CUDA párhuzamos feldolgozási technológia NVIDIA fel a munkát a kérelem Badaboom - HD videó bemutató

Ebben a videóban a leckében lesz egy forradalmian új technológia, által kidolgozott nvidia, ez CUDA párhuzamos feldolgozási technológia lehetővé teszi, hogy használja a videokártya, hogy nehéz feldolgozási feladatok a rendszerben, így áll a óriási terhet ró a vállára a processzor.
Badaboom ™ vesz alapvetően más megközelítést video formátum átalakítása más megoldásokat.
A processzoron lévő erőteljes átalakítási formátum helyett a tömeges párhuzamos GPU feldolgozást az NVIDIA Cuda technológiáján keresztül kihasználják.
Segítségével a hatalom a GPU, a szükséges időt a videó konverzió alacsony. Mint egy bónusz, akkor a CPU a mindennapi feladatokat, mint például e-mail és az internetes böngészés. Bárki élvezheti a gyors közötti konverzióra videó formátumot, beleértve az AVC-HD.
Jött kódolás révén a végén a korszak CPU, hogy fogyaszt sok időt és erőforrást, amelynek során tudtam csinálni szinte semmit a PC-vel.
Badaboom ™ Media Converter gyors és könnyen használható, ráadásul kiváló minőségű kimenet (legfeljebb 1080p!) Annak érdekében, hogy pontos és tiszta videókat. * Input video formátumok - MPEG2, H.264, RAW * HDV, AVCHD, MPEG1, WMV, VC1, DivX, Xvid
* Beviteli audio formátumok - AC-3, MP2, PCM, AAC
* Beviteli fájltípusok -. M2v,. Mpg,. VOB,. * Avi,. TRP. Ts. M2t,. M2ts,. Mpeg,. MTS. Lila. Mp4,. MKV. Wmv **
* Beviteli felbontások - 1920 1080 × és alatta
* Kimeneti videó formátumokat támogatja - H.264 (MP4) Baseline Profile, H.264 (MP4) Fő profilja
* Output audio formátumok - AAC-LC (2 csatorna)
* Kimeneti állásfoglalások - 1920 1080 × és alatta
* Hardver kompatibilitás - Badaboom kompatibilis minden CUDA engedélyezett NVIDIA GPU-k, amelyek leírását az NVIDIA helyben (a sorozat, hogy tegye fel 8 GeForce GTX beleértve Tesla, Quadro).
* Szoftver kompatibilitás - Badaboom jelenleg támogatott Microsoft Windows csak. A Windows Vista 32, 64 a Windows Vista, a Windows XP és a Windows XP 32 64 támogatott
Ez a leírás Badaboom videó HD (High Definition) első alkalommal Romániában.

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. beb3_mykk - mondta

  Szuper jó >>>>! További jó munkát!

 2. danezu - mondta

  Salut.Am a probléma, nem megyek bemutató, azt mutatja nekem, lejátszás és szünet gombokat dc nem tudom, reinstalled a böngésző (OPERA 9.6) végig, én megváltoztatta a böngésző (MOZILLA 3.4) mindegy minden 7 Explorer módja annak, hogy a probléma?

 3. @danezu:
  Nincs több lejátszás és szünet gombot, mert áttért a másik formátumra.
  Nem probléma, hogy akkor végre video oktatóanyagokat már nem rím fázis megrendelések, megrendelések jelennek meg csak a start után tutorial.

 4. danezu - mondta

  De hol, hogy elindítja a tutorialban kattintson rá, és térjen át egy másik helyszínen, hogy nem tudom eu.Explicami incarca.Poate

 5. Adrian - mondta

  @danezu: Meg kell egy kicsit türelmes ember .. ha dobja az oldalon várnia kell egy kicsit! nem csak néhány másodperc ... Megvártam, amíg 2 percet, majd ha egyszer megjelenik a közepén egy fekete háttér kép, hogy a Play gombra a középső birodalom, és nézd meg a bemutató! lehetetlen, hogy ne menjen, hová megyek, hogy a PC fejét jaj a Radeon 800Mhz procesoru és 384 ram, és nem működik az Ön számára ... csak kell legyen türelemmel ... Én mindig akarom, hogy minden megtörténhet azonnal nem! adatátvitel arról, hogy a filmet itt online számítógépen ez nem te vagy, aki egy bizonyos puffer elérni, és ... nem lenne sokkal megmagyarázni, de nem tudom, hogy sokan érteni ... és ez egy meglehetősen HD .. nem tudom, hogyan kell mondani a net, hogy HD elég kényes dolog, így a türelem

 6. danezu - mondta

  Ok igazad van Adriane, hogy mit mondott, de én ültem, és nem tett semmit 5 perc az én 13 éve meguntam vár: D.

