Online bios frissítés a Gigabyte Windows alaplapokhoz a @ Bios alkalmazással - video bemutató

Szia barátok, ez a bemutató megmutatja, hogyan kell csinálni az online BIOS frissítést az alaplap, Gigabyte, a frissítés lesz a Windows program segítségével @ Bios ami elég felhasználóbarát.
Legutóbb megmutattam, hogyan kell frissíteni a biosz egy floppy segítségével, sajnos nem mindenkinek van hajlékonylemezje, még a floppy támogatása is a kipusztulás szélén áll, ezért döntöttem el, hogy mutassam be Önnek a könnyű verziót, a sokan óvatosak, nem értem, miért nem tölt le egy olyan társaság, mint a Gigabyte, olyan eszközt, amely alaplap problémákat okozhat, de tudod, hogy van, néhányat nehezebb alkalmazkodni…
A @ Bios segédprogram nagyon egyszerű, nem kell túl sok tapasztalatra ahhoz, hogy megértse, a trükk türelmes, a frissítési folyamat néha tisztázatlan lehet (az ellenőrzés során, a frissítés letöltésekor), egyes felhasználóknak valószínűleg kísértésük van feladni, nem ajánlott, mert a bios frissítés nem játék, bios nélkül bioszintű alaplap meghalt. @ A Bios egy pontos alkalmazás, nem kezd villogni, ha nem minden rendben van, egy gondosan elkészített segédprogram, csak villan a biosz.
Segítségével @ Bios tudjuk frissíteni a BIOS-t a neten, igen jól hallottad, nem kell letölteni egy képet a bios előtt, sőt alkalmazás tehetünk, hogy ellenőrizze az alkalmazás után a legfrissebb BIOS a kártyákkal.
Írása előtt a képet a chip, meg tudjuk menteni a régi változat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van még ajánlott, hogy ezt, főleg, ahogy néhány másodpercet vesz igénybe.
A frissítés után a BIOS újra kell indítani a számítógépet, Óvatosan állítsd IDE / AHCI frissítés után BIOS beállítás visszaáll a paramétereket a növény, hogy a SATA fog működni módú IDE, ha állított AHCI hely a frissítés előtt, azonnal meg kell belépni a BIOS, és állítsa be az új AHCI, mert a Windows nem indul el.
Ha azt szeretnénk, hogy vezessenek be új UEFI BIOS Gigabyte, kérlek írj nekem a megjegyzések rovatban.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Andrew - mondta

  Nem ajánlott, hogy frissítse a Windows minden alaplap, mert akkor tönkre még a BIOS-t. Azt történt, a GIGABYTE alaplap, nem emlékszem, milyen modell volt, de tudom, hogy volt egy Intel processzor Core2Duo. Tettem frissítés a "@ BIOS". A lemez kettős BIOS, és amikor meg akartam nézni, ha a frissítés megtörtént, láttam, hogy a AMIBIOS nem változott. Ez volt az állomány, hogy a kártyához kapott.

  Ha frissíti a BIOS-on GIGABYTE alaplapok nagyon óvatosan, mert a BIOS fájlokat lehet letölteni szerverek kínai vagy japán, és letölti a BIOS nem teljes, és a flash meg egy korrupt BIOS.

  Ha veszel ASUS alaplap vásárol az egyik, hogy a funkció a "BIOS Flashback". Ezzel a funkcióval a flash egy BIOS-ui akkor is, ha sérült egy USB stick, nincs processzor, elágazó vagy videokártya.
  Kell forrás BIOS fájlt a pendrive. Nyomja meg a gombot, és a BIOS frissítése kész.

  Vigyázz, hogy mit csinál, ha nem biztos te vagy frissíti a BIOS felébredsz egy számítógépes nebootabil!

 2. Ha nem, és asrok is ASROCK

 3. florin - mondta

  Hasznos lenne, ha csinál egy tutorial az új Gigabyte UEFI, így látjuk az új BIOS-t és a Windows betöltési ideje.

