Frissítés Mobile Windows Phone a 8 8.1

Hé barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk frissíteni a Windows Phone okostelefonok 8.1 kapott előtelepített Windows Phone 8. Tudod frissíteni a Windows Phone 8.1 ha a saját HTC vagy a HTC 8X 8XT vagy a Nokia Lumia 520. Alapvetően, ha az okostelefonon előtelepítve a Windows Phone 8 akkor frissíti a Windows Phone 8.1
Gotta tudják, hogy egyszer is a frissítés a Windows Phone 8.1 nem mehet vissza az előző változat, de még mindig kap frissítéseket a Windows Phone változatban, hogy jöjjön. Azonban a Nokia Lumia modellek van egy eszköz, amely segít nekünk visszatérni a Windows Phone 8, ha nem vagyunk elégedettek a frissítést.
Telepítéséhez Windows Phone 8.1 szükségünk van egy App Stúdió fiókot, hogy mi lesz, hogy hozzáférés http://appstudio.windows.com.
Fiók mi mindent megteszünk a fakitermelés, a fent említett oldalon a Microsoft veszi, hogy már a Windows Phone okostelefon, hogy a telefon használja a Hotmail, Live Mail vagy az Outlook
Ezután meg kell nyitnia a tárolása az okostelefonon azt tervezi, hogy a frissítéseket a Windows Phone 8.1 Preview és töltse alkalmazás fejlesztők. Séta a szükséges lépéseket az alkalmazás, ellenőrizze az Enable Preview a fejlesztők számára. Hozzáférés majd a Settings részben a smartphone és érintse meg a Telefon frissítést, majd érintse ellenőrzi a frissítéseket.
A legfontosabb újítások a Windows Phone 8.1 értesítések és bejelentések fiókba. Mint Android vagy iOS lesz egy értesítési területen ikonok 4 bővíthető, és mi is engedélyezheti / letilthatja a gyors vezeték nélküli hálózatot, a Bluetooth, a repülőgép üzemmód, vagy zárja le a képernyő tájolását. Két másik komoly változtatásokra van Cortana személyi asszisztens, hasonló a Siri és a Google vagy a Flow billentyűzet lehetővé teszi számunkra, hogy írjon gyorsan egyszerűen halad az ujját a betűk szavakat alkotnak. Sajnos Cortana és Flow billentyűzet csak akkor működik az angol, szégyen!
Bár én telepítette a frissítést majdnem két hétig, már nem volt probléma. Alkalmazások szoktunk csinálni a frissítést, és most dolgozom, miután frissítem a Windows Phone 8.1, amint lehet mondani a telepített alkalmazások a frissítés után. A telefon a Nokia Lumia 520 mozog valamivel gyorsabb az új frissítést, és szerencsére nem vettem észre csökkent az akkumulátor élettartamátKapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. György - mondta

  Én a frissítés a Nokia Lumia 520:

  Pro:
  -Moves valamivel gyorsabb
  Értesítési-terület jól működik, és nyereséges
  -Az akkumulátor élettartama csökkent
  -Fejlesztések az elrendezés szép és illeszkedik több ikon a főmenüben

  hátránya:
  -Már nem használja Facebook Chat Üzenetek

 2. Alex - mondta

  Adrian, ha frissíti a Developer Preview, nem "veszít" garancia?

 3. György - mondta

  Adrian bravo vársz néhány oktató a Windows Phone ....... a mlut, és remélem, nem tart és frissít vissza, és mások

 4. Andrew - mondta

  Ne hagyjon ki egyetlen garancia.
  Kár, hogy bemutató mellett 3 hónappal később ..

 5. Adrian Bravo! Várják több oktató a Windows Phone.

 6. FlorinDiablo - mondta

  Van egy fontos dolog, hogy speciális akkumulátor 60%

 7. Köszönöm szépen a videót! Videotutorialul számíthat a visszatérés a WindowsPhone 8.1 8 WindowsPhone. Köszönjük!

 8. Wireless Router TP-LINK TL-MR3040, 150 Mbps 3G belső akkumulátor 1 2.0 x USB módban AP / WISP Client Router csak kedvező észrevételeket a hírnév és a pcgarage.
  A bemutató lehet? Hogyan állítsuk be, és használja a AP / WISP Client Router?
  A hogyan 3g / f 4g jól működik usb modem 3g Az RDS (mf 110).
  Sanatate.Multumesc.

 9. Nelutu - mondta

  Cres 8.1 végleges változat, de a kép a fejlesztők számára. majd a "Flow billentyűzet működik, csak az angol, szégyen!" nem igaz! mikor teszik közzé a hivatalos verzió fog működni 8.1 Románia jelenleg 8.1 közzé csak Kínában és az új telefonok pl Limia 630, 930 stb
  akkor NaviFirmPlus és Nokia Care Suit és a Nokia Software Updater, Nokia szoftver visszaszerzés szerszám. Telepíthető, és a korábbi verziók ex 8.0
  Meg kell, hogy legyen tulajdonosa a világ tudja, nem csak olvasni itt-ott.

  • Adrian Gudus - mondta

   Én egyértelműen azt mondta többször is, hogy a bemutató a Windows Phone Developer Preview 8.1.
   A Flow billentyűzet továbbra is szkeptikus, és nézd meg a végleges verzió fogja támogatni, és a román. Az Android billentyűzet alapvető támogatási ellop, és sajnos még mindig nem támogatja a román. Miből gondolod, hogy a Microsoft támogatást adni a román nyelv Flow billentyűzet 8.1 a végleges változat a Windows Phone?
   Sőt, a Nokia Lumia 520, azt mondtam, hogy csak bemutató jelenleg nem tart DSLR, amellyel lőni smartphone. Nekem van egy kamera, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy a minőségi filmeket.