 7. danezu - mondta

  És majdnem elfelejtettem azt akartam, hogy a bemutató a beállításával AntiVir. Avira + ZoneAlarm.

 8. Adrian - mondta

  @danezu: Avira bemutató közel azonos, és a Zone Alarm! ha őket össze, nem jelenti azt is, hogy más beállításokat! Csak nem tesz Antivirus Antivirus vitatkozni ... firewal és a víruskereső csinálni, hogy egy másik, de te menj én meg minden ember a maga ... van egy beállítás, mint a bemutató meg Avira Avira és Zone Alarm mint a bemutató zóna riasztást, hogy megtalálja őket írása a keresőmezőbe, hogy a megfelelő "Avira" bemutató az Avira a "zóna riasztás" riasztási zóna a tutorial!

 9. Nelutu - mondta

  Hello I követte a bemutató, és jól jönne minden, amit mutatott, de pontosan tudom, hogy milyen videó kártya és nem képviseletében a lekérdezés sistem.V hálás lenne, ha elmagyarázzák, hogyan kell megtalálni a a aceasta.Mentionez én lezárt házban, és nem látom, mi van benne.
  Előre is köszönöm!

 10. Adrian - mondta

  @Nelutu: k látunk egy tutorial Everest írjon ki a jobb oldalon, hogy keressen "Everest" segítségével megtudhatja, mely összetevői a PC tehet tesztek és a több, akkor megtudja, milyen soket jobban megnézed a CPU ... bemutató ...

 11. bobo - mondta

  go "szőrme"! csak húzza a processzor - Van egy 5000 + AMD X2, és ez nem a "fáradt", hogy nem más proguri profilt.

  Olyan k húzza a video kártya, amely sacadeaza kép, de ügyészek "marad egy kávé ... ;)
  hasonló proguri videohívást konverzió procesoru eltört a "két - az első csepp az alapvető nem 100%, és a számítógép vált szinte semleges.

  jó munkát srácok! Köszönjük!

 12. @bobo:
  Ez a program csak a hangsúlyozása video kártyát, ha az eredmények jönnek ki jól, miután hangsúlyozta videokártya futhat egyszerre, és FurMark stressz Everest processzor és a memória, és nem úgy kell, hogy legyen ideje a kávé processzor.
  Elvileg kell tesztelni először evett borítani alkatrészek külön-külön, és a végén, ha minden jól viselkednek indíthat vizsgálatokat minden komponens egyszerre 2 - 3 óra tartsa szemmel a hőmérséklet, és ha nem lesz kritikus megszakítás mindent, és - veszel hűtők jobb vagy hatékonyabb forrás.
  Körű kipróbálására my borítani helyén három óra működési idő FurMark stressz és orthos és az Everest video processzor, chipset, RAM, mind a maximális beállításokkal.
  Én személy szerint nagyon szeretem, hogy a teljesítmény növelése határain túl az alkatrészek, sikerült növelni a teljesítményt a Core Duo a 2 8200 2600 a Mhz a Mhz 4850 Persze, hogy van egy forrás 750 900 w és W névleges maximális terhelés 60 jelenlegi erősítő egy sor emlék ADATA XPG extrém hűvösebb 800 x a mikron chips jó sorozat, van egy tuniq torony hűvösebb, súlya csaknem 120 1 kilogramm készült réz-és alumínium lamellák.
  Nem, hogy a pénzt nem lehet, hogy a mi játék a mi kis lélek, te egy jó forrása a több évig gond nélkül, ha meg kell vásárolni egy hűvösebb, így akkor is, ha módosítja a CPU hűtő tartod, azt azt mondják, hogy ezek nem erkölcsi alkatrészek öregszik, mint processzor vagy a memória, kivéve, hogy egy jó mosoly kevesebb energiát fogyaszt, a rács a fogyasztás aktívan szabályozzák a normális forrást, ha fogyasztott 400w és hűvösebb Legjobb kínál csendes, nem május gijie számítógéphez, spin egy hangot jelölő erejét.
  Miért nem kap többet a komponens?

 13. beb3_mykk - mondta

  HMZ CRD k, így a video kártya támogatja: D .... akum nus milyen mértékben ...

