Ingyenes frissítés a Windows 10 és Project Spartan

Hi barátok, ma már két tárgyat. Az első az új böngésző Project Spartan és milyen a második összefügg a frissítés ingyenes Windows 10.
1. Project Spartan az új Windows böngésző, hogy felállítja majd 10. Jön integráció Cortana, az új olvasási nézet, amely felborítja tulajdonosok a helyszínek (miért?), És az olvasás lista, attól függően, melyik együtt kedvencek között szinkronizálni eszközök a Windows (telefon, táblagép, laptop) . Ezek a funkciók nem új, azt lehet mondani, hogy a Microsoft azt akarja, hogy egy asztali operációs rendszer, hogy közelebb legyen a mobil operációs rendszerek.
2. A második téma: "Ingyenes frissítés a Windows 10-re", mindenki örömére hírek. Azt kell mondanom, hogy a dolgok nem olyan egyszerűek. A kalóz operációs rendszert használók képesek frissíteni, de "" rájönnek, hogy engedélyre van szükségük. Miért ? Mivel soha nem voltak licenceik, és a Microsoft ingyenes frissítéseket kínál a Windows 10-hez, csak azok számára, akiknek engedélyezett operációs rendszere van. Összegezve: azoknak, akiknek kalóz operációs rendszere van, tartózkodniuk kell a Windows 10 ingyenes frissítésétől.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (55)

  • Jó estét,
    Személyes laptop gyárilag telepítve win7 és liceenta de természetesen most van egy kalóz 8.1 győzelem. Van egy esélyt, hogy menjen win10?
    tömeg

    • Ha megadta az eredeti ablakokat, akkor nem lesz képes megtenni frissítést, hacsak valahogy visszaállítani az eredeti liceenta.

    • Nos, vissza a Windows 7-hez, és azt hiszem, hogy az engedélyt valahol meg kell írni, hogy újra felhasználhassuk ...

    • Ha Windows licenc, akkor képes lesz arra, hogy frissítse, amint a hivatalos elindítása. Valószínűleg lesz egy választható frissítés a Windows frissítések listában.

  • a szélvédőket a Skype-en keresztül folyamatosan aktiválják licencként? ... frissíthetek Win10-re?

  • Helló, Cristi, az általam bemutatott oktatóprogramból megértettem, hogy frissíthetek a Windows 10-re. Megemlítek egy fontos dolgot, hogy van egy laptopom, amelyen telepítve van a Windows 7 home premium, és van egy kódom a laptop hátulján (Windows licenccel). ?

    • Amikor a frissítés lesz available'll lehet frissíteni, ha az eredeti Windows-licenc.
      Ha kalóz Windows nem lesz képes frissíteni.

      • Tehát ez hiábavaló a kalóznál, van egy asztalom és egy laptopom, mindkettő nincs engedélyezve aktiválva, mint például Romániában stb., Az asztalon frissítette és aktiválta, de a laptopján nem aktiválja, és nem lehet, szóval hogy vagytok, srácok, egy magyarázat ?

    • A vállalati próba "próba". Ez azt jelenti, hogy nincs állandó engedélyed. Még ha frissíteni is tudsz, ez továbbra is próbaverzió lesz.

  • Az olvasási mód nem új ... van az Internet Explorer böngészőben a Metro felületen a Windows 8.1-ben. Ugyanúgy van, mint a "Bing Search" a helyi menüben (Cortana hiányzik, de jelenleg semmit sem jelent). A Windows 10 rendszerében gyakorlatilag nincs kétszer az Internet Explorer, az Asztali felületen maradt, és a Metró változat helyett Spartan-t helyeztek el.

  • Vettem egy laptopot, amelyen telepítve volt a Windows Vista (egy kicsit használtam), és amikor a Windows 7 megjelent, egy számítógépes szolgáltató központba vitte, fizetett és telepítettem a Windows 7 Enterprise-t.
    Tehát, meg tudom csinálni ingyenes frissítés a Windows 10?
    PS Nagyon köszönöm ezeket a csodálatos útmutatásokat és mindenki megértését, mert sok olyan dolgot tanított nekünk, amelyeket nem tudhat meg, ha Ön nem kézműves ezen a területen.

    • Ön fizetett által nyújtott szolgáltatás a szakember, hogy nincs engedély. Gyanítom, hogy nem eredeti érvényes engedély, de a repedés megjelenésű Windows-t.

  • Hello, én elmentem a honlap az ablakok 10 és néhány oktató angol, van néhány gombok. és egy a bemutatót. a biztonság.
    Megemlítem, hogy nem mindenki ismeri az angol nyelvet, és az úgynevezett videó bemutató gomb a képekkel nem működik, talán segíthet nekünk további információkkal kapcsolatban erről a Windows 10-ről, hogy mennyire jó a biztonság, és bármi mást örömmel fogadunk ő, köszönöm.

    • Körülbelül a Windows 10 tettem egy tutorial. Én használ egy darabig, és néhány további biguri, ami valószínűleg meg kell oldani a következő hónapokban.
      Nyáron lesz hivatalosan is kiadta a Windows 10 majd teszek egy átfogó bemutató a Windows 10.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.