Kémkedés vagy hívásnapló és sms backup Android telefonok

Ma fogok bemutatni egy Android alkalmazás, amely képes lejátszani a két szerep, egyrészt egy automatikus backup szoftver híváslista és SMS, másrészt úgy tűnhet, mint egy kém a kérelmet, ha a megfelelő konfigurációt. Az alkalmazás az Android és az úgynevezett SMS Backup + ingyenes, és elérhető a Google Play áruházban.
SMS + valójában egy puha Bakup automatikus mentés sms és híváslista. Ez az alkalmazás automatikusan csatlakozik a számla Gogoi és két mappát a Gmail, az egyik a szöveges üzenetek (SMS), a második pedig híváslista (hívásnapló).
Attól függően, hogy a beállítások az app SMS Backup +, akkor automatikusan elküldi gmail számlára minden országban és sms bármely bejövő híváslista, nem fogadott vagy kezdeményezett. Figyelem, nem rögzíti a beszélgetéseket, csak hogy egy híváslista lista, mint az egy van a telefonban.
Annak érdekében, hogy kémprogramokként használhassunk, hozzáférnünk kell az alkalmazás konfigurálása során megadott gmail-fiókhoz, ellenőriznünk kell az "e-mail megjelölése olvasottként" opciót is, így az SMS és a híváselőzmények nem jelennek meg a beérkező levelek mappájában, ebben az esetben ugyanazon az e-mail címen van (a kémjegyűvel) közös.
Ahhoz, hogy használni egy alkalmazás elegendő kezdeti beállítás, akkor az összes mentést automatikusan megtörténik.
Figyelem a configutare kezdeti kell hozzáférést biztosítani alkalmazás SMS Backup + Google fiókjába, ha valamilyen okból vissza szeretné vonni a hozzáférést, akkor ezt a Google fiók beállítások: Biztonság / Applications és csatlakozó helyszínek / kezelése hívógomb (a jobb oldalon), és itt gomb visszavonja a hozzáférést minden olyan alkalmazás, amely hozzáférést fiókjához.
SMS Backup + a Google Play Store (Android)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (81)

  • Edy:
    És azt mondja, hogy megy az összes verzió / Android telefonok, igaz?

    Azt hiszem, hogy megy az összes verzió teszteltem GB, ICS és JB

  • Ez egy olyan alkalmazás (valójában egy sor alkalmazások), hogy ha egyszer telepített és beállított, akkor teljesen láthatatlan, és közvetlen hozzáférést biztosít, hogy a telefon és a elolvashatja, stb Arra használják, csak speciális kémkedés. Rájöttem, hogy véletlenül én is csodálkoztam, hogy mire képes
    Szintén egy nagyon régi alkalmazás, amely képes tenni valamit valamivel azonos lopás tisztában van azzal, hogy most van a beépített antivírus
    egyébként jó, és a bemutatott Cristi, de a probléma az, hogy ezek az alkalmazások fogyasztja az akkumulátor elég gyors

    • Jó. Meg tudja mondani, kérem, hogyan tudom letölteni az alkalmazást, telepítse, hogy ellenőrizni kell, és különösen, hogyan, hogy úgy tűnik láthatatlan a másik készülék ??

  • Cristi nem megy teljes képernyőn tutorialu kell menni a youtube-on, mint a sal lásd: a teljes képernyőn.
    Hogyan oldja meg a problémát

    • Valószínűleg nem látja a youtube lejátszót az alacsonyabb képernyőfelbontású mobil eszközökön. Nincs ilyen eszközom, de amire látom, a webhely témája bármilyen méretű alkalmazkodik ... függetlenül attól, hogy mennyire korlátozom a böngészőmet. A webhely lejátszója is alkalmazkodik, de kevésbé a beágyazott youtube lejátszó. Ha az eszköz felbontása túl alacsony, a youtube lejátszó levágja a széleit. Ezért a teljes képernyő gombjára nem lehet kattintani.
      Valószínűleg csökkentenie kell a youtube lejátszót a beágyazási kódból. A 708x398 túl nagy.

  • Úgy látszik, az asztali problémákat. Youtube játékos túl nagy, és nem alkalmazkodik a téma az oldalon. A játékos van vágva a jobb, hol lenne a teljes képernyő gombra.

  • Vali:
    Úgy látszik, az asztali problémákat. Youtube játékos túl nagy, és nem alkalmazkodik a téma az oldalon. A játékos van vágva a jobb, hol lenne a teljes képernyő gombra.

    Nincs nagy probléma, meg kell dupla klikk és kész.

  • vég:
    Cristi nem megy teljes képernyőn tutorialu kell menni a youtube-on, mint a sal lásd: a teljes képernyőn.
    Hogyan oldja meg a problémát

    Edy:
    Ez a probléma megjelent nekem és mie.Solutia? Dai dupla kattintás a lejátszó.

    FaqTakEz nem nagy probléma, meg kell dupla klikk és kész.

    Hagyja, hogy találtam egy egyszerű megoldást, átméretezés iframe beépítése.
    Úgy néz ki, mint én egy nem szabványos méret. Ez történik, ha mozog egy új témát, problémát, szerencsére az ön segítségével megoldani őket.
    Próbáld ki, hogy a megértés, ha ezekben a napokban a kis problémák merülnek fel, akkor egyszerűen tudassa velünk a megjegyzések rovatban, és megoldjuk őket.
    Tudom, hogy ez nem a végleges megjelenés a honlapon, akkor néhány változást ebben nem habozik, hogy jöjjön javaslatokat, amit szeretne a webhelyén, hogyan kell elhelyezni, és így tovább.

    Üdvözlettel megértését.
    Cristi

    • Tippek: ne zsugorítsa az írást, jobb, mint kisebb, lehetőleg sötét, most, vagy amikor az írást nagyítja a Ctrl + billentyűvel, az nem haladja meg a "képernyőt", és ez nagyon jó
      - a helyszín háttérének olyannak kell lennie, hogy ne zavarja a szemét, abban a pillanatban túl világos, hogy ne legyen fehér
      - A "Keresés a webhelyen" nagyon jó, ha elhelyezkedik, látnia kell anélkül, hogy akarta volna belépni a webhelyre

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.