 14. radu77 - mondta

  Nagyon jó program, kár, hogy nem támogatja a több formátumot, mint például: MVI.Poate a jövőben, vagy, hogy a fejlődés, hogy hogyan mentünk tehnologia.Intotdeauna azokat az Nvidia úgy tűnik, jobb, mint az ATI

 15. Ionel - mondta

  A legjobb program csak kár, hogy 30 napos próba

 16. Mihai - mondta

  Hello. Ha veszek egy új videokártya kell kapok a forrás? ..?

 17. boby_admin - mondta

  @Mihai:
  Attól függ, persze, és milyen video kártya dönt, hogy megvásárolja
  Grafikus kártya a piacon, jó és kevésbé jó
  Ha ez az új, nem jelenti azt feltétlenül, hogy jó legyen
  mondja meg, mi a költségvetés, és tudok ajánlani egy videokártya egy nagyon jó ár-minőség arány
  Vannak lapok, amelyek elégedettek kevesebb energiát most attól függ, hogy milyen video kártya dönt, hogy megvásárolja

 18. Kösz srácok

 19. xxVIRTUALxx - mondta

  tutuorial, hogyan kell letölteni a windous és sinstalaza Totó a DRVAR? Ha nem, hogy egy?

 20. Adrian - mondta

  @xxVIRTUALxx: Van egy tutorial, hogyan kell letölteni torrentet (torrentet megtalálni és Windows) nem tehettem külön bemutató letöltése is illegális a Windows, és a Windows nem ingyen pénz, Ala Torrent kalóz! Tutorial, hogyan kell telepíteni a Windows már írása a keresést, hogyan kell telepíteni a Windows XP illesztőprogramok CD van nekik, amikor megvásárolta a PC, ha volt újra kell adni az egyre 3 4 cd oldalak vezetők és a további szoftverek a fórumon ... hogy megtalálják a konzultáció könnyebb írjon ki a keresési jobb felső téged is érdekel, és nyomd meg az Entert, vagy menjen a playlist rész, ahol tettem egy lejátszási listát a tutorials ezen az oldalon !

 21. Wolfyz - mondta

  Nero Move it sikeresen megfelel erre a célra, mert az intuitív interfész és a képesség, hogy gyorsan átalakítani video, audio és fényképek. Örülünk, hogy az NVIDIA GPU-k és CUDA architektúra lehetővé teszi több millió a felhasználók élvezhetik az új élmény Nero

 22. Paul - mondta

  Azt mondom, hogy minden jobb bármilyen videó convecter

 23. Mihai - mondta

  Bébi admin szeretnék venni magamnak egy lemezt, 350 roni gondolkodás Nvidia GForce 9600 nem lehet kevesebb memóriát 512Mb, 256biti, és a nagyobb sávszélességet .. itt tette a konfiguráció:

  CPU típusa DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz (9 200 x)
  Alaplap neve Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, PCI-E 1 x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, video, Gigabit LAN)

  Videokártya Intel ® G33 / G31 Express Chipset Family (128 MB)
  3D Accelerator Intel GMA 3100

  Memória bővítőhelyek:
  DRAM Slot # 1 2 GB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
  DRAM Slot # 2 2 GB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

  Tápegység 500W
  AC: 230v / 500Hz

  És még egy dolog, amit Érdekelne: videokártya segítségével web teljesítő?

  • windows769 - mondta

   A másik dolog, engem érdekel: teljesítményű webes videokártya segítségével

   Lehet, hogy inkább 50 500 HZ és HZ-ii 230 volt az 60 HZ.

 24. @Mihai:
  Hogy őszinte legyek, azt hiszem, hogy függetlenül attól, hogy a videokártya nem tud választani, hogy élvezi a teljesítményt, hogy a számítógép nem a stabil alapot, hogy
  Ha kíváncsi a véleményemre, azt ajánlom, hogy vegyél egy videokártya ATI, és mondom ezt, mert ez az a cég, amely a legjobb ár-érték az adott pillanatban.
  Tud vásárolni és legmenőbb video kártyát, ha azt szeretné, hogy azt a rendszer, nem hiszem, hogy képes futtatni játékokat nagyon új a tisztességes felbontást.
  Ahhoz, hogy a kérdést: "Érdekelne: videokártya segítségével web teljesít? Nem értem pontosan, mit jelent
  Ha azt szeretné, választ elég Kérem ismételje ezt a kérdést, mert nem értem, mire gondolsz.

