Mély Cool S40 felülvizsgálat, csendes és olcsó hűtő

Kedves barátaim, ma úgy döntöttem, hogy a CPU a PC olyan csendes. Ehhez használom a Deep Cool Gammaxx S40, a CPU hűtő, hogy olcsó, és nagyon csendes, plusz ez könnyen telepíthető, ami fontos számára, akik nem sok tapasztalattal rendelkeznek.
Stock hűvösebb Intel vagy AMD nagyon jó, sajnos ezek a hűtők nagy zajt csapnak, ami elég kellemetlen, ha sok időt töltenek a számítógép.
Azért választottuk a Deep Cool S40 hűvösebb, mert olcsó, csendes és könnyen összeszerelhető / szét. Gyakran PC szétbontása és nagyon fontos, a Utin számomra ez. Van egy Antec eset, amikor a forrás fölé szerelni, és nem lehet fel / le a forrás nélküli eltávolítására hűvösebb (ha magasabb). Szóval számomra fontos, hogy képes könnyen eltávolíthatók a hűvösebb esetén az eltávolítani kívánt forrást, vagy egyszerűen csak szeretnék használni egy másik egység.
Mennyire jó mély Coole Gammaxx S40?
Eleinte nem vártam tőle túl sokat, szerencsére lehűl jobb processzor, mint az állomány hűvösebb és teszi csendes.
A terhelési próba szoktuk Prime95 és CoreTemp olvasásához hőmérséklet.

Intel állomány hűvösebb:

Miután 20 perc Prime95
Maximális hőmérséklet = 87 Celsius fok
22 db hangnyomás =
............

Mély Cool hűvösebb S40

Miután 30 perc Prime95
Maximális hőmérséklet = 73 Celsius fok
16 db hangnyomás =

............

Szobahőmérsékleten = 22 Celsius fok
A szoba hangnyomás db = 14
Above kell hangsúlyozni, hogy ez a program a nagyon intenzív processzor, hogy nem szoftver soha nem fogja tenni. Prime95 eltúlozzák a CPU használat, általában akkor soha nem éri el ezt a hőmérsékletet a normális programok.
Az eredmény egyértelmű, a Deep Cool S40 hűvösebb van, hatékony, olcsó, csendes és könnyen telepíthető.
Ha "rendkívül" túlmegy, akkor ez a hűtő nem sokat segít. Túlhúzáskor a fényhűtő remekül megbirkózik.
Hol találok CPU hűtő?
Cooler Thermaltake ügyintézési 21 kompatibilis Intel / AMD (Ugyanaz hűvösebb olcsóbb)
A színezés bemutató (Kedvezmény kupon I1I7YG41)Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Cosmin - mondta

  Nagyon kemény, ahogy én akarok egy videotutorial yahoo messenger 12 mert sok operációs rendszer nem megy például a Windows XP sp2 nem megy lehet telepíteni akkor Sal futni, de ha akarok beszélni, hogy egy személy nem szeret azt eltűnik minden programot windows megy 7 sem tudom, próbáltam vista xp, de nem megy. Köszönjük!

  • Marius - mondta

   Ön alternatívák XP, XP és akkor is, ha nem érted, miért használja, amikor sp2 és sp3, hogy valószínűleg megoldja a problémát.

 2. ViorelR - mondta

  Köszönöm, jó tudni.

 3. Lucian - mondta

  Hőcső egy cső a hűtők a hosszanti csatornák és hajszálerek bélelt oxidréteg habot amely egyfajta kapilláriscsatomás. Között a párolgás és a hűtés a nyomáskülönbség jön létre, és pozíciójától függetlenül a cső, folyadéktranszferre gravitáció ellen kapilláris nyomás (telített gőz, hűtés területén) a kisnyomású területet (gőz telítetlen párolgás forró terület). Ez az áramkör lehetséges, és hogy a cső viszonylag nyújtott be egy vákuum, amely lehetővé teszi a párolgás hőt alacsony hőmérsékleten (aceton, alkohol, etanol, stb), és a hőmérséklet-különbség a párolgás és kondenzáció entalpia lehetővé teszi a hőátadást alá 40- 50 Celsius fok. Ez magyarázza a munka bármelyik helyzetében a hűvösebb, és a kapilláris nyomás különbség.

