Syncthing, az automatikus szinkronizáció az adatok bizalmas és biztonságos

Syncthing, automatikus szinkronizálás a fájlok

Syncthing, Syncthing, az automatikus szinkronizáció az adatok bizalmas és biztonságos azok számára, akik törődnek a magánélet

Syncthing egy platformfüggetlen alkalmazás (megy minden operációs rendszerek), amely segít bennünket, hogy szinkronizálja a fájlokat között több távoli eszközöket. Az alkalmazás egyfajta bittorrent szinkronizálásaDe biztonságosabb, mert nyílt forráskódú, nem ró korlátozásokat, és nem hivatkoznak semmilyen online számla.
Sima minden, én Syncthing szinkronizálni (másolja oda-vissza) fájlokat két vagy több eszköz távoli az interneten keresztül.
Pontosabban: A szoftver automatikusan másolja a fájlokat, hogy azt akarjuk, hogy több eszközt. 1 fájlokat a készülék automatikusan másolni és berendezések 2, 3, 4, stb
A szinkronizálás kiváló adatbiztonsági alkalmazás, sokkal olcsóbb megoldás, mint egy korlátozott tárhelyű felhőalapú fiók, és ahol az adatok más "entitások" számára is láthatók.
Titoktartás transzfert!
Figyelem, Syncthing nem versenyeznek más módszerek átadása, ez a gyors és biztonságos átvitelét és automatikus szinkronizálás, azok számára, akik megértik, hogy mit jelent a magánélet.
A piacon található legtöbb fájlátviteli vagy szinkronizálási módszer egyensúlyt kínál a könnyű használat és a magánélet között. A felhőmegoldások a leginkább „idióta-bizonyítékok”, de a leginkább „válogathatatlanok” is, tudva, hogy a nagyvállalatoknak az adatainkra, például a levegőre van szükségük, hogy képezzék a mesterséges intelligenciát, amellyel az utóbbi időben foglalkoznak.
Az információs szolgáltatásokat az adataink is használják, akik nem tudják elhinni, milyen könnyű volt munkájuk azóta ezekkel a "társadalmi" szolgáltatásokkal.
Syncthing hogy egy kis friss levegőt azok számára, akik még törődnek adataik, mely egy nyílt forráskódú megoldás, van olyan jó, mint a többi kereskedelmi megoldásokat.
Hol Syncthing letöltés?
Hivatalos weboldal(Letöltés)
Hogyan tegye az indítási Syncthing
Start / Futtatás / shell: indítás

Video bemutató - automatikus privát és biztonságos adatszinkronizálás



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (16)

  • Ez érdekes. Köszönöm, én tesztelni a következő napokban.
    A magánélet szempontjából kíváncsi vagyok, létezik-e nyílt forráskódú ügyfélkiszolgáló telefon-megoldás (internetkapcsolaton alapuló hívások), amely elérhető mind a Windows, mind az Android számára, és amelyet kissé könnyű konfigurálni? (a szerver végül linux számára is használható ... de az ügyfélnek elérhetőnek kell lennie mind Windows, mind android számára).
    A legfontosabb rész az, hogy ezeket a beszélgetéseket titkosítja és csak az említett szerver használja (harmadik fél nélkül). Tehát nagyon sok szolgáltatás létezik, például a WhatsApp, a Viber stb., De nem erre gondoltam, hanem egy függetlenebb klienskiszolgáló-megoldásra, amely titkosítást kínál.

    Szöveges üzenetekhez openfire szervert is használtam szerverként és pidgin vagy yaxim ügyfelekként. Nagyon rendben van, azt hiszem ... ha csak szöveges beszélgetésekre szorítkozunk.

    Korábban használtam a Yate szervert hangos dolgokhoz ... de nem találtam olyan ügyfelet, aki androidon futhatott, TLS és srtp engedélyezve (titkosított beszélgetések)

    • Vannak megoldások közvetlen kapcsolat az interneten keresztül anélkül, hogy a közvetítő szerver két eszköz között.
      Sőt, van egy módja összekötő és közvetlen kommunikáció két eszköz között az Internet nélkül.
      Majd a kérdés tanulmányozására.

      Erősebb támadni ezen az oldalán a magánélet, mert szükséges.

      • Helló, Cristi! Van egy félreértés. Ha több ember dolgozik egyidejűleg ezeket a fájlokat, hogy mi történik, ha megnyit egy Excel, például két ember ugyanabban az időben? Nagyon érdekel, hogy mi történik ezekben a helyzetekben az Excel használatához dokumentumok és adatok bevitele naponta sok felhasználó, és nem akarjuk, hogy megtapasztalják az adatvesztést. Várja meg a választ, és köszönöm szépen a kemény munkát!

  • Egyértelmű, hogy ez a megoldás csak az eszközök szinkronizált on-line.
    Nem olyan eszközökre vonatkozik, amelyek véletlenszerűen online, azaz nem használható szinkronizáláshoz dropboxként: dolgozom munkahelyen, és otthon maradok, mert szinkronizálódnak. Csak akkor működik, ha mindkét eszköz online. A magánélet és a biztonság szempontjából "kiváló".

  • Meg lehet csinálni, és a Google Drive vagy onedrive vagy ahogy nevezik. de általában fel képeket a Google Drive, és nem akar lemaradni. és adja, és amely azt javasoljuk, hogy használja airdroid. ef jó és két változatban a webes felület és az asztali. korábban azt tette egy bemutató airdroid azóta azonban azóta javult a vezeték nélküli átviteli képek vagy adatok csak a WFI. harmincon túli csinál egy tutorial, hogy azóta sokkal jobban

    • Minden VN7 magam, mint ahogy ez a Haswell generációs és gtx860.
      Ez az ár, nem tudom, mit mondjak. Már fizetett sokkal kevesebb nekem.

      • Nos, arról, hogy mit tanítottál, és meg kellett vásárolnom, például:
        ASUS router 56u
        OnePlus One
        És most kell egy új laptopot, és VN7 láttalak, de szükségem van egy új PC, és az lesz a multimédiás (videó szerkesztés) tette meg!
        Költsége a macska, ha valahogy azt lehet mondani, te elégedett vele ???

  • Helló, hogy van az Android-kal ez az alkalmazás? Telepítettem magam a telefonomra és a laptopomra (a laptop "mester", a telefon android és a laptop Windows10), szinkronizáltam az eszközöket, szinkronizáltam a fájlokat, és mikor tettem (töröltem a laptopról körülbelül 2 .mp3 fájl zenével) Látom, hogy nem törölték őket a telefonról. Adhat nekem egy ötletet, vagy irányíthat valahova keresni? Előre is köszönöm.

      • Igen, a végére néztem, de nem értem, miért nem működik velem. A végén azt mondja, hogy egy későbbi bemutatóban elmagyarázza, mi a különbség az android működésében; a telefonom androidon van, és azt hittem, ezért nem működik. Tehát: a laptop mappájában két fájlt töröltem, számomra úgy tűnik, hogy töröltem őket, és a böngészőben szinkronizáltam a telefont, és ott a két fájl töröltként jelenik meg (mivel a fájlok száma 2-rel csökkent, és ez ugyanaz, mint a laptop laptop mappájában lévő fájlok közül most - a törlés után), de amikor megnyitom a mappát a telefon fájlkezelőjével, a 2 fájl ott jelenik meg, mintha nem töröltem volna őket. Háromszor nem az oka. Akkor....?

  • Apropó telefonok. Az idősebb útmutatók Android telefonok, van kapcsolat a programoknak, amelyek címek már nem érvényes. Lehet frissíteni?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.