 25. Mihai - mondta

  Elnézést, de nem igazán érti a problémát a "létrehozása érdekében" (Őszintén szólva úgy gondolom, hogy függetlenül attól, hogy a videokártya nem tud választani, hogy élvezi a teljesítményt, hogy a számítógép nem lehet stabil, rá)

 26. Adrian - mondta

  @Mihai: Milyen Boby akartam mondani, hogy az alaplap chipset az alapon, mert rossz technológia nem számít, milyen videokártyát vedd fel a lemez nem lesz a "támogató" a PC, mint egy egész darabonként és megköti az összes alkatrész copun PC teljesítményét ... Számvevőszék, mint próbál épület egy gyönyörű villa egy alapítvány, amely az egész összeomlás egy alapítvány instabla, rosszul csinálják ... azt képzelni, hogy az összeomlás nem stabil alapot a tányéron és a villa lesz az alapja a fórumon ezt a videót! earga Mint jól kell még kötni egymással, stabil és mindig valami új generációs összetevők segítségével ... A szegény régi alaplap nem segít egyáltalán!

 27. Mihai - mondta

  Úgy értem ... ha ajánlani egy alaplap a konfigurációt? Gondoltam itt egy ASUS 9600
  "Http :/ / www.pcgarage.ro/placi-video/asus/geforce-9600gt-mg-512mb-ddr2-256-bit/"

  de most nem nustiu mit tegyek .. mentem vágy videokártya ...

 28. Mihai - mondta

  Sajnálom .. Tettem a rossz kapcsolat cela nekem Jézus .. így ez a videokártya akartam ...
  "Http :/ / www.pcgarage.ro / placi-video / ASUS / geforce-9600gt-512mb-ddr3-256-bi"

 29. Mihai - mondta

  Nem értem, hogy miért, mi indifirent videokártya veszek, hogy csak nem fog jobb teljesítményt? Egyébként továbbítja a monitor videokártya .... és minden attól függ, hogy játék közben nem?

 30. Adrian - mondta

  @Mihai: nem minden! Mit akarsz nehéz mondani, és magyarázni a megjegyzés mezőbe ... olyan szakkönyvek, ahol lehet olvasni, hogy a PC-n, és mi az összetevők között! Már említettük, hogy működik, mint egy egész darab kötődik egymáshoz! A csirke gumik semmi kovácsok nem gyorsítja motor ferrari ha Dacia! Senki sem gondolja így! parancsok és kap impulzusokat többi alkatrészt, így ő csak "lefordítani" jeleket, és játszani őket iamgine! Lehet, hogy a legforróbb videó kártyát, ha a tiéd régi procesoru lemez generáció a régi, és a lassú feldolgozás automatikusan Vehe ... ha nem procesoru és a többi komponens időben és gyors információt a video kártyával játszani? Jocu a HDD, a rajta olvasható a processzor és a RAM, akkor procesoru alkatrészek utasítást, mit kell tenni ... hogy ez egy jó magyarázat! Mint mondtam, ha azt szeretnénk, hogy megtanulják, hogyan a PC keresést, és meg fogja találni!

 31. Adrian - mondta

  @Mihai: A videokártya nélkül Restu alkatrészek nulla! Telepíti és jocu nehéz nem videokártya videokártya ... csak egy fordító, csak játszani ... a AFCI egy hangszóró / hangszóró, ha nem az, amit csatolni? Kivéve, ha van egy magnót fog játszani diguzoru ez? Tehát itt, bár ez nehéz, ha nincs kemény videokártya nem jelenik meg semmi procesotu nem ad parancsot a videokártya nem lát semmit ... Tudom, milyen keményen kap abból, amit Elmagyarázom ...

 32. Mihai - mondta

  felejtsük el, hogy régen ... és mégis azt akartam, hogy tudja, mit kell változtatni, most, hogy lehet kapni alaplap AMI engem? általában változtatni a CPU vagy az alaplap?
  Köszönjük, hogy Adrian és Boby!

