Egyszerű firmware-frissítés Samsung telefonokhoz a CSC megváltoztatásával - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan lehet frissíteni a firmware-t a Samsung mobiltelefon nélkül, hogy a telefont és gyökér nélkül Odin, mert ez csak akkor változik CSC.
Mi az a CSC?
Samsung frissítéseket biztosít szerverek CSC telefonelor egyes modellek, az ország egy adott szolgáltató CSC, ez egy címke, hogy a Samsung telefonok, és amely alapján az első frissítés.
A CSC nagyon egyszerűen megváltoztatható bármi telepítése nélkül, ehhez csak titkos kódot és a telefon IMEI-jét kell használni, természetesen használhatunk egy olyan alkalmazást is, mint a „CSC Select”, hogy megkönnyítsük a munkánkat (a lustak számára).
Szeretném tudni, mit CSC, hogy fogadjanak el kell találni, hogy melyik a legújabb firmware-t, hogy mi kell a csekk is, ez app elmondja melyik régióban megjelent utolsó frissítés. Azt tanácsoljuk, hogy válasszon egy régiót legközelebbi CSC és elkerüli azokat a webhelyeket, hogy a szolgáltatók használják feltölteni a firmware bloatware.
Miután megváltoztattuk a CSC, egyszerűen csatlakoztassa a telefont a számítógéphez, és nyitott Kies alkalmazás, ez hozza nekünk a frissítést, amit akar.

Download Ellenőrizze All

Letöltés CSC Select

VIGYÁZAT:

Megváltoztatásával CSC telefon visszaáll a gyári beállításokra. Mielőtt CSC változás lenne, hogy megmentse azt. Az SD kártya lesz.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (50)

  • Salut!
    A Galaxy S1, CSC Select nem működik, csak ORO jelenik meg, ahol értékesítési kódot írni, és nincs más lehetőség.
    A telefonom Orange blog, mert ez?
    köszönöm

  • Van egy kérésem is, csak "SER" van, tehát nincs olyan listám, mint Ön, hogyan lehet hozzáadni a cscs listát? Van egy samsung i9003, és a legfrissebb 2.3.6-os frissítésem van. de észrevettem, hogy Kínában van egy újabb frissítés.

  • Ionel:
    Salut!
    A Galaxy S1, CSC Select nem működik, csak ORO jelenik meg, ahol értékesítési kódot írni, és nincs más lehetőség.
    A telefonom Orange blog, mert ez?
    köszönöm

    Eugen:
    Volna egy kérésem én CSC én csak "SER", így nem kell a lista, mint te, hogyan tudnám hozzá magam egy listát azokról a webhelyekről CSC? Nekem van egy samsung 9003 i2.3.6 és utolsó frissítés. de avzut mint Kína egy újabb frissítés.

    Íme egy ötlet, nem biztos, hogy működik az összes eszköz Samsung telek. Legjobb lekérdezése xda-fejlesztők, a fórumon szentelt a készülékre.
    Ez megint csak egy ötlet.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787163

  • Helló, nagyon hasznos bemutató oldal, én nem hiszem, hogy használ, vagy Odin clockwordmod, hogy én is ics.O kérdés, ez rendben van, hogy CCS Tajvan, Kína, Hong Kong? A frissítés csak akkor áll

  • Cristi kérem véleményét: Allview p3 jó telefon? Képes gyökér és borítani a frekvencia magas?, S mind szép és jó ez a telefon csak a processzor, amely 670 mhz.daca Ne mondd a maximális frekvencia még borítani a CPU modellt, mert ez a telefon bárhol a google ad írni proc. csak 670 mhz arm11

    • danN1:
      Amikor conectezla a Kies azt mondja: "A készülék nem támogatja a szoftverfrissítés keresztül Kies". Mit tehetek?

      hello you Revolverek probléma? mint én, pontosan ugyanaz a probléma, és nem talál megoldást

  • CaineRAU:
    Cristi kérem véleményét: Allview p3 jó telefon? Képes gyökér és borítani a frekvencia magas?, S mind szép és jó ez a telefon csak a processzor, amely 670 mhz.daca Ne mondd a maximális frekvencia még borítani a CPU modellt, mert ez a telefon bárhol a google ad írni proc. csak 670 mhz arm11

    Én nem gondolom, hogy ez egy nagyon jó telefon.

  • Helló Cristi! Volna egy kérésem hozzád, vagy talán valaki tudja, én S5230 Samsung Star, és a probléma nem tudom nézni útmutatók, csak akkor jelenik meg az írás és nem megy a YouTube videók nem működnek, az ablak jelenik meg, hogy nincs Flash telepítve lejátszó, amely lehet üres klip a része. Megpróbáltam telepíteni a flash player android, de ez nem működik, és abból, amit olvastam a neten, hogy nem, hogy Android operációs rendszert, hogy a Samsung S5230 Star. Kérjük, ha tudsz ajutasau Cristi, ha valaki tudja, mit kell tennie, vagy telepíteni, és látom, videoklipet oktatóanyagokat a neten a telefonon. Én Cosmote interneten. Köszönöm

  • Helló. Követtem a lépéseket, és a Check fus alkalmazásban a TERMÉK KÓDJÁN jelenik meg: NEM AKTÍV, és ha rendben vagyok, akkor azt írja: "nincs firmware-információ található. próbálkozzon később újra, és a CSC SELECT-nél" SALES CODE VDI "-et kapok. A telefont Írországból ingyen vásárolják, nagyon köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.