SyncMate Wireless, személyes felhő az én PC

SyncMate Wireless, személyes felhő az én PC

SyncMate Wireless, személyes felhő az én PC

SyncMate egy Android alkalmazás, amely segítségével szinkronizálhatjuk a telefon és a számítógép, mint egyfajta személyes felhő tároló.
Az emberek folyamatosan azt kérdezik tőlem: "Mi a legjobb felhőtárolás?" Mire van szükségünk a felhőhöz, amikor elkészíthetjük saját személyes felhőalapú tárolóinkat. Ily módon nem kell fizetnünk havi előfizetéseket, amelyek egyáltalán nem olcsók. Jobb, ha kezét egy külső merevlemezre helyezi, és van saját hely, amelyhez bárhonnan hozzáférhet. Ma csak a helyi hálózat konfigurációjára fogunk utalni, azaz amikor otthon vagy, csatlakozzon ugyanarra az útválasztóra a számítógéppel és a telefonnal.
Cloud személyes előnyök:
1. Mi nem fizetnek havi díjat.
2. Kevés a tárhely.
3. Adatai Öné marad.
4. Jelenleg nincs sebességkorlátozás.
5. Bármikor új szolgáltatások bevezetésére.
Térjünk vissza a mi app; SyncMate van két változatban, és pénz nélkül. Valójában csak egy kérelmet, amely arra kéri az adományt, ha azt szeretné, hogy aktiválja az egyes beállításokat. Az ingyenes verzió is szinte mindent, kivéve a Wake On LAN és szinkronizálja naponta többször.
Hogyan működik SyncMate?
Az alkalmazás telepítve van a telefon és a számítógép nem kell telepíteni semmit, csak fel megosztása a mappát szinkronizálni, és ahol Wake On LAN.
Hogyan kell helyesen konfigurálni SyncMate?
Amint megnyitja az alkalmazást telefonján, meg kell hozzá egy számítógép, a helyi hálózaton. Hozzáadása után PC konfigurálása mappák között, amely szinkronizálja a mappát másik számítógép és a telefon.
Miután mappák, szinkronizálás és az idő úgy döntünk, hogyan kell szinkronizálni; Az opciók: másolja mindkét irányba, csak másolja a számítógép, telefon, vagy csak mozogni, ebben az esetben a fájlok marad csak a készülék úgy döntünk, és a másik készülék törli az összes fájlt. A tanácsom az lenne, hogy legyen óvatos ezekkel a beállításokkal.
Azt is választhatja, hogy felébredjen a távoli PC-WOL (Wake on LAN) megkezdése előtt néhány perccel a szinkronizálást.
Miért szeretem SyncMate vezeték nélküli?
Ez egy komplex alkalmazás számos hasznos beállításokat, melyek nem erőforrásokat máshol. Azt is választhatja, hogy nem a szinkronizálás, ha a telefon töltődik. Eltérően más alkalmazások, SyncMate nagyon jól sikerült, és tökéletesen működik. Kis kiegészítés (fájlkezelő, médialejátszó, galéria), sőt veszélyt a felhő szolgáltatások.
Letöltés a Google Play
Video bemutató - SyncMe Wireless, személyes felhő a számítógépemen



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (28)

  • Cristi WOL tennie, ha van mögötte inacesibil külső szerveren, majd egy router mögött a DHCP kiosztás? Mármint WOL nincs belső hálózat az interneten. Az alkalmazás nem titkosítását keresztül küldött adatok az interneten, vagy leírni?

    • Az ellátás biztonsága elég jó, nem kell a titkosításhoz.
      Amikor megyünk az interneten, akkor intézkedik mindent egy VPN szerver, amely fut a számítógépen, és mi fog kapcsolódni a telefonnal.
      WOL nagyon könnyen az interneten, ha helyesen van beállítva router.

  • Nagyon jó alkalmazás, de hogyan tudom beállítani az Internet ????????
    Ahogy dora ha teheti, hogy ha egy téma oktatóját.
    Köszönet előre

    • Persze, lehet. Nem jelenik meg, talán nem mindenkinek van egy router csatlakozik hdd. Az eljárás ugyanaz.
      Igazából a merevlemez csatlakozik a router.

  • Köszönöm, nagyon hasznos bemutató és érdekli felállítása a router biztonsági interneten keresztül.

  • Érdekes alkalmazás. Nagyon hasznos lenne, ha a CO és azt kell szabad hely a telefonon!
    Várakozás a következő bemutató online backup.
    Köszönöm.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.