 4. Costelina - mondta

  hello guys
  Én már a Heat a processzor ok nélkül, különösen, mint volt, és az Intel
  Korábban több "tapasztalatom" volt, és arra a következtetésre jutottam, hogy csak azok a melegek (nézd, ez nem így van)
  mindannyian tudjuk, hogy mielőtt a szilícium chip processzorok fedezték nélkül, hogy a védelem a fém, és még mindig
  Számítóelemeket a laptop
  és azt mondtam, megváltozott hűvösebb; hővezető paszta, de semmi nem állt csak 70 fok; Végül változtattam, és mit kell látni, és csak tette az egészet újra
  Ezután Én már eltávolították tisztítani és tedd hűvösebb nélkül hővezető paszta, hogy a vas a vas
  és a meglepetés csak 38-40 fokos (ez nekem ment, ez nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen lehet)

  • Constantin - mondta

   Kiküszöbölve vezetékek illessze be egy meglepetés számomra megy, és nézd azonban, és, hát elején massza megszilárdul, és célja az volt, hogy elszigetelni, akkor már alkalmazott, és nem aplicato jó vagy illessze jelentése nagyon rossz. Minden, és ha a mérnökök a gyárban vagy a processzorok cellulózüzemek szellőztetők ajánlom thermoconductor úton ajánlom semmit (de a mérnökök).

   • Costelina - mondta

    hővezető paszta van a tökéletlenségek (véleményem szerint), és semmi több, amikor a feldolgozók, akik védő fém
    amikor a feldolgozók, akik felfedezték da szilícium chip kell alkalmazni a tablettát nem feltétlenül befejezte jobb (és nem fém), de kell egy vékony réteget úgy, hogy a felszerelés után a hűvösebb élek nem folyhat úgy, hogy ne Nem tettem semmit, és még a legrosszabb ahogy fentebb már említettük

 5. Calin - mondta

  Én credca, ha egy újabb generáció pc fajta 2012 2014 tartalmazott egy gyári hűtő is a legtöbb biosurilor vagy újabb UEFI azt a lehetőséget, hogy hozzanak neki, hogyan kell menni cooleru rajongók stb és inb plusz egy kis figyelmet, hogy olyan csendes, mint lehetséges. és az UEFI BIOS vagy pl néma teljesítménye tele van, vagy ruha. tutorialu hasznos egyébként van egy régebbi PC és volt hűvösebb újra.

 6. Hi, akkor tettem egy SD kártyát, ha a tablet támogatja 64 32? Tabletta tele 8.1, mint az asztali windows. Köszönjük!

 7. Lucian - mondta

  Között CPU és hűtő, mivel eltérések simaság, érdessége és a két felület, van olyan terület közötti közvetlen kapcsolat a két szilárd média, amely egy meglehetősen alacsony százalékos összehasonlítva a teljes felületen érintkeznek. A területen a közvetlen érintkezés a fém és a hő átadódik hővezetéssel a leghatékonyabb módon. A fennmaradó terület, ahol nincs közvetlen kapcsolat a két fémfelület nem levegő a hőt a meleg, és továbbítja a hőt sugárzás útján más fém test. Mivel a levegő kevésbé sűrű tartalmaz kevesebb molekulákat érintkezésbe fémfelületek és kevésbé hatékonyan továbbítja a hőt az egyik területről a másikra. Töltsd ezeket a hiányosságokat anyaggal sűrűbb és nagyobb hővezető okoz a termikus konvekció ésszerűsíteni kell. Ha az anyag Fémportól termikus konvekció hővezetési ne kapcsolja hanem egyszerűsíti és így tovább. Ideális hővezető paszta, hogy olyan sűrű, mint hogy ne váljon egy vékony hőszigetelő réteget (a higany nem tökéletes, de rendkívül mérgező).

