Bios frissítés a gigabájtos alaplapokhoz - HD oktatóvideó

Ebben a videóban bemutató bemutatjuk egy műveletet a BIOS frissítés Gigabit alaplap, de a folyamat hasonló lehet a legtöbb alaplap.

Először is tudnod kell, hogy a BIOS-frissítés nem történik meg, ha feltétlenül szükséges, vagyis csak akkor, ha már stabilitási problémák, ha kompatibilitási problémák, vagy egyéb problémák, amelyek megkövetelik a BIOS-frissítést, kötelező megadni.

A folyamat igen egyszerű, csak tisztában kell lenniük a lépéseket, hogy én nem, azóta le a BIOS óvatosnak kell lennünk, hol töltse le, mit letölteni használata ajánlott egy letöltés menedzser, amely azt a lehetőséget, folytatásához le (rögtön, Free Download Manager, flash kap), akkor abba kell hagynia a biztonsági rendszerek, a kirakodás során és extrakció során, a figyelmet arra a helyre, hogy töltse le a BIOS-ban, csak töltsd le a honlapról a hivatalos honlapján az alaplap gyártó.

A használt flopi lemez jó, ha új, és nem tartottuk magában a mágnesesség forrása (hangszórók, mikrofon, monitor) közelében, ha nincs új lemezünk, alapértelmezett módban kell formáznunk a "gyors formátum" ellenőrzése nélkül, az archívum tartalmát közvetlenül a lemezen kell kibontani, ne bontsa ki másutt, majd másolja le a lemezre, mert így elveszhetnek az információk.

Figyeljen, BIOS a legfontosabb láncszem a rendszerben, ha ez a művelet talán rossz, hogy válasszon egy alaplap haszontalan.

Javasoljuk, hogy közben a BIOS frissítési oldalt egy jelenlegi biztonsági UPS, amely véd a váratlan áramkimaradások a hálózati áram otthon.

Javasoljuk, hogy egy biztonsági másolatot flopy discketa menteni a régi BIOS, amit most, így visszatérhet, ha az új BIOS-beállítások valahogy nem részesült, és kiderült, hogy inkább jobb a régi bios, de tudom, hogy egy tartalék nem lehet menteni a régi BIOS, ha valami elromlik, és a fórumon szünetek.

Bios nem jár semmilyen teljesítmény növekedést nem hoz egy üvöltés magasabb a játékokban, csak egyszerűen csak, hogy alkatrészek megfelelő működéséhez normál, bios borítani mindig a legjobb barátod, vagy a ellensége, aki keresi az extrém teljesítmény.

Ha a rendszer nincs probléma, vagy FITNESS a stabilitás, akkor nem szükséges a BIOS frissítést.

Figyelem VIDEOTUTORIAL.RO nem vállal felelősséget azért KAPCSOLATOS MINDEN HIBÁJA keletkezett az ilyen műveletek nem megfelelő BIOS frissítést.

Vigyázat A BIOS frissítési műveletek ezt saját, kérjük, legyen nagyon óvatos, amikor Nézd meg ezt a videót bemutató lépéseket és figyelmesen néz, mert itt nem lehet adott idő alatt le, ha bármi történne beteg a folyamat során a BIOS-frissítés nagyon valószínű, hogy a alaplemez már nem működik egyáltalán.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (297)

  • @Razvan: Hibák fordulhatnak elő, ha ezt teszed bemutató haver! figyelmesen olvassa el a címet! és ezek a tesztek nem! Amit láttam a bemutató teszt nem BIOS-frissítést live! Nincs test vagy trükk lövés, Cristi még BIOS frissítést

  • @Alex:
    Azt találták, hogy tárolja a maximális költség 25 30 lei
    De nem megy csak a kedvéért, hogy
    Csak ha szükséges,

  • Helló, Cristi, igazán nincs floppy, de Windowsból készítettem, de a táblák (ECS RC410L / 800-M2) villognak, így naprakészek lehetnek a szélben, ami teljesen leállítja az összes program futását abban az időben, séta, és őszintén úgy tűnik, hogy a javulás egy kicsit ismert! Az Everest nem engedi, hogy 2 év telt el, és frissíteni kell, különben sok egészség és siker!

  • Salut.Foarte jó és hasznos tutorialul.Sunteti faceti.Astept nagyon jó abban, amit csinál egy tutorial tuningolás, lépésről lépésre .. Tiszteljük multumesc.Cu

  • Megpróbáltam overclokez a 64 3000 Athlon + (Tudom, hogy ez egy meglehetősen eftin és gyenge), és nem működik. Obisnuite.update én visszatért, és szerettem volna csinálni, és nem lesz semmilyen visszajelzést voi.va köszönöm ala.astept

  • Cristi és még mindig hogyan kell frissíteni a Windows BIOS-t? Azt kérdezem tőlem, mert bár PC-jem van, és nem laptopom, nincs lehetőségem villogni a BIOS-ban !!! bár frissítés érhető el a bioszemhez! Futtatom a letöltött 3 futtatható fájlt? Kérem, csak 2 fájl van, egy futtatható és egy további. Szóval mit kell csinálni?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.