Texter, segítség szöveg és kód nagy sebességű beviteléhez - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni egy nagyon érdekes, ez az úgynevezett Texter, és segít nekünk beviteli dokumentumok, űrlapok, a böngésző, stb, a fény sebességét.
A Texter lehetővé teszi számunkra, hogy létrehozzunk egy adatbázist az összes olyan szóval vagy kifejezéssel, amelyet leggyakrabban használunk, vagy akár e-mail címeket vagy bármi mást, például ahelyett, hogy "hogy vagy?" Írást írunk elő, létrehozhatunk hosztstringet ezzel a mondattal és csak annyit kell tennünk, hogy megadunk neki egy személyazonosságot, mondjuk: "cmf", miután megírtuk: "cmf", és megnyomunk egy választott gombot (Enter, Tab vagy Szóköz), és kicseréljük a "cmf" -t a szövegre csinálod? "
Texter nagyon könnyen használható, rendkívül hasznos, akik küzdenek a kódot minden nap, hanem a kifizető hivatásos szerkesztők fogja használni Texter és akkor testre a szeretet.
Ebben a leckében videót mutattunk néhány példa, elvileg tudjuk be a hoststring minden: e-mail címét, e-mail aláírást, előre formázott válaszokat.
Letöltés Texter keresztül Lifehacker
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (40)

  • Amit látsz, Cristi 2 verzió, ha nem, hogy egy valami mást, ha nem kissé furcsa jó srác, és tudom, hogy valamit a fb. Majd meglátjuk, mit válaszolok gondolja, hogy jó, és ha engem május calumea keményen cersiunea 3, ha ez rendben van. Minden a legjobb :)

    • ASUS: Amit látsz, Cristi 2 változat, ha nem egy valami mást, ha nem kissé furcsa jó srác, és tudom, hogy valamit a fb. Majd meglátjuk, mit válaszolok gondolja, hogy jó, és ha engem kérdezel calumea nehezebb cersiunea 3, ha ez rendben van. Minden a legjobb :)  

      Dai a tűz?
      Marad a vízben?
      A türelem erény!

  • Cristi, a legszebb ex-lici, akinek van dikciója és világossága arról, hogy irigylésre méltóan beszéljen, mivel az oktatóanyagok esetében csak a tiszteletet ... nagyon érdekes és ez nagyon jó

    • kinoCristi legszebb ex [lítium-klorid van artikulációval és irigylésre méltó beszélni csak a konzultáció a tiszteletről ... nagyon érdekes és nagyon jó  

      Köszönöm, örülök, hogy tetszik.

    • DaKar18: Hogyan távolíthatom prog.?  

      Ez egy hordozható program, nem távolítja el, egyszerűen törölje a "Texter" mappát a programfájlokból, a programfájlokból (86), ha rendelkezik x64-tel.

  • Szia Cristi, kérlek, mondd meg, milyen mikrofont használsz ... nagyon jól hangzik, és bárcsak kihasználhatnám egy ilyen hangot. Nagyra értékelem, amit csinálsz. Bravó!

    • Andrew: Szia Cristi, legyen szíves mondja meg, mi mikrofont használ ... hangzik szuper jó, és azt kívánom, bárcsak magamnak egy ilyen hang. Nagyra értékelem, amit csinálsz. Bravo!  

      Azt mondtam, van egy egyszerű mikrofon integrált webkamera, ez mind a beállításokat, és a minősége a hangkártya.

  • Ehhez az AHK-t (Autohotkey) vagy az AutoScript-t használom. Ideális programozási nyelvek ehhez és általában a Windows folyamatok automatizálásához. Van egy fordító is, amely futtatható fájlt készít és készen áll ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.