A Torrent Search, a könnyebb torrent kereséshez szükséges szoftver - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogom bemutatni egy nagyon érdekes szoftver. Ez egy torrent kereső, amely lehetővé teszi számunkra, hogy vizsgálja meg az állami és magán nyomozó nyomozó külföldi. Ez az alkalmazás fut az összes Windows operációs rendszer, még a Linux, főleg Ubuntu vagy más Linux disztribúciók alapú Debian. Az alkalmazás nagyon könnyen használható, a lehetőségek kevés, de fontos, tudjuk szűkíteni a keresést, hogy a legapróbb részletekig: a fájl mérete, dátum hozzá, megvan a lehetőség, hogy kizárják az eredményeket ismétlődések szűrhető csak megmutassa torrents mag a legtöbb író csak torrentek amelyek pontosan a megadott név a mienk, vagy csak torrentek amelyek a megadott név. Mi is van egy video tutorial egy böngésző add-on for Mozilla Firefox amely lehetővé teszi számunkra, hogy vizsgálja meg a torrentek a több nyomozó egyszerre. Ha azt szeretné, hogy már az új helyszínen Torrent kereső amelyet a gombon érhet el "özön”Az oldal tetejéről. Ennek ellenére meghívom Önt, hogy nézze meg a videó bemutatót. Ne feledje, hogy ha van javaslata, panasza vagy kiegészítése, ne habozzon írni a megjegyzés rovatba, akkor is, ha a megjegyzés rovatban találkozik egy olyan felhasználóval, akinek problémája van, és Ön segíthet neki, ne habozzon megtenni, csak így tehetjük meg ezt a helyet jobb, találkozunk a megjegyzések részben!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (35)

    • Sergiu: Jó bemutató, ha kedves nekem segíteni 4 firefox a linux telepítése  

      Nézze meg a linux.videotutorial.ro Holnap egy cikket erről a témáról

  • 3 napig nem tudom megnyitni az oktatóanyagokat, amikor megpróbálom megnyitni, megjelenik a felkiáltójel. mi történik?

  • Nagyon jó tutorial, bv! Nekem is lenne egy kérdésem, keresgéltem a neten és nem találtam, lehet dvd filmről iso képet átrakni USB pendrive-ra és akkor ha beteszem a dvd lejátszóba akkor úgy fog lejátszani ha a DVD-ről lenne, vagyis a menüvel a film meg stb??? Van egy usb-s dvd lejátszóm de xvid-avi filmeken látszik a kis felirat és apám nem látja, nem zavar. Ha berakok egy DVD-t, nagyobb a felirat, de nem akarok DVD-t fogyasztani. Jelenleg a Media Subtitlerrel oldom meg a problémát - beteszem a feliratot a filmbe és kinagyítom - de szerettem volna tudni, hogy ez is így működik-e.

    • DumitrelNagyon jó bemutató, bv! Van egy kérdésem, kerestem a neten, és nem találtam, hogy le tudja fordítani a kép iso dvd film egy USB stick, majd, ha ragaszkodnak a DVD-lejátszót, hogy játszani, mint érted azt dvd menüvel film és stb? Nekem van egy DVD-lejátszó USB, de látja kis felirat xvid, avi filmek és taicamiu nem látja, nem bánja meg. Ha a DVD felirat nagyobb táska, de nem akarja használni DVD-ket. Jelenleg megoldani a problémát a Media Subtitler - felirat film táska, és növeli - de azt akartam, hogy tudja, ha valami balul.  

      Nem azt, amit szeretnénk, hogy dvd respectiv.Banuiesc próbált tenni a képet a DVD a botot, és látta, merge.Solutia nem biztosítja számomra az, hogy egy engedéllyel rendelkező professzionális szoftver WinX DVD Ripper Platinum 6.0 vagy WinX HD Video Converter Deluxe átalakítja felirat szerepel a lenyűgöző minőségét az Ön által kiválasztott DVD filmek tedd a botot.

  • maximális Vasile: Nem lehet megnyitni de3zile tutorials adok nekik nyílt jele jelenik exclamari.ce történni?  

    Telepítsen "non ie" flash lejátszót firefoxhoz, operához, chrome-hoz stb., a flash telepítése közben minden böngészőt le kell állítani.
    Ezután üres böngésző cache.
    Ha villog plugins olyan blokk, oprestele!
    Élvezze.

  • Szia. Én is telepítettem ezt a szoftvert, de nem tudom miért nem tudom integrálni a bitcomet dawload programjába. Nem találja a bitcomet-emet, és letölti az asztalra. Hogyan kell csinálni ?

    • Geta: Szia. Telepítettem a szoftvert, de nem tudom, hogy miért nem lehet integrálni a dawload'bitcomet ". Nem találom BitComet letölteni a descktop ULSI. Mi a teendő?  

      Ugyanez történik velem, nem tudok tenni utorrentu említette, hogy van egy rendszer 64bit

    • Seby:
      Ugyanez történik velem, nem tudok tenni utorrentu említette, hogy van egy rendszer 64bit  

      A szoftvernek automatikusan észlelnie kell a torrent klienst, és amikor rákattint erre a legördülő listára, meg kell jelennie, hogy később kiválaszthassa. Amint láttad, észlelte az uTorrentemet. Előbb a torrent klienst érdemes telepíteni és csak utána a torrent keresőt... Lehet, hogy ennek a szoftvernek a 64 bites rendszerekkel van a baja.

      Geta: Szia. Telepítettem a szoftvert, de nem tudom, hogy miért nem lehet integrálni a dawload'bitcomet ". Nem találom BitComet letölteni a descktop ULSI. Mi a teendő?  

      uTorrenttel is használhatod, ha nem tudod, hogyan kell használni, nézd meg, hogy van oktatóanyagunk róla. Meg is mutattam a tutorialban. A "Torrent" oldalunkon 2 oktatóanyag található az uTorrentről

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.