UPS biztonsági erő a PC, amikor áramszünet - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató fogom elmagyarázni, milyen a UPS szünetmentes tápegység és mi használ-és megmondja, melyek a főbb UPS.
Ups jelenti, azaz a szünetmentes tápegység alapvetően egy akkumulátort egy inverter átalakítani a DC 12 V AC 220 voltot PC és a különböző elektronikus akkumulátor folyamatosan töltődik egy egyenirányító és amikor a jelenlegi hálózat ez a lépés azonnal abba kell hagyni a ups (2-10 milliszekundum) akkumulátor és üzemanyag további számítógép (nem érzi a folyosón rendkívül gyors), így tudjuk menteni az adatokat és dokumentumokat, amelyben dolgozunk.
Attól függően, hogy a hatalom, a szünetmentes áramforrás a PC egy pár percig, hogy egy óra, attól függően, hogy a UPS terhelés és a minőség.
Például 10 percig tápláltam a számítógépet (600W Fortron Epsilon PSU, i7 2600, 4 GB DDR3, Nvidia GTX460, 22 monitormonitor) 5.1 hangrendszer, 42 plazma plazma TV, Dolce műholdas vevő, 2 útválasztó, 1 kapcsoló , 2 okostelefon töltve (minden egyes töltő 5V @ 1A). A használt UPS 2012VA / 2000W-os Mustek Power Must1200 volt.
Még ha nincs probléma ételt a hálózat, akkor lehetséges, hogy néha ugrik biztosítékok, ezek a sokkok nem emésztett jól számítógéppel vagy más perifériák.
Figyelmeztetés:
Szünetmentes tápegység nincs csatlakoztatva nyomtató vagy szkenner, mert károsíthatják a UPS.
Típusú UPS:
Off-line
Ez a legegyszerűbb up, olcsó és stabilizációs funkció kínálja nem aktuális hálózatot alkotják nagyrészt töltő töltés, akkumulátor és inverter.
line interaktív
Ez a legjobb megoldás az otthoni felhasználók, alapvetően egy UPS off-line, amely fel van szerelve a feszültség stabilizátor, gondoskodik róla, hogy a jelenlegi hálózat stabil, emellett egyéb alkatrészek egy processzort, amely szimulálja szinusz hullám az AC.
Online vagy kettős konverziós.
Ez a legfejlettebb, hanem a legdrágább, a jelenlegi hálózat nem éri közvetlenül a számítógéphez, az akkumulátor használata folyamatos adagolását a számítógép alapvetően a jelenlegi jön a hálózat, egyenirányító, akkumulátor, inverter és végül a PC, Ha az akkumulátort a UPS meg kell változtatni gyakrabban online, mint offline vagy online interaktív. UPS internetes előnyös adatközpontok, illetve kórházakban, ahol szükség van a maximális stabilitás és persze felesleges. Az átmenet AC-DC nem létezik, mert a kimenet állandóan az akkumulátort.

UPS irányítás nélküli (nem állítható)

UPS menedzsment (állítható, van soros port vagy USB)
.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (50)

  • Hello! Apropó erő van egy D-Link Wireless Router DIR-600. Ha kihúzza számítógép leállítani és elindítani, ha dugó a zsákba, és szeretné tudni, hogy mi milliárd? Semmi sem történik, ha mindig hagyja bedugva?

  • Nagyon igaz, hogy több mint hasznos. 1000 évvel ezelőtt, amikor üzemben voltam és az elektromos hálózat rosszabb volt, minden számítógépen UPC-ket használtam. Ne kérdezd most, hogy milyen modell volt akkor! Csak azt tudom, hogy "a foglalat és a számítógép között" voltak, tehát mindig csatlakoztak a hálózathoz. Amikor (elég gyakran) megszakad az áram, ez minden bizonnyal 1/2 órás autonómiát biztosít. Talán még több, de elég volt, hogy befejezzük a munkát, mentse az adatokat és mindent bezárjon.

  • Dragos:
    Hello! Apropó erő van egy D-Link Wireless Router DIR-600. Ha kihúzza számítógép leállítani és elindítani, ha dugó a zsákba, és szeretné tudni, hogy mi milliárd? Semmi sem történik, ha mindig hagyja bedugva?

    Router, modem, switch, olyan eszközök célja, hogy maradjon powered 24 / 7.
    Nem tudom, miért megáll router éjjel, nem fogyaszt túl sokat, ha aggódni a vezeték nélküli hullámok, akkor a program a vezeték nélküli kártya megáll, és elindul.
    Én nem hiszem, hogy fáj a router, de soha nem lehet tudni, mi történhet, például károsíthatja a kábelt közvetlenül ismétlődő mozgás, mint ahogy a rossz minőségű fejhallgató. Valamint lehet elrontani vagy router beállításokat mix IP-címek (ha nem fenntartott).

  • Van egy USB PowerMust és 600 2 éve nagyon jól, de nem tudom, sal PROGRAM használata bonyolultabb adott évben nem látják, hogy mit bemutató

  • Én és én HAJÓ UPS Mustek modellje 2012 2 hónap, és azt mondják, én nagyon elégedett Nekem is van egy APC szilfa BE700G-GR, Quantex 1200VA, Mustek PowerMust 400, és két új UPS neve, ez a Mustek legjobb, és a legrosszabb, nem tudok segíteni, de azt mondják, hogy Quantex 1200VA rögzített szén, hogy jött ki, két hónappal azután, hogy elhagyta a AVR garantie.Cristi a Mustek 2012 megbízatását csak, hogy csökken a Észrevettem, hogy a mine.Sunt 204V kíváncsi, ha egy APC vonal-R 1200VA Automatic Voltage Regulator AVR jött korábban, mint a Mustek oldalon, hogy elhatároztam, hogy azt suttogta 230V a PCA és kíváncsi, ha a csökkenés 210-215V lép feladatokat, ha tudod, kérlek sal Értesítés, mert azt akarja, hogy vesz egy plazma TV, hogy nincs garancia

  • földmágneses:
    Legyen valahogy leállt, mert Berceni aktuális ma.

    Vannak Berceni, de én maradtam.
    UPS nem csak védelmet nyújt, ha a szünetek, acrstea hasznos, és ha ingadozások és leállások után magas feszültség.

  • Felyx:
    Van egy USB PowerMust és 600 2 éve nagyon jól, de nem tudom, sal PROGRAM használata bonyolultabb adott évben nem látják, hogy mit bemutató

    Valószínűleg a legrégebbi, és használja a UPS Win Power, megpróbálom, hogy csinál egy bemutató szoftver kifejezetten a UPS.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.