 4. Adrian Gudus - mondta

  AndrewNem ajánlott az alkalmazás frissítéséhez, aminek nincs ablaka alaplap, mert akkor tönkre még a BIOS-t. Azt történt, a GIGABYTE alaplap, nem emlékszem, milyen modell volt, de tudom, hogy volt egy Intel processzor Core2Duo. Tettem frissítés a "@ BIOS". A lemez kettős BIOS, és amikor meg akartam nézni, ha a frissítés megtörtént, láttam, hogy a AMIBIOS nem változott. Ez volt az állomány, hogy a kártyához kapott.

  Ha frissíti a BIOS-on GIGABYTE alaplapok nagyon óvatosan, mert a BIOS fájlokat lehet letölteni szerverek kínai vagy japán, és letölti a BIOS nem teljes, és a flash meg egy korrupt BIOS.

  Ha veszel ASUS alaplap vásárol az egyik, hogy a funkció a "BIOS Flashback". Ezzel a funkcióval a flash egy BIOS-ui akkor is, ha sérült egy USB stick, nincs processzor, elágazó vagy tábla video.Aveti kell forrást az USB BIOS fájlt. Nyomja meg a gombot, és a BIOS frissítése kész.

  Vigyázz, hogy mit csinál, ha nem biztos te vagy frissíti a BIOS felébredsz egy számítógépes nebootabil!

  Hogyan kell csinálni a BIOS frissítést a hajlékonylemez vagy egy bottal, már vannak bemutató. Megtalálható a keresőmezőbe az oldalsáv, a jobb felső sarokban

 5. Remus - mondta

  Kaptam egy Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 rev. 1.0 chip H61 és kívánom, hogy egy ATI Radeon sorozat 7000 egyszer. Legvalószínűbb, hogy ajánlotta volna egy BIOS-frissítést, de addig azt hiszem, még van idő. Nekem is van egy kis probléma i3-2120 processzor, ami nem is fix 3,3 GHz frekvencián. Azt MHz CPU FSB fix helyett 99,8 100 MHz és így annak 33x szorzás, csak a CPU frekvencia akár 3292,5 3300 MHz MHz helyett. Saját forrás nem egy serpenyőben, a forrás 400W Chieftec intelligens GPS-400, ezért nem hiszem, hogy meg kell gondolni. Nem számít, hogy a frekvencia valamivel kisebb, mint szükséges, de szeretném tudni, ha a BIOS frissítés befolyásolhatja azt semmilyen módon.

 6. florin - mondta

  Tisztelettel őszintén! Van egy gigabit kártyával sochet AM3 a probléma az, hogy nem kell újra látni a dobozban jött csomagolt a helyszínen, bár a testület már 3 revizii.Am felülvizsgálati időpontok jelenleg elérhető, hogy megtalálják a "Speccy", amely a bemutató az oldalon, de nem segített abban az értelemben, asta.Ce érti e? csepp egy BIOS-frissítés ebben az esetben?

 7. Andrew - mondta

  Adrian Gudus: Hogyan kell csinálni a BIOS frissítést a hajlékonylemez vagy egy bottal, már vannak bemutató. Megtalálható a keresőmezőbe az oldalsáv, a jobb felső sarokban


  Az első számítógépem egy IBM 5150 volt! És eddig csaknem 25 számítógépem volt. Már senki nem használ hajlékonylemezeket, azokat sem lehet megtalálni a boltban ... A hajlékonylemez ára drágább, mint egy CD-R vagy DVD-R. Tudom, hogyan kell frissíteni a BIOS-t, és több mint 100-szor többet tettem meg… És nem csak a régi alaplapok hajlékonylemezei alapján, amelyek a maguk idejében újak voltak. A bios frissíthető a ROM Chip bios kézi megváltoztatásával is ...

