A hivatalos Android billentyűzet és ellop román szótár

Helló barátok, végül megkaptam, amit vártam sokáig, teljes mértékben támogatja a hivatalos Android billentyűzet, szótár javaslatok és korrekciója, valamint az írás csúszda.
Tudom, hogy sokan meglepődtek. "Sir, támogatom a román nyelv a telefonon", Megvan, de ez nem a hivatalos Android billentyűzet, hanem egy harmadik féltől származó billentyűzet (Swiftkey, Swipe, GO Keyboard) módosított verziója, amelyet a telefon gyártója számára készített (Samsung, Sony, Lg, stb.).
A Google hivatalos Billentyűzet a leggyorsabb operációs rendszer, mert ez volt a célja ugyanaz fejlesztők, akik az operációs rendszer.
Ebben a Google Play Áruházban nem találja ezt a billentyűzetet (ha a keresőmotorral keresi), szerencsére jól rejtettnek találták, a tetején a Play Áruházban is. Az alábbiakban található a hivatalos letöltési link.
Mi a különleges ebben a verzióban?
Bevezetésének támogatása dia román (swipe)
További szótárak román (az előrejelző és korrekció)
Több emoji
Egy másik pop-up színes gombok és az Enter gombot sajtolt / keresés
Talán a legtöbben nem tűnik soknak, de meg kell próbálnunk a billentyűzet trükk, hogy észre, hogy milyen jó ez. Azt lehet mondani, hogy nekem, a hivatalos Android billentyűzet a legjobb, hová tette, és ingyenes. Költség alternatívák Store Játssz ingyenes próba csak korlátozott hely-10 30 nap.
Töltse le a hivatalos Android Keyboard Play Store (Az Android verzió 4.0 up)
Frissítések
Alternatív letöltés, xda-fejlesztők (az összes verzió)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (58)

  • alkalmazás nem érhető el az Ön országában, ez az üzenet, amikor megpróbálom letölteni.
    érdekes.

  • Üdvözlet, Cristi. Még mindig megpróbálom letölteni ezt a billentyűzetet a következő módszerrel: Bejelentkezésem a számítógépre a Google Playen az okostelefonon lévő fiókkal, "Telepítést" adok neki, de nem sikerül ... Ezt a módszert mindig alkalmazom, és probléma nélkül működik.

    • Lásd, hogy én írt a link az apk, telepítse közvetlenül.
      Ne felejtsd el ellenőrizni az "ismeretlen forrásokat".

      • Én végül sikerült telepíteni módszerrel elmagyaráztam, de működik Swipe funkció, bár be van kapcsolva. Azt hiszem, vissza kell mennem a linkre Google Play frissíteni?

        • Milyen verziót telepítettél, a 3.19-es verzióm van ... Ez az első román verzió, ha régebbi verzióod van, nincs szótár és nincs húzás.

  • Ki nem sikerül a letöltés Google billentyűzet, letölthető itt: http://www.mediafire.com/view/myx2k8dcqxca2dd
    A letöltési alkalmazások telepítéséhez a Play Áruházon kívüli helyekről lépjen a Beállítások> Biztonság> lehetőségre, és jelölje be az Ismeretlen források lehetőséget. Miután elkészítette ezt a fiókot. Menjen arra a helyre, ahol a letöltött alkalmazást letöltötte, és a telepítés megkezdéséhez koppintson a letöltött fájlra. Ha szeretné, a biztonság megőrzése érdekében törölheti az Ismeretlen források jelölőnégyzetet a Beállítások> Biztonság telepítés után.

