Fekete téma a Whatsapp számára - WhatsApp Dark Beta

Whatsapp fekete téma

Mi a WhatsApp fekete téma bemutatója?

Ebben az oktatóanyagban a WhatsApp fekete témája egy új beállítás, amelyet a WhatsApp üzenetküldő alkalmazás bétaverziójában vezettek be. Ezzel a beállítással megváltoztathatja a normál témát, amely világos színű, és amely zavarhatja a szemet, különösen éjszaka, olyan sötét témával, amely megvédi a szemét, miközben az alkalmazást éjszaka vagy éjszaka használja. sötét szobák, például mozik, színházak stb.

Mit kell tennie, hogy egy fekete téma legyen a WhatsApp számára?


Annak érdekében, hogy megkapja ezt a beállítást, amely aktiválja a WhatsApp sötét témáját, be kell szereznie a WhatsApp béta verzióját, és ehhez kipróbálnia kell magát a következő címen:

https://play.google.com/apps/testing/com.whatsapp

A tesztelés után mindössze annyit kell tennie, hogy megkeresi a WhatsApp béta alkalmazást, amelyet a Play Áruház-keresés gyűjt.

Mi a teendő, ha nem kapjuk meg a WhatsApp béta tesztelőt?


Ha nem vesz részt a WhatsApp béta tesztelő programjában, és továbbra is a fekete témát akarja a WhatsApp alkalmazásban, akkor közvetlenül telepítheti a WhatsApp béta apk alkalmazást.


Link letöltése WhatsApp Beta (fekete téma a WhatsApp számára)

Töltse le a WhatsApp béta verziót

A Sötét WhatsApp mód aktiválja a fekete témát a WhatsAppon

  1. Lépjen be a WhatsApp alkalmazásba 2. Beszélgetések 3. Téma
    Három lehetőség van:
  2. Az akkumulátor-megtakarítás beállítása 2. Világos 3. Sötét (ez a fekete téma a WhatsApp-ban)
    Ha a 2. és a 3. opció könnyen érthető, akkor tudnia kell, hogy az 1. lehetőség (az akkumulátor megtakarítása érdekében) az, hogy a téma hogyan változik automatikusan, az Android akkumulátor-megtakarítási beállításaitól függően.

Hasonló oktatóanyagok (sötét téma….)

  1. Sötét mód engedélyezése Google Chrome Android
  2. Hogyan lehet bekapcsolni a sötétben a Facebook Messenger-en
  3. Sötét mód engedélyezése Youtube és az új felület anyaga
  4. Hasznos beállítások a Chrome zászlókkal - az Androidon elrejtve
  5. Egyszerűsített megjelenítés a sötét móddal rendelkező hirdetések nélkül a Chrome Android rendszeren

WhatsApp Beta Dark video bemutató




Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (5)

  • Helló! Tudom, hogy nem kellett volna ide írnom, nem erről szól a bemutató, de nem tudtam, hol. A jövőben oktatást készíthet az RCS új huawei ONT-jéről. Nemrég váltottak száloptikára, és van néhány korlátozásom, mióta telepítették ezt az ONT routert. Van egy MW2 játékom gőzzel, és mivel rám tették ezt az útválasztót, láttam, hogy már nem lehetek gazda, megjelenik a játékban a multiplayer részben (szigorúan nat), és amíg nem váltok rostra ezzel az útválasztóval a tp-link routeren, nat nyitva. Megvan az eredeti Windows 10 pro 64 bit, és az interneten kerestem, hogy miről szól a játék, néhány zárt portról szól, de a Windows-ban a játéknak joga van minden porton átjutni. Tehát mit akadályozna ez az új útválasztó? Ha a jövőben tudna csinálni egy oktatóanyagot erről az útválasztóról az rcs digi-ről és a helyes beállításáról, jó lenne. Különben is, köszönöm az összes oktatást, amit értünk készített.

  • Köszönjük, hogy a WhatsApp Messenger tesztelőjévé vált.
    De a WhatsApp Messenger alkalmazástesztelő programja elérte a maximális tesztelők számát, akik részt vehetnek, és többé már nem fogadnak el másokat.

  • Telepítettem a béta verziót a linkből, ez 2.20.16, probléma nélkül működik. Köszönjük!

  • Üdvözlet, Cristi! Meg tudod mondani, vagy leckét készíthetek, ahol megváltoztathatom a nevemet, a YouTube-on lévő nevet a Linkből, pl mivel veled van, felhasználó / VideotutorialR0, mindent zöld aktiváltunk a Csatorna / Állapot és funkciók segítségével, több mint 20.000 XNUMX előfizetőm van. Köszönjük!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.