Super Flower Arany Zöld HX 450W 80 + arany

Hi barátok, ma fogom bemutatni Super Flower Arany Zöld HX forrás 450 80 W + arany, a forrás szuper hatékony, csendes és olcsó.
Super Flower egy viszonylag ismeretlen gyártó Romániában, de hogy jön valami nagyon jó forrásai tisztességes áron.
Forrás lány modell HX 450W, lei és költség 250 80 + arany minősítést, ami nagyszerű, hogy az ár.
Mit 80 + arany vagy ezüst vagy bronz?
Vertificare forrásokból, hogy megkapják eredményeként hatékonysági intézkedések. Úgy értem, hogy mennyi a bemenő elektromos energiát a hálózat által használt összetevők?
A mi esetünkben ez a 87% hatékony terheléssel 20% feletti 90% -os hatásfokkal telítő 50%.
Tudni!
Olcsó talált forrásokat a kereskedelmi energiaigényes, és sok ez az energia nem éri el az alkatrészeket, de vész el a hő. Ezen kívül források olcsó és rendkívül zajos.
Mi történik, ha használja a teljesítmény erősítés 80 + Gold?
Hatékonyság fordítja közvetlen megtakarítások a villanyszámla. A forrás a rossz minőségű lehet a hulladék a sok energiát, vagyis a magasabb számlát.
Felülvizsgálat ajánlott (angol nyelven):
Felülvizsgálja Super Flower Arany Zöld HX 450W
Hol lehet kapni ezt a forrást?
Super Flower Arany Zöld Forrás HX sorozat SF-450P14XE, PSU 450W, 80 PLUS ® Arany


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (37)

    • Csak vicceltem!
      Azért hagytam neki a forrást, mert a férfinak szüksége volt PC-re, és nem volt értelme visszajönni, pazaroltam az időmet.

    • Ha ezek után a 10 20-másodpercre megnyugszik, az azt jelenti, hogy ez csak egy teszt, hogy ellenőrizze a ventilátor motort.

  • Van forrásom ehhez a "http://www.pcgarage.ro/surse/super-flower/sf-450p14he-450w/" forráshoz, szerinted megérte a pénzt?

    • A Super Flower jó források, a forrás egy jó forrása.
      Most rájössz, mindig vannak részek, és néha úgy gondolja, hogy mi van elavult. Pihenjen forrás jó.

  • Néhány eszköz, improvizáció a számítógép / laptop tisztításához, például az a dolog, hogy tüzet fújjon a rácsokra, bemutató ... :)

    • Aspirtatorul és egy puha hajkefe pontosan mire van szüksége.
      Figyelem!
      Ne nyomja túl erősen ecsettel az alaplapon, van elég kicsi és érzékeny alkatrészeket.
      Remélem nem kell mondani, ki a számítógépet, és vegye ki a foglalatból. Amellett, hogy nem marad a felelős a kondenzátor, eltávolítja a PC, és nyomja meg a bekapcsoló gombot (a kondenzátorok kiürítéséhez).

      • Tapasztalatból elmondható, hogy ha előbb fújok valamit, majd befejezek valamit, akkor jobb. Ha porszívóval, majd puha ruhával végzek, majd valamivel fújok, hogy lássam, mi jön ki a forrásból, a processzorból és azokból a helyekből, ahol jobban lerakódik a por. A legjobb, ha autószervizbe megyünk, ott van egy állítható légnyomású tömlőjük. Tudom, hogy ötletes vagy, és ezért kérdeztem :) ráadásul nagyon jó téma, amelyet nem kezeltek. Sok szerencsét! Nagyon jó előadás!

  • Gratulálok még egyszer, hogy vizsgálja felül, és tippeket! Még mindig nézni, szükségünk van az információ, hogy mi biztosítja a szabad és az idejét.

  • Helló, Cristi! Választ kérek tőled.
    Nemsokára megvásárolja az alábbi konfiguráció:
    - GIGABYTE GA-B85M-D2V alaplap
    - Intel Core i5 4460 3.2 GHz-es dobozos processzor
    - Sapphire Radeon R9 270 OC Dual-X 2GB DDR5 256 bites videokártya
    - ADATA Performance 4GB DDR3 1600MHz CL11 kiskereskedelmi memória (2 modul)
    - Merevlemez WD Blue 1TB SATA-III 7200 RPM 64MB
    - Zalman Z3 Plus ház
    A probléma az, hogy nem vagyok biztos abban, hogy egy 500 W-os forrás megbirkózik-e a számítógéppel (például: Sirtec forrás - nagy teljesítményű elem BRONZE 500 W). Vagy a Super Virágra kell összpontosítanom?

    • Én videokártya, mint a tiéd, és a proocesor i3 forrásaként a 400W SIRTEC hatásfoka 70%. Szóval említett forrás majd szembe nem probléma.

      • És hogyan fogyasztanak a PC azoktól 400 W mint a forrás? I3 Intel processzor a legjobb a játék, vagy inkább szeretne venni i5 oldalon?

        • I5 megy a kezdetektől, ha támogatja bugetul.Nu kell változtatni 3-4 év. My PC fogyaszt valahol 250W terhelés, de a CPU és a videokártya van kapcsolva a vonal 12V forrás 300W maximum, ami lehet, hogy nekik egy kicsit, így a forrás kért, de készült minőségi összetevőket inkább nélküle probleme.Sursele SIRTEC becsületes és tisztességes, és megéri a pénzt.

  • Az általad közzétett áttekintésben számomra úgy tűnik, hogy van egy másik forrás. Számomra úgy tűnik, hogy inkább hasonlít a következő áttekintésben szereplő forrásra: ( http://www.tech-review.de/include.php?path=content/articles.php&contentid=16422&page=1 ). És a felülvizsgálat során úgy tűnik, hogy az uralkodó kondenzátorok a CapXon. És ebben az árban megtalálhatja a Seasonic S12II-520 Bronze 520W forrást is, amelynek jobb az ár / minőség aránya.

    • Igen, igazad van, most ellenőriztem, CapXon vagyok, ami elég jó, nem igazán olyan, mint a Chemicon, de rendben vagyok.
      Ha a tervezés jól sikerült, és a kondenzátorok jól megválasztottak és hőtől védettek (a kondenzátorok nem szeretik a meleget), akkor nem lehet probléma. A kondenzátorokban több "minőség" van, esetünkben a 105 Celsius-fok ellenállására képesített kondenzátorokról van szó, míg gyengébb forrásoknál olyan kondenzátorok vannak, amelyek maximum 85 fokot képesek ellenállni.
      Forrás enyém korábban, pontosan Seasonic S12, mindegyik egyformán jó, de kevésbé hatékony.
      Az utóbbi időben a források hatékonysága nagyon fontosá vált, és hogy megtalálja a pénz forrását, amely 80+ arany minősítéssel rendelkezik, nagyszerű dolog.
      Jó forrásai sok piaci Fontos, hogy megtaláljuk a forrást portivita, hogy hatékony, viszonylag csendes és nem utolsósorban elérhető. Super Flower Arany Zöld Forrás HX 450W 80 + arany vázlat szerint.

      • Cristi üdvözlő
        Őszinte leszek; Nem hiszem, hogy ez a forrás minőség; Nem hiszem, hogy akár egy évig is kitart. miért ? Nos, abból, amit a videóban láttam, ez is kicsi; ez is könnyű; Szerintem nem eredeti
        in da leírások, mindent rendben
        Nem érdekel, hogy milyen boltban vásárolta meg, és nem is kérdezni deaia
        Azt mondják, hogy ez az egység az említett mini iroda
        mindenesetre, mert új, szerintem egy évig fog tartani, mert tudom, hogy nem szereted a játékokat :)

        • Azt 3 év garancia, így nem érdekel, ha eltörik egy év után.
          védelem területén, így a számítógép biztonságos lesz.
          nyilvánvalóan 60-70 RON-t tennék és szezonális bronz 620w-t vennék ... de mindegyiknek megvan a maga igénye.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.