Törlés ROOT Android telefon vagy gyökerestől kitép

Gyökerestől kitép Android vagy törölheti a telefonszámot ROOT

Gyökerestől kitép Android vagy törölheti a telefonszámot ROOT

Ebben a videóban bemutató látni fogjuk, hogyan kell csinálni, vagy hogyan lehet eltávolítani gyökerestől kitép ROOT Android telefonján, miután használt és nem kell neki.

Mi a Root és szeretnénk, hogy rajta?

In ez a bemutató megmutattam, hogyan kell csinálni a rootPC nélkül, és ott voltam, pontosan magyarázni, mi a gyökere.
Normális esetben, ha használja azt meg kell szüntetnie nem veszélyes, de válhat rendkívül veszélyes, ha egy alkalmazás megadott rendszergazda és az alkalmazás rosszindulatú.

Miért ROOT oldalon lehet veszélyes?

A gyökérzet megkezdésekor az alkalmazások jogosulatlan jogokat szerezhetnek, és bármit megtehetnek a telefonunkon. Pontosabban, miután a telefont gyökérztük, bármilyen telefonkönyvbe be tudunk írni, ideértve a Rendszert is - ez nem jó, mert a mi egyszerű megerősítésünkkel bármely alkalmazás kaphat legfelsőbb jogokat, és felébreszthetjük, hogy károsítja a rendszerünket. vagy töltsön le minket, aki tudja, milyen vírusok vannak a telefonban.

Hogyan gyökerestől kitép?

Nagyon egyszerű. A SuperSU alkalmazás beállításainál válassza a „Gyökérkészlet befejezése” lehetőséget, és folytassa a lépéseket. Attól függően, hogy hogyan kezeltétek a ROOT-ot (normál vagy rendszer nélküli), más ablakokat fog látni, ahol meg kell erősítenie, hogy egyetért-e az ott leírt műveletekkel.

Fontos tudni!

Gyökerestől kitép nem jelenti automatikusan azt, hogy a telefon vissza a gyári beállításokat. Ahhoz, hogy térjen vissza a gyári beállításokat, akkor vissza kell menni az állomány helyreállításának és elhelyezni, hogy blokkolja a bootloader.

Kapcsolódó oktatóanyagok!

Kinyit bootloader Android telefon
Telepítse TWRP Recovery minden Android
OnePlus Egy, a hasznosítás és az adatvesztés nélkül ROOT
CyanogenMod telepítése 14.1, 7.1 Android Nugát
Hamisítás helyen anélkül, hogy root

Video bemutató - Az Android gyökérzetének eltávolítása vagy a gyökérzet törlése a telefonról



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (14)

  • Cristi hello! ha meg tudjuk tartani, így még mindig velünk oktatóanyagok! Azt hiszem, te vagy az egyetlen Romániában, hogy erre sok-sok évig! hogy egészséges és több bátorságot és erőt, hogy működik! Értékelem az erőfeszítést.

  • Cristi jó! Root tehetünk megszabadulni néhány előre telepített alkalmazásokat, majd jöjjön vissza egy jobb biztonsági gyökerestől kitép? Köszönöm.

  • Ma reggel arra gondoltam: "Gyökerezem az oneplus 3-at a Cerberus telepítéséhez. Nem tudom eltávolítani a gyökérkövet a jobb biztonság érdekében?" . Szívből köszönöm szépen, köszönöm neked és a „videotutorial .ro” csapatnak, hogy van személyes weboldalam, és még sok másat is ismerek (photoshop, gimp, biztonság stb.)

  • Howdy. Problémám van az oneplus one telefonommal is. Tavaly frissítettem, és le kellett forrnom. Most már van Android 4.4.4 verzióm, és ez problémákat okoz. Megpróbáltam egy másik verziót feltenni, és ez nem engedi meg. azt mondja, hogy "a fel nem oldott eszköz nem villoghat vagy sem törölhető" mit tehetek?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.