Ellenőrzés RAM Memtest86 (összeomlás játékok, pc újraindítás, overclock)

Ellenőrzés RAM Memtest86

RAM az egyik legfontosabb összetevői a rendszer, amely nélkül a számítógép lenne sokkal lassabb.
RAM néha fáj, és sajnos nem volt figyelmeztető rendszer, ha ez történik. Az operációs rendszer néha úgy érzi, RAM problémák, de ezek a problémák gyakran nem veszik észre, és úgy tűnik, ha a baba világ; Például játékok, ahol RAM kérte intenzíven, megkapjuk hirtelen egy baleset, vagy egyszerűen csak egy váratlan újraindítás az egész PC.

Félrevezette ellenőrizni RAM

RAM probléma néha hasonlít a problémákat, hogy egyes források vannak, és ezért lehet könnyen félre. Szintén hiba, és ez váltja ki a segédprogramot a Windows, ami próbára teszi a RAM, de nem tehet túl jól, mert a Windows futtatása, betöltődik a RAM egy részét. Hogy pontosan hogyan kell változtatni, ahogy megy összkerékhajtás (ez megy).

Jelek, hogy megmutassa RAM probléma:

1. PC nem indul az első
2. A kezdő- még egy újraindítás
3. PC újraindul ki a kék
4. PC összeomlik
5. Mi összeomlik játék közben
6. Hibák a programok telepítése
7. Az egész PC kemény lépés
8. kék képernyő

Miért rontja a RAM?

1. A hőmérséklet
2. gyártási hibákat
3. véletlen bumping
4. Öregedés sejtek (néhány ezer átírja)

Hogyan lehet ellenőrizni a RAM?

Memtest86 egy kis alkalmazás, amely fut egy élő USB stick. Nem csak azt, hogy a PC-hoz csomagtartó a botot, és az összes RAM automatikusan elkezd.
Készítettem egy újabb bemutatót a Memtest86-ról, amely nem volt olyan részletes ... 😉
VIGYÁZAT
Ahhoz, hogy egy bizonyos eredmény, akkor kell futtatni legalább 86 át Memtest10 oldalakon.
Letöltés Memtest86

Ellenőrizze a RAM-ot a Memtest86 segítségével - Video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. milyen film, amely filmre sötétedő négyzet úgymond? és nem a világ Tota megoldás, ha Linux-disztribúció alapja ain érdekében, hogy megmondja, PB rami

 2. Helló! Problémám van a laptopommal is, és ha megoldást talál, kérjük, készítsen oktatóanyagot. Telepítettem a Windows 10-et SSD-re (Samsung 840 Evo) + illesztőprogramokra stb. Amikor újra csatlakoztatom a HDD-t, a Windows nem az SDS GPT formátumú, a HDD MBR formátumú. a laptopnak nincs problémája, ehelyett a 7 ugrik a damblaua-ra, és nem látja sem az Eszközkezelőben, sem a Lemezkezelésben, sem a parancssorban, sehol UEFI módban, és a merevlemez nagyon jól működik, minden működik. Most nem akar 7-es színt, mert próbára és örökölt módban telepítettem, és hiába. Ma hányszor dörzsöltem, ba 10-vel, igen 2-vel. A Windows 10-ben működik, a Windows 10-ben nem. Valójában telepítettem és csatlakoztattam a had-lemezt, hogy lássam, arra gondoltam, hogy ha csak a telepítés során hagyom el az ssd-t, akkor talán felépül, hiába! Mi lenne a hiba, és hogyan lehetne kijavítani. A fázis az, hogy nem akarok merevlemezre menni, mert fontos dolgok vannak rajta. Hová tehetem fel a videót, hogy pontosan lássam, mi történik?

 3. valentin fritz - mondta

  I túlzott 5 évek 6 használat memtest.
  Már tudta, hogy a programot. Egymenetes elég, nem kell több (ha megy szolgáltatás PC nem hiszi, hogy a stand órát sorban csak, hogy teszteljék a keserű emléke).
  Ez a program soha nem hagyott cserben. Úgy vélem, elengedhetetlen minden hibakereső program IT. Ha a munka IT (a szolgáltatás), hogy ez nem lehet kihagyni memtest; ha nincs semmi tisztán működik.