  Tudom, miről beszélek ... nem vagyok olyan hülye ... 100 alaplapom volt, amelyeket ingyen kaptam egy stréber barátomtól, aki évente többször vásárol alkatrészeket a számítógépében ...

 8. Cristi - mondta

  Van egy apró problémám is: amikor bekapcsolom a számítógépet, megvárom, amíg betöltődik, és amikor megjelenik a „welcome”, megjelenik valami, és meg kell adnom a „Reslove now” szót, vagy további 5 másodpercet tölt be, ahol azt írja, hogy „Reslove leater”. Ha ez segít nekem valaki mit tehetek, hogy megszabaduljak ettől !!! Köszönöm

 9. Stefan - mondta

  Március érdekel engem az új BIOS-t a Gigabyte

 10. Kaptam egy HP bios win 7 előtelepített és törölheti az operációs rendszer a Windows 7.se? Megpróbáltam megváltoztatni a Linux vagy BSD (helyett OS), de nem volt probléma, úgyhogy vissza windoz.ce tehetünk, hogy távolítsa el azt a dolgot az operációs rendszer di bios?

 11. AdrianGudus - mondta

  dan:
  Vettem egy win 7 előre telepített HP BIOS és az operációs rendszer a Windows 7.se tudom törölni? Próbáltam Linux vagy BSD csere (a inlocuiescOS), de nem volt probléma, úgyhogy vissza windoz.ce lehet tenni, hogy távolítsa el a dolog OS di BIOS?

  Amit mondasz, nem túl világos, kérném, hogy menjen be a BIOS, ahol azt mondják, hogy úgy tűnik, mint a Windows 7 (hallottam), és hogy a kép egy telefon vagy a kamera még majd a mászás tinypic.com példa, és tegyen észrevételeket itt a link a dobozban 4
  Azonban azt javasoljuk, hogy írni a doboz jobb felső KERESÉS: Hogyan törölhetők partíciók, hogy nem lehet törölni, nyomja meg az enter billentyűt, és megtalálja a tutorial.
  Kérjük megnézi fej-farok, biztos vagyok benne, segít, és tisztázni fogja
  A helyedben csinálnék egy képet / klónt a Windows 7 rendszeren lévő partíció után (eredeti és kár érte ...)

 12. Andrew:
  Nem ajánlott, hogy frissítse a Windows minden alaplap, mert akkor tönkre még a BIOS-t. Azt történt, a GIGABYTE alaplap, nem emlékszem, milyen modell volt, de tudom, hogy volt egy Intel processzor Core2Duo. Tettem frissítés a "@ BIOS". A lemez kettős BIOS, és amikor meg akartam nézni, ha a frissítés megtörtént, láttam, hogy a AMIBIOS nem változott. Ez volt az állomány, hogy a kártyához kapott.

  Ha frissíti a BIOS-on GIGABYTE alaplapok nagyon óvatosan, mert a BIOS fájlokat lehet letölteni szerverek kínai vagy japán, és letölti a BIOS nem teljes, és a flash meg egy korrupt BIOS.

  Ha veszel ASUS alaplap vásárol az egyik, hogy a funkció a "BIOS Flashback". Ezzel a funkcióval a flash egy BIOS-ui akkor is, ha sérült egy USB stick, nincs processzor, elágazó vagy videokártya.
  Kell forrás BIOS fájlt a pendrive. Nyomja meg a gombot, és a BIOS frissítése kész.

  Vigyázz, hogy mit csinál, ha nem biztos te vagy frissíti a BIOS felébredsz egy számítógépes nebootabil!

  Mivel a frissítés BIOS programot @Bios egy Gigabyte alaplap EP43-S3L rev.1.0, BIOS nem kezdődött meg.
  Azt javasoljuk, hogy ne frissítse a BIOS-t a @BIOS.