 33. Adrian - mondta

  @Mihai: Lemaradtam valami nagyon importand azt hiszik, hogy akkor vegye fel a telefont ... de úgy látom, hogy nem elégedett ... itt a helyzet ..., hogy a kapcsolatok összetevők között az alaplapi lapkakészletek (mint te a vásárolni külön cserélni őket ) egy sudbridge és az északi híd (az angol nem az én világom a "híd" északi és a "híd" déli híd, és most ... végre ...), ezek a chipkészletek kompatibilisek a gyenge régi nem kötelező, és nem fog csatlakozni komponens Nos, ez olyan, mint küld egy levelet valakinek és postasu berúgni, és veszít, vagy rajzolni időben átadni a levelet, és nem érkezik meg időben, ahol ... ezért itt van a chipset, hogy csatlakoztassa a darabok hatékonyabb, annál jobb ... mint mondtam ... ezek nem olyan dolgok, lehet magyarázni egy megjegyzést! Ha szeretne egy játék PC, hogy majd jól megy, akkor változtatni az egész rendszer ... kevesebb hardu ... és a ház (hogy abban az esetben, ha az alaplap, hogy vásárolni fog olyan nagy, és jön az esetben már ai)

 34. Adrian - mondta

  @Mihai: Képzeld el, chipset az alaplap e postasu az ütemet, rozzant, öreg ... ez nem fiatal, és vezetett egy "levél" (információ, adat, utasítás) a componente.tu akkor is, ha kap egy nagy teljesítményű processzor, A videokártya chipset teljesítménye korlátozott lesz! Boby, és azt akarta, hogy azt mondják, hogy az alaplap nem szilárd alapot az a videó kártya ... akkor tedd a sok, és minden ajtó postás, neki mi a teendő, ha ez a régi? Ismét villa fenti példában itt ... épít egy kastély egy alapítvány összeomlása ... nem ad morzsolódik, és tettél? szóval ... mindent megváltoztat, alap, alapítvány (a fórumon alapon), és épít (vásárolni alkatrészeket) végétől azonban figyelembe anyagok (komponensek db) modern, erős, tartós, mint az épület, hogy álljon fel (mint a PC hogy menjen jobbra, hogy ne korlátozzák az alaplap Basic)

 35. Mihai - mondta

  igen .. tudom .. köszönöm szépen a segítséget!

 36. ioanabv96 - mondta

  Igen, és van egy probléma, amikor telepítve Badaboom és telepítés megkezdéséhez megjelent nekem egy üzenetet adtam, és átadta az OK, majd újraindítás után újra elkezdtem telepíteni, és nem tudok dolgozni, többé miatt a program a számítógép 4 és 3Ghz Pentium processzor, de én már nem megy programot.

  További információért forduljon [Email protected]

 37. neaion - mondta

  Nagy nagy sebességgel! A kiváló sebesség dekódolása MKV kimeneti formátum csak 720p.Pacat Mp4 ..... Csak kell egy banális klasszikus mpg Pal felbontású 720 × 576.Insa nagy konvertálás sebessége kielégítő (a 1h a film szinte 2h) több kényelmetlenséget hiánya lehetőséget más formátumok mellett mp4.De különböző "Badaboom" Úgy tűnik, kifejezetten konvertálni DVD hordozható formátumok, mint Badaboom mp4.Sa remélem következő verziók tartalmazzák frissítéseket kódolására más formátumban.

  Zsolt. Köszönöm a bemutató

 38. Köszönöm, hogy van egy nagyon jó kártyát!

 39. Bulgac - mondta

  Megy nagyon bine.BRAVO

 40. windows769 - mondta

  Csak 220 volt HZ-II 50. HZ.

 41. windows769 - mondta

  átlagos vér hüvelyesek és 50.000 de egyébként lehet vágni három nullát jelent, és úgy 50 HZ eltűnik egy bizonyos dalt mp3 ha egy transzformátor, és növelheti a HZ-II, III növelheti legfeljebb csak azt jelenti 48.000 48 HZ HZ .

  • Ratzoiu - mondta

   átlagos vér hüvelyesek és 50.000 de egyébként lehet vágni három nullát jelent, és úgy 50 HZ eltűnik egy bizonyos dalt mp3 ha egy transzformátor, és növelheti a HZ-II, III növelheti legfeljebb csak azt jelenti 48.000 48 HZ HZ .

   Csak aberrációk mondani a barátok. Ön rendetlenség elektromos szabványok monitor frissítési gyakoriság és frekvencia egy dalt.
   1 - 50 Hz a szabvány frekvencia-feszültség 220 230V
   2 60 Hz gyakori 110 feszültség V kapható az USA-ban és Ausztráliában
   3 - világosan kifejezni, mit jelent az utolsó megjegyzést, mert senki nem tud semmit. Ha a külső a fogalmak nem ad a véleményük az iratok nélkül. Good Vibes.

