Kínai instant szövegfordítási, fényképek vagy dokumentumok

Fordítás Kínai

Fordítási szolgáltatások jelentősen fejlődtek az elmúlt években, különösen a Google Translate, amely szintén a kvantumszámításAhhoz, hogy nagy pontossággal és a fordítások pontosságának.
Mivel a legtöbb Google szolgáltatás ingyenes, így történik az élő fordítás a Google Fordítóból a mobilra.

Kínai fordítás azonnali szöveg képekből vagy dokumentumokból - bemutató

Nyissa meg az alkalmazást, válassza ki a nyelvet a bemeneti és kimeneti, majd nyitott karakterfelismerő funkció él, kattint a kamera ikonra az alkalmazás.
Ha a nyelvi input és az output letöltődnek a készülékre, az azonnali fordítás lesz csak a szöveget a telefon kamerája. Egyfajta fordítás valóság agumentată.
OCR volt elérhető a piacon, és sikerült néhány bemutató kapcsolódó témáról. Azonban ez az első alkalom, amikor ez a technológia áll rendelkezésre, ha a telefon él egy ingyenes app.
Tutorials OCR (szövegszerkesztő dokumentumot a számítógépen)
Ha nincs meg a Google Translate:
Google Translate Android
Google Translate iOS (IPhone, iPad)


Video bemutató - Képek vagy dokumentumok azonnali szövegének kínai fordítása

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (14)

    • Silviu
      Duolingo app segít megtanulni angolul.
      Ez egy olyan alkalmazás, amit használni magam, és azt hiszem, Androidra elérhető iOS. Az ikon így néz ki, mint egy zöld madár.

  • Hú, csak másnap küzdöttem egy kép szövegének lefordításával, és nem sikerült, örülök, hogy megjelent egy ilyen alkalmazás;)
    Köszönöm :)

  • OCR működni sokáig know (elég néhány hónapja), de én még nem próbáltam, mint angolul. A kínaiak nem tudom, köszönöm a tájékoztatást.

  • Hello!
    Téma nélkül ... mondja el, hogy sikerült megrendelnie az Amazon-tól ... amit nem tudok! Oda akarok venni valamit onnan ... és azt mondja, hogy nem Romániába küldték! Köszönöm!

    • Amazon nem is kap semmilyen Romániában.
      Eladók, akik regisztrált adózók az EU-ban és Romániában, amely az elosztó hálózat kézbesítési és minket.
      Általában nagyon olcsó dolgok nem szállított Romániában. Ez történik, miután Tepee hogy kaptak idővel.
      Próbálja újra; Megtalálja az azonos elemeket kerülni egy kicsit több Maricel, amely lehet szállítani Romániában.

      • Helló,
        Van több tudást, mint én, és ha van ideje, ne érdeklődjön a Samsung Galaxy S4 T-Mobile USA-ban? nevezetesen SGH-M919 telepíthető és egy másik változata a szoftver. Lollipop i1900 nemi vagy I1905? SGH-as verzió M919 nincs menü román, nem csak a 4.4.4 frissítést, akkor a frissítés nem találtak rendszer, sem Sammobile.
        Köszönöm, minden jót!

      • Hello! Köszönöm a választ ..... Valahogy azon tűnődtem, hogy mennek a dolgok, láttam, hogy vannak olyan eladók, akik szintén küldik a RO-t! ... de van egy másik kérdésem: ..mikor az ár megjelenik a termék mellett és mellett azt mondja .. ingyenes szállítás ... vannak-e további szállítási díjak, vagy a megjelenített ár tartalmazza az összes szállítási díjat ?? Fizettek külön a kameráért az oktatóprogramban?
        Köszönjük!
        Üdvözlettel...

  • Témakörön kívüli ... készíthet valami oktatóprogramot egy programhoz vagy egy olyan webhelyhez, amely román nyelvű szöveget képes olvasni, valami hasonlót mutatva ezen a linken. " http://imtranslator.net/translate-and-speak/speak/english/# "(csak az szól, ami angolul olvasható.) Az egyetlen megoldás, amelyet találtam, hogy megy a google fordításba, hogy beillessem a szöveget oda, és románul kattintson a" Figyelem "gombra, a probléma az, hogy az ékezetes szomorúan kínos. és nem változtathatja meg a beszéd sebességét, mint a fenti link.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.