 4. CICA néhány átírása nekem .. tudtam, hogy RAM írhatók a végtelenségig. Mivel kondenzátor töltési és letöltés diódák nem villog. Infine .. de nem hiszem, azt kell mondanom, többet még mindig nem hiszem mise jóvá ezt a megjegyzést

  • Az emlékek tesztelésekor nem nagyon figyeltem a bérletre. Figyeltem, mennyi% tesztelt az EA-tól ... néha hibát adott, amikor a végéhez közeledett. Tehát a programot egy ideig engedélyezni kell a tesztelésre. Igen, körülbelül 15–20 perc alatt hibák jelennek meg.

  • @ Dan
   E felejtő memória, ezért is ki- és berakodása bármi.

   Cristi.

   Ezzel a szoftverrel nem tudja azonosítani, hogy 2 100% emlékeztetők kompatibilisek egymással, mondjuk, ahol a sorozat vagy különböző termelőtől. Egy másik alkalmazás a hasonló vizsgálati módszer.

 5. vlad - mondta

  Nagyon jó oktató és hány.
  Meg tudod csinálni egy leírást, hogyan CHDK a Canon fényképezőgépek.
  Köszönöm.

 6. Helló, én segítségre van szüksége: futok memtest programot, miután 30 másodperc ki a számítógépet, lehet lesz a processzor felmelegedés? Megemlítem, hogy van egy AMD Athlon overklocat az AMD Phenom (nem én) állomány hűvösebb és hővezető paszta nem változott (azaz a tészta 4 év). Emellett az ilyen crashuri volt az oka, futottam memtest. És ahogy zsák jobban elmosódik, amikor bekapcsolja a számítógépet gyakran nem akar elindulni a Windows ba zár, ba megy kemény, néha úgy érzi, olyan, mintha az első gyors (Megnéztem és hardverek cristaldiskinfo és elmondja, ii jó), bár azt vettem észre, hogy amikor bekapcsolja a számítógépet, és szeretné indítani a Windows-vörös fény a test gyakran kikapcsol, és így marad (nyilván zárak és indítás) (elnézést kérek, de elfelejtettem, hogy mit jelent E két izzók tanúja a henger a piros és zöld fény tudni, hogy egy nehéz, vagy processzor). Elnézést a kellemetlenségért és leírás egy kicsit homályos. Köszönjük!

 7. Köszönöm, azt cseréli pasztát a processzor és még mindig vesz egy kos lemez.

 8. szóval ma már nem értek semmit azi ma megkaptam a ram memóriát, egy 4 GB-os ddr3 kingstont 1600 MHz-es cl11-nél (a számítógépen lévő memória, amely fájt nekem a fejemtől, a 4 GB-os ddr3 memóriája 1333 MHz-en, alaplap) az asrock 880gm 1333 MHz-et támogat overclock nélkül és 2100-ig vagy hasonlót, és támogatja a kétcsatornás csatornát is). Az új memóriát (kingston) összeraktam a régivel, hagytam elindulni, és semmi csizma. Előveszem a régit, és hagyom, hogy az új elinduljon, és megpróbálom fordítva, és így indul (a régivel egycsatornásan). Arra gondolok, hogy alaphelyzetbe állítom a bioszt, mondtam és megtettem, eltávolítottam az elemet, áthelyeztem a fedelet a többi kontaktusra, visszatettem és egyedül tettem az új memóriát (egycsatornás), tökéletesen beindul, majd megadom a memtest futtatásához és egy órán át hagyom, másfél lépés után meguntam, és tekintve, hogy tökéletesen futott, bezártam a tesztet. Bemegyek, maradok a neten, a youtube-on stb., És látom, hogy működik, leállítom, és visszateszem az új memória mellé a régire, megint nincs mozgás a számítógépről. Kiveszem az új memóriát, és hagyom a régit, elindul (a jobbaknak nem tetszik az új), de ezúttal memtesztet is futtat, átengedi az első menetet és nincs hiba. Ebben az esetben azt teszem, amit teszek, tekintve, hogy az emlékek. Nem akarnak együtt dolgozni. Bár én így tudtam, és az emberek, akiktől vásároltam, ezt mondták nekem, hogy csak azért kell működnie, mert ezek az új emlékek nem működnek. hogy az 1600-as frekvenciára menjünk, de az 1333-ra.

  • Megnézted már, hogy Max sávszélesség, hogy ugyanaz? Ez az oka, hogy nem indul mindkét memóriából telepítve.
   Apropó CL, hogy a kisebb mennyiségű mindkét memória gyorsabb.

   • Paul - mondta

    zeppelin 4 gb ddr3 1333mhz cl9 ZE-ddr3- 4G1333b (tartsa sok info róla)
    Kingston ValueRAM 4 gb ddr3 1600mhz CL11 srx8 alacsony profilú [#523669 | KVR16N11S8 / 4].
    Kezdjük azzal együtt futó, csizma és 8 gb ismeri fel ablakon, am.uitat és az AMD overdrive és BIOS és több ezer elismeri, hogy 1333 MHz kétcsatornás, mint ma reggel, amikor adtam egy próbaüzem 6% -ban memtest megállt a számítógép (beállítás volt: cele.doua memória kétcsatornás és borítani a CPU (a kiadás egy mag a Phenom Athlon)). Most vissza a BIOS, CPU normál ahogy elhagyta a gyárat, és adtam neki, hogy fusson memtest, a 30% és nincs hiba

    • Paul - mondta

     Elfelejtettem mondani, hogy a bal felső memtest alatt cpu CLK vannak L1 cahe és L2 cache. L1 sor, hogy megmutassa 128k 38737 mb / s (régi emlék zeppelin) és L2 megmutatja 512k 17245 MB / s le alattuk Scriri Memory 8191M 4292 mb / s (új Kingston memória)

     • készen arra, hogy megoldja a problémát a processzor, mert averclockului felmelegszik és megáll, azt találtuk, hogy azért, mert minden alkalommal, amikor fut a memtest sokk beállítások bezárul, és minden alkalommal, amikor folyamatosan fut anélkül, hogy oc. Elnézést a kellemetlenségért!

 9. Elnézést állások máshol, és most menj vissza, és tegye borítani beállításokat. Holnap engedte megjelenni memtest, és ha valami nem stimmel poszt, remélem nem lesz túl kitartó. Ismét köszönöm!

 10. Lucian - mondta

  Bárki tud arról, hogy hány órát kéne engedi el?

  • keresztség daniel - mondta

   Pontosan erre gondoltam: mennyi időbe telik? Azt hiszem, ez a konfigurációtól függ, de mégis egy mérföldkőre gondoltam ...

 11. Justme - mondta

  Hello! Nagyon jó articolul.Am és van egy probléma, és azt gondoltam, hogy kérdezni egy parere.PC én kezdődött, így az újraindítás körülbelül gyakran.
  Például fut egy film a Youtube-on, vagy ülni egy social networking site senin.Spun stb néha újraindul néha vannak idők, amikor megy, mert így és 1-2 visszaállítja a napi, néha után újraindul, és adja meg az asztalon, ha azok bármilyen tevékenység megnyitja a képet, a mappa újraindul.
  Én 2 Service de pauza.Primul eltávolítsa a port, és a második a helyére, de a tünetek maradtak aceleasi.Care gondol lenne a probléma? Megjegyzem, hogy megváltoztatása után HDD nem csak ugyanaz maradt a tüneteket, de amikor elkezdi zavarba hozza az asztalt.

 12. florin - mondta

  Hello, Boldog születésnapot!
  Zavarhatlak egy problémával ... talán már találkoztál velem korábban, és képet adsz arról, mit tehetnék
  a laptopom néhány számot ... vagyis reggel nyitom, az ablak képe megjelenik, majd a fekete képernyő nem válaszol semmilyen rendre
  ha erőszakkal bezárom, és újra megnyitom, elveszi
  néhány óra után ugyanaz
  Újratelepítettem az ablakokat, szkenneltem a rossz hdd-t, amit beolvastam az SSD-t és a ramot
  minden rendben van
  Fél órán át hagytam a laptopot, amikor visszatértem, fekete képernyő sem válaszolt semmilyen parancsra ...
  lenne ötleted, mit kell ellenőrizni és / vagy hol lenne a probléma? köszönöm

 13. Catalin81 - mondta

  Salut!
  3-4 hónapon belül (ha lehetséges) vettem alkatrészeket az új PC-mre, és a processzor megvásárlásával kb. 3 hétig üzembe helyeztem, de sajnos mindenféle összeomlás miatt kétségbe esni kezdtem (ez kivisz a játékból, és mindenféle hibát és sérült fájlokat mutat nekem, bár a játék legális, az oldalak feltörnek a böngészőkben) természetesen mindez kék képernyőn ér véget olyan üzenetekkel, mint a "CRITICAL_PROCESS_DIED" vagy "FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE" vagy "SYSTEM_SERPICE" vagy "SYSTEM_SERPICE"
  A konfiguráció a következő:
  Asus alaplap strix b450-i
  Ryzen 5 2400G processzor (integrált grafika) hűvösebb készlet
  16 GB RAM (2 × 8) adata xpg gammix d10 3000Mhz (2666-nál)
  SSD nvme Samsung 970evo 250 GB
  SSD Kingston V400 60 GB (régi)
  Forrás Enermax NAXN 450W (régi, de jó, nem rontotta a régiat)
  Windows 10 pro x64 OEM licenccel
  „A könyv szerint” összeszerelés

  Közel 86 órán keresztül teszteltem a RAM-ot a Memtest2 + alkalmazással, és 1520 átadást hajtott végre „ZERO ZERO” hibával. Valójában nem tudom, mi mással próbálnám kideríteni, mi a probléma, régebbi illesztőprogramokkal próbálkoztam, és semmi. Kék képernyőm volt még a Windows telepítése után is, az illesztőprogramok telepítése nélkül.
  Kérem, adjon nekem néhány tanácsot!
  Köszönjük!

 14. tidici baci - mondta

  @Catalin81
  Próbálja ki egy RAM lejátszási listát, és nézze meg, mit csinál.
  Nézze meg a processzor specifikációit, hogy megtudja, támogatja-e a RAM-ot.

 15. Catalin81 - mondta

  A Memtest86 + -al teszteltem az 4 órák automatikus tesztelésével, és nem adtam hibát, de folytattam a teszteket a #1-ról a #11-ra, így manuálisan választottam a tesztet az utolsó teszten. ] az 11-2% -ánál mindkét memóriában hibákat (millió hibával) adok, külön-külön, a két rés egyikében egy táblával (mindkét résen tesztelve).
  Az emlékek megegyeznek a specifikációkkal, de nem egy készlet, külön megvettem.
  Az AMD, ryzen 5 2400G webhelyen a támogatott memóriák:
  Rendszer memória specifikáció 2933MHz
  Rendszer memória típusa DDR4
  Memóriacsatornák 2

  Tehát a memóriáimnak ddr4 10gb 8Mhz 3000gb 2666Mhz-nek be kell illesztenie, a bios alapértelmezés szerint az XNUMXMhz.
  Lehet, hogy mindkét hiba ugyanolyan százalékban hibás? (túl furcsa)
  Lehetséges, hogy az alaplap hibás?
  Dc hibák fordulnak elő csak ebben a tesztben #11 [2 kicsit elhalványul teszt minták] és a többi teszt rendben van?
  Tudja valaki, hogy mi történik, és mit kell tennem?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.