Frissítés Mobile Windows Phone a 8 8.1

Hé barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk frissíteni a Windows Phone okostelefonok 8.1 kapott előtelepített Windows Phone 8. Tudod frissíteni a Windows Phone 8.1 ha a saját HTC vagy a HTC 8X 8XT vagy a Nokia Lumia 520. Alapvetően, ha az okostelefonon előtelepítve a Windows Phone 8 akkor frissíti a Windows Phone 8.1
Gotta tudják, hogy egyszer is a frissítés a Windows Phone 8.1 nem mehet vissza az előző változat, de még mindig kap frissítéseket a Windows Phone változatban, hogy jöjjön. Azonban a Nokia Lumia modellek van egy eszköz, amely segít nekünk visszatérni a Windows Phone 8, ha nem vagyunk elégedettek a frissítést.
Telepítéséhez Windows Phone 8.1 szükségünk van egy App Stúdió fiókot, hogy mi lesz, hogy hozzáférés http://appstudio.windows.com.
Fiók mi mindent megteszünk a fakitermelés, a fent említett oldalon a Microsoft veszi, hogy már a Windows Phone okostelefon, hogy a telefon használja a Hotmail, Live Mail vagy az Outlook
Ezután meg kell nyitnia a tárolása az okostelefonon azt tervezi, hogy a frissítéseket a Windows Phone 8.1 Preview és töltse alkalmazás fejlesztők. Séta a szükséges lépéseket az alkalmazás, ellenőrizze az Enable Preview a fejlesztők számára. Hozzáférés majd a Settings részben a smartphone és érintse meg a Telefon frissítést, majd érintse ellenőrzi a frissítéseket.
A legfontosabb újítások a Windows Phone 8.1 értesítések és bejelentések fiókba. Mint Android vagy iOS lesz egy értesítési területen ikonok 4 bővíthető, és mi is engedélyezheti / letilthatja a gyors vezeték nélküli hálózatot, a Bluetooth, a repülőgép üzemmód, vagy zárja le a képernyő tájolását. Két másik komoly változtatásokra van Cortana személyi asszisztens, hasonló a Siri és a Google vagy a Flow billentyűzet lehetővé teszi számunkra, hogy írjon gyorsan egyszerűen halad az ujját a betűk szavakat alkotnak. Sajnos Cortana és Flow billentyűzet csak akkor működik az angol, szégyen!
Bár én telepítette a frissítést majdnem két hétig, már nem volt probléma. Alkalmazások szoktunk csinálni a frissítést, és most dolgozom, miután frissítem a Windows Phone 8.1, amint lehet mondani a telepített alkalmazások a frissítés után. A telefon a Nokia Lumia 520 mozog valamivel gyorsabb az új frissítést, és szerencsére nem vettem észre csökkent az akkumulátor élettartamát


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (35)

  • Én a frissítés a Nokia Lumia 520:

    Pro:
    -Moves valamivel gyorsabb
    Értesítési-terület jól működik, és nyereséges
    -Az akkumulátor élettartama csökkent
    -Fejlesztések az elrendezés szép és illeszkedik több ikon a főmenüben

    hátránya:
    -Már nem használja Facebook Chat Üzenetek

  • bravo adriane, mivel már vártunk néhány oktatóanyagra a Windows Phone-ról ... mlut, remélem, hogy nem ez lesz az utolsó, és vissza fog térni másokkal

  • Wireless Router TP-LINK TL-MR3040, 150 Mbps 3G belső akkumulátor 1 2.0 x USB módban AP / WISP Client Router csak kedvező észrevételeket a hírnév és a pcgarage.
    A bemutató lehet? Hogyan állítsuk be, és használja a AP / WISP Client Router?
    A hogyan 3g / f 4g jól működik usb modem 3g Az RDS (mf 110).
    Sanatate.Multumesc.

  • A Cresala nem a 8.1-es verzió, de a fejlesztők számára készült előnézet. akkor a "Flow Keyboard csak angolul működik, túl rossz!" nem igaz! amikor a Románia hivatalos 8.1-es verzióját közzéteszik, akkor működni fog, jelenleg a 8.1-et csak Kínában teszik közzé, és új telefonokon, például: Limia 630, 930 stb.
    majd a NaviFirmPlus és a Nokia Care Suit, valamint a Nokia szoftverfrissítő, a Nokia szoftver-helyreállítási eszköz. telepítheti az ex 8.0 korábbi verzióit is
    Meg kell, hogy legyen tulajdonosa a világ tudja, nem csak olvasni itt-ott.

    • Én egyértelműen azt mondta többször is, hogy a bemutató a Windows Phone Developer Preview 8.1.
      A Flow billentyűzet továbbra is szkeptikus, és nézd meg a végleges verzió fogja támogatni, és a román. Az Android billentyűzet alapvető támogatási ellop, és sajnos még mindig nem támogatja a román. Miből gondolod, hogy a Microsoft támogatást adni a román nyelv Flow billentyűzet 8.1 a végleges változat a Windows Phone?
      Sőt, a Nokia Lumia 520, azt mondtam, hogy csak bemutató jelenleg nem tart DSLR, amellyel lőni smartphone. Nekem van egy kamera, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy a minőségi filmeket.

      • Mint kívül: Google bevezette gesztus billentyűzetet, mivel a változat az Android Jelly Bean 4.2 és még ma is, miután oly sokáig, nem hozzáadott támogatja a román nyelvet.
        Nem szeretném Microsoft támogatást adni román nyelv áramlás billentyűzet a Windows Phone 8.1 (végleges változat), de attól tartok, hogy vársz (mint mi összes) több és jobb történni!

        • Mivel a billentyűzet románul van, és van szófelismerése, amely megváltoztatja azt a tényt, hogy ellop? Úgy értem, nem kell levenned az ujját a billentyűzetről, mit jelent ez? hogy felismeri Önt a már telepített szótár segítségével, bizonyos szavakkal, ha nem mindegyikével.

      • Amikor az ember elolvassa a címet érted? Meg kell határozni a telefonok Windows Phone Előnézet frissítése a fejlesztők a 8 8.1.
        így nem is nyitotta meg a cikket.
        Féligazság hazugság
        oly módon, hogy vonzza az olvasókat ...
        Ugyanakkor tiszteletben tartja a munkát.

  • Az utolsó frissítés után nem automatikusan belép a teljes képernyőre, amikor filmet nézel ... van-e megoldás, mert már nem tudom, mit tegyek

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.