Unchecky kiküszöböli a szoftver telepítése és a nem kívánt eszköztárak

Szia barátok, a mai bemutató fogom bemutatni egy nagyon érdekes szoftvert, amely védelmet nyújt a nem kívánt szoftverek és eszköztárak telepítése során szabad szoftver. A szoftver neve Unchecky ma bemutatott, és lehet következtetni a nevét, automatikusan törölje minket kéretlen eszköztárak és a szoftver, hogy jön a szabad szoftver, hogy szeretnénk telepíteni.
A fejlesztők fenntartani ingyenes alkalmazások fogadnak végrehajtási OpenCandy a szoftverek között. Tehát mellett az ingyenes szoftvert, amely ezek végrehajtásához, és néhány további eszköztárak vagy szoftver optimalizálás, böngészők és így tovább. Végrehajtása OpenCandy engedélyt, úgy hirdetni, hogy más szoftvergyártók és fejlesztők így keresni a néhány dollárt, és maradjunk ingyenes alkalmazás számára.
Unchecky egy nagyon hasznos alkalmazás azok számára, akik nem tudják, angolul olyan jól, hogy nincs felesleges megkülönböztetni a hasznos szoftver, alkalmazás, én nagyon ajánlom atehnice személyek és az idősek.
Van nagyon kevés alkalommal kaptam, hogy a böngészők szuper megrakott mindenféle felesleges eszköztárak súlyosbítja a szörfözés, akkor mindenféle átirányítás, ha keres valamit az interneten, vagy jelentősen súlyosbíthatja a megfelelő működéséhez a böngésző, hogy választ nehéz parancsokat.


[hordozóazonosító = 1102 szélesség = 480 magasság = 223]
Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (39)

  • Még nem néztem meg a bemutató, mint azok a telefon, de ha kapok nézni a PC-re.
    Tudni, hogy a szoftver valahogy fogyaszt, mert azt telepíteni magam. Amikor először nézni instalatrea szoftver kiegészítő, de ha kicseréli órát, és vegye a következő a következő befejeződnek, majd kíváncsi vagyok, hol lenne, és hogy az egyetlen jó böngésző ilyen szoftverek.

    • Szerencsére alkalmazás nem fogyaszt sok erőforrás. Bár nem említette nagyon hasznos, és ha néhány alkalmazás fejlett módban, amikor telepíti vagy testre. Az alkalmazások, amelyek a fejlett, ahogy vagy testre a telepítés, az általuk rejtett jobb toolbarurile vagy további szoftver. Unchecky automatikusan ellenőrzi, hogyan kell telepíteni és testre fejlett és törölje toolbarurile softs vagy nem kívánt.

  • Személy szerint nekem ez a fajta szoftver nem zavar, mert tudom, hogyan kell kézzel eltávolítani. de néhányan véletlenül egyszerűen rohannak a telepítésre, és így hagyják őket. mások szerint rendben van, ha így hagyják őket. Nagyon hasznos ez az oktatóprogram: D Meg kell telepíteni néhány barátomra a számítógépen :))

    Crowd Adrian!

  • Ahogy letöltöttem az alkalmazást, ahogy a google elküldte nekem máshova. MS MULT, láttam, hogy az különösen azért hasznos, mert azt mondta. ezek az 50 ms-os trcuti

  • Ez mindenképp "kötelező" minden számítógépen, minden "kliensemen" ... A Windows telepítésekor azt is telepítenie kell ... az emberek minden eszköztár mellé mennek, anélkül hogy tudnák, és rosszul jelennek meg a képernyőn, és felük lefedik őket. ... Nem értem, hogyan tudok használni egy böngészőt, amelyen 5-6 eszköztár van telepítve ... Nem is beszélve a telepített ingyenes programokról, és soha nem használom őket .... Nagyon köszönöm!

  • Ez a Unchecky szoftver nagyon jó azok számára, akiknek nincs sok számítógépük. Ez egy kiváló szoftver, amelyet sokan ha használnának, akkor nem lenne annyira zavaros a Windows.

    Adrian nem egy bemutató, amelyben úgy nézel ki mint egy darab szar kiszűrni azokat, akik nem ezt a szoftvert, és minden fix toolbaruri a már elfoglalja a fél képernyőt és jelentősen lassítja a sebességet és a böngésző használatát.

  • Köszönöm szépen. Nem mintha szükség van, de minden bizonnyal azt fogja telepíteni több számítógépre a jövőben :))

    • Nem tudom, hogyan jutott erre a következtetésre, hanem, amint az a video tutorial, ha még mindig szeretné, hogy felszerel egy szoftver, ami egy ingyenes alkalmazás vagy eszköztár, hogy jön egy ingyenes alkalmazás, amit tehetünk, egyszerűen négyzet bejelölésével . Csak febifeaza őket, ne takarja semmit.
      Ha így nyilatkozatokat rossz lenne a részletekre, vitatkozni, hogy elmagyarázza a helyzetet, vagy hogy arra a következtetésre jutott az X

  • Van-e lehetőség, hogy küldjön GPS koordináták automatikusan egy bizonyos időpontban SMS-ben. vagyis ők a hegyen, hogy sarokban le egy szikláról, de egy bizonyos telefont perc, vagy óra után az esemény, érkező SMS-ben a GPS adatokat, ha semmilyen jelet.

    Tudom, hogy akkor adja sms GPS-adatok, ha tisztában vannak. vagy más variációk.

  • Nagyon hasznos alkalmazás! Köszönjük, hogy megosztotta az információkat. Nagyon jó lesz a rohanó és figyelmetlen felhasználók számára.

    @ Ionescuadrian:
    Vannak olyan alkalmazások, amelyek jelentenek. Gyere google játszani, és keressük a megfelelő feltételek mellett, amely érdekli.
    Például: "auto gps sms / txt". Tanuljon meg kérdéseket feltenni a google-on, és biztosan megtalálja a válaszokat. .

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.