Törölje a bankkártyát a Netflix-fiókból – Revolut virtuális kártya használatával

Miről szól a Netflix számlakártya eltávolítási útmutató?

A mai „Bankkártya törlése Netflix-fiókból” című oktatóvideóban megmutatom, hogyan távolíthat el bankkártyát Netflix-fiókból.

Ez az oktatóanyag nem készült volna el, ha a Netflix-fiókból a kártya törlésére szolgáló gomb lett volna. A gomb azonban varázsütésre jelenhet meg

Miért kell törölni a kártyát a Netflix-fiókodból?

Ha lemondunk az előfizetésről és/vagy végleg törölni szeretnénk a Netflix fiókot, akkor is érdemes megfontolni a számlán elmentett bankkártya eltávolítását.

Igaz, a Netflix-előfizetés leállítása után havonta nem vesznek le több pénzt a kártyáról, egy probléma viszont marad, az adatok szivárogtatása.

Kényes probléma a fiókadatok elszívása

Ezt valószínűleg sokan nem tudják:

AZ ONLINE FIÓKRA MENTETT ADATOK NEM 100%-OS BIZTONSÁGOSAK

Az idő múlásával a hackereknek sikerült adatokat lopniuk számos szerverről, amelyek egy részét nagyvállalatok üzemeltetik.

Az ellopott adatok között lehetnek a felhasználók fiókjaiból származó személyes adatok, például címek, e-mail címek, jelszavak, telefonszámok, sőt banki adatok is (kártyaazonosító adatok).

Az ellopott adatokkal a hackerek fontos információkhoz, sőt pénzügyeinkhez is hozzáférhetnek.

Távolítsa el bankkártyáját Netflix-fiókjából – Revolut virtuális kártya

Általában, ha egyetlen kártyát helyez be a Netflix fizetési adatai közé, a kártya nem törölhető.

Ahhoz, hogy törölje bankkártyáját Netflix-fiókjából, másik kártyára van szüksége alternatív fizetési módként. Ez lehetővé teszi az első kártya törlését a fiókból.

Ha nincs második kártyája, használhat egy virtuális kártyát a Revolut-fiókjából. Ingyenes, és bárki regisztrálhat, aki rendelkezik személyi igazolvánnyal.

Miután elkészítette virtuális kártyáját a Revolutban, helyezze be a Netflixbe alternatív fizetési módként, és törölje a régi kártyát. A régi Netflix fizetési kártya törlése után törölheti a virtuális kártyát a Revolutból, és kész.

Kapcsolódó oktatóanyagok

A Netflix Törökországban 8 lejbe kerül
Pénzfelvétel kártya nélkül az ATM-ből
Hogyan ellopni kártya adatait, telefon még ruhán keresztül is
Kártyák és címkék másolása

Oktatóvideó – Netflix bankkártya törlése




Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (2)

  • Tegyük fel, hogy netflix és/vagy Disney+ fiókot ajánlok fel, mennyit lennél hajlandó fizetni vagy felajánlani cserébe?
    Így nem kell többé aggódnod a személyes adataid miatt :-)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.