Online bios frissítés a Gigabyte Windows alaplapokhoz a @ Bios alkalmazással - video bemutató

Szia barátok, ez a bemutató megmutatja, hogyan kell csinálni az online BIOS frissítést az alaplap, Gigabyte, a frissítés lesz a Windows program segítségével @ Bios ami elég felhasználóbarát.
Legutóbb megmutattam, hogyan kell frissíteni a biosz egy floppy segítségével, sajnos nem mindenkinek van hajlékonylemezje, még a floppy támogatása is a kipusztulás szélén áll, ezért döntöttem el, hogy mutassam be Önnek a könnyű verziót, a sokan óvatosak, nem értem, miért nem tölt le egy olyan társaság, mint a Gigabyte, olyan eszközt, amely alaplap problémákat okozhat, de tudod, hogy van, néhányat nehezebb alkalmazkodni…
A @ Bios segédprogram nagyon egyszerű, nem kell túl sok tapasztalatra ahhoz, hogy megértse, a trükk türelmes, a frissítési folyamat néha tisztázatlan lehet (az ellenőrzés során, a frissítés letöltésekor), egyes felhasználóknak valószínűleg kísértésük van feladni, nem ajánlott, mert a bios frissítés nem játék, bios nélkül bioszintű alaplap meghalt. @ A Bios egy pontos alkalmazás, nem kezd villogni, ha nem minden rendben van, egy gondosan elkészített segédprogram, csak villan a biosz.
Segítségével @ Bios tudjuk frissíteni a BIOS-t a neten, igen jól hallottad, nem kell letölteni egy képet a bios előtt, sőt alkalmazás tehetünk, hogy ellenőrizze az alkalmazás után a legfrissebb BIOS a kártyákkal.
Írása előtt a képet a chip, meg tudjuk menteni a régi változat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van még ajánlott, hogy ezt, főleg, ahogy néhány másodpercet vesz igénybe.
A frissítés után a BIOS újra kell indítani a számítógépet, Óvatosan állítsd IDE / AHCI frissítés után BIOS beállítás visszaáll a paramétereket a növény, hogy a SATA fog működni módú IDE, ha állított AHCI hely a frissítés előtt, azonnal meg kell belépni a BIOS, és állítsa be az új AHCI, mert a Windows nem indul el.
Ha azt szeretnénk, hogy vezessenek be új UEFI BIOS Gigabyte, kérlek írj nekem a megjegyzések rovatban.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (33)

  • Az alaplap frissítése nem ajánlott Windowson keresztül, mert akkor is károsíthatja a BIOS-t. GIGABYTE alaplapon szenvedett, nem emlékszem, milyen modell volt, de tudom, hogy volt Intel Core2Duo processzorom. Frissítettem a "@ BIOS" programmal. A fórumon kettős bios volt, és amikor meg akartam tudni, hogy történt-e a frissítés, láttam, hogy az AMIBIOS dátuma nem változott. Ez volt a készlet, amellyel a lemez jött.

    Ha frissíti a BIOS-on GIGABYTE alaplapok nagyon óvatosan, mert a BIOS fájlokat lehet letölteni szerverek kínai vagy japán, és letölti a BIOS nem teljes, és a flash meg egy korrupt BIOS.

    Ha alaplapot vásárol, vásároljon egy ASUS-t, amely rendelkezik a "BIOS Flashback" funkcióval. Ezzel a funkcióval akkor is villoghat egy bioszámítógép, ha sérült egy USB-meghajtón, processzor, keret vagy videokártya nélkül.
    Kell forrás BIOS fájlt a pendrive. Nyomja meg a gombot, és a BIOS frissítése kész.

    Vigyázz, hogy mit csinál, ha nem biztos te vagy frissíti a BIOS felébredsz egy számítógépes nebootabil!

  • Hasznos lenne, ha csinál egy tutorial az új Gigabyte UEFI, így látjuk az új BIOS-t és a Windows betöltési ideje.

  • AndrewNem ajánlott az alkalmazás frissítéséhez, aminek nincs ablaka alaplap, mert akkor tönkre még a BIOS-t. Azt történt, a GIGABYTE alaplap, nem emlékszem, milyen modell volt, de tudom, hogy volt egy Intel processzor Core2Duo. Tettem frissítés a "@ BIOS". A lemez kettős BIOS, és amikor meg akartam nézni, ha a frissítés megtörtént, láttam, hogy a AMIBIOS nem változott. Ez volt az állomány, hogy a kártyához kapott.

