Viszont a PC-be egy Chromecaston AllCast reciver

Viszont a PC-be egy Chromecaston AllCast reciver

Hogyan tudjuk kapcsolni a PC-t Chromecasttal streaming a telefonról a számítógépre reciver AllCast alkalmazásban a Chrome.
Ez az alkalmazás (bővítmény) Google Chrome lehetővé teszi számunkra, hogy átalakítsa a PC-be egy igazi Chromecasttal vagy Miracastot vevő.
Mit tehetünk AllCast reciver?
1. Mi lehet nézni filmeket a telefont a számítógép képernyőjén.
2. Mi lehet zenét hallgatni a telefon a laptop hangszóró.
3. Láthatjuk a képeket a telefon a nagyobb képernyőn a számítógép.
4. Tudjuk tervezni a teljes képernyőt Android monitor / asztalon.
Miért van szükség?
1. Reciver AllCast alkalmazás Chrome (PC)
2. Az alkalmazás AllCast Android (streaming videók, zene, képek)
3. Mirror béta alkalmazás (Tervezése a teljes képernyő Android PC)
4. Tűzfal beállításai lehetővé teszik a bejövő forgalom TCP és UDP porton 53515.
Ezzel a módszerrel, akkor újra egy régi asztali vagy laptop amit már amúgy nem.
A tökéletes eszköz ez a feladat Mini PC Intel Compute Stick STCK1A32WFCAmi egy botot a Windows, amely ezt a munkát egy belépő szintű asztali, minden gond nélkül. Ebben a szerepben, ragaszkodni az Intel jobb üzlet, mint ChromecasttalÉs futtatható videó különböző formátumokban folyékonyan.



Videó bemutatója - Kapcsolja be a számítógépet Chromecastgé az AllCast Reciver használatával

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (21)

    • Ez a AllCast reciver, Chrome Store. Tettem meg, és n szöveg.

      "
      Tűzfal megjegyzések:
      Nem található a vevő (Chromebook, Windows), módosítsa a tűzfal beállításait az UDP / TCP 53515-ös portok engedélyezéséhez.

      "

  • Azt obseved akkor a Windows 10 Chromepe Launcher alkalmazásokat. Mit tehetek, hogy magam Chrome App Launcher? A Windows 10, és a probléma a következő: Miután telepítette bármilyen alkalmazást a Chrome üzlet megnyitása launcher, amely eltűnik, pár másodperc után?

  • Mirror Beta szükséges a root. Fölösleges nekem. AllCast nem látja az SD-kártyára. Egy másik alkalmazás nem található?

  • cristi miért nem csinál oktatóanyagokat a linuxhoz is? hogy a győzelmet már nem használom nagyon ritkán. és egyre több ember feladja a győzelmet, mert ez egy nagy C *** T. Folyamatosan kérdeztem, és nem volt válasz. Remélem, most válaszolsz nekem. hogy

  • A Videostream nagyon jól működik. Nekem van a prémium verzió, és könnyen készíthetek lejátszási listákat, amelyek számos video- és audio formátumot felismernek. MP3 lejátszási listákat készíthet úgy is, hogy egyszerűen "húzza" a video- vagy audiofájlokat, vagy akár kiválasztja az összes zeneszámot egy mappában. A lejátszási listában szereplő zeneszámok sorrendje az Ön preferenciáinak megfelelően megváltoztatható, vagy a dalok (video vagy audio) törölhetők a lejátszási listáról, ha nem felelnek meg az Ön igényeinek. A betűtípusok nagyíthatók vagy kicsinyíthetők az Ön preferenciáitól függően.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.