalakon.
Letöltés Memtest86

Ellenőrizze a RAM-ot a Memtest86 segítségével - Video bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (27)

  • milyen film, amely filmre sötétedő négyzet úgymond? és nem a világ Tota megoldás, ha Linux-disztribúció alapja ain érdekében, hogy megmondja, PB rami

  • Szia! Problémáim vannak a laptopommal, és ha megoldást talál, kérjük, készítsen egy oktatóprogramot. Telepítettem a Windows 10-et SSD (Samsung 840 Evo) + illesztőprogramokra stb. Amikor újra csatlakoztatom a HDD-t, a Windows nem Az SDS formázott GPT és a merevlemez MBR. Megpróbáltam telepíteni a Windows 7-et, 7-én pedig a telepítés befejezése és a merevlemez újracsatlakoztatása után- A laptopnak nincs probléma, ehelyett a 10 ugrik a damblaua-ra, és nem látja sem az Eszközkezelőben, sem a Lemezkezelésben, sem a parancssorban, sehol ... Még 2 nappal ezelőtt jól ment és 10 telepítve van UEFI módban, és a merevlemez nagyon jól működik. Most nem akar semmilyen színt a 10-gyel, mert próbaként és örökölt módban telepítettem, hiába. Ma sokszor dörzsöltem. igen, 7-rel, igen 10-vel. Windows 7-ben működik, Windows 10-ben nem, igen, még telepítettem, és a meglévő lemezhez csatlakoztatva láttam, azt gondoltam, hogy ha csak az ssd-t hagyom el a telepítés során , talán hiába felépül! Mi lenne a hiba és hogyan lehet megjavítani. A fázis az, hogy nem akarok a merevlemezre menni, mert fontos dolgok vannak rajta. Hol tudom elküldeni a videót, hogy pontosan megtudjam, mi történik?

  • 5-6 éve használom a memtest.
    Már tudtam az ütemtervet. Egy lépésre elegendő, nincs többre szüksége (ha üzembe helyezi a számítógépet, nem hiszem, hogy órákig fog tartani, csak a gyenge memória tesztelése érdekében).
    Ez a program soha nem okozott csalódást. A programot alapvető fontosságúnak tartom minden informatikai hibaelhárításhoz. Ha informatikai területen dolgozik (szolgálatban van), akkor nem hagyhatja ki a memteket; ha egyértelműen hiányzik hiába, akkor dolgozol.

  • CICA néhány átírása nekem .. tudtam, hogy RAM írhatók a végtelenségig. Mivel kondenzátor töltési és letöltés diódák nem villog. Infine .. de nem hiszem, azt kell mondanom, többet még mindig nem hiszem mise jóvá ezt a megjegyzést

    • Nem sok figyelmet fordítottam az átadásra ... az emlékek tesztelésekor. Néztem, hogy az EA-ban hány százalék tesztelt ... néha hibát okozott, amikor a végéhez közeledt. A programot hagyni kell egy ideig tesztelni. Igen körülbelül 15-20 perc alatt, ha valami rosszul fordul elő.

    • @ Dan
      E felejtő memória, ezért is ki- és berakodása bármi.

      Cristi.

      Ezzel a szoftverrel nem tudom meghatározni, hogy a 2 memória 100% -ban kompatibilis-e egymással, azt mondom, hogy különféle sorozatok vagy gyártók-e. Ez egy másik hasonló alkalmazás, mint egy teszt módszer.

  • Helló, segítségre lenne szükségem: Futtattam a memtest programot, és 30 másodperc múlva lekapcsolom a számítógépet, ha a processzor felforrósodik? Megemlítem, hogy van egy amd athlon processzorom, amelyre túl van kapcsolva a fenom (nem én) és a hűvös paszta, és a termikus paszta nem változott (tehát a paszta 4 éves). Valójában az ilyen összeomlások voltak az oka annak, hogy egy memtest futottam. És még inkább a ködbe, amikor elindítom a számítógépet, gyakran nem akar Windowsba indulni, vagy összeomlik, keményen működik, ritkán, amikor először gyorsnak érzi magát (a merevlemezt a cristaldiskinfo segítségével is ellenőriztem, és azt mondja, hogy ii jó), bár észrevettem, hogy amikor bekapcsolom a számítógépet, és Windowsba szeretnék indulni, a vörös lámpa gyakran kialszik és így marad (nyilvánvalóan a rendszerindítási folyamat blokkolva van) (kérem, bocsásson meg, de elfelejtettem, hogy mit jelent ez a két izzó, az egyik a piros hengerrel, a másik a zöld lámpával, tudom, hogy az egyik a merevlemezről vagy a processzorról származik). Elnézést kérek a kellemetlenségért, és a leírás kissé nem egyértelmű. Köszönöm !