    Ha frissíti a BIOS-on GIGABYTE alaplapok nagyon óvatosan, mert a BIOS fájlokat lehet letölteni szerverek kínai vagy japán, és letölti a BIOS nem teljes, és a flash meg egy korrupt BIOS.

    Ha veszel ASUS alaplap vásárol az egyik, hogy a funkció a "BIOS Flashback". Ezzel a funkcióval a flash egy BIOS-ui akkor is, ha sérült egy USB stick, nincs processzor, elágazó vagy tábla video.Aveti kell forrást az USB BIOS fájlt. Nyomja meg a gombot, és a BIOS frissítése kész.

    Vigyázz, hogy mit csinál, ha nem biztos te vagy frissíti a BIOS felébredsz egy számítógépes nebootabil!

    Hogyan kell csinálni a BIOS frissítést a hajlékonylemez vagy egy bottal, már vannak bemutató. Megtalálható a keresőmezőbe az oldalsáv, a jobb felső sarokban

  • Kaptam egy Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 rev. 1.0 chip H61 és kívánom, hogy egy ATI Radeon sorozat 7000 egyszer. Legvalószínűbb, hogy ajánlotta volna egy BIOS-frissítést, de addig azt hiszem, még van idő. Nekem is van egy kis probléma i3-2120 processzor, ami nem is fix 3,3 GHz frekvencián. Azt MHz CPU FSB fix helyett 99,8 100 MHz és így annak 33x szorzás, csak a CPU frekvencia akár 3292,5 3300 MHz MHz helyett. Saját forrás nem egy serpenyőben, a forrás 400W Chieftec intelligens GPS-400, ezért nem hiszem, hogy meg kell gondolni. Nem számít, hogy a frekvencia valamivel kisebb, mint szükséges, de szeretném tudni, ha a BIOS frissítés befolyásolhatja azt semmilyen módon.

  • Üdvözlet! Van egy gigabites táblám is az AM3 aljzaton, és a probléma az, hogy nincs átdolgozása a dobozában, amelybe csomagolta, bár a fórumon 3 változat található az oldalon. Megpróbáltam találni a "speccy" -vel kapcsolatos véleményeket, amelyek szintén tartalmaznak oktatóprogramot az oldalon, de ebben az értelemben nem segített. Mit lehet megérteni ebből? Ebben az esetben kellene feladnom a bios frissítést?

  • Adrian Gudus: Hogyan kell csinálni a BIOS frissítést a hajlékonylemez vagy egy bottal, már vannak bemutató. Megtalálható a keresőmezőbe az oldalsáv, a jobb felső sarokban


    Az első számítógépem az IBM 5150 volt! És eddig csaknem 25 számítógépem volt. Senki sem használ hajlékonylemezt, ezeket sem a boltban találja meg ... A hajlékonylemez ára drágább, mint a CD-R vagy a DVD-R. Tudom, hogyan kell frissíteni a bioszámítógépet, és több mint százszor csináltam ... És nemcsak a régi alaplapok hajlékonylemezeiről, amelyek korukban újak voltak. A bioszoftvert a ROM Chip bios manuális megváltoztatásával is frissítheti ...

    Tudom, miről beszélek ... nem vagyok olyan hülye ... 100 alaplapom volt, amelyeket ingyen kaptam egy barátomtól, aki geek, aki minden évben vásárol alkatrészeket a számítógépébe többször...

  • Van egy kis problémám is: amikor bekapcsolom a számítógépet, várom, amíg betölti, és amikor megjelenik az "welcome", megjelenik valami, és meg kell adnom a "Reslove now" -t, vagy újabb 5 másodpercet töltenek be, ahol azt mondják: "Reslove leater". Ha ez segíthet nekem valaki mit tehetek, hogy megszabaduljak ettől !!! Köszönöm

  • Kaptam egy HP-t, amelyre a Win 7 előre telepítve van, és a bioszámítógépeimben megvan az operációs rendszer Windows 7-e. Törölhető? Megpróbáltam cserélni a linux-ra vagy a bsd-re (az operációs rendszer cseréjére), de problémák merültek fel, tehát ismét a windoz-ban vagyok.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.