Videó bemutató, hogyan kell használni: másolás, beillesztés, kivágás és törlése

Biztos vagyok benne, sokan nézd meg ezt a címet kancsalság video tutorial, de a gondolat, hogy már mind a kezdő, és nem tudja, hogyan kell használni parancsokat másolás, beillesztés, kivágás és törlése.

Ez a bemutató része, egy sor útmutatók kezdőknek, akik vették számítógép a közelmúltban, és még nem használt számítógépet az életükben.

Mi az, hogy nincs joga követni oktató?

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Vodeo bemutató lehet megnézni a teljes képernyőt (teljes képernyős)

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. daniel - mondta

  Üdvözöljük és szeretnék gratulálni először, amit csinálsz.
  Azt a javaslatot:
  1. Ha küldesz egy tutorial, hogyan kell megnyitni egy kapcsolatot a telnet ip.
  Csak így tovább a jó munkát!
  Várja e-mailt neked.

 2. Costel - mondta

  Vettem egy számítógépet tárol speciális és zárt garantálja kérni, hogy legyen szíves, hogy a videó bemutató, amely megtanítja, hogyan kell megtalálni vezetők calculatorului.Cei telepítése a boltban nem adnak a telepítő CD-t

 3. Costel - mondta

  készítsen több oktatót a kezdőknek, és a billentyűkombinációkkal, például a ctrl +…

 4. Adrian - mondta

  Telepítse az Everestet vagy a WIS-t (Windows információs szoftver), és nézze meg, melyik processzorral rendelkezik, melyik alaplap, melyik videokártya, hangkártya és így tovább ... vagy elmehet az alaplap gyártójának címére, ahol megtalálja az illesztőprogramokat ... megtudhatja, melyik alaplap megvan az alaplap, és megy a netre, és onnan viszi a sofőröket, például nekem van Aopen és írtam http://www.aopen.com Asus így ha írsz http://www.asus.com vagy írja be a google-ba Az Asus enter beírja az ASUS-hoz kapcsolódó összes információt, vagy ha tudja, milyen alaplap van, beírhatja például a google-ba: asus illesztőprogramok vagy asus alaplap-illesztőprogramok, kombinálja a szavakat ...

 5. Costel - mondta

  Ezrek sajnálom, hogy ütni a fejét ugyanazzal a problémával kapcsolatban van a vezetők, de kérjük, még mindig, hogy egy video tutorial kezdőknek Everest és hogyan hogyan mindenképpen mutat minket, és megmutatja, pontosan milyen néven, hogy ott keresni őket egyedül, hogy a saját vezetők cd. Nagyon sok, akik megtanulták az Ön segítségével telepíteni a Windows és más bonyolult programokat, de azt hiszem, a második lépésben, miután a Windows telepítése volt, hogy megtanulja, hogy a saját CD-vezetők, mert nem engedheti meg magának minden új számítógépre. Mivel a kezdő nézni, ahogy vesztegetések EVEREST program, amely egy csomó nevet akkor is, ha adott a montheboard és nem tudom, melyikük a kereséshez. Ezért kérjük, hogy a videó, bemutató EVEREST sokunk számára, akik csak most lépnek a titkait a számítógépet. Tudom, hogy sokan akarnak majd tanulni valamit. Köszönet minden, amit csinál.

 6. Costel - mondta

  Arról, hogy mi korábban írtam, ha azt szeretné, hogy a bemutató videó megmutatja nekünk ezt és ezt meg menetrend, akik, hogy a CD-t. Köszönöm, és elnézést.

 7. boby_admin - mondta

  Costel
  Ezen a héten Cristi javasolta, hogy csinál egy tutorial Everest, és kezdődik egy sor video tutorials körülbelül borítani

 8. Costel - mondta

  Köszönöm szépen.

 9. Adrian - mondta

  costel nem pontosan olyan, amilyennek mondod ... önző vagy ebben az esetben! és elmondom, miért ... nem tudjuk megmondani az oktatóanyagban. Írja be ide, vegye fel ezt a nevet, és ezt! mert nem mindenkinek van, vagy nem mindenkinek van konfigurációja! Van egy másik alaplapom, neked egy másik alaplapom! a videokártyám az ATI, talán az nVidia ... és így tovább ... alapvetően ezt kell tennie! Ha nem tudja kezelni az EVEREST-et, nyissa fel szépen a PC fedelét, és nézze meg az alaplapot, hogy megírja, milyen márka és milyen sorozat Megvan! és tedd, amint azt a fentiekben kifejtettem, ha asus enter asus, ha aopen enter aopen a letöltési szakaszban vannak illesztőprogramjaid, és ha az eredeti alaplapod van, és nem módosítottad rajta az alkatrészeket időben, és megvan a amelyek akkor voltak, amikor elvitte a pc-t, a letöltés / alaplap / illesztőprogramok részre ment. Egy speciális oktatóanyag készítése az alaplap számára nem lesz igazságos másokkal szemben, és talán egyesek idegesek lesznek, és azt mondják: "aaa Nos, Lu Costel oktatást adott neked az alaplapjához, én is szeretnék egyet az alaplapomhoz ”, és merre menjünk?

 10. Costel - mondta

  Én nem kifejezetten a számítógép, de ha azt akarom, hogy a videó bemutató mondja el, mit nevet, hogy megmutatjuk Everest, van video tutorial azok számára, akik azt, hogy a CD-t a vezetők az ő számítógépén. És utána mi lesz vezessen bennünket.

 11. pompeymarinaru - mondta

  Kedvesem, csak azt tudom mondani, hogy: srácok rock! és az emberek, mint én, csak a fejet, mielőtt a készség és bátorság, nagyon köszönöm.

 12. danezu - mondta

  Bravo Cristi jó gondolkodás és a nagyon kezdők

 13. Stefanhellzone - mondta

  Úgy vélem, hogy a leginkább kínos tutorial.Cred, hogy mindenki tudja, hogyan kell ezt csinálni.

 14. @Stefanhellzone:
  Talán tudod, ezeket a parancsokat, de vannak számítógép-felhasználók, akik kevés időt, és emlékszik az idő, amikor nem tudott semmit, kérje meg őket, a bal és jobb a világon.
  Fi és megértés a kezdők.
  Különben, ha úgy gondolja, a téma oktató uralkodó nem állhat néztem.
  Vannak emberek, akik megszervezik a klaszter és a számítási felhő fájdalmas lehet, mások számára ez úgy tűnik, lehetetlen.
  Ne nézd meg a szemed, talán több tapasztalt, de tudom, hogy mások nem is tudom, hogyan kell kezdeni egy PC.
  Mindenkinek joga van az oktatáshoz IT.

 15. Ívik - mondta

  Egyetértek veled cristi-admin mind a jogot arra, hogy a tanulni és emlékezni azokra Vemuri fogalmam sem volt, és ha egy hibaüzenetet pánik arra gondoltam, hogy eltört valami :)) Kedves, hogy gondolkodni és más

 16. marian - mondta

  Megpróbáltam a diavetítés zenei aláfestéssel, de szer megtekintését képeken f.scurt (2 mp) vagy végződik repede.Cum dal is kibír (UNI) két vagy több dalt. Nem kell ezt a problémát? MS sokat!

 17. gabi - mondta

  Sziasztok arra gondoltam, ha a víruskereső eltávolítása vírust találtak (hogy már nem törli a windows), akkor kérjük küldje a

 18. Adrian - mondta

  @gabi: Szinte minden víruskereső ezt! attól függ, hogy hogyan állította be! Avira az egyik ezek közül, ha vírust talál megkérdezi, hogy mit csináljon, van oktatóanyag Avira, írja fel a keresést a megfelelő Avira, akkor adjuk meg, és megtalálja azt

 19. Daniell - mondta

  anya megtanultam egy másolás beillesztés hahahahha :)) ma wa éber mindenki tudja ezeket a dolgokat

 20. Mitica - mondta

  Én beszerzett decurand egy Intel PC HDD típusú SATA.Nu van, mint a (40 GB). Még hozzáteszi a nyílásba 80 Gb IDE HDD. (Primary-rabszolga és a DVD-ROM az elsődleges master).
  Amikor megvettem, csak CDROM volt logikai meghajtó, amelyet kicseréltem egy DVD-RW-re, amely nem olvas - de ha kicserélem egy CD-RW-re, akkor működik, vagyis elolvasom a másikat, mindig arra kér, hogy "helyezzem be a lemezt". Mi a magyarázat?

  • Adrian - mondta

   Én beszerzett decurand egy Intel PC HDD típusú SATA.Nu van, mint a (40 GB). Még hozzáteszi a nyílásba 80 Gb IDE HDD. (Primary-rabszolga és a DVD-ROM az elsődleges master). A Én most vettem egy CD-t, amely logikai egység, amit helyette egy DVD-RW, amely soha nem olvastam - de ha a CD-RW jelenti, hogy megy, mindig kérje a másik így szól: "insert disk". Care a magyarázat?  

   Keressen egy barátot vagy barátot, aki segítségére lehet, mondja meg, hogy jöjjenek veled az egységhez, vagy menj oda hozzá a DVD-Rom-mal és tedd a számítógépére, ha ugyanezt teszi vele, akkor ez azt jelenti, hogy a DVD-Rom- problémája van, hibás vagy ki tudja

 21. Adrian - mondta

  Én is szeretnék egy probram vagy oly módon, hogy össze két vagy több dal, ami egy remix.

  • mostwanted - mondta

   Azt javaslom Audacity egy ingyenes program, van egy csomó funkciók és természetesen tudja, hogyan kell csinálni, és mit kértek.

 22. mostwanted - mondta

  nagyon hasznos tutorial!

 23. marian - mondta

  Igazad van, hogy ez unalmas! Boooooring!

 24. Iuli - mondta

  Üdvözlet!

 25. bv Cristi, szeretem, hogy tudod magyarázni!

 26. Mario sorin - mondta

  Igen ptr.incepatori az FFF. Jó, jól sikerült, és gratulálok.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.