Telepítenem kell-e az 1. szervizcsomagot a Windows 7 rendszerhez? - video bemutató

Szia barátok, on-22 02 2011-ben megjelent a végleges változat a várva várt Service Pack for Windows 1 7 2008 és a Windows Server, ez egy csomag, amely tartalmazza a legfontosabb frissítéseket a Windows Update mentén időablak és szerver 7 2008.
A frissítések és egyéb "csodák" mellett a Microsoft tett néhány fejlesztést, a RemoteFX és a Dinamikus memória két fontos funkció, különösen a 2008-as kiszolgáló számára, vagy azok számára, akik alig várják a virtualizációt a Windows 7 rendszeren. megoldva a felfedezőben a bejelentkezéskor megnyíló ablakok viselkedését, egymásra nyíltak, és nem azokon a helyeken, ahol a felhasználó a kijelentkezéshez vagy a leállításhoz hagyta őket (sajnálom). Egy másik érdekes, de technikai jellegű fejlesztés az Advanced Format (7e) továbbfejlesztett támogatása, ez egy lépéssel közelebb visz minket a nagyszerű 512K szabványosításhoz, amelyet őszintén szólva nem tudom, miért hagyják annyira várva, az átlagfelhasználók számára ez nem a közeljövőben érezhető javulás, a jövőben a felhasználó akár 4% -os merevlemez-teret és 12% -os teljesítménynövelést nyer. Többek között javul a rendszer stabilitása, amikor a hangot HDMI-n keresztül továbbítja.
Ha felhívni bizonyos következtetéseket kell mondanom, hogy ez a szolgáltatás csomag nem jön valami látványos a közös használati, aki frissíti a napon, amikor nem érez semmilyen különbséget, hanem azok, akik nem tettek frissítések A telepítés SP1 kap egy extra biztonságot, ismert, hogy a legtöbb frissítések fedezésére biztonsági rések az operációs rendszer vagy az operációs rendszer keretében a más alkalmazások.
Ez a videó bemutató beszéltünk részletesebben erről a szervizcsomag, ez a csomag nem kötelező, különösen azok számára, akik a Windows-s OK, és frissíti a napon, amikor POTE telepíthető a Windows Update vagy közvetlenül letölthető a ISO kép- futtatható a Microsoft weboldaláról.

Letöltés szervizcsomagot a Windows 1 7 és a Windows Server 2008.

FIGYELEM.

Mielőtt bármit is jó, hogy a biztonsági mentés.
Nem kell letölteni sp1, mint a hivatalos Microsoft honlapján.
Ne használjon kalóz Windows alatt egy kiskaput, hogy elkerüljék a kalózkodás.

https://www.videotutorial.ro/?p=2484

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (38)

  • Cristi Van egy kalóz Windows 7 ultimate x64-em, és letöltöttem az sp-t a hivatalos oldalról a Microsoft-ból ... meglepetésemre érvényesnek találta, és gond nélkül engedte letölteni az sp-t, sp- Az ul telepítve van, mivel te csináltad az első oktatóanyagot az sp1-tel a Windows 7-hez, és nekem semmi problémám nem volt a Windows-szal ... A Microsoft a tűzbe teszi a kezét, hogy érvényes (viccelek), és aktiváltam az automatikus frissítést stb. egy probléma .. ms oktatóanyagokhoz nagyon jó munkát végez

  • Küldünk Cristi srác, de van egy tutorial 7 Win x64 Enterprise és soha nem kértem mia nem sp1 érvénytelenítheti érez, de kézi táska, vagy nulla, ha arra kérte, akkor, de tudtam, hogy a visszaállítási logo Láttam valahol, hogy a klip be 5 megnyitott ablakok is egyszer, de nem tudom, hogyan. Jó bemutató Láttam, hogy volt egy kis szünetet. BAFTA!

  • szia Windows 7 betöltőt használtam a Windows aktiválásához (win 7 ultimate x86)
    dp torrenteket kapott ...
    végül (valódi mondvánnyal aktiválódik, hogy feltettem a licencet
    Van egy probléma a jövőben?
    Telepítettem sp1
    de aktiváltam a frissítéseket, ...

    • MihaiSzia Én windows loader ca'sa 7 aktiválni a Windows (win 7 ultimare x86)
      dp vett torrents ...
      finom (valódi activatcu azt, hogy iam megragadt licentavoi semmilyen probléma a jövőben?
      Telepítettem sp1
      de engedélyezve updadeurile ...  

      A dolog a következő:

      Figyelem! Ha a Windows 7 crackuit / illegális / utángyártott / kalóz / etc, beleértve az aktualizálás KB1 SP971033 az engedély érvényesítő rendszer (Windows Activation Technologies).

      Így telepíteni kalóz SP1 egy engedélyezési feltétel gond nélkül, de nem tehetem vil küld KB971033 A frissítést telepítése után a Microsoft SP1.

      100% -ban működik ....

      • niyku:
        A dolog a következő:Figyelem! Ha a Windows 7 crackuit / illegális / utángyártott / kalóz / etc, beleértve az aktualizálás KB1 SP971033 az engedély érvényesítő rendszer (Windows Activation Technologies).Így telepíteni kalóz SP1 egy engedélyezési feltétel gond nélkül, de nem tehetem vil küld KB971033 A frissítést telepítése után a Microsoft SP1.
        100% dolgozik ....  

        Ez azt jelenti, teljesen igazad van. Köszönöm. Információ. Miután látta a bemutató kinyitottam frissíteni Win7 és ellenőrizték 7 letölteni biztonsági javítások. A 8 század KB971033 de nem volt bejelölve. Itt mintha a Microsoft tett szert a következő bírságokat szédítő értelemben, hogy megkapta. Én már Windows Ultimate 7 x32, levette özön, Cracu, tettem SP1 a Genuine ellenőrzött, azt mondta, minden rendben volt (bár ez egy ajándék a nagybácsi Bilica). Éljen a szabad szoftver! Ha akarsz, akkor.

  • hello,
    pt. megnyerni a licenc.
    Miután a formázás és telepíti az új win7. jobb telepíteni sp1 mielőtt a net.offline, vagy töltse le az online win update??

    köszönöm

  • egy nagyon jó bemutató
    és tudom használni HDMI például azért, mert a nagy világosság, hogy a VGA csatlakozó és továbbítja a hangot

  • Nagyon jó tutorial. Már törlődik ez a dolog SP 1. Ha a pénz a teljesítmény egység gidul legalábbis, hogy megígérte, hogy utoljára gid vezetni 10 millió! Sok szerencsét a jövőben!

  • Az SP1 a Windows 7 "ready / crack-megfeledkezett / .." -ban is bevezethető, a Vlite szoftver segítségével (lásd az oktatóanyagot).

  • :)) "Ne használj kalózablakokat" legyünk komolyak, hányan vásárolunk 500 lejbe kerülő cd-t: | és ingyen megtalálható a torrenteken ...

  • Jó oktatóanyagokat készít azok számára, akik nem tudják, hogyan. Az a bosszantó, hogy sokszor ismételgeted magad, tévedsz, nem tudom, mit ... kezdettől fogva csinálsz egy munkát, jó, megnézed, hogy ez beválik-e neked, majd regisztráld, hogy sok időt szánsz, mit tudsz csinálni 3 perc alatt

    • vlad: Telepítse és illesztőprogramokat?  

      Az illesztőprogramok telepítéséhez, akkor menj fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv, és írni ezt: Illesztőprogramok telepítése, a nyelvi csomagok román nyelvi és a Windows Update és 7 kilátás, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.