Ellenőrzés RAM Memtest86 (összeomlás játékok, pc újraindítás, overclock)

Ellenőrzés RAM Memtest86

RAM az egyik legfontosabb összetevői a rendszer, amely nélkül a számítógép lenne sokkal lassabb.
RAM néha fáj, és sajnos nem volt figyelmeztető rendszer, ha ez történik. Az operációs rendszer néha úgy érzi, RAM problémák, de ezek a problémák gyakran nem veszik észre, és úgy tűnik, ha a baba világ; Például játékok, ahol RAM kérte intenzíven, megkapjuk hirtelen egy baleset, vagy egyszerűen csak egy váratlan újraindítás az egész PC.

Félrevezette ellenőrizni RAM

RAM probléma néha hasonlít a problémákat, hogy egyes források vannak, és ezért lehet könnyen félre. Szintén hiba, és ez váltja ki a segédprogramot a Windows, ami próbára teszi a RAM, de nem tehet túl jól, mert a Windows futtatása, betöltődik a RAM egy részét. Hogy pontosan hogyan kell változtatni, ahogy megy összkerékhajtás (ez megy).

Jelek, hogy megmutassa RAM probléma:

1. PC nem indul az első
2. A kezdő- még egy újraindítás
3. PC újraindul ki a kék
4. PC összeomlik
5. Mi összeomlik játék közben
6. Hibák a programok telepítése
7. Az egész PC kemény lépés
8. kék képernyő

Miért rontja a RAM?

1. A hőmérséklet
2. gyártási hibákat
3. véletlen bumping
4. Öregedés sejtek (néhány ezer átírja)

Hogyan lehet ellenőrizni a RAM?

Memtest86 egy kis alkalmazás, amely fut egy élő USB stick. Nem csak azt, hogy a PC-hoz csomagtartó a botot, és az összes RAM automatikusan elkezd.
Körülbelül Memtest86've végzett bemutató, ami nem volt olyan részletes ... 😉
VIGYÁZAT
Ahhoz, hogy egy bizonyos eredmény, akkor kell futtatni legalább 86 át Memtest10 oldalakon.
Letöltés Memtest86

Ellenőrzés RAM Memtest86 - oktatóvideó

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. milyen film, amely filmre sötétedő négyzet úgymond? és nem a világ Tota megoldás, ha Linux-disztribúció alapja ain érdekében, hogy megmondja, PB rami

 2. Salut! Van egy probléma a laptop, és ha megtalálja a megoldást, kérjük, hogy a tutorial.Am 10 telepített Windows az SSD (Samsung 840 Evo) + vezérlő etc.Cand vissza csatlakoztassa a HDD, a Windows nem láttam HDD, Bios nálam ez vede.SSD telek és GPT formázott HDD MBR.Am és megpróbálta telepíteni a Windows 7 és 7 befejezése után a telepítés és csatlakoztassa a merevlemez a laptop nem probléma cserébe 10 ii só damblaua nem Mil látja sem a Device Manager vagy a Lemezkezelés vagy a parancssor, sehol ... Májusig most 2 napig jól ment 10 telepítve UEFI-módban és a merevlemez nagyon jó, menj tot.Acum nem akar semmilyen szín 10 ahogy telepítve a tárgyalás örökölt módban degeaba.L ma nush I dörzsölni sokszor, ba a 7, 10 megy BA 7.In Windows, a Windows 10 sem volt telepítve, és a csatlakoztatott lemez látni, azt gondoltam, hogy ha nem hagyja SSD, mint a telepítés során, lehet visszanyeri hiába! Mi lenne fájdalmas és hogyan lehet remedia.Faza van, hogy a merevlemez, mert nem akar járni a fontos dolgok el.Unde küldhet a videót, hogy pontosan mi is történik?

 3. valentin fritz - mondta

  I túlzott 5 évek 6 használat memtest.
  Már tudta, hogy a programot. Egymenetes elég, nem kell több (ha megy szolgáltatás PC nem hiszi, hogy a stand órát sorban csak, hogy teszteljék a keserű emléke).
  Ez a program soha nem hagyott cserben. Úgy vélem, elengedhetetlen minden hibakereső program IT. Ha a munka IT (a szolgáltatás), hogy ez nem lehet kihagyni memtest; ha nincs semmi tisztán működik.

 4. CICA néhány átírása nekem .. tudtam, hogy RAM írhatók a végtelenségig. Mivel kondenzátor töltési és letöltés diódák nem villog. Infine .. de nem hiszem, azt kell mondanom, többet még mindig nem hiszem mise jóvá ezt a megjegyzést

  • Még nem nagyon figyelt, hogy át ... amikor a memória tesztet. Néztem a macska% tesztelt EA adta hiba ... néha, amikor ő volt a vége. Így van némi időnk, hogy teszteljék a programot. Igen cam 15 20 percig, ha valamilyen hibát.

  • @ Dan
   E felejtő memória, ezért is ki- és berakodása bármi.

   Cristi.

   Ezzel a szoftverrel nem tudja azonosítani, hogy 2 100% emlékeztetők kompatibilisek egymással, mondjuk, ahol a sorozat vagy különböző termelőtől. Egy másik alkalmazás a hasonló vizsgálati módszer.

 5. vlad - mondta

  Nagyon jó oktató és hány.
  Meg tudod csinálni egy leírást, hogyan CHDK a Canon fényképezőgépek.
  Köszönöm.

 6. Helló, én segítségre van szüksége: futok memtest programot, miután 30 másodperc ki a számítógépet, lehet lesz a processzor felmelegedés? Megemlítem, hogy van egy AMD Athlon overklocat az AMD Phenom (nem én) állomány hűvösebb és hővezető paszta nem változott (azaz a tészta 4 év). Emellett az ilyen crashuri volt az oka, futottam memtest. És ahogy zsák jobban elmosódik, amikor bekapcsolja a számítógépet gyakran nem akar elindulni a Windows ba zár, ba megy kemény, néha úgy érzi, olyan, mintha az első gyors (Megnéztem és hardverek cristaldiskinfo és elmondja, ii jó), bár azt vettem észre, hogy amikor bekapcsolja a számítógépet, és szeretné indítani a Windows-vörös fény a test gyakran kikapcsol, és így marad (nyilván zárak és indítás) (elnézést kérek, de elfelejtettem, hogy mit jelent E két izzók tanúja a henger a piros és zöld fény tudni, hogy egy nehéz, vagy processzor). Elnézést a kellemetlenségért és leírás egy kicsit homályos. Köszönjük!

 7. Köszönöm, azt cseréli pasztát a processzor és még mindig vesz egy kos lemez.

 8. Úgyhogy már nem értek semmit ... ma jöttem RAM, Kingston 4gb ddr3 a 1600mhz cl11 (memória, amely a számítógépen, és hogy kaptam a fejfájást Zepp a 4gb ddr3 hogy 1333 MHz alaplap ASROCK támogatás 880gm őket anélkül borítani MHz 1333 2100 borítani, vagy valami, és támogatja a kétcsatornás). Tettem az új memória (Kingston) a régit, add kezdeni és semmi csizma. Jó ki a régi, és hagyja, hogy az új csizmát, és próbálja és fordítva, és így csizma (milyen régi egycsatornás). Vertem gandu állítani az összes bios, kész és eltávolítottam az akkumulátort, mentem sapka ala érintkező más, tettem vissza, és tegye az új memória csak (egycsatornás), csizma tökéletes, majd adja meg futtatni memtest és bízom egy óra múlva egy fél lépést untam, és tekintettel arra, hogy zárt próbaüzem tökéletesen. Youtube, stb marad a neten, és látni, hogy megy, abbahagyom és táska jó memória vissza, közel a régi, megint új nincs mozgás a számítógépről. Scot új memóriát, és hagyja, hogy a régi, csizma (nem úgy, mint, hogy az új törvény), de ezúttal memtest fut, és áthalad az első lépés, és nem hiba. Én ebben az esetben, hogy én úgy vélte, hogy memoriile.nu.vor impreuna.desi munka és tudom, hogy így mondta, és azok, akiktől vettem, hogy el kell menni, ahogy ezek az új emlékek nem menni, de a 1600 1333 frekvencia. Köszönjük!

  • Megnézted már, hogy Max sávszélesség, hogy ugyanaz? Ez az oka, hogy nem indul mindkét memóriából telepítve.
   Apropó CL, hogy a kisebb mennyiségű mindkét memória gyorsabb.

   • Paul - mondta

    zeppelin 4 gb ddr3 1333mhz cl9 ZE-ddr3- 4G1333b (tartsa sok info róla)
    Kingston ValueRAM 4 gb ddr3 1600mhz CL11 srx8 alacsony profilú [#523669 | KVR16N11S8 / 4].
    Kezdjük azzal együtt futó, csizma és 8 gb ismeri fel ablakon, am.uitat és az AMD overdrive és BIOS és több ezer elismeri, hogy 1333 MHz kétcsatornás, mint ma reggel, amikor adtam egy próbaüzem 6% -ban memtest megállt a számítógép (beállítás volt: cele.doua memória kétcsatornás és borítani a CPU (a kiadás egy mag a Phenom Athlon)). Most vissza a BIOS, CPU normál ahogy elhagyta a gyárat, és adtam neki, hogy fusson memtest, a 30% és nincs hiba

    • Paul - mondta

     Elfelejtettem mondani, hogy a bal felső memtest alatt cpu CLK vannak L1 cahe és L2 cache. L1 sor, hogy megmutassa 128k 38737 mb / s (régi emlék zeppelin) és L2 megmutatja 512k 17245 MB / s le alattuk Scriri Memory 8191M 4292 mb / s (új Kingston memória)

     • készen arra, hogy megoldja a problémát a processzor, mert averclockului felmelegszik és megáll, azt találtuk, hogy azért, mert minden alkalommal, amikor fut a memtest sokk beállítások bezárul, és minden alkalommal, amikor folyamatosan fut anélkül, hogy oc. Elnézést a kellemetlenségért!

 9. Elnézést állások máshol, és most menj vissza, és tegye borítani beállításokat. Holnap engedte megjelenni memtest, és ha valami nem stimmel poszt, remélem nem lesz túl kitartó. Ismét köszönöm!

 10. Lucian - mondta

  Bárki tud arról, hogy hány órát kéne engedi el?

  • keresztség daniel - mondta

   Ez az, amit én gondolok: a körülbelül meddig? Azt hiszem, ez a konfigurációtól függően, de még mindig azt hittem, egy mérföldkő ...

 11. Justme - mondta

  Hello! Nagyon jó articolul.Am és van egy probléma, és azt gondoltam, hogy kérdezni egy parere.PC én kezdődött, így az újraindítás körülbelül gyakran.
  Például fut egy film a Youtube-on, vagy ülni egy social networking site senin.Spun stb néha újraindul néha vannak idők, amikor megy, mert így és 1-2 visszaállítja a napi, néha után újraindul, és adja meg az asztalon, ha azok bármilyen tevékenység megnyitja a képet, a mappa újraindul.
  Én 2 Service de pauza.Primul eltávolítsa a port, és a második a helyére, de a tünetek maradtak aceleasi.Care gondol lenne a probléma? Megjegyzem, hogy megváltoztatása után HDD nem csak ugyanaz maradt a tüneteket, de amikor elkezdi zavarba hozza az asztalt.

 12. florin - mondta

  Hello, Boldog születésnapot!
  Egy problémával zavarhatok ... talán találkoztál, és egy ötletet adsz nekem, mit tehetek
  a laptopom néhány számot ... vagyis reggel nyitom, az ablak képe megjelenik, majd a fekete képernyő nem válaszol semmilyen rendre
  ha erőszakkal bezárom, és újra megnyitom, elveszi
  néhány óra után ugyanaz
  Újratelepítettem az ablakokat, szkenneltem a rossz hdd-t, amit beolvastam az SSD-t és a ramot
  minden rendben van
  Hagytam fél órára bekapcsolva a laptopomat, amikor visszatértem, ugyanaz a fekete képernyő nem válaszolt semmilyen megrendelésre ...
  lenne ötleted, mit kell ellenőrizni és / vagy hol lenne a probléma? köszönöm

 13. Catalin81 - mondta

  Salut!
  Az 3-4 hónapokban (ha lehetséges) megvásároltam az új PC-hez és az 3 hétig a CPU megszerzésével, de sajnos elkezdtem kétségbeesni mindenféle összeomlás miatt a játékban megmutatja, hogy mindenféle sérült hiba és fájl létezik, bár a játék törvényes, a böngészőkben feltörő oldalak), természetesen mindez egy kék képernyőn jelenik meg, mint például a "CRITICAL_PROCESS_DIED" vagy a "FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE" vagy a "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION" vagy az "UNESPECTED_KERNEL_MODE_TRAP"
  A konfiguráció a következő:
  Asus alaplap strix b450-i
  Ryzen 5 2400G processzor (integrált grafika) hűvösebb készlet
  RAM 16 GB (2 × 8) hozzáadása xpg gammix d10 3000Mhz (az 2666-on használt)
  SSD nvme Samsung 970evo 250 GB
  SSD Kingston V400 60 GB (régi)
  Forrás Enermax NAXN 450W (régi, de jó, nem rontotta a régiat)
  Windows 10 pro x64 OEM licenccel
  Összegyűjti a "könyvet"

  Most próbára RAM Memtest86 + szinte 2 1520 óra, és ez át oldalak „ZERO hibákat.” Igazából nem tudom, mit kipróbálni nekem nem kitalálni a probléma, megpróbáltam az idősebb vezetők és semmi. Volt egy kék képernyő még telepítését követően azonnal a Windows telepítése nélkül járművezetők.
  Kérem, adjon nekem néhány tanácsot!
  Köszönjük!

 14. tidici baci - mondta

  @Catalin81
  Próbálja ki egy RAM lejátszási listát, és nézze meg, mit csinál.
  Nézze meg a processzor specifikációit, hogy megtudja, támogatja-e a RAM-ot.

 15. Catalin81 - mondta

  A Memtest86 + -al teszteltem az 4 órák automatikus tesztelésével, és nem adtam hibát, de folytattam a teszteket a #1-ról a #11-ra, így manuálisan választottam a tesztet az utolsó teszten. ] az 11-2% -ánál mindkét memóriában hibákat (millió hibával) adok, külön-külön, a két rés egyikében egy táblával (mindkét résen tesztelve).
  Az emlékek megegyeznek a specifikációkkal, de nem egy készlet, külön megvettem.
  Az AMD, ryzen 5 2400G webhelyen a támogatott memóriák:
  Rendszer memória specifikáció 2933MHz
  Rendszer memória típusa DDR4
  Memóriacsatornák 2

  Tehát a memóriáimnak ddr4 10gb 8Mhz 3000gb 2666Mhz-nek be kell illesztenie, a bios alapértelmezés szerint az XNUMXMhz.
  Lehet, hogy mindkét hiba ugyanolyan százalékban hibás? (túl furcsa)
  Lehetséges, hogy az alaplap hibás?
  Dc hibák fordulnak elő csak ebben a tesztben #11 [2 kicsit elhalványul teszt minták] és a többi teszt rendben van?
  Tudja valaki, hogy mi történik, és mit kell tennem?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.