  • Amikor véletlenül fedezte fel, hogy a Google bevezette sport ellop billentyűzet román, én egyszerűen döbbenve. Kezdetben azt gondoltam, hogy ez azért van, mert én már 5 harmadik billentyűs telefonra telepített, és valahogy, mert lehetővé tette, hogy a Google ellop billentyűzet. Szkeptikus voltam ezért úgy gondoltam, hogy ez valóban megtörténhet, de a Google volt túl jó, hogy végül várta ezt a hosszú idő, és én többek között. ÉN használ írás hosszú csúszda és én megszoktam, hogy nem tudom használni a billentyűzetet ellop támogatás egyszerűen nem, nem vagyok kényelmes, nem gyors. Vettem swiftkey app is, miután a próbaidőszak lejárt / teszt
    Nem tervezték, hogy egy okostelefon csúszdával írás támogatja a román. Paradox módon az első, amikor felfedeztem az első alkalommal írásban dia, úgy tűnt, egy kicsit, egy nagy káosz, és én alkalmas nagyon nehezen használható írás dia.
    Számomra az írás támogatása román Csúsztassa a billentyűzet Google volt a leginkább áhított dolog. Ez volt a legnagyobb csalódottság, ha nincs. Várok türelmesen és az Apple és a Microsoft, hogy használja ezt! Közben még a nyugodt alvást, ha tudom, hogy a kedvenc operációs rendszert, végül támogatja az írás slide!

  • Ha Adriannek sikerül telepítenie a fogót, akkor most meg kell tennie egy oktatót,

    • Van egy Galaxy S4 és már telepítette az alkalmazás néhány napig. Amikor telepítettem néhány nappal ezelőtt, a cél az volt, csak azért, hogy ellenőrizze, hogy támogatja a Swipe bevezetett román. Telepítés után megnéztem, és még mindig ellop támogatást. Két nap után úgy döntöttem, hogy még egyszer ellenőrizze újra a telepítést és a meglepetés. A Google már Swipe billentyűzet támogatás a román és a román további szótárak elérhető.
      My billentyűzet van telepítve a kapcsolat írt az előző megjegyzés

      • Nem akarom elcsúsztatni a román nyelvet vagy a kiegészítő szótárt. Várjon néhány napot, talán javasolnak frissítést ...?

        • Próbálja meg hozzá néhány szót személyes szótárban. Kollégám megmutatta, hogyan juthatunk el oda, meg egy személyes szótára részt google billentyűzet beállításokat.
          Ha nem dolgozott velünk, nem miért nem aktiválja az Ön számára. Talán 1 2-napok

          • A román nyelv szótárát le kell tölteni. Válassza a Beállítások -> Nyelv és szövegbevitel menüpontot. Most kattintson a "Google billentyűzet" melletti beállítások gombra, majd a További szótárak elemre. Ha nincs román a listában, kattintson a Frissítés gombra. Most a román listában szerepel, hogy koppintania kell és le kell töltenie. Legalábbis velem volt ez a helyzet. Siker!

  • tareappatie: "Ez az alkalmazás nem kompatibilis az eszközével." (Samsung Galaxy Note N7000 / 4.1.2)
    Valami ötlet, hogy hogyan hajtsák végre • Hang gépelés is a hang szöveg, román?

  • Én már használja. Tökéletesen működik. Köszönöm szépen. Ez egy billentyűzet fiók, amely sötétebb, vagy optikai csalódás miatt videorögzítő?

    • Ha azt mondja, hogy tökéletesen működik, ugráljon-e a román nyelvre és a kiegészítő szótárra? Ha a válasz igen, hogyan aktiválta?

    • A román nyelv szótárát le kell tölteni. Válassza a Beállítások -> Nyelv és szövegbevitel menüpontot. Most kattintson a "Google billentyűzet" melletti beállítások gombra, majd a További szótárak elemre. Ha nincs román a listában, kattintson a Frissítés gombra. Most a román listában szerepel, hogy koppintania kell és le kell töltenie. Legalábbis velem volt ez a helyzet. Siker!

      • Pontosan azt tettem, amit említetted, de a román nyelv nem jelenik meg a kiegészítő szótáromban. Azt hiszem, vannak problémák, különben nem tudom megmagyarázni, miért nem tudom a román nyelvet ...

    • Én nem értem a kérdést!
      Soha nem adtam 4 Nexus, LG G3 volt a teszt korlátozott ideig.
      Nexus 4 mozog nagyon jó, nem egy telefon, hogy lehet kritizálni őket, talán csak az autonómia, különben ez a legjobb vásárolni még ebben a pillanatban.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.