Facebook adatok biztonságos törlése - szeret, bejegyzéseket, ismerősöket stb

Törölje a Facebook adatokat biztonságosan

A mai videóban látni fogjuk, hogyan biztonságosan törölheti Facebook adatait, adatait és fiókját biztonságosan!

A románokról érkező Facebook információk 113.000-on keresztül jöttek a Cambridge Analytica-ra!

Mark Zuckerberget kétszer másnap az amerikai szenátuson hallották a Cambridge Analytica botrány miatt. A meghallgatásokat követően megállapítást nyert, hogy a Cambridge Analytica az 87-nál több millió Facebook felhasználókat szerzett a világon az 50 felhasználók millióinak felett, mint korábban ismert.
Romániából érkeztek a Cambridge Analytica, a románok számára az 113.000 feletti információk. A meghallgatások után a Facebook olyan kapcsolatot biztosít, amely csak akkor érkezik meg, ha csak a fiókadatai érkeznek a Cambridge Analytica-ba, vagy sem, anélkül, hogy bármit megtennének e célból.

A link használatával ellenőrizheti, hogy az adatok megérkeztek-e a Cambridge Analytica-ra:


https://m.facebook.com/help/1873665312923476?helpref=search&sr=1&query=cambridge

Hogyan törölheted Facebook-fiókodat biztonságosan?

Ha úgy döntött, hogy lezárja a Facebookot, és törli a fiókját, akkor javasoljuk az alábbi lépéseket, hogy nyugodj meg, és kicsit "biztosabbá tegyük", hogy törlése után fiókjában nincsenek nyomok.

Először lépjen a Facebook-fiókjába, a Beállítások, Általános elemre, majd kattintson a "Letöltés egy példányra"
Ez biztosítja, hogy a Facebookon közzétett összes adat egy példánya, a létrehozott adatok, fotók, megjegyzések, tetszik, videók, meglátogatott helyek, a fiókjában megadott adatok.

Várjon Facebook e-mailt az archívum letöltési linkjével, ahol megtalálja az összes fent említett információt.

Hogyan törölhetem az összes kedvencemet, üzeneteimet, barátaimat, fotóimat, hogyan léphetek ki az összes Facebook csoportból a táblázatban?

Miután letöltöttük személyes archívumunkat az összes Facebook adattal, továbbléphetünk a következő lépésre, amely a fiók létrehozása óta napjainkig törli az összes tevékenységünket a Facebookon.

Ehhez használjon két bővítmények Chrome böngésző kaptunk tenni a különböző tömeges akciók révén egyetlen kattintással.

Szociális könyvvezető: minden hozzászólásunk törlését megkapta, és lehetőséget kínál arra, hogy visszavonjuk a tömegeket, mindazt, amit adtunk. Lehetőségünk van arra, hogy évek, hónapokig vagy teljes egészében megtisztítsuk a tevékenységet (mióta számlánkat ma már elkészítettük). Gyakorlatilag visszaveszünk minden olyan dolgot, amit valaha adtunk valakinek
A Social Book Post Manager letölthető itt: https://chrome.google.com/webstore/detail/social-book-post-manager/ljfidlkcmdmmibngdfikhffffdmphjae

A PlugEx eszközkészlete a Facebookhoz:

lehetővé teszi a tömeges cselekvést:
- Az összes barátot törölheti a Facebook-ismerősödből
- az összes bevitt csoport törlése / elhagyása
- törölje az összes kedvelést, amelyet a Facebook oldalakon adtam
- leiratkozás az összes Facebook oldalról
- az összes baráti kérés elfogadása vagy törlése
A PlugEx for Facebook eszközkészlete itt tölthető le: https://chrome.google.com/webstore/detail/toolkit-for-facebook/fcachklhcihfinmagjnlomehfdhndhep

Hogyan lehet véglegesen törölni a Facebook-fiókomat?

Miután mindezen lépéseket egyenként megcsináltuk, ha szeretnénk, akkor véglegesen törölhetjük a Facebook-fiókot. Ha ezt a lehetőséget a fiókbeállítások között keresi, akkor kitalálta, hogy nem fog megtalálni!
A Facebook szándékosan elrejti ezt a lehetőséget nagyon jól! Annak elgondolásához, hogy a Facebook milyen nehéz a fiókja törlésére, és hogy ez az opció milyen jól van elrejtve, szándékosan megpróbáltam a bemutatóban megadni neki, és még nem találtam meg!
Végül a Facebook-fiók végleges törléséhez közvetlenül hozzá kell férni az alábbi linkhez: https://www.facebook.com/help/delete_account

VIGYÁZAT! Miután befejezte a lépéseket, hogy törli a fiókot nem kell többé log (login) a Facebook-on legalább 2 héttel (és bizonyos esetekben akár több) Ellenkező esetben a fiók lesz újra, és a Facebook automatikusan törli a kérését fiók törlését!

Video bemutató - A Facebook adatok biztonságos törlése


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (5)

  • Volt 2 fb számláim, az egyik blokkolt. Kértek nekem egy képet, elküldtem őket (nem tudom, jól tettem-e, hogy elküldtem őket). Most egy olyan dokumentumot kérek, amelyben egy kép, az én keresztneve és vezetékneve, születési ideje. Nem tudom, mit tegyek. Nem tudom törölni a fiókomat.

  • Helló, de hogyan tehetek olyan régi üzeneteket, amelyek egy bizonyos időben újra megjelennek, hogy kedvelem nekem és másoknak egy játék barátainak listájából, például szeretném teljesen törölni őket, hogy ne jelenjenek meg legközelebb, amikor lehet, hogy vannak beállítások és nem tudom kitalálni ...

  • Mint mindig, Adriannek nagyon jól dokumentált bemutatója van. Köszönet mindent!

    Természetesen van egy javaslatom egy új bemutatóra. Ha van egy bemutató arról, hogyan tölthetünk le Facebook barátok albumait (böngészőbővítményeket) vagy szoftvert

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.