Egyedi navigációs útvonalhoz több megálló Android

Egyedi navigációs útvonalhoz több megálló Android

Egyedi navigációs útvonalhoz több megálló Android

Ma megmutatom, hogyan lehet egy egyéni út több leáll, és kerülőutak, a navigáció a Google Maps.

Személyre szabott navigációs térkép.

Létrehozása személyre szabott navigációs térképeket nyereséges, ha azt akarjuk, hogy egy kis kitérőt; Ha azt akarjuk szervezni útvonalát látogatások; Amikor már nyaralni, és szeretnénk, hogy látogasson el néhány turisztikai látványosságok.
Egyedi navigációs térképek hasznos és foglalkozók futár, postai úton, vagy más hasonló ágazatban.

Mi alkalmazása teszi az egyéni térképeket?

A Play Áruházban sok olyan alkalmazás található, amely lehetővé teszi számunkra, hogy egyedi térképeket készítsünk, de egyik sem teszi lehetővé, hogy egyedi navigációt hajtsunk végre, ahogyan a Google Maps-ben is megtehetjük. Ezenkívül a Google Maps Navigation bármikor újrakonfigurálja az útvonalunkat, amikor elmulasztottunk egy kanyart vagy kijáratot egy körforgalomból.

Hogyan egyedi navigációs térképeket?

A Google Maps, ha hozzá a navigációs funkció töltést követően a kiindulási pont és a cél; Kapcsolódás a menüt, és adjuk hozzá töréspont.
Megállóhelyeken lehet hozzá egyesével, akkor mi szívesen segítünk pontosan szeretnénk (lásd itt).

Mire jók az egyéni térképek?

1. Létrehozásához pályák (mayoralties képes erre)
2. Trails szabott futár, postás, stb
3. Games geoláda típus.
4. Az integráció látnivalók útközben egy helyre.
5. Ajánlása látványosság (bár, klub, stb) a barátok.

Egyéni több állomásos navigációs útvonal az Androidon - Videó bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (20)

  • jó hasznos oktatóanyag, de az IGO-t Android-hoz használom, ha vezetés közben (autó navigációs rendszer valós idejű közlekedési táblákkal, még radarészleléssel is azok számára, akik Hall-érzékelővel rendelkeznek) gyalogosan, még burkolatlan utakon is, és ott megtervezheti az útvonalat, ha pontosan megvan a címe, egyetlen utca sem igényel hátrányt az adatforgalom szempontjából, mivel a mindig bekapcsolt képernyő kissé gyorsan fogyasztja az akkumulátort.
    üdvözlőlapok oktatóanyagokhoz .......

  • Nagyon jó tutorial, köszönöm. Van egy személyes kérdést: mi a film és készült OnePlus 3? Van egy-egy Nikilin nem takarja az élek. Köszönet előre.

  • Cristian Cismaru. Fogd a seprűt, a seprűt és tisztítsd meg itt a fórumon. "Szakemberek", akik ingyen dobják a sértő szavakat; ne tegyék közzé a "szemetet". Alkalmazzon cenzúrát. Csak az érdeklődők maradtak, a szakemberek pedig a tömbök és falucskák mögül, OUT! .

  • Miért csókolóznak mindig emberek? Ha nem szeretem ezeket az oktatóanyagokat, meg kell sértenem a bábosoknak? Egy másik idióta azt mondja, hogy csak azoknak tisztítsa meg és tegye meg a hozzászólásait, akik tudják, hogyan kell megcsókolni a MASTER seggét, vagyis nem szabad kritizálni, csak azért, hogy megcsókoljon, és ennyi :) ez egy mocskos román mentalitás. Valódi hasznom volt számomra, és ez alkalomból köszönetet mondok azoknak, akik kezelik az oldalt. Mi a probléma, hogy néhány oktatóanyag időpazarlásnak tűnik számomra? Nem szabad kimondanom a véleményemet?

  • Marian, a véleménye felfedte túl nagy bemutató máshol világosan mutatják parrying te, mi a helyzet az, hogy a világ és az Apple, akkor kereshet a más oldalakon tutoariale nem szennyezi a témában, hogy kérem, mi értelek románok része tiszta, akképen hiányzol.

  • A városban jó utcai szintű navigációs program a Nokia Here Maps, amelyet később a Microsoft vásárolt meg. Az IGo-t GPS-en is használtam, és tényleg tudtam az utcaszámot, de pénzzel ...
    Azt mondom, hogy a Here Maps hasznosabb, mint a google maps, és még mindig ingyenes. Jobb, mert tudom, hogyan jutok el Bukarestbe, de nem tudom, hogyan jutnék el gyorsan az úti célomhoz.

  • florin Az igo-t egy ingyenes huawei p8 lite-n használom Romániában, nagyon egyszerű telepíteni ..... Egy éve használom, és őszintén szólva nem csalódtam, elmentem a kívánt címre

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.