Mondd, hogy nem mecénások torrent oldalak, hogy hozza a román bejelentkezés bemutató videó

Nem kell bejelentkezni, hogy elfogadja, hogy egyes torrent oldalak (mondják nyomkövetők) azon egyszerű oknál fogva, hogy az azonos torrentek foglalható torrent weboldalakon rangos nemzetközi és biztonságos az egészségügyi fájlokat.

Nem kap, hogy tévedtünk, mert nem illik a román torrent weboldalakon, de a gyakorlat számláló berendezés dolgok, különösen titkos vagy ami egyfajta titok.

Kedvesem, ezek a dolgok nonszensz, torrentek túlságosan is nyilvános mindenki számára, és nem lehet olyan ember, aki hisz a kém filmek, amelyeket nem állt helyre a korukat-hub.

Úgy vélik, legalább James Bond és azt hiszik, hogy a dolgok tilos és veszélyes, de hajlandó lenne visszatérni a címét az e-mail, hogy elfogadja a weboldal mesés, mint az illegális és tiltott, ahová hogy minden sarkon utca alatt értékesítik ezeket a rendkívüli meghívók bányákban.

Ébredés fraaaaaatilor.

Ezek torrentek, hogy megtalálja a saját helyén, vagy mi a tracker azt szeretném mondani, megtalálja bármely más site a világon, és ha a fájl tulajdonosa a felhasználó új fog húzza sebességgel nagyon jó .

Ebben a videóban bemutató megtanuljuk, hogyan kell letölteni torrentek jobb, de tanulunk és hogyan elleni védelem román torrent weboldalak, amelyek tulajdonosai nem tudják a szó meghatározását a megosztást.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (219)

  • Nagyon jól elválasztva, teljes mértékben egyetértek Önnel az INSA-val azon torrentokban, amelyek szerint nem helyesek, bejelentkezést igényelnek, és románok, megtalálhatják a román című filmet! amely az isohunton nem fogja megtalálni a film román nyelvű fordítását! Azt fogja mondani, hogy "k és mi van azzal, semmi egyszerűbb nem keresi a titrálást a hubon" igaz egy megoldás, de azt is tudja, hogy a titrálás a videofájl formátumától függ! Tehát az AVI fájltípus 300 filmre történő titrálása soha nem szinkronizálódik a DVD-Rip fájl, MPEG stb. Titrálásával! tehát milyen megoldást javasol erre? Úgy tűnik, hogy nem így van, és mint ilyen, a román továbbra is a romániai mioritikus helyszíneken vagy nyomkövetőkön marad. A titrálási megoldással kapcsolatos oktatóanyagra vagy esetleg válaszra várok tőled ... Az e-mailt hagytam, hogy bármikor kapcsolatba léphessen velem!

    • Az egyetlen dolog, amit mondasz, az az, hogy a feliratok nagyon könnyen megtalálhatók a neten, ugyanazok, mint a román torrentokon. A román torrentok így készülnek: Töltsem le a 300-as filmet az isohunt-ból (példa), letöltöm a megfelelő formátumra vonatkozó feliratot a subtitrari.ro-ból (példa). Összerakom és összeállítom a torrent-fájlt (ha egy kicsit utorrent-rel játszol, megtudod, hogyan), majd Töltsem fel egy választott nyomkövetőbe ... egyszerű, igaz?

  • Köszönöm a megjegyzést Adrián.
    Most adok két jó linkeket felirat.
    És tudom, hogy a filmek DVDRip avi akkor is, ha az összes nem ripuite ugyanazok az emberek, néhány bizonyos alkalmazások használata és néhány más alkalmazás és így a felirat időzítés különbségek fordulnak elő következtetésre dvdrip axxo avi film. Senen soha nem fogja egy film dvdrip FXG avi.
    Ha a letöltés felirat kedvenc film jól néz ki, mielőtt a címet a teljesen azonos legyen a cím vagy alcím leírás.
    Most nézd linkeket ígértem a feliratok.
    http://subtitrari.regielive.ro/
    http://subtitrari.softpedia.com/
    Ha úgy találja, nem talál egymásra.
    Mivel a weboldalak román torrent mit mondtam én alapvetően egy semmi a saját ruha, de illik a gyakorlatot, amely ellentmond a szellem megosztás ingyenes.
    Köszönöm.