   • Adrian Gudus - mondta

    Mint kívül: Google bevezette gesztus billentyűzetet, mivel a változat az Android Jelly Bean 4.2 és még ma is, miután oly sokáig, nem hozzáadott támogatja a román nyelvet.
    Nem szeretném Microsoft támogatást adni román nyelv áramlás billentyűzet a Windows Phone 8.1 (végleges változat), de attól tartok, hogy vársz (mint mi összes) több és jobb történni!

    • Nelutu - mondta

     Mivel a billentyűzet román, és elismerése a szavak, hogy változtat azon a tényen, hogy a swipe? Úgy értem, ne szedje az ujját a billentyűzeten jelent? hogy ismerjék a szótár már bevezetett bizonyos szavak, ha nem az összes.

    • Nelutu - mondta

     Mint hozzá, nem márciusában érdeklődés román vagyok olasz, csak azért, hogy javítani küldesz.

   • Nelutu - mondta

    Amikor az ember elolvassa a címet érted? Meg kell határozni a telefonok Windows Phone Előnézet frissítése a fejlesztők a 8 8.1.
    így nem is nyitotta meg a cikket.
    Féligazság hazugság
    annak érdekében, hogy vonzzák az olvasók ....
    Ugyanakkor tiszteletben tartja a munkát.

 10. tereaa - mondta

  Miután a legutóbbi frissítés nem automatikusan megy teljes képernyőn, amikor látsz egy filmet ... ..exista olyan megoldás, amely nem tudja, mi a teendő

 11. Cosmin - mondta

  Amikor egy bemutató a visszatérés a Windows Phone 8 ??

 12. Én frissíteni a Nokia lumia520 Windows 8.1 letöltött, és nem tudja lejátszani semmit a boltban ... meg tudom mondani, hogy valaki mi van?

 13. Miután az utolsó frissítés adhatok letölteni vagy frissíteni semmit a boltban ... akkor kérem, mondja meg valaki, hogy miért?

 14. Nincs telefon a Windows Phone 8.1 de mi történik pontosan, ha azt szeretné, hogy töltse le a app? Úgy tűnik, egy hiba? Semmi sem történik megnyomása után a letöltés gombra? stb

 15. Igen, ez ad nekem hiba kód ...

 16. Úgy tűnik, hogy letöltött, de nem fejeződött be a letöltés

 17. Adelina - mondta

  Hi, I frissített magam Nokia Lumia Windows-520 és nagyon rendben van, csak ma reggel már nem megy a billentyűzet .. Amikor megpróbálom levelet írni, írjon egy pár szót, majd a blokkokat, és ha touch / Apache újraindul valamit .. Ő ezt többször is, mi a teendő? Tudna nekem segíteni?
  Köszönjük!

 18. Adelina - mondta

  Hello, I frissített magam Nokia Lumia Windows-520 és elég ok, de van egy probléma. Ma reggel már nem megy a billentyűzet. Ha megy, hogy küldjön egy üzenetet, levelet 2-3 szavakat, és összeomlik, és ha már touch / Apache újraindul valamit. Megfordultam, hagytam egy kicsit aztán újra kinyitotta, de hiába .. Nem tudom, mit csinál, tud nekem segíteni, kérem? Multumeesc !!

 19. Firenzei nagymama - mondta

  Hogyan kap egy vírust egy telefon a Nokia Lumia Szél

 20. Dan - mondta

  Szia, van egy kérdésem, hogyan tudok beállítani a kijelző jobb akkumulátor töltöttségi szintje? Nekem van egy Nokia Lumia Windows-Dual Sim 630 8.1, köszönöm.

 21. Rika - mondta

  Megértem, hogy megjelent Lumia ablakok 10 tehet resoftare Windows 10

 22. Sabin - mondta

  Cristi hello my name is Sabine és van egy kis probléma.
  Nekem van egy nokia változata 520 8.1 de reggel felébredtem, és azt tapasztaltam, a következő fázisban
  Hibák: Nem található egy bootolható opciót. Nyomja meg bármelyik gombot kiáltás le
  Mit tehetek, hogy elkezdje előre is köszönöm

 23. Köszöntöm a nagy tekintélynek, hogy meg kell segíteni
  A sajátos nevelési igényű. Nekem van, és szükségem van néhány tanácsot.
  Én vagyok az apa a gyermek, aki vásárolt egy Nokia iam
  Szél Lumia 520 10 és telepített SIA és amikor akart adni
  A gyárilag beállított mindent elveszített.
  És most nem tudom, hogyan tudom rávenni, hogy menjen windosul telepítheti újra.
  Tud valaki segíteni nekem néhány tanácsot. Canu privep nekem.
  Kérjük, játszani.
  Nagyon köszönöm mindazoknak, akik arra törekszenek, hogy segítsen nekünk.

 24. Daniel - mondta

  Andrian szeretném kérdezni, hogy miért nem tudok csatlakozni a raktárba, hogy ez a probléma, hogy ubdate Moki lumia ablakok 8.1 630 írok „próbálja felett 1-2 percig.

 25. marian - mondta

  Végigmentem a lépéseket, hogy frissítse a telefon ,,,,,,, telefon azt mondja, van zi.nu nimikk programok megérteni ezt a szart.

 26. bordeianu.f - mondta

  szerelési fej kódolnak Nokia Lumia 520 köszönhetően. én windows nem nyitott 1 év után új telefon!

  • Adrian Gudus - mondta

   A mobil operációs rendszer, de nem telepíti vaku uieşte. Google keresés: Nokia Software Recovery Tool, töltse le, telepítse és használja

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.