özön

Ebben a leírásban látni fogja, hogyan kell használni uTorrent, P2P torrent kliens, hogy nagyon népszerű.




Megjegyzések megtekintése (347)

  • Gyalogláshoz
    Ha mindenki elkezdené az oktatóanyagok letöltését a webhelyről, a pokolba kerülne, és a többi látogató nem tudná megnézni az oktatóanyagokat jó körülmények között.
    Mostantól kezdve az a személy, akit sajnálatos módon letölt az oktatóprogramok, örökre betiltja

  • Gratulálunk a csapatnak !!! Kiváló munkát végezzen! Kezdő vagyok, közepes felhasználó vagyok, és sokat segített nekem a sokat fejlődni! Kérjük, ragaszkodjon a beállításokhoz részletesen; néha nem tudtam, hogyan kell tovább cselekednem ... Néhányan azt mondják "De nem akarsz meghalni a szádban"!, .... de ez biztonságot nyújt !!! Jelenítsen meg sok oktatást az oktatóanyagokban, és ez tiszteletben tartja Önt. Ha tudod, talán hasznos lenne egy fájlkezelési útmutató. Cristi évek, boldog születésnapot boby, és növekszik az összes !!!!!!!!!!!

  • Gratulálunk a "fagyszál" bemutatója.
    Sajnos az ablak egy része rejtett maradt
    és különösen a beállításokban nem volt látható.
    Húzza az ablakokat az érdeklődésre számot tartó területre világosan látni.
    Talán térjen vissza jobb képekkel.
    Személy szerint jól csináltam, de mit csinálunk a többiekkel?

  • @Nicu: tesztet akartunk az oktatóprogramokban, azok felbontását módosítottuk, hogy megnézhessük, hogyan néz ki az oldal! és ezért a képet nem lehetett sikolni! Minden visszatér a normális szintre: Az oktatóprogram olyan, amilyennek lennie kell, a kép összes tartalma benne van, de ezeknek a teszteknek köszönhetően, és mivel kissé felvetettem a video oktatóanyagok egyértelműségét, a felbontás is megváltozott!

  • Könnyű boby_admin :) ... az egyik: megtanította nekik, hogyan kell ezt csinálni ... tudod, hogyan, nem adok több ötletet. kettő: Nem értem, miért lenne probléma egy videó oktatóanyag letöltésével kapcsolatban ... több magyarázat van; nem működik, amikor akar ... nem mindig keres valamit, főleg ha lépésről lépésre csinálja. Gratulálunk azért, amit csinálsz. Néhányat régóta ismertem, mások innen tudtam meg. Sok szerencsét. :)

  • @Remus: egész nap 3 napig beszélgettünk, mi lenne a probléma az oktatóprogramok letöltésében, ha havonta egyszer jelentkezik be, és nem követi azt, amit tárgyalnak, ez a 2. rész! De ez semmi ... elveszi és letölti ... és ha pénze lesz ... fel fogja kérdezni, hogy miért van pénze és miért nem mehetsz tovább az oldalra ... nézd meg ezt, mert több százszor arra kértük, hogy ne töltse le, mert megnehezíti a szervert, és a többiek már nem tudják megfelelően megnézni az oktatóanyagokat, a forgalom már nagyon magas, és ha letölti, akkor katasztrófa lesz ... és több száz euró számlát számít a szerverre nem fizet, ha nem tévedek! Tehát csupán a letöltést kell tennie, és mi lépéseket fogunk tenni Ön és a letöltő ellen! EGYÉRTELMŰ? Ha van környéki net, akkor normális, ha nem megy hálóba, amikor csak akarja! Valójában pontosan akkor kell mennie, amikor csak akarja, vagy akár nem is áll meg, mert csak te fizeted ki a számlát, és ő hozzád fordul, hogy pénzt kérjen, amikor a hold forog, igaz? Ismerje meg jogait és hagyja abba a szomszédsági hálózat kezébe kerülését, amely akkor megy, amikor akar, és hogyan akar! Ha továbbra is fizet előfizetést, akkor legalább megkapja azt, amit a szerződés biztosít, ha nem szünteti meg, és szépen elutazik egy másik céghez, Remus bácsi! Nem a mi hibánk, ha nem fog működni az Ön számára, és nem kell „térdelni” a szervert oktatóanyagok letöltésével, így jött hozzád!

  • Nézd, nem tudok aludni, itt voltam már és ... opaaa ... "a szájban" vették el. és ki által ... mit mondhatnék ... nem akarok bántani, de ..... ha ilyen hangon szóltam volna, akkor tudja, mi jön. Bevallom, letöltöttem néhány oktatóprogramot, de azt hiszem, este volt, amikor kevesebb a forgalom. ha nem tenném, akkor 30-szor megyek a webhelyre, és kíváncsi vagyok, nem ugyanaz ?! ... Nincs szomszédsági hálózatom, ez az rds-től származik. Nem is Bukarestből származom.

    javaslat: tegye meg a kívánt intézkedéseket, de csak bizonyos időtartamokra. például ha "elfog" valakit, aki "forgat" nagy forgalmi órákban, a számítógépet 3 napra be kell tiltani. túl drasztikus lenne az Ön által javasolt intézkedés ... "örökre tilalom".

    hogy okos és félelem nélküli ...: D

  • ha figyelembe vesszük, hogy erősen erős vagy ..... KÉRJÜK Mondd el, MIÉRT SZÜKSÉGEK SZÁMÍTÓGÉPMÉNYEK (lefagyasztja a képet), és MINDEN RENDELÉS NEM MŰKÖDIK MEG; CSAK, HOGY MINŐSÍTETTEK, KINDÍTHATOK. Így ez egy nappal történik, egy hét alatt, amíg megpróbálom. EZT VAGYOK. SZKENNELEM KAPCSOLATOS MEG A HASZNÁLATI RENDELKEZÉSRE, MEGJEGYZNI MEG KÖTELEN NEM TÖRTÉNTEK le. Nem gondolom, hogy VIRUS PT lenne. AMELYEK A TELJESÍTETT "SPAYBOT" -T ÉS NEM TÖRTÉNT MEG MEGTALÁLNI.

  • @Dany 75: Ennek több oka lehet ... Ugyanaz a probléma van a számítógépemmel! Itt vannak az okok: A processzort nem hűtik megfelelően ... időnként meg kell törölnünk a régi pasztát a hűtő és a processzor között, és új réteg pasztát kell adnunk neki a jobb hűtés érdekében. Ennek oka lehet az a forrás, hogy amikor a PC-t igénylik, nem tud biztosítani a nagyobb energiafogyasztást, nem tudom, mit mondjak ... az enyém ugyanezt teszi, és nem találok a hibát, de az enyém mélyen régi, 2001-ig ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.