  • tehát már semmit sem értek ... ma megkaptam a memóriamemóriát, a 4 GB-os ddr3 Kingstont 1600 MHz-en cl11 (a memória, amely a számítógépen van, és ami fájdalmat okozott nekem, a 4 GB-os ddr3 zeppelin 1333 MHz-en, a tábla) az alapszintű 880 GHz-es asrock, 1333 Mhz-et támogat, overclock nélkül és 2100-ig, vagy ehhez hasonlóan, mint a overclock, és támogatja a kétcsatornás csatornákat is). Az új memóriát (kingstonot) a régivel együtt tettem, hagytam, hogy elinduljon, és semmi sem indul el. Kiveszem a régit, és hagyom, hogy az új induljon, megpróbálom fordítva, és így indul (a régi egycsatornás). Úgy gondolom, hogy visszaállítom a bioszámítógépet, azt mondtam, és elkészítettem, eltávolítottam az akkumulátort, áthelyeztem a fedelet a többi érintkező fölött, visszatettem, és egyedül tettem az új memóriát (egycsatornás), tökéletesen elindul, majd megadom, hogy futtassam a memtest-et. és egy órán át hagyom, másfél lépés után unatkoztam, és mivel jól futott, becsuktam a tesztet. Megyek az Itube-ra stb., És látom, hogy működik, megállítom, és visszateszem az új memória mellé a régi memóriába, semmilyen mozgást nem indítva a számítógépről. Kiveszem az új memóriát, és hagyom a régit, ez indul (a jobbiknak nem tetszik az új), de ezúttal egy memtest-et is fut, átadja az első passzt, és nincs hiba. Ebben az esetben mit csinálok, figyelembe véve, hogy az emlékek nem akarnak együtt működni, bár ezt tudtam, az emberek, akiktől vásároltam, ezt mondták nekem, hogy csak azért kell működnie, mert ezek az új emlékek nem működnek. hogy 1600-as, de 1333-as frekvenciára menjen. Előzőleg köszönöm!

    • Ellenőrizte, hogy a maximális sávszélesség megegyezik-e? Ez is az oka annak, hogy nem kezdődik, ha mindkét memória telepítve van.
      Apropó CL, hogy a kisebb mennyiségű mindkét memória gyorsabb.

      • zeppelin 4 gb ddr3 1333mhz cl9 ZE-ddr3- 4G1333b (tartsa sok info róla)
        kingston ValueRam 4 gb ddr3 1600mhz CL11 srx8 alacsony profil [# 523669 | KVR16N11S8 / 4].
        Kezdjük azzal együtt futó, csizma és 8 gb ismeri fel ablakon, am.uitat és az AMD overdrive és BIOS és több ezer elismeri, hogy 1333 MHz kétcsatornás, mint ma reggel, amikor adtam egy próbaüzem 6% -ban memtest megállt a számítógép (beállítás volt: cele.doua memória kétcsatornás és borítani a CPU (a kiadás egy mag a Phenom Athlon)). Most vissza a BIOS, CPU normál ahogy elhagyta a gyárat, és adtam neki, hogy fusson memtest, a 30% és nincs hiba

        • Elfelejtettem mondani, hogy a bal felső memtest alatt cpu CLK vannak L1 cahe és L2 cache. L1 sor, hogy megmutassa 128k 38737 mb / s (régi emlék zeppelin) és L2 megmutatja 512k 17245 MB / s le alattuk Scriri Memory 8191M 4292 mb / s (új Kingston memória)

          • készen arra, hogy megoldja a problémát a processzor, mert averclockului felmelegszik és megáll, azt találtuk, hogy azért, mert minden alkalommal, amikor fut a memtest sokk beállítások bezárul, és minden alkalommal, amikor folyamatosan fut anélkül, hogy oc. Elnézést a kellemetlenségért!

  • Elnézést állások máshol, és most menj vissza, és tegye borítani beállításokat. Holnap engedte megjelenni memtest, és ha valami nem stimmel poszt, remélem nem lesz túl kitartó. Ismét köszönöm!

    • Pontosan ezt gondoltam: arról, hogy mennyi ideig tart? Azt hiszem, ez függ a konfigurációtól, de még mindig egy mérföldkőre gondoltam ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.