 13. Ön megadott változat az alaplapon, megjegyezte egy él jelenik meg. BAFTA.

  florin:
  Köszöntelek tekintetében! Van egy tábla Gigabit sochet AM3 és a probléma az, hogy én már nem látni ismét a doboz gyárilag csomagolva honlapján, bár a testület 3 revizii.Am icercat felülvizsgálatot, hogy megtudja, aki a `speccy` és bemutató a honlapon, de meg tudom érteni asta.Ce segített jelentsen ez? Adjunk egy BIOS-frissítés ebben az esetben?

 14. AdrianGudus - mondta

  virus2009:
  Ön megadott változat az alaplapon, megjegyezte egy él jelenik meg. BAFTA.

  A felülvizsgálatot a NYÁK alaplapján is megjegyzik. Nyissa ki az egység fedelét, és nézzen zseblámpával a sarkaiba, hogy mit mond. Meg kell találnia az egyik sarokban vagy a chipset alatt (egyes esetekben) "Rev: 2.0"

 15. dan:
  Vettem egy win 7 előre telepített HP BIOS és az operációs rendszer a Windows 7.se tudom törölni? Próbáltam Linux vagy BSD csere (a inlocuiescOS), de nem volt probléma, úgyhogy vissza windoz.ce lehet tenni, hogy távolítsa el a dolog OS di BIOS?

  Amit ott van, van Free Dos telepítve, nem lehet Windows 7-et telepíteni a bios-ban 🙂, azt hiszem, a hdd-n. Ha nem találja a merevlemezére telepített operációs rendszert, indítsa el azt a "Windows 7" bácsit, ahogy hívja.
  Ne fáradj semmit, ülj vissza.

 16. zame77 - mondta

  Krisztus feltámadt! Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

 17. Gabriel - mondta

  Cristi ribanc
  Van egy intrebare.Stiu, amely nem kapcsolódik a bemutató, de a múltban tettek tutorial Speccy.
  Nem volt probléma vele, de most már nem nyílnak meg, amikor úgy tűnik, nincs információ a processzor videokártya stb, cserébe én narancssárga üzenet jelenik meg: Can not inicializálja SPC dll.L én újratelepíteni, de semmi!
  Mit gondol ez, vagy mi a probléma?

 18. dokocr - mondta

  Cristi próbálta követni útmutatók okostelefonok Samsung GT-S6102 és nem lehet látni olyan mint, forgatták a kamerát elkülönítési. Megpróbáltam telepíteni a flash player, de nem támogatja. Nem megfelelő, vagy egyszerűen nem lehet megtekinteni?

 19. florin - mondta

  Van hasonló alkalmazás a foxconnon alaplapokhoz? Kérjük, ha tudsz egy oktatóanyagot készíteni a foxconnon táblákról.

 20. mi lenne, ha, ha nem a BIOS-frissítés / módosítás van egy áramszünet?

 21. yonel - mondta

  Cristi Hello!
  Nem tudom, mit tegyek, mert egyszerűen "villogó bios sikertelenséget" kapok minden alkalommal. Személyesen követtem az oktatóanyagot. Minden szerveren kipróbáltam, a windowsu újonnan telepítve van egy új pc-re (Windows 7 x64), és egyszerűen nem tudom.
  Az alaplap egy Gigabyte b75-d3v rev 1.0 a BIOS frissítés f3 és szeretnék f4.
  Ha bármilyen ötletet. Köszönjük!

