Csapatmegtekintő a hihetetlenül egyszerű távirányítóért - HD videó bemutató

Ma látni, hogyan kell telepíteni, és hogyan kell használni Team Viewer távirányító alkalmazás, amely úgy tűnik, kell tenni, hogy lehet használni bárki függetlenül attól, hogy tapasztal.

Semmi sem egyszerűbb használni a Team Viewer, egyszerűen meg kell adnia az azonosítót és jelszót, hogy minden Team Viewer adsz és ready're csatlakozik valaki telepített Team Viewer.

A Team Viewer előnyeinek használatához nem kell telepítenie az alkalmazást, csak el kell indítania azt, majd ellenőriznie a "futtatás" opciót, és a Team Viewer készen áll a használatra.

Távoli szoftver asszisztencia vagy Remote Control tervezték, hogy befolyásolja a távoli számítógép Team Viewer csinál egy nagy munka, hogy nem sok erőfeszítést a felhasználó.

Team Viewer fájlok átvitele két számítógép és a csatlakoztatott, van egy fájl mamager mint Total Commander, de ez annyira bonyolult.

Ne további nélkül, nézze meg ezt a videót bemutató Team Viewer, amely kiegészíti a gyűjtemény video oktatóanyagokat a távirányítón, videotutorial.ro több video oktatóanyagokat ebben a témában: TightVNC, LogMeIn, stb, amely megtalálható a keresőmotor szerepel az oldalon.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (141)

  • Nagyon jó tutorialul.Sunteti az árut emberek Pamant.Am kipróbált a VPN, és nem nem vagyok egy nagyon prost.Apropo mers.Transferul fájlokat, ha látok egy bemutató videót Hamachi?
    Multimiri és tisztelet az Ön számára! !

  • Kérdés!
    Mennyire biztonságos ez a kapcsolat? De a többi is a kísértés, hogy körében, PC a kezét, hogy optimalizálja azt gondolod fit. :) Nos, mi a helyzet a Cristi egy ilyen szörnyszülött távoli szolgáltatás?

    Önbecsülés és tisztelet!

    Videotutorialul szívesen egy alkalommal, amikor a kísértés, hogy próbálja ki egy barátommal, de én óvatos biztonság. Hogy mennyire biztonságos ez a kapcsolat két partnerrel egyszerre?

  • Dodó

    Beállíthatja őket bizonyos jogokat, de az optimalizálás is, hogy a teljes, így meg tudja csinálni, amit akar feltétlenül a PC.

  • Hello minden lumea.Bun tutorial. Én Team Viewer egy hosszú idő, és én vagyok, szuper jó, és folyamatos műszaki util.Fac, hogy nem láttam a bemutató. Ezek a megjegyzések címzettjei a kezdők, akik még soha nem használták a programot, mielőtt.
    -Hogy adhat segítséget Team Viewer egy barátom, nagyon fontos, hogy a barátja ugyanolyan verzió van telepítve a számítógépen, vagy a program. Ha a verzió verzió 4 3 és partnere, a kapcsolat nem lehet
    -Ha azt mondja valakinek, hogy távolról segíthet neki a számítógépének problémáiról, előfordulhat, hogy egyes emberek, még közeli barátok is, nagyon vonakodnak, és elutasítják a program személyi számítógépekre történő telepítését. Ez természetesen azok számára, akik nem tudják, mert az az érzésük, hogy beírhatja a számítógépüket, amikor akar, megszakíthat valamit vagy "kémkedhet" rájuk. Ezért nagyon fontos magyarázni nekik, hogy a számítógépükhöz való hozzáférésük CSAK akkor, ha megadja neked azt a jelszót, amelyet a csapatmegfigyelő generál. Néhányan azt mondják: "Igen, de ha egyszer megadom neked a jelszót, akkor írja le, és bármikor felhasználhatja az engedélyem nélkül." Semmi baj! Önnek el kell magyaráznia nekik, hogy a program MINDEN ÚJ JELSZÓ megnyitásával generálja a programot, amelyet közölniük kell velük.
    - Amikor hozzáfér valaki számítógépéhez, nézi a monitorát, és megnézheti, mit csinálsz ott. Nagyon fontos: amikor távoli munkamenetet indít, mondja el partnerének, hogy segíti őket abban, hogy ne használják a billentyűzetet és az egeret a munkamenet során. Azt mondom, mert mivel bizonyos fájlokhoz fér hozzá vagy programot telepít, a partnere inkább Mozgassa az egeret, és tönkreteszi az összes trükköt. Például, ha egy programot szeretne telepíteni, nyomja meg a NEXT gombot, a partner mozgatja az egeret, és véletlenül megnyomhatja a CANCEL gombot. Összefoglalva: az ülés elején azt mondod neki: "Vegye le a kezét az egérről és a billentyűzetről, és nézd meg, mit csinálok!" :))

    Sok szerencsét a programot, és ha bármilyen kérdése van, írjon hozzá oldalunkhoz, vagy küldjön e-mailt a retex.retex@gmail.com és én minden tőlem telhetőt, hogy segítsen.

    • Telepítettem a TeamViewer programot, de nem tudom használni, nem tudom, hogyan. Hozzáférést akarok az egyik táblagépről a másikra, de ehhez TeamViewer azonosítót kérek ... hogyan szerezhetem meg? Nem tudom, hogyan kell használni az alkalmazást

  • Hát barátom Alex, ez a sors.

    De komolyan én a kísértés, hogy hagyja el a kezében Krisztus PC mit tud belőle. Most őszintén hittem, hogy képes megváltoztatni egy ilyen kapcsolatot, és az operációs rendszer? :)), Vagy csak azért, hogy néhány kisebb változás. Tehát az ötlet az, hogy a PC-re volna látni, mint egy partícióra vagy? Nézze kis program, amely felkent sok még a jövő zenéje, hogy a alifii.Mai akik tervezték nem tudja intrvina vagy kombinálni d NISC információ egy kicsit itt-ott úgy kívánják. :))

    Ps.Ar egy valóság show (hibakeresés line.ro) videotutorial.ro stílus baetii egy ötlet, és azt is nyerni valamit így vásárolni alkatrészeket testare.No ofence látott cím adomány és én nagyon kíváncsi regény cölöpök csak így biztosított.

  • Frumso és ez tutorial.Foloseam hogy a program hosszú ideig soha nem tudom, mi ez a dolog, már tudjuk, hogy a VPN-t.

  • Tudtam, hogy ez a program .. ez túl jó .. hogy a biztonság ke tudta nagyon biztonságos .. és a jelszó megváltozik minden alkalommal knd dezizi proramul,,, kemény .. Gratulálunk srácok, amelyek

  • @Dodó: Ön naiv !!! ismételje meg alaposabban az oktatóprogramot !!! A teamviewer segítségével nem lehet operációs rendszereket telepíteni, mert csak a Windows felületen működik, és csak a másik hozzájárulásával !! A Windows telepítésekor a számítógépnek indító módban kell lennie, bios módban, így a Windows nézegető nem telepíthető! A Windows telepítésekor egyetlen Windows szolgáltatás sem működik, kivéve a merevlemez új adatokkal történő írását, a Windows cseréjéhez vagy a partíciók formázásához ... nem fut hálózati szolgáltatásokat, és gyakorlatilag lehetetlen a Windows telepítése a teamviewer segítségével!

  • Ez egy jó tutorial köszönöm ez a bemutató, a programot, miután a helyszínen lehet irányítani őket, anélkül, hogy telepítve van, de az egyik, hogy meg kell, hogy telepítve van ellenőrzés.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.