StormCloud, időjárási eszköz az Ubuntu 12.04 és 12.10 programhoz - oktatóvideó

Hé barátok, a mai video tutorial stormcloud beszél egy szerkentyű Ubuntu asztali operációs rendszer és 12.04 12.10 hoz nekünk az időjárás előrejelzés 4 napig aktuális időjárást megjeleníti a PC-n.
Bár sok alkalmazás ilyen az Ubuntu Linux operációs rendszer, szinte minden kínál csak applet az értesítési területen (sreapta fent) a rendszer, hogy meg kell adni egy pár kattintás, hogy részleteket. Azok, akik a Windows Vista vagy a Windows 7 már ismeri a sok kütyü, mint időjárás HTC Home Widget vagy Rainmeter De a Linux világ még mindig csekély ezen a területen.
Mivel minden van eleje, stormcloud megnyithatja az utat a Linux-felhasználók, és egy olyan asztali modul, amely megadja az érzést, hogy van a Metro felület (Windows 8) hozza asztali időjárás és időjárás 4 nap egy egyszerű és modern design . Stormcloud kezd, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben változatban lesz több lehetőség, mint egy térkép lozalizare kódot, a képességét, hogy átlátszó modult, a csúszkát a átláthatóság vagy a funkció beállításához a modult kezdődik az operációs rendszer.
Stormcloud elérhetővé válik a felhasználók számára az Android okostelefonok és az alkalmazás letölthető a Google Play Store
A telepítés Az alkalmazás mellett egy új PPA szoftver források (Software Sources) operációs rendszer, itt van a következő parancsokat kell beírni a terminál hozzá PPA:
* Sudo add-apt-repository ppa: cooperjona / stormcloud
* sudo apt-get update && sudo apt-get install stormcloud
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell telepíteni az időjárás modult az operációs rendszer Ubuntu LTS és Ubuntu 12.04 12.10

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (23)

  • Super bemutató: X Már telepített Ubuntu Laptop 10.04.
    hogy a város működjön, írja be például az én esetemben: ARAD ROMANIA
    Nagyon köszönöm, és annyi oktatóanyagok LINUX

  • köszönöm! talán bucharestre van szüksége. Örülök, hogy megnézem a linuxos oktatóanyagokat, nekem is 12.10 van, a szükséges hibákkal. nagyszerű lenne ubuntu oktatóanyagokat csinálni, például hogyan módosíthatjuk a témákat, ikonokat stb. a szokásos kevés és ... csúnya. sok szerencsét!

  • TurocK:
    16 mph jelenti mérföld per óra. Feet óránként. Doh

    Ez jó egy robbantással, de a te helyedben tennék valamit azon kívül, néhány online projektet ... valamit, amit másoknak megtanítok, amit tudok (ha még mindig olyan doxa vagy), sokkal hasznosabb, mint vadászni mások hibáira és kommentálni őket;)

  • Kérjük, hogy a bemutató, és hogyan lehet frissíteni Android változata Odin mint Kies keresztül Tampa. Samsung Kies nem nem jó. Én voltam a hülye telefon brickuiesc hivatalos honlapjukon. Telepítés blokkolva volt korai és így is maradt egy órát. Próbáltam Odin és minden ment simán borotva ahogy mondják.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.