 22. Cristian - mondta

  Megtettem és nem szenvedtem semmit, de örökké belenéztem, és ez mutatja: "Javaslat A rendszer BIOS-ja 2 évnél régebbi. Szükség esetén frissítse a tartalmát" Pontosan úgy tettem, mint az oktatóanyagban, és valami mást, megvan a felülvizsgálat 2.0 és az oktatóanyag webhelyén, amikor megtalálta a táblámat, írt egy 2.x-es verziót. Mi a különbség? Van valami probléma? Megcsináltam, és minden jól megy, de a bioszban semmi sem változott, és mindig azt mondja, amit többet tettem fel.Köszönöm

 23. Fyara - mondta

  Szia, nagyon szükségem van a linkre a "flash bios" videóval - floppy / floppy ..
  Megpróbáltam "bios flash" -nel villogni, amely a p4m900-m4 alaplapon volt a CD-n .. és hibát adott nekem .. Most nem tudok belemenni a biosba / windowsba ... és azt hiszem, hogy ha próbálj meg újra villogni floppival megoldanám a problémát -_-
  valaki tegye a video link ala, kérem

  Előre is köszönöm

 24. Helló Krisztus isti
  Gratulálok a bemutatóhoz ... kiar dak nam Gigabyte, van ECS-m, megértettem a működés trükkjét. Problémával hívtalak. Krisztusom van videokártyám asus en8800gts 8800 hete tintáztam a PC-t (PC-t tartalmazott: ECS GeForce 320 mm v320 rev 2 kártya, AMD Athlon 7050 2.0+ 2.0 Ghz kétmagos processzor, 64 gb ddr4800 (2.5mhz) hdd 4 gb) és kb. 2 napos akvm Megint mit látsz, a videokártyám, a parka meghalt ... már nem adott jelet, de működik, és az aqm működik, vagyis áramba kerül, felmelegszik, a gallér normálisan viselkedik. kb. 800-szor, kb. 320-szor változtattam 5 operációs rendszert (kétszer WIN XP, egyszer WIN VISTA 3-szor WIN és) azt hittem, hogy a rendszerből ki. de nem. A csúnya rész az, hogy vele együtt socket, a számítógépem az integrált táblán indul a jelzéssel, de a GEFORCE 3 gts, nem akarja. Kérjük, hívjon, hogy próbálkozzak egy másik táblával, mivel nem tudom, hol. Azt hittem, hogy az aljzatot otthonról vitték el, és hiába próbálkoztam. és mm hogyan kell telepíteni, amikor elindítom a telepítő szoftvert, és nem látom a táblát (ez történik) .És azt hiszem, őrült vagyok. Már nem is tudom, mi a fenét csináljak.

 25. Szia Cristi, hogyan tudom frissíteni a BIOS-t, ha nVidia nForce alaplap mcp2, azt követte a bemutató, hogyan kell megnyitni pc`ul dupla kattintással vagy a billentyűzet és nem rendelkezik a 2 Options BIOS .. ma`m gondoltam ha egy BIOS frissítése a kérdésem a képernyő. Sok köszönet segítséget

 26. Stayll - mondta

  fogadtatás
  Nemrég vettem egy Pentium D dual core 925 3.0Ghz / 4M / 800 / 775 LGA
  Elővettem egy régi Celeron és én frissíti a BIOS most zárak
  újraindul, vagy billentyűzettel 1234 és 789 56 butoanela nem megy megy
  tud valaki segíteni?

  Pentium D dual core 925 3.0Ghz / 4M / 800 / 775 LGA

  http://www.cpu-world.com/CPUs/Pentium_D/Intel-Pentium%20D%20925%20HH80553PG0804MN%20(BX80553925). Html

  Alaplap: GA-945PL-S3P

  http://www.gigabyte.com.ro/products/product-page.aspx?pid=2541#ov

 27. Iulian - mondta

  Szia Cristi ... Csakúgy, mint egy gigabájtos socket 775-ös alaplapod, de egy másik modelled, nevezetesen a GA-G31M-ES2L 1.1 verzió
  Szeretnék frissíteni egy BIOS-t, mert veszek egy új Intel Core 2 Duo E8400 processzort, és úgy gondolom, hogy a BI 2008-as verziójának jelenlegi verzióján, amikor van egy számítógépem, nem fog működni ... De pontosan követtem az oktatóanyagot, de nem nekem keresse meg a @ Bios segédprogramot ... Csak ezt a 2 programot találom meg: Xpress Recovery2 és Easy Energy Saver ... Tehát jobb, ha megpróbálja frissíteni a BIOS-t a stick módszerrel, mert nem lebegek? Választ várok köszönöm!

 28. Marius Ionut - mondta

  Problémám van az alaplappal ... amikor megpróbálok DVD-t rakni, a hdd bármilyen változás 3-szor elvág, mintha az én hibám lenne a ram memória, de megpróbáltam egy RAM memóriát egy másik számítógépen, és tökéletesen működik ... Próbáltam frissíteni a biosznál és hibával ébredtem 🙁
  "Http://xx.ucoz.com/bios.bmp"
  Készítettem egy nyomtatási képernyőt, hogy megnézzem, milyen hiba van…
  említést, amely helyreállítja az alaplap és használata. csinál egy játék: néha, amikor megnyitja megmutatja nekem a névtábla, mint buteaza az ablakok és képernyő fekete marad. mindezt kevesebb, mint egy másodperc, amikor normálisan csinálni 20 másodperc.
  bár asi hiszem, ez a videokártya már épített egy próbát ász és egy BIOS frissítés talán ez a probléma
  ps I alaplap: gigabyte m61sme-s2 rev 2.1

 29. Ovidiu - mondta

  Miután a BIOS frissítése után újra kell indítani a számítógépet Óvatosan állítsd IDE / AHCI frissítés után BIOS beállítás visszaáll a gyári beállításokra, hogy működni fog a SATA IDE módban, ha úgy állítottuk be, hogy AHCI a frissítés elõtt azonnal lépjen be a BIOS és állítsa AHCI újra, mert a Windows nem indul el. Megemlítik, hogy tartsa ezt a alaplap tudom frissíteni a BIOS-t, próbáltam beállítani a hátam megy AHCI de ez ad nekem egy hiba és nem is fog, de ha hagyja az ablakokat buteaza IDE működik, azaz buteaza

 30. Sebastian Dalmeanu - mondta

  Cristi Hello!
  Van egy Gigabyte alaplap Z77 D3H. Verzió a BIOS (Dual UEFI BIOS) a F18 / 21.08.2012.
  Keresi Gigabyte észrevette, hogy időközben továbbfejlesztett változatai is megjelentek 2 F21 és F22 és F23 béta verzió. Azt szeretném kérni, hogy mondja meg, hogy helyénvaló a make-up, és hogy az adatok segítségével történik egy adott program, vagy telepíteni, egyszerűen letöltött fájl a neten?
  Köszönjük!

 31. Lucian - mondta

  szia. Van egy gigabájtos g1 assasin 2 alaplapom, és villognom kellett a BIOS-t a legújabb 12w verzióval, mintha az i7 4820k processzorral dolgoznék. Mielőtt megnézném az oktatóanyagot, amely többek között nagyon hasznos. .kérte, hogy indítsam újra, és ne indítsam tovább a windosomat. kissé megmarad a képen a lehetőségekkel, hogy belépjünk a bioszba, ami után egy fekete képernyő, a bal felső sarokban egy gondolatjel. A furcsa az, hogy nem léphetek be a bioszba. Már nem tehetek semmit. Ha tudod, mit tehetek a "hiba" kijavításáért, hálás lennék ... !!!!! valami helyrehozhatatlan, vagy floppival lehet közvetlenül az alaplapon villogni ??? KÖSZÖNÖM….!!!!!!

 32. további petraru - mondta

  Követtem a lépéseket sal helyszínen mutatja nekem modelu a chipset gigabyte adica780g de hogy modelu hívni alaplap GA-780T-D3L segíthet, hogy máshol ?? megújítását chipset 00

Trackbacks

 1. […] Online bios frissítés a Windows Gigabyte alaplapokhoz a @ Bios alkalmazással […]

Speak Your Mind

*