Merevlemez-állvány átviteli sebességének tesztelése USB 3.0-n - videó bemutató

Helló barátok, ebben a bemutatóban bemutatok egy USB 3.0 állványt 2,5 merevlemezhez, amelyet az Inter-Tech / Sinan gyárt (nem túl ismert). Ezt a racket egy SATA merevlemezzel együtt használva meglehetősen gyorsan, sokkal gyorsabban beszerezhetünk egy külső merevlemezt, sokkal gyorsabban, mint bármelyik külső merevlemez az USB 2.0-n.
Múltkor megmutattam neked "Hogyan tudja egy külső merevlemez egy régi merevlemez egy olcsó állvány", Most olcsó fogaslécet fogunk használni, de sokkal gyorsabban.
Rack USB 3.0 Sinan termék ugyanazon az áron hasonló termékekkel USB 2.0. Ezen a ponton nem érdemes újra megjelenik 2.0 USB tárolóeszközök, USB 3.0 kínál, olyan sebességgel, hogy alig lehet figyelmen kívül hagyni. Természetesen, ha van külső, mint: webkamera, egér, billentyűzet, bluetooth stick, nem számít, ha az USB-vagy USB 2.0 3.0, nem igényel túl sok sávszélességet.
A teszt azt tette a végén a bemutató, hogy nagyon világosan a sebessége közötti különbség a két állványok. Egyértelművé tették, a konfiguráció azonos volt, kivéve az állvány az első teszt volt, USB 2.0 állvány és a második vizsgálat volt egy USB rack-3.0.
Ha szeretné, hogy csinál egy tesztet egy USB SSD telepítette a rack-3.0, kérjük, írjon nekem a megjegyzések rovatban.

Inter-Tech külső rack-Ár SinanPower GD-25621, USB 3.0 (Sokkal gyorsabb, mint a külső merevlemez)

Merevlemez külső merevlemez:

Seagate Momentus Laptop Merevlemez ST500LM012, 500GB, 5400rpm, 8MB, SATA 2

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (26)

  • Cristi érez semmilyen különbséget, ha a csatlakoztatott eszközök az agy, ha közvetlenül kapcsolódik a hátsó usbul 3.0 az alaplapon

  • PalAlexander:
    Cristi érez semmilyen különbséget, ha a csatlakoztatott eszközök az agy, ha közvetlenül kapcsolódik a hátsó usbul 3.0 az alaplapon

    Nem érzi-e különbség, amint valami csatlakoztatott hub azonnal érezhető a rendszerben. Speed ​​kiváló, valamint a perifériás választ. Egy minőségi hub.

  • Amikor elkészítetted az oktatást az USB 2.0 rack-el, eszembe jutott, hogy van egy laptopom egy HDD-vel, amely hiába ül (ssd-re cserélték), és vettem http://www.pcgarage.ro/rack-uri/spire/minipod-usb30/
    Mi nem tesztek okozott, és csak akkor hozzák CrystalDiskMark és HD tune.Pe usb2.0 kaptam a 33MB / s és usb3.2 körülbelül 93MB / s.Am az USB port az alaplapon még baza.HDD 5200 rpm Seagate Momentus csak 640 GB.
    Elégedett vagyok a rack-annak ellenére, hogy van egy külön tápegység használata Pho.
    Mint obs. ha van egy HDD, amit tehetünk, hogy egy külső HDD vásárol rack.Nu megéri vásárolni, és a merevlemez és a rack, mert ez olcsóbb, külső hdd cég.

  • Cristian Cismaru: Azt fogja csinálni, de jó lenne, hogy többszöri kérés, nem akarom, hogy untatni oktató, mint a.

    Egyáltalán nem unalmas, mutasd meg nekünk és a vizsgálati SSD, kérlek!

  • "Mindent szeretek az informatikai és technológiai kérdésekben, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat."
    Ahogy sokan mások, így a siker ezen az oldalon. Nagyra értékelem, hogy minden alkalommal, ha osztozunk új, vagy nem hasznos a mindennapi számítógép használat. Ha lóg valahol a neuronok, néhány információt a hardver, szoftver, vagy a régi vagy az új technika, amely leegyszerűsíti a munkám, vagy nyitott új távlatokat előtt a PC tudom mondani, hogy mi volt a győzelem. Én még mindig várja érdeklődéssel VIDEOTUTORIAL.ro útmutatók.
    Mivel az egészséges és szeretném, ha a legjobb!

    PS Az én szemszögemből érdekes lenne összehasonlítani az USB2-hez és az USB3-hoz csatlakoztatott SSD teljesítményét, elég sok olyan van, mint én, akiknek még mindig nem előnyös az USB3 és az SSD, és élőben szeretnék látni, amit "elveszítenek".

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.