Az NVIDIA-tól származó párhuzamos feldolgozáshoz szükséges Cuda technológia a Badaboom alkalmazással foglalkozik - HD videó bemutató

Ebben a videóban a leckében lesz egy forradalmian új technológia, által kidolgozott nvidia, ez CUDA párhuzamos feldolgozási technológia lehetővé teszi, hogy használja a videokártya, hogy nehéz feldolgozási feladatok a rendszerben, így áll a óriási terhet ró a vállára a processzor.
Badaboom ™ vesz alapvetően más megközelítést video formátum átalakítása más megoldásokat.
A processzor nagy teljesítményű konverziós formátuma helyett a GPU-ban végzett párhuzamos feldolgozást tömegesen kihasználja az NVIDIA Cuda technológiája.
Segítségével a hatalom a GPU, a szükséges időt a videó konverzió alacsony. Mint egy bónusz, akkor a CPU a mindennapi feladatokat, mint például e-mail és az internetes böngészés. Bárki élvezheti a gyors közötti konverzióra videó formátumot, beleértve az AVC-HD.
Jött kódolás révén a végén a korszak CPU, hogy fogyaszt sok időt és erőforrást, amelynek során tudtam csinálni szinte semmit a PC-vel.
A Badaboom ™ Media Converter gyors és egyszerűen használható, emellett magas kimeneti minőséget (akár 1080p!) Biztosít a videók hűségének és tisztaságának megőrzéséhez. * Bemeneti video formátumok - MPEG2, H.264, RAW *, HDV, AVCHD, MPEG1, WMV, VC1, DivX, Xvid
* Bemeneti audio formátumok - AC-3, MP2, PCM, AAC
* Beviteli fájltípusok -. M2v,. Mpg,. VOB,. * Avi,. TRP. Ts. M2t,. M2ts,. Mpeg,. MTS. Lila. Mp4,. MKV. Wmv **
* Támogatott bemeneti felbontás - 1920 × 1080 és kevesebb
* Kimeneti támogatott video formátumok - H.264 (MP4) alapállapot-profil, H.264 (MP4) fő profil
* Audio formátum kimenet - AAC-LC (2 csatorna)
* Támogatott kimeneti felbontás - 1920 × 1080 és kevesebb
* Hardver kompatibilitás - A Badaboom kompatibilis az összes CUDA-kompatibilis NVIDIA GPU-val, amelyeket az NVIDIA webhely ismertet (a Geforce 8-as sorozatától egészen a gtx-ig, Tesla, Quadro).
* Szoftverkompatibilitás - A Badaboom jelenleg csak a Microsoft Windows rendszert támogatja. A Windows Vista 32, a Windows Vista 64, a Windows XP 32 és a Windows XP 64 támogatottak
Ez a leírás Badaboom videó HD (High Definition) első alkalommal Romániában.

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (51)

  • Salut.Am a probléma, nem megyek bemutató, azt mutatja nekem, lejátszás és szünet gombokat dc nem tudom, reinstalled a böngésző (OPERA 9.6) végig, én megváltoztatta a böngésző (MOZILLA 3.4) mindegy minden 7 Explorer módja annak, hogy a probléma?

  • @danezu:
    Nincs több lejátszás és szünet gombot, mert áttért a másik formátumra.
    Nem probléma, hogy akkor végre video oktatóanyagokat már nem rím fázis megrendelések, megrendelések jelennek meg csak a start után tutorial.

  • De hol, hogy elindítja a tutorialban kattintson rá, és térjen át egy másik helyszínen, hogy nem tudom eu.Explicami incarca.Poate

  • @danezu: kicsit türelmesebb ember kell lenned..mikor az oldalra dob, akkor egy kicsit tovább kell várnod! nem csak néhány másodpercig ... egyszer csak 2 percet vártam, akkor a fekete háttér közepén megjelenik egy kép, amelynek közepén a Lejátszás gomb jelenik meg, add meg, és nézd meg az oktatóprogramot! lehetetlen, hogy ne menjen hozzám, akinek a számítógépe baj van, 800MHz-es radeon videokártya-processzorral és 384 RAM-mal, és ez nem megy hozzád ... csak türelmesnek kell lenned ... mindig azt akarja, hogy minden villanás alatt történjen ez nem lehetséges! itt az adatátvitelről van szó, hogy olyan online filmet láthassunk, amely nem a számítógépen van, és amelynek van egy bizonyos puffere, amíg el nem éri Önt, és ... sokat kell magyarázni, de nem tudom, hányan értenék meg ... plusz ez a HD hűségről szól, ami .. nem tudom, hogyan mondjam el neked a neten keresztül, hogy megnézhesd a HD-t, ez elég kényes kérdés, tehát

  • Ok igazad van Adriane, hogy mit mondott, de én ültem, és nem tett semmit 5 perc az én 13 éve meguntam vár: D.

  • @danezu: az Aviraról bemutató, valamint a riasztási zónákról szól! ha összeteszi őket, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy más beállításokkal kell rendelkeznie! csak nem tesz vírusokat víruskeresővel azzal, hogy vitatkozzanak ... a tűzfal egy, a víruskereső pedig egy, egyébként úgy állítja be, hogy mindegyik működni fog a munkájával ... nincs konkrét beállítás, az avira-t állítja be, mint az oktatóprogramban a avira és riasztási zónák, mint az oktatóprogramban riasztási zónákkal, hogy megtalálják őket, írják be a keresést a jobb oldali "avira" mezőbe az avira bemutatójahoz és "riasztási zónák" a bemutatóhoz riasztási zónákkal!

  • Hello I követte a bemutató, és jól jönne minden, amit mutatott, de pontosan tudom, hogy milyen videó kártya és nem képviseletében a lekérdezés sistem.V hálás lenne, ha elmagyarázzák, hogyan kell megtalálni a a aceasta.Mentionez én lezárt házban, és nem látom, mi van benne.
    Előre is köszönöm!

  • @Nelutu: lásd k: van egy bemutatónk az Everestről, írjon a jobb felső "everest" kereséshez, annak segítségével megtudhatja, hogy milyen alkatrészei vannak a számítógépen, teszteket végezhet és még sok minden mást, megtudhatja, hogy melyik aljzat van a processzoron ... figyelmesen nézze meg az oktatóprogramot ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.