 42. windows769 - mondta

  És ha tudni akarod ba mam nem vagyok utalva ratoiule HZ-II monitorok vagy video kártya a jelenlegi és a feszültség, amit használunk, hogy ma van 220 V, és ha még mindig szeretné tudni, hogy valami újat május, nem Azt akarom, hogy nagy destep elfelejtette a hatalom a számítógépet, hogy milyen feszültség írni, és ha úgy látja, az írási feszültség V 230 amely 60 HZ azt jelenti, hogy a forrás készült, hogy ellenálljon egy áramszünet, vagy többlet villamosenergia-hálózat, és nem csak, hogy forrásokat 230 V készülnek, és képes megtenni egy borítani: CPU, videokártya, memória, stb. Szóval ez volt minden, amit mondott, és azt hiszem, azt hiszem, világos voltam, és javítsa ki, ha nem jó, azaz nincs semmi köze.

 43. windows769 - mondta

  És különben is, hogy azt hiszem, nem csak az Egyesült Államokban és Ausztráliában használt feszültség 110, de azt hiszem, szeretem a japán 110 voltos feszültséggel és impulzus nem hiszem, 60 50 vagy HZ és kevésbé értelmet 50 HZ

 44. Ratzoiu - mondta

  @ Windows769: Igazad van, hogy írjon a forrás PC 230 60 Hz V. De az írás és 110 50 V és Hz-en. Források menni bárhol a világon, függetlenül attól, hogy a technológia épülnek hálózatoknál. Szóval kapcsolatban volt 230 50 Hz-es frekvencia kapcsolódó 110 60 voltos Hz-en. Forrásai építés ellenállni ellenállni feszültség ingadozása, különben nem lenne gazdaságos. Források, épülnek a tuningolás, forrásai minőségű alkatrészek. Milyen változik az áramerősség a forrás: feszültség, hogy 12 V. Tehát, ha egy komponens szükséges áramforrást növeli az áramerősség a vezeték.
  Remélem, tisztázódik végül a munka. Jó nap.

 45. ionutz - mondta

  Hello. először köszönöm a bemutató,

  Nekem van egy olyan rendszer (CPU E6500 2,93 Gh / 2Gb ddr2 / videó GT 9500 leadteck px), amit használni teszi videó az Adobe Premiere. Azt akarom tudni, hogy a CUDA én megfizetek gyorsabb processzor vagy CUDA ajánlott csak gyengébb

 46. Mircea - mondta

  Ott vrun szoftver, amely képes átalakítani a avi a bluray

  • Adrian admin - mondta

   Mircea: Ott vrun szoftver, amely képes átalakítani a avi a bluray

   nem lehet így. AVI egy alacsony minőségű formátumban Bllue Ray HD. , Hogyan lehet, hogy valami valami szuper alacsony színvonalú. Blue Ray AVI lehet, de nem fordítva.

 47. Mircea - mondta

  Üdvözlettel Adrian a választ, és megkérdeztem ezt a kérdést, mert azt tapasztaltam, otthon egyedül 2 filmu 1080p minőség, és kíváncsi, hogyan csinálták, mert ez egy film 18 éves, és azt szeretnék, hogy a régi filmeket, és a magasabb minőséget. Badaboom megpróbáltam de köszönöm

 48. Selo - mondta

  Ez csak a program új lehetőségek és beállítások hiányzik az alapvető öltöny jobban használják Xilisoft Coverter 6 lassabb, de kevesebb CPU és a CUDA és valamilyen formában, és a beállításokat is ténylegesen a film bármilyen telefonról nem támogatja az alapértelmezett beállításokat.

Trackbacks

 1. [...] Te és Avivo Video Converter tudjuk csak előnyt, a szoftver szabad, mint a Badaboom (Nvidia Cuda), video kártya jelen van a legtöbb számítógép, és ez szégyen, hogy nem használja tovább [...]

 2. [...] Videokártya hogy ülnek az idő nagy részében amúgy is. Bemutattuk néhány évvel ezelőtt, és a bemutató Badaboom szoftver, amely az Nvidia Cuda technológia, sajnos Badaboom nem támogatja a technológiát, [...]

 3. [...] Véletlen vagy sem, a legújabb modellek videokártyák és hangkártyák vannak integrálva. Grafikus kártyák óriási ereje párhuzamos feldolgozás, nem sok művelet egyszerre ellentétben processzor teszi számítások [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.