  • Szóval lehet mondani, hogy a prietnul a bemutató tűnt kevésbé érdekes az első, de azt lehet mondani, én vagyok háborodva. Azt állítják, hogy a sebesség 200 kb / s úgy tűnik, csillagászati. Azt lehet mondani, hogy a nemzetközi oldalak sebességgel 200 kb / s kicsit olyan, mint te, de abból, amit bonyolódni román weboldalak, hogy adjon egy login és aztán csak keresni, és ez mind ugyanaz .., majd adja meg a bejelentkezéshez egyszer azután, hogy a rendszer automatikusan elvégzi. De a sebesség az ilyen oldalakon, hogy utálod őket annyira szól 3 mb / s különbséget tenni .. ezért úgy gondolom, érdemes csinálni MINIMÁLISAN erőfeszítés 2 perc, hogy egy fiókot egy ilyen területre, és adja a jele, hogy később automatikusan megtörténik. Nem értem a felháborodást olyan nagy. Tényleg azt hiszed, érdekel, hogy veszek egy torrent, hogy Amerika Amerikai hangzik, sőt, akár azt a moldovai .. Nem érdekel, amíg veszel egy fájlt 10-szer gyorsabb, mint te.

  • A legtöbb fájlok és magvak kívül Romániában.
    Nem zavar a romániai honlapok, de a gyakorlatok, amelyek ellentmondanak a lényege ennek a jegyzőkönyvet.
    Illetve Románia torrent weboldalakon ezt a protokollt a STIL román stílusban hub.
    Az eltűnése agyak, ők (a tulajdonosok TRCK), aki már nem volt a Ban-EZE.
    És megy után.
    Gratulálok mindazoknak, akik torrent weboldalak, de miért nem ezt a munkát megfelelően (közös medence).
    Miért kell olyan sok titok?
    Miért nem bárki számára letölthető?
    Miért tegye olyan sok korlátozás?
    Mit csináljak annyi e-mail címeket?
    Miért nem tartják tiszteletben a szellem bitorrent?
    Miért betiltása néhány felhasználó?
    Miért olyan sok feltételt?
    Miért természetes szelekció nem egy torrent fájlt?
    Így terhelés tracker máshol.
    A villákat életben tartják, amelyeknek már régen természetes módon eltűnniük kellett. A kényszerített és természetellenes "letöltés-feltöltés" adagolási feltételek miatt a torrentok elöregednek, és amikor letöltesz valamit, azt tapasztalja, hogy nem működik túl jól vagy túl öreg.
    Miért nem kérdezed meg bejelentkezni kívül tracker?
    Megmondom: azért, mert kívül van egy bizonyos érettség IT, amit nem hisznek egy hamarosan.
    Globalizáció globalizáció globalizáció
    Nem korlátozható internet akkor is, ha akar.
    Ha lő a torrent weboldalak logged'll megosztani a uiesti nekem nélküled is deka vettem le a torrent.
    Az utolsó kérdés a "d3n1_bo" számára:
    Ahol ezeket mecénások torrent tracker őket ???

  • Egyetértek veled, így tudják, hogyan kell csinálni körülöttünk néhány ember; Jól tartozom azok közé, akik felhasználónevet készítettek a román oldalon; az igazság az, hogy különbség van a sebességben, ha filmet töltöttem le az isohuntból vagy más oldalakról, legfeljebb 1 megabájt töltöttem le (ha szerencséd van), és ebből a románból biztonságosan tudok ugrani 2 megabájt, de szégyen, mi ez a korlátozás a felhasználónévvel meghívással; tehát a sebesség nem hasonlítható össze, az egyik akkor van, ha egy webhelynek szerver Romániában van, és amikor egy webhelynek külföldi kiszolgálója van, kicsi a különbség. Töltsek le egy 2 megapixeles számmal is, hogy már van routerom, és a jel meg van osztva úgy, hogy addig, amíg nincs routerom, másodpercenként legalább 3 megapixelet töltök le, tehát a végén van különbség.

  • és azt mondják, hogy azért, mert a fiúk sutitrari letöltések román helyén egy nagy rendetlenség, hogy sutitrari megtalálni tucat oldalon, és egészen pontosan a film dowbloadat

  • Remélem nem zavarja az észrevételeket, amit tett, és szeretném megköszönni, hogy a munka, amit és akit tisztelsz, hogy segítse az embereket a különböző pc problémák

  • Köszönöm a megjegyzést Alex.
    Nem ideges rám egyáltalán, sem ideges bármely egyszer még én is szeretem hallgatni, és véleményét a többi ember.
    Csak nem nekem guru számítógépen vagy az interneten, én csak segíteni akar az embereknek, akik nem tudják, bizonyos dolgokat, mert nem tanították senkit, és ha kér valaki úgy tesz, mintha nem is tudja ( vagy talán nem tudom)
    Köszönöm, és várják meg magunkat a többi oktató.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.