Videó bemutató, hogyan kell használni: másolás, beillesztés, kivágás és törlése

Biztos vagyok benne, sokan nézd meg ezt a címet kancsalság video tutorial, de a gondolat, hogy már mind a kezdő, és nem tudja, hogyan kell használni parancsokat másolás, beillesztés, kivágás és törlése.

Ez a bemutató része, egy sor útmutatók kezdőknek, akik vették számítógép a közelmúltban, és még nem használt számítógépet az életükben.

Mi az, hogy nincs joga követni oktató?

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Vodeo bemutató lehet megnézni a teljes képernyőt (teljes képernyős)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (28)

  • Üdvözöljük és szeretnék gratulálni először, amit csinálsz.
    Azt a javaslatot:
    1. Ha küldesz egy tutorial, hogyan kell megnyitni egy kapcsolatot a telnet ip.
    Csak így tovább a jó munkát!
    Várja e-mailt neked.

  • elvittünk egy használt számítógépet a speciális üzletből, és a jótállás garantáltan le van zárva, kérjük, készítsen egy videót, amelyben megtaníthatja a számítógép telepítő illesztőprogramjainak megtalálását. Az üzletből származó emberek nem adnak nekünk telepítési CD-t

  • Telepítse az Everest vagy a WIS (Windows információs szoftver) szoftvert, és nézze meg, hogy melyik processzorral rendelkezik, melyik alaplapon van, melyik videokártya, audiokártya és így tovább ... Vagy keresse meg az alaplap gyártójának címét, ahol megtalálja az illesztőprogramokat ... megtudhatja, melyik alaplapod van (alaplap), és lépjen online, és vigye oda az illesztőprogramokat, például van Aopen, és írtam http://www.aopen.com Asus így ha írsz http://www.asus.com vagy írja be a google-be. Az Asus adja az enter parancsot, és mindent megkeres az ASUS-tal kapcsolatban, vagy ha tudja, hogy mi az alaplap, gépelheti be például a google-be: asus illesztőprogramok vagy asus alaplap illesztőprogramjai, akkor a szavakat is kombinálja ...

  • Több ezer bocsánatkérés azért, hogy ugyanazzal az illesztőprogram-problémával zavarja Önt, de kérlek, készítsen még egy video bemutatót kezdőknek, mindenek felett, és magyarázza el nekünk, mit jelentenek mindent, és pontosan mutassa meg, hogy milyen neveket vegyen onnan, és keresse meg őket, hogy elkészítsék saját meghajtó CD-jüket. Sokan megtanultak a Windows és más kifinomult programok telepítésével, de szerintem a Windows telepítése után a második lépés az volt, hogy megtanultam elkészíteni saját illesztőprogram-CD-jüket, mivel nem mindannyian engedhetjük meg maguknak, hogy új számítógépet kapjanak. Kezdőként úgy nézek ki, mint egy megvesztegetés az EVEREST programban, hogy nagyon sok névvel rendelkezik, még akkor is, ha a montertáblára megyek, és nem tudom, melyiket kell keresni. Ezért kérem, hogy készítsen video oktatóanyagot az EVEREST programmal sokunk számára, akik éppen most adják be a számítógép titkait. Tudom, hogy sokan meg akarnak tanulni ilyesmit. KÖSZÖNÖK MINDENNEK MINDENNEK.

  • Ami fent írtam, ha elkészíted a videó bemutatóját, szeretném, ha mutassa be nekünk a programban ezt, és ezt kéri, hogy készítsen a CD-t. köszönöm és elnézést.

  • Costel
    Ezen a héten Cristi egy oktatóprogramot készített az Everestről, és elindítunk egy sor video áttekintéssel kapcsolatos oktatóvideót.

  • A costel nem pontosan olyan, ahogy mondod ... ebben az esetben önző vagy! és megmondom, miért ... nem tudjuk mondani neked az oktatóprogramban. Írja be ide, vegye ezt a nevet, és ezt! mert nem mindenkinek van, vagy nem mindenkinek van a konfigurációja! Van egy másik alaplapom, van másik alaplapod! a videokártyám ATI a tiéd, talán ez az nVidia ... és így tovább ... alapvetően ezt kell tennie! Ha nem tudja kezelni az EVEREST-et, nyissa ki szépen a számítógép fedelét, és nézzen az alaplapra, mivel írnia kell, hogy melyik márka ez is milyen sorozat! és úgy hajtja végre, ahogy fent kifejtettem, ha asus, akkor asus adja meg, ha nyitva van, nyitva hagyja az illesztőprogramok letöltési szakaszában, és ha az eredeti alaplap van, és nem változtatta meg időben az összetevőit, és megvan a amelyek akkor voltak, amikor elvette a számítógépet, elment a letöltés / alaplap / illesztőprogramok szakaszba. Az alaplap speciális bemutatójának készítése nem lesz tisztességes másokkal szemben, és egyesek talán felbomlanak, és azt mondják: "aaa Nos, Lu Costel készített egy oktatóanyagot az alaplapjára, én is szeretnék egyet az alaplaphoz. "És hova kerül ez a vég? Azt hiszem, érti, mi az ötlet!

  • Nem akartam semmi különlegeset a számítógéphez, de amikor elkészíti a videó bemutatóját, azt szeretném, ha elmondja nekünk, hogy az EVEREST milyen neveket mutat nekünk. Szüksége van egyre, aki elkészíti a video bemutatót, hogy elkészítse a számítógéphez tartozó illesztőprogram CD-jét. vezetjen minket is.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.