 8. Lucian - mondta

  Hogyan juthat minőségi hővezető paszta.
  Veszünk egy darab üveg, hogy karcolja a smirgli. Alaposan tisztítsa meg az üvegfelületet. Tegyél egy-két csepp glicerin, vazelin tiszta, krém vagy más viszkózus anyag, de nem ragad a durva üveg felületét.
  Dörzsölje erőteljesen és türelmesen üvegfelület, a csepp folyadék, egy ezüst kereszt, olyan finom ezüst por kell ágyazni egy viszkózus folyadék. Amikor áttetszőség folyadék viszkozitása növekszik, és eltűnik anélkül, hogy elveszítené folyamatosságát a massza kész.
  Elterjedt az érintkező felületek a processzor és a hűtő egy nagyon vékony réteg tésztát. Cooler fix rendesen, és mozgassa a körkörös processzorral, én dörzsölni, hogy kapcsolatba felületek közötti jobb és van egy köztes réteg, mint kevés kapcsolatuk.
  Ehelyett gyakran alumínium ezüst és bronz zsír, amely nem oxidálódik.

  • Lucian, nagyon köszönöm ezt az ötletet hőpasztával. Nem gondoltam volna erre, megértem, hogy szakember vagy és ilyesmivel foglalkozol. Elég problémám van egy AMD processzor hőmérsékletével, N radiátort és N hűtőt cseréltem, de túl sok hasznos eredmény nélkül. A számítógép egy második, amin a feleségem ül, és még mindig játszik az interneten / facebookon. Tehát nem szeretnék túl sok befektetést érte, mint egy új hűtővel ellátott radiátor. Van egy hővezető paszta a fecskendőn, meglehetősen olcsó, szerintem kb. 13 lej, fehér, csakúgy, mint egy régi 14 ezer jegygyűrűm, ami eltört, ezért nem használom, még jobb lenne, ha használnám ezüst helyett? Sokat kell vennem belőle? Nem okozna problémát az általam használt súly, csak az, hogy félévente egyszer cserélem a pasztát ... Arra gondolok, hogy mind a laptophoz, mind a fő egységhez használjam. Köszi, várom a választ. Köszönöm Cristi is.

   • Azt tanácsolom, hogy ne rontsa el a jegygyűrűjét, az bűn.
    A paszta, ahogy van.
    A különbség a legjobb és a legrosszabb tészta 2-3 legnagyobb extrém helyzetekben.

    • Lucian - mondta

     Jobb, nem éri meg! Segítségével ezüst, vagy más nemesfém, nem indokolja azt, hogy egy hővezető magasabb, mint más fémek semnimificativ. Fémreszelék származó folyadék működik, mint egy hőátadó közeg gyorsító, ezt a szerepet csökken, hogy az egyéb fémek körül a fém gabona gátat képez oxid réteg. Egy másik hasznos szerepet ezüst az, hogy ez egy nagyon puha fém, és illeszkedik a tér és a hűtő CPU.
     A réz zsírral adhat ugyanolyan elégedettség, mint egy kötőanyagot és ezüst cég.
     Nagyon fontos az, hogy a két hőátadó felületeken ahhoz, hogy nagyon kevés pasztát, így nincs fém részeket és a hűtő CPU. Réteg finom fémpor jelentősen növelheti az átadás hővezetés útján, azaz csak a fém, fém részecskék áthidaló hatékony átvezetés két érintkező felület.
     Mint egy tipp, paszta réteg vékony, de összes követelménynek kapunk rögzítésével tartósabb és kiegyensúlyozott tervet a hűvösebb a CPU.

  • Lucian P - mondta

   Helló. Kipróbáltam ezt a megoldást, és elmondhatom, hogy tökéletesen működik. Jobb hatékonyság, mint az intelligens hűtők szokásos paszta (esetemben i5 2500, 3.3 gHz). Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a házi pasztát 3-4 év használat után, amiben még nem voltam. Alapjáraton 60 fokos, terheléskor 85-90 fokos hőmérsékletet értem el. Most 60 fokos terhelésem van és alapjáraton 30. Nagyon köszönöm a javaslatot!

 9. VALI - mondta

  KÖSZÖNÖM CRISTI PT. MEGJEGYZÉSED. 60 UTÁN UTÁNTAM, DE SOKKAL KEZDTÉL EZEN A TERÜLETEN ÉRTELMET -
  SA TOT TANULNI, hogy egészséges CAT LIVE

Speak Your Mind

*