Acer BIOS frissítés, fekete képernyő hiba

Frissítse a BIOS általában amikor már problémákat. Ha a laptop vagy az alaplap, nincsenek problémák, nem igényel egy BIOS-frissítést.
Az én esetemben, van probléma, ha a laptop Acer VN7 a készenléti és fekete képernyő; És a kép megjelenítéséhez meg kell nyomni többször a touchpad vagy a billentyűzet.
A BIOS frissítés megoldja kompatibilitás néhány hardver, például a hálózati kártya wifi új merevlemez nagy kapacitású és az új generációs SSD-k.
Az elmúlt beszéltünk BIOS-frissítések; Még egy BIOS-frissítés a floppy (bocs a hang és kép), vagy Gigabytebios. Vagy talán szeretné tudni, hogyan kell frissíteni a bios frissítést Az ASUS alaplapokVagy talán UEFI frissítést Asrock.
Az elmúlt egy BIOS-frissítést egyfajta mumus, de most a folyamat rendkívül egyszerű és intuitív; Még egy tapasztalatlan felhasználó tehet, hogy ha kevésbé figyelmes.

Acer BIOS frissítés, fekete képernyő hiba

Hogyan kell frissíteni a BIOS?
1. Letöltés Bios alkalmas laptop vagy a kártyákkal
2. Bios csomagolja ki, majd futtatni exe a
3. Várja meg, amíg a folyamat befejeződik
Figyelem!
Nagyon fontos, hogy töltse le a frissítést BIOS jobb lesz nem működik.
Meghajtóját, kézikönyvét és a BIOS területek találni az Acer Acer hivatalos honlapján támogatás.


Video bemutató - Frissítse az Acer BIOS-t, javítsa ki a fekete képernyő hibáját

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (13)

  • Cristi Hello! 10 ablakok és én nem tudom, miért start gomb nem reagál kattintson jobb, mint olyan nincs olyan funkciók vannak. Mit lehet tenni? Köszönöm a segítséget.

    • Tud telepíteni app, amit tett módosítja a rendszerleíró adatbázist.
      Próbálja meg menjen vissza egy visszaállítási pontot, ahol minden elromlott; Ha aktívan rendszer-visszaállítási, természetesen.

    • Amit tettem, az a bemutató érvényes az Acer. Más laptopok és asztali alaplapok hasonló módszereket; De figyelmet kell letölteni a BIOS kifejezetten a laptop. Még BIOS bemutató, akkor a program nem telepíthető más Acer laptopok.

  • A Win 10, ahonnan kezdeményezte a bios frissítést, UEFI módban van telepítve? Ezt kérdezem tőled, mert amikor egy Toshiba laptop bioszoftverét próbáltam frissíteni, a Win 7 telepítésével a "Legacy" bios beállításra, kategorikus elutasítást kaptam a flash szoftvertől. Valahol értelme van, mert a bioszoftver UEFI, és valószínűleg csak így frissíthető. Az is előfordulhat, hogy a gyártó nem zavarta el olyan bioszámlák készítését, amelyeket nem uefi módon lehet frissíteni. Ha a Win 10-et nem uefi módban telepítette, vagyis beállította a „Legacy” beállítást a bioszoftverben, akkor ez megerősíti nekem, hogy az uefi bioszámítógépeket is így lehet telepíteni, függetlenül attól, hogy hogyan vannak beállítva, és minden a gyártó konyhájától függ .

  • Üdvözlet, Cristi, lehetőségem van gratulálni az itt elvégzett munkának, és nagyon gyakran követlek téged. A mai bemutatóval kapcsolatban van egy Acer Travelmate 5335 laptop, Win 7, 32 bites, Intel Celeron 925 , Az Intel GMA 4500MHD régebbi, mint a jobb, de ugyanolyan problémám van, mint az oktatóprogramban. Beléptem a meghagyott linkbe, elvégeztem az összes beállítást a laptop modelljéhez, de őszintén szólva, amikor kiválasztottam a bios mezőt, hogy megnézem, mit kell letölteni ehhez a laptophoz, nem igazán tudom, mit válasszak, főleg mivel nincs egy újabb frissítést (az utóbbi 2011-ből származik), és láttam, hogy az Acer modelljéhez 2015-re telepítettél valami újat ... Kérem, kérjük, nézd meg, és mondd meg, melyik bios frissítést kell választanom? köszönöm és csak jó hallunk :)

  • Cristi Hi, Van egy Acer laptop, telepítettem a Windows 8.1 és van egy probléma. Ha adsz, hogy állítsa le, marad miután az izzó kialszik (a laptop be van kapcsolva, de a képernyő még mindig fekete), és ha adok újraindítás, újraindítás néha elakad {levelet a képernyőn, a képernyő lefagy gyakorlat}. Kérjük, kedves velem, és mondja meg, hogy mi a probléma.

  • Üdvözlet, Cristi. Van egy Acer Aspire 7750G, i5 2450M, 2 beépített és amd videokártyával, és problémám van a video illesztőprogramokkal ... mindig hibaüzenetet és kék képernyőt jelenít meg a telepítés után. Kérem, segítsen nekem. meghibásodott grafikus chip, és kicserélésre került), akkor a problémák elkezdődtek, de továbbra is folytatódnak ...)

    • Windows 7-rel most ... mielőtt még nem nyertem 10-et, de azt mondták nekem, hogy ez nem alkalmas erre a laptop modellre

  • Szia Nekem van egy probléma, egy Acer laptop ES1-532G-P8HS. Csináltam egy gyári beállítások visszaállítása a laptop BIOS tekintetében, és amikor megmentettem a kulcsot F10 sötét fekete képernyő. Indítsa újra semmi jelenik meg. Mi lehet ez? Kérem, segítsen nekem!

  • Szia. Van egy ACER Aspire E5-575G Intel Core i5-7200U 8 GB RAM processzorom, 1 TB lemezem, NVIDIA GeForce 940MX 2 GB memóriakártyám. Frissítettem a biosz, mert mindenféle megoldást kipróbáltam a következő problémára: Lemez 100%. Próbáltam mindenféle beállítást és letiltottam néhány funkciót, de a lemez azonnal belép a 100% -ba, és összeomlik. Találkozott ilyen problémákkal a W10-ben?

  • sal cristi Ugyanazzal a problémával frissítettem a bioszoftvert, de a frissítés után a problémát nem sikerült megoldani az Acer ES1 521 KÖSZÖNJÜK

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.