Jailbreak bemutató iPhone vagy iPad változat 8.0 és 8.1.2

Bemutató Jailbreak iPhone és iPad
Kedves barátaim, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan kell csinálni Jailbreak iPhone és iPad operációs rendszer egy változata iOS 8, 8.0.1, 8.0.2, 8.0.3, 8.1.1 vagy 8.1.2.
Ha néhány évvel ezelőtt, hogy ismertesse mi van és mi segítséget jailbreakA mai bemutató látni fogjuk, hogyan kell csinálni, gyakorlatilag Jailbreak. Bár az eljárás rendkívül egyszerű és magában fut a program, amely nem igényel telepítést, akkor is kell szem előtt tartani néhány fontos dolgot kell tenned, mielőtt a jailbreak:
1. Gondoskodnunk kell arról, hogy ha fut egy változata iOS Jailbreak akivel tehetünk. Ha fut egy változata iOS említettem az elején, amikor képesek vagyunk megtenni Jailbreak.
2. Gondoskodnunk kell arról, hogy az Apple eszközt futtató iOS verziót nem vezeték nélkül telepítették OTA (vezeték nélkül), hanem az iTunesból a számítógéphez csatlakoztatott eszközzel, és választottuk az „iPhone visszaállítása…” lehetőséget. Ellenkező esetben az eljárás a Jailbreak va esua.
3. Győződjön meg róla, hogy egy biztonsági másolatot, mielőtt a helyi Jailbreak az iTunes segítségével, vagy iCloud fiók
Miután biztosíthatom a három dolog fent említett folytassa a Jailbreak eljárás, amely fogunk foglalkozni Taiga Jailbreak Tool szoftver, amint az a bemutató videó
Mit kell tudni, mielőtt Jailbreak?
- amint megvan a Jailbreak, nem lesz képes frissíteni az iOS új verziójára az OTA-n keresztül, de csak az iTunesból, de ha ezt megteszi, el fogja veszíteni a Jailbreak-t (az App Store-ban telepített alkalmazások automatikus frissítése nem fog érinti)
- nem tudja alaphelyzetbe állítani az iPhone készülékét vagy az iPad készülékét a „Tartalom és beállítások törlése” opció megérintésével, ez csak az iTunes alkalmazásból lehetséges, de ha ezt megteszi, elveszíti a Jailbreak
A végén adjunk hozzá, hogy azok, akik a saját régebbi eszközök, például iPhone 4 nem lesz elérhető iOS frissítés verziója 8. A legújabb verzió a iOS elérhető iOS iPhone 4 7.1.2 és azok számára, akik még mindig, hogy iPhone 4 más szoftver elérhető, hogy Jailbreak, konkrétan beszél Pangu Jailbreak eszköz letölthető a honlapról http://en.7.pangu.io/ Az eljárás és a dolgok, hogy figyelembe kell venni, mielőtt Jailbreak iPhone 4 ugyanazok, mint a tajga Jailbreak eszköz csak abban különbözik egymástól szoftver.


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (61)

    • Akkor létrehozhat egy Apple ID segítségével a meglévő e-mail címre. Ha már a iCloud fiók elérheti és egy e-mailt a neveddel majd a icloud.com. Ez a cím a icloud.com mező kitöltése nem kötelező.

  • Elfelejtettem megemlíteni, hogy ez a bemutató kb lekötve jailbreak jailbreak jelentésük nem vész el, ha bezárja az iPhone vagy iPad.
    A többi jailbteak üzemmódról a "Jailbreak iPhone és iPad készüléken, mi ez és mire használják" című útmutatóban tárgyaltunk.

  • Hi Adrian, milyen modell iPhone 5s meg? Megvettem a EMAG modell nem működik 1533g A4 és Cosmote előre.

    • Ahhoz, hogy használni 4G szüksége van egy SIM képesek 4G és egy internet lehetőség 4G. Még mindig van még Orange PrePay kártya és nem minden csomag / opciók 4G net. Bár én aktiválja opcióként 4G 3G de én még csak az Orange és az agyag, úgynevezett SIM képesek 4G. Én kínált egy 4G, de az azonos számú van, és a régi kártyát.

  • szia működik, és az iPhone 4s-nél van az iOS 8.1.2 verziója. A Jailbreak tökéletesen működik

    • Nem értem, hogy miért nem működik. Mindaddig, amíg van egy változata iOS jailbreak készségek és megfelelő szoftver, és hogyan működik, akkor működni fog rendesen.

  • Adrian, akkor azt mondta egy idősebb bemutató, ahogy megpróbálja kinyit egy lezárt telefon iCloud, te?

    • Nem csak 4 iPhone lehet feloldani GSM, de elfogyott, akkor csak használni, mint egy iPod

  • Amikor a Software Update 8.1.2 legújabb iOS, Jailbreak nem törli automatikusan telepíti frissítése nou.ce kell tenni ebben a helyzetben.

    • A frissítés egy új változat nem következik be automatikusan, de szüksége van az Ön jóváhagyása, a beavatkozás bármi is csinálja OTA vagy az iTunes.
      Azt mondta, a fenti szövegben tutorial (ha elolvassa), hogy ha egyszer jailbreak, nem tudja frissíteni egy új változata iOS OTA, de van, hogy csatlakoztassa a készüléket az iTunes. Ha ezt a frissítést (mint mondtam a szöveget), akkor el fogja veszíteni a jailbreak. Meg tudod csinálni újra a következő Jailbreak iOS verziója csak a közösség fogja találni a módját, hogy Jailbreak iOS verziója

  • Hello!
    Ideális esetben ez egy oktatóprogram a "Camera Tweak" használatával, azaz hogyan lehet felszabadítani az 5S kamera teljes potenciálját (általában a hivatalos szoftveren az érintetlen fénykép-tömörítés valahol 40% -os, de a jailbreak segítségével, és az iOS jailbroken parancsaiban az ssh-n keresztül parancsok írása jön ki) néhány gyönyörű RAW-kép dedikált professzionális alkalmazásokkal) Ugyanezt lehet megtenni a jailbreak-rel és a teljes feloldással, beleértve a 4K-os felvételt stb.

  • Helló, Van egy iPhone 4-es egy Gevey sim-mal a telefon feloldásához! Szeretném megemlíteni, hogy az iOS jelenlegi verziója a 4.3.3. El tudod képzelni, milyen „visszafelé” vagyok :)), végül a következő kérdésem van: Ha frissítem őket iOS-ra, felismerik-e a Gevey-t?

    • Amint a „Használt iphone és ipad vásárlási tippek” című útmutatóban kifejtettem, amelyet a weboldal jobb felső sarkában található keresőmezővel talál, a GEVEY SIM vagy R-SIM az iOS verziótól függ. Tehát ha frissíti, nagyon valószínű, hogy a GEVEY már nem fog működni. Javasoljuk, hogy pontosan megtudja, melyik GEVEY modell van, és a gyártó webhelyén ellenőrizze, hogy melyik iOS verziót támogatja.

  • Üdvözlet, szeretném tudni, hogyan telepítsem az IGO-t egy törött iPhone-ra. Köszönöm ! Folytatom a lehető legtöbb oktatóprogram növekedését. Egy jó nap!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.