Ellenőrzés RAM Memtest86 (összeomlás játékok, pc újraindítás, overclock)

Ellenőrzés RAM Memtest86 (összeomlás játékok, pc újraindítás, overclock)
4.5 (2) 90%

Ellenőrzés RAM Memtest86

RAM az egyik legfontosabb összetevői a rendszer, amely nélkül a számítógép lenne sokkal lassabb.
RAM néha fáj, és sajnos nem volt figyelmeztető rendszer, ha ez történik. Az operációs rendszer néha úgy érzi, RAM problémák, de ezek a problémák gyakran nem veszik észre, és úgy tűnik, ha a baba világ; Például játékok, ahol RAM kérte intenzíven, megkapjuk hirtelen egy baleset, vagy egyszerűen csak egy váratlan újraindítás az egész PC.

Félrevezette ellenőrizni RAM

RAM probléma néha hasonlít a problémákat, hogy egyes források vannak, és ezért lehet könnyen félre. Szintén hiba, és ez váltja ki a segédprogramot a Windows, ami próbára teszi a RAM, de nem tehet túl jól, mert a Windows futtatása, betöltődik a RAM egy részét. Hogy pontosan hogyan kell változtatni, ahogy megy összkerékhajtás (ez megy).

Jelek, hogy megmutassa RAM probléma:

1. PC nem indul az első
2. A kezdő- még egy újraindítás
3. PC újraindul ki a kék
4. PC összeomlik
5. Mi összeomlik játék közben
6. Hibák a programok telepítése
7. Az egész PC kemény lépés
8. kék képernyő

Miért rontja a RAM?

1. A hőmérséklet
2. gyártási hibákat
3. véletlen bumping
4. Öregedés sejtek (néhány ezer átírja)

Hogyan lehet ellenőrizni a RAM?

Memtest86 egy kis alkalmazás, amely fut egy élő USB stick. Nem csak azt, hogy a PC-hoz csomagtartó a botot, és az összes RAM automatikusan elkezd.
Körülbelül Memtest86've végzett bemutató, ami nem volt olyan részletes ... 😉
VIGYÁZAT
Ahhoz, hogy egy bizonyos eredmény, akkor kell futtatni legalább 86 át Memtest10 oldalakon.
Letöltés Memtest86

Ellenőrzés RAM Memtest86 - oktatóvideó
FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Calin Azt mondta:

  milyen film, amely filmre sötétedő négyzet úgymond? és nem a világ Tota megoldás, ha Linux-disztribúció alapja ain érdekében, hogy megmondja, PB rami

  Megjegyzés megtekintése
 2. Alexu Azt mondta:

  Salut! Van egy probléma a laptop, és ha megtalálja a megoldást, kérjük, hogy a tutorial.Am 10 telepített Windows az SSD (Samsung 840 Evo) + vezérlő etc.Cand vissza csatlakoztassa a HDD, a Windows nem láttam HDD, Bios nálam ez vede.SSD telek és GPT formázott HDD MBR.Am és megpróbálta telepíteni a Windows 7 és 7 befejezése után a telepítés és csatlakoztassa a merevlemez a laptop nem probléma cserébe 10 ii só damblaua nem Mil látja sem a Device Manager vagy a Lemezkezelés vagy a parancssor, sehol ... Májusig most 2 napig jól ment 10 telepítve UEFI-módban és a merevlemez nagyon jó, menj tot.Acum nem akar semmilyen szín 10 ahogy telepítve a tárgyalás örökölt módban degeaba.L ma nush I dörzsölni sokszor, ba a 7, 10 megy BA 7.In Windows, a Windows 10 sem volt telepítve, és a csatlakoztatott lemez látni, azt gondoltam, hogy ha nem hagyja SSD, mint a telepítés során, lehet visszanyeri hiába! Mi lenne fájdalmas és hogyan lehet remedia.Faza van, hogy a merevlemez, mert nem akar járni a fontos dolgok el.Unde küldhet a videót, hogy pontosan mi is történik?

  Megjegyzés megtekintése
 3. valentin fritz Azt mondta:

  I túlzott 5 évek 6 használat memtest.
  Már tudta, hogy a programot. Egymenetes elég, nem kell több (ha megy szolgáltatás PC nem hiszi, hogy a stand órát sorban csak, hogy teszteljék a keserű emléke).
  Ez a program soha nem hagyott cserben. Úgy vélem, elengedhetetlen minden hibakereső program IT. Ha a munka IT (a szolgáltatás), hogy ez nem lehet kihagyni memtest; ha nincs semmi tisztán működik.

  Megjegyzés megtekintése
 4. Dan Azt mondta:

  CICA néhány átírása nekem .. tudtam, hogy RAM írhatók a végtelenségig. Mivel kondenzátor töltési és letöltés diódák nem villog. Infine .. de nem hiszem, azt kell mondanom, többet még mindig nem hiszem mise jóvá ezt a megjegyzést

  Megjegyzés megtekintése
 5. vlad Azt mondta:

  Nagyon jó oktató és hány.
  Meg tudod csinálni egy leírást, hogyan CHDK a Canon fényképezőgépek.
  Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
 6. Paul Azt mondta:

  Helló, én segítségre van szüksége: futok memtest programot, miután 30 másodperc ki a számítógépet, lehet lesz a processzor felmelegedés? Megemlítem, hogy van egy AMD Athlon overklocat az AMD Phenom (nem én) állomány hűvösebb és hővezető paszta nem változott (azaz a tészta 4 év). Emellett az ilyen crashuri volt az oka, futottam memtest. És ahogy zsák jobban elmosódik, amikor bekapcsolja a számítógépet gyakran nem akar elindulni a Windows ba zár, ba megy kemény, néha úgy érzi, olyan, mintha az első gyors (Megnéztem és hardverek cristaldiskinfo és elmondja, ii jó), bár azt vettem észre, hogy amikor bekapcsolja a számítógépet, és szeretné indítani a Windows-vörös fény a test gyakran kikapcsol, és így marad (nyilván zárak és indítás) (elnézést kérek, de elfelejtettem, hogy mit jelent E két izzók tanúja a henger a piros és zöld fény tudni, hogy egy nehéz, vagy processzor). Elnézést a kellemetlenségért és leírás egy kicsit homályos. Köszönjük!

  Megjegyzés megtekintése
 7. Paul Azt mondta:

  Köszönöm, azt cseréli pasztát a processzor és még mindig vesz egy kos lemez.

  Megjegyzés megtekintése
 8. Paul Azt mondta:

  Úgyhogy már nem értek semmit ... ma jöttem RAM, Kingston 4gb ddr3 a 1600mhz cl11 (memória, amely a számítógépen, és hogy kaptam a fejfájást Zepp a 4gb ddr3 hogy 1333 MHz alaplap ASROCK támogatás 880gm őket anélkül borítani MHz 1333 2100 borítani, vagy valami, és támogatja a kétcsatornás). Tettem az új memória (Kingston) a régit, add kezdeni és semmi csizma. Jó ki a régi, és hagyja, hogy az új csizmát, és próbálja és fordítva, és így csizma (milyen régi egycsatornás). Vertem gandu állítani az összes bios, kész és eltávolítottam az akkumulátort, mentem sapka ala érintkező más, tettem vissza, és tegye az új memória csak (egycsatornás), csizma tökéletes, majd adja meg futtatni memtest és bízom egy óra múlva egy fél lépést untam, és tekintettel arra, hogy zárt próbaüzem tökéletesen. Youtube, stb marad a neten, és látni, hogy megy, abbahagyom és táska jó memória vissza, közel a régi, megint új nincs mozgás a számítógépről. Scot új memóriát, és hagyja, hogy a régi, csizma (nem úgy, mint, hogy az új törvény), de ezúttal memtest fut, és áthalad az első lépés, és nem hiba. Én ebben az esetben, hogy én úgy vélte, hogy memoriile.nu.vor impreuna.desi munka és tudom, hogy így mondta, és azok, akiktől vettem, hogy el kell menni, ahogy ezek az új emlékek nem menni, de a 1600 1333 frekvencia. Köszönjük!

  Megjegyzés megtekintése
  • Eu Azt mondta:

   Megnézted már, hogy Max sávszélesség, hogy ugyanaz? Ez az oka, hogy nem indul mindkét memóriából telepítve.
   Apropó CL, hogy a kisebb mennyiségű mindkét memória gyorsabb.

   Megjegyzés megtekintése
   • Paul Azt mondta:

    zeppelin 4 gb ddr3 1333mhz cl9 ZE-ddr3- 4G1333b (tartsa sok info róla)
    Kingston ValueRAM 4 gb ddr3 1600mhz CL11 srx8 alacsony profilú [#523669 | KVR16N11S8 / 4].
    Kezdjük azzal együtt futó, csizma és 8 gb ismeri fel ablakon, am.uitat és az AMD overdrive és BIOS és több ezer elismeri, hogy 1333 MHz kétcsatornás, mint ma reggel, amikor adtam egy próbaüzem 6% -ban memtest megállt a számítógép (beállítás volt: cele.doua memória kétcsatornás és borítani a CPU (a kiadás egy mag a Phenom Athlon)). Most vissza a BIOS, CPU normál ahogy elhagyta a gyárat, és adtam neki, hogy fusson memtest, a 30% és nincs hiba

    Megjegyzés megtekintése
    • Paul Azt mondta:

     Elfelejtettem mondani, hogy a bal felső memtest alatt cpu CLK vannak L1 cahe és L2 cache. L1 sor, hogy megmutassa 128k 38737 mb / s (régi emlék zeppelin) és L2 megmutatja 512k 17245 MB / s le alattuk Scriri Memory 8191M 4292 mb / s (új Kingston memória)

     Megjegyzés megtekintése
     • Paul Azt mondta:

      készen arra, hogy megoldja a problémát a processzor, mert averclockului felmelegszik és megáll, azt találtuk, hogy azért, mert minden alkalommal, amikor fut a memtest sokk beállítások bezárul, és minden alkalommal, amikor folyamatosan fut anélkül, hogy oc. Elnézést a kellemetlenségért!

      Megjegyzés megtekintése
 9. Paul Azt mondta:

  Elnézést állások máshol, és most menj vissza, és tegye borítani beállításokat. Holnap engedte megjelenni memtest, és ha valami nem stimmel poszt, remélem nem lesz túl kitartó. Ismét köszönöm!

  Megjegyzés megtekintése
 10. Lucian Azt mondta:

  Bárki tud arról, hogy hány órát kéne engedi el?

  Megjegyzés megtekintése